خلیج همیشه فارس ایران

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا برید بخونید متوجه می شید . خوندنش خالی از لطف نیست
ممنون دوست عزیز...من که بار اول نظراتشون رو خوندم واقعا ناراحت شدم...نمیدونم چرا تو فرهنگ ما جا افتاده که با فحشهای رکیک میتونیم به حقمون برسیم...البته کامنتهای مودبانه هم بود.....

ممنون دوست عزیز...من که بار اول نظراتشون رو خوندم واقعا ناراحت شدم...نمیدونم چرا تو فرهنگ ما جا افتاده که با فحشهای رکیک میتونیم به حقمون برسیم...البته کامنتهای مودبانه هم بود.....

هنوز فرصت نشده که نظرات رو بخونم اما امیدوارم اگر اینطور هست که شما گفتید روزی رو ببینم که اول خودم و بعد دیگران رعایت ادب رو تو همه حالت ها داشته باشیم.

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
هنوز فرصت نشده که نظرات رو بخونم اما امیدوارم اگر اینطور هست که شما گفتید روزی رو ببینم که اول خودم و بعد دیگران رعایت ادب رو تو همه حالت ها داشته باشیم.
واقعا امیدوارم همینجوری بشه...واقعا بعنوان یه ایرانی خجالت کشیدم وقتی اون کلمات رکیک رو خوندم

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول دارم بعضی کامنت های ایرانی ها همراه با توهینه ولی اون سایت توضیح داده اگه کامنتی درش توهین یا تهدید یا بی حرمتی نزادی باشه کشور کامنت دهنده رو جریمه میکنه و ممکنه حتی تا 5 % از ارا اونو حذف کنه . پس بهتره دوستان بدونن کامنت های توهین امیز باعث از دست رفتن ارا ایران میشه .

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول دارم بعضی کامنت های ایرانی ها همراه با توهینه ولی اون سایت توضیح داده اگه کامنتی درش توهین یا تهدید یا بی حرمتی نزادی باشه کشور کامنت دهنده رو جریمه میکنه و ممکنه حتی تا 5 % از ارا اونو حذف کنه . پس بهتره دوستان بدونن کامنت های توهین امیز باعث از دست رفتن ارا ایران میشه .
کاش خلیج فارس قربونی این لمپن بازی ها نشه...

قکر نمی کنم اون سایت این ادعایی که کرده رو عملی کنه چون اینطور که من دیدم دو طرف خیلی به هم توهین می کنند

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
persian gulf forever and we should change the oman sea for show them what we can do with them too.
مرسی zeus جون
جالب بود،
باید دست پیش رو بگیریم تا پس نیفتیم
ولی بیشتر از یک رای که قبول نمی کنه، نه؟ من امتحان کردم یه سری ، نشد.
کارم هم به جا بود خب، به جای خانوادم ، اونها هم موافق این نام هستنف ولی رای ندادن ;)

اره...من دو بار رای دادم...بعد یه سوال تا کی میخوان ادامه بدن؟
والا تو خود سایت نوشته که به زودی نتیجه اعلام می شه ولی فکر کنم تا یه آمار بالای بازدید گیرشون نیاد بیخیال نمی شن!!!!
احتمالا حداقل یک میلیون رای باید داده بشه

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم یه نقشه قدیمی از ایران ;که فکر کنم یونانی ها کشیده باشنش

untitled.jpg

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان شرمنده که تشکر ندارم .

این رو جای تشکر قبول کنید .

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز

متاسفانه هر دو طرف به هم توهین می کنن . اما جالب اینجاست که چند کشور عربی با هم متحد شدن و در این رای گیری حضور دارن .

تا جایی که من فهمیدم با هر ای پی در هر 24 ساعت فقط یکبار میشه رای داد. این باید تبدیل بشه به برنامه روزانه ما

متاسفانه هر دو طرف به هم توهین می کنن . اما جالب اینجاست که چند کشور عربی با هم متحد شدن و در این رای گیری حضور دارن .

تا جایی که من فهمیدم با هر ای پی در هر 24 ساعت فقط یکبار میشه رای داد. این باید تبدیل بشه به برنامه روزانه ما
بله با هر آی پی در هر 24 ساعت فقط یه رای میشه داد و متاسفانه اگر کم کاری بشه معلوم نیست این عرب های حاشیه نشین چه بلایی سرمون نازل کنند

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله با هر آی پی در هر 24 ساعت فقط یه رای میشه داد و متاسفانه اگر کم کاری بشه معلوم نیست این عرب های حاشیه نشین چه بلایی سرمون نازل کنند
مرسی از اطلاع رسانیتون دوستای عزیز، ببخشین تشکرام تمومیده.
من قبل از هرچیز متاسفم که بحث سر حقیه که متعلق به ماست و یه عده به خودشون این اجازه رو دادن که این مساله رو مطرح کنن، متاسفم که حق مارو به رای گذاشتن...
ولی کار تا اینجا که کشیده شده، باید کاری کنیم خاتمه پیدا کنه!
من هم هر روز رای خواهم داد و تا جایی که بتونم اطلاع رسانی می کنم ...

مرسی از اطلاع رسانیتون دوستای عزیز، ببخشین تشکرام تمومیده.
من قبل از هرچیز متاسفم که بحث سر حقیه که متعلق به ماست و یه عده به خودشون این اجازه رو دادن که این مساله رو مطرح کنن، متاسفم که حق مارو به رای گذاشتن...
ولی کار تا اینجا که کشیده شده، باید کاری کنیم خاتمه پیدا کنه!
من هم هر روز رای خواهم داد و تا جایی که بتونم اطلاع رسانی می کنم ...

خواهش می کنم. ما همه داریم انجام وظیفه می کنیم. نباید این حق ضایع بشه.
موفق باشید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

anjam.vazife

عضو جدید
این تاپیک مگه بالا نبود - کی آورددش پایین - میخوای دو سوته حلش کنم؟؟؟!!!

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز من از بچه های همشهریم یعنی تهرانی ها در خواست کمک کردم . شما هم از بچه های همشهری و هم رشته ای خودتون کمک بگیرید تا این تاپیک بالا بمونه و اطلاع رسانی بدرستی انجام بشه .

من حتی در پ.خ به افسون جون گفتم لازم باشه من ایرانی لبنانی جونمو فدای این نام میکنم چه برسه به بچه های شجاع و دلیر خلیج همیشه پارس

حالاست که باید هم به اعراب و هم به دیگر دشمنان نشون بدیم بیدی نیستیم به این بادها بلرزیم

anjam.vazife

عضو جدید
با 11 تا آی پی رای دادم من قبلا

هرکدومتون به سه چهار تا آی پی رای بدین کفایت میکنه واسه هفت نسل بعد
با با ای پی نمیخواد که من کلکشو خوندم وقتی user ویندوطتو عوض میکنی هم میشه رای داد من دو بار اینطوری دادم باور کنید یه بار امتحان کنید لطفا یا یه یوزر جدیدی تو ویندوز ایجاد کنید بعد برید از اونجا رای بدید یا اینکه اگه یوزر دیگه ای دارید از اونجا منظورو از یوزرو که گرفتید همون اکانت

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
با با ای پی نمیخواد که من کلکشو خوندم وقتی user ویندوطتو عوض میکنی هم میشه رای داد من دو بار اینطوری دادم باور کنید یه بار امتحان کنید لطفا یا یه یوزر جدیدی تو ویندوز ایجاد کنید بعد برید از اونجا رای بدید یا اینکه اگه یوزر دیگه ای دارید از اونجا منظورو از یوزرو که گرفتید همون اکانت

این تاپیک حداقل این حسن رو داشت که راه کلک رو یاد گرفتیم

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان عزیز من از بچه های همشهریم یعنی تهرانی ها در خواست کمک کردم . شما هم از بچه های همشهری و هم رشته ای خودتون کمک بگیرید تا این تاپیک بالا بمونه و اطلاع رسانی بدرستی انجام بشه .

من حتی در پ.خ به افسون جون گفتم لازم باشه من ایرانی لبنانی جونمو فدای این نام میکنم چه برسه به بچه های شجاع و دلیر خلیج همیشه پارس

حالاست که باید هم به اعراب و هم به دیگر دشمنان نشون بدیم بیدی نیستیم به این بادها بلرزیم
مرسی دوست عزیزم :gol::gol:
من می خواستم لینکشو بزارم تو امضام، هم هفته پیش ، هم دیروز امتحان کردم ، ولی نشد :(

مرسی دوست عزیز :gol::gol:
نکته جالب بود، امتحان خواهم کرد ;)