خلوتی با خدا

mojdeh-eng

عضو جدید
کاربر ممتاز

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
دعایی برای همه...

دعایی برای همه...

592370_iSrDhKRy.gif

بارخدایا ! به جای بی تابی و ناراحتی،آرامش بیاور و شادمانی را پاداش اندوه قرار بده و هراس و ترس را به امنیت تبدیل کن . . .

پروردگارا ! دلهایی را که در کوره غم ها و آشفتگی ها بی تابی می کنند، با یخ یقین، سرد و آرام بگردان و اخگرهای ناراحتی را که ارواح بر آن غلط می زنند، با آب ایمان خاموش بگردان . . .

پروردگارا ! کسانی را که خواب از چشمانشان پریده، در خوابی آرام فرو ببر و به انسانهایی که رنجور و آشفته هستند، آرامش بده و هرچه زودتر راه حلی برای مشکلاتشان ارزانی بفرما . . .

پروردگارا ! آنهایی را که در حیرت و گمراهی هستند، به سوی نور خویش هدایت کن و افرادی را که از برنامه ها وشیوه های گمراه پیروی می نمایند، به راه خویش رهنمون بگردان . . .

بارخدایا ! تاریکی وسوسه ها را با سپیده دم نور دور بگردان و با فجر روشنایی حق، ضمیرهای گرفتار در باطل گرایی را روشن نما و مکر شیطان را با لشکریان ویژه و مشخص خود، به خود شیطان باز گردان . . .

بارخدایا ! غم واندوه را از ما دور بفرما و اضطراب وبی تابی را از وجودمان بیرون بیاور . . .

خداوندا ! به تو پناه می بریم از اینکه از غیر تو بهراسیم و از کسی جز تو یاری بجوییم؛ تو، کارساز ما هستی و تو، بهترین یاور و بهترین مددکاری . . .

مهندس خرده پا

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهرباني‏اش هميشگي است ستايش توراست اي صاحب جود و بزرگواري و برتري / فرخنده اي تو عطا كني به هركه خواهي و منع كني ز هركه خواهي خدايم و آفريدگارم،و نگهدارم و پناهم / به جانب تو در سختي و آساني پناه مي‏آورم خدايا اگر خطايم بزرگ و انبوه است /  پس گذشت تو از گناه من بزرگتر و گسترده‏تر است خدايا اگر خواهش نفسم را به نفسم واگذاشتم /  اينك در مرغزار پشيماني مي‏گردم خدايا بدحالي و تهيدستي و نيازم را مي‏بيني / و تو مناجات پنهان مرا مي‏شنوي خدايا اميدم را قطع مكن،و منحرف مساز / قلبم را كه من به باران جودت طمع دارم خدايا اگر محرومم كني يا از پيشگاهت براني / پس به چه كسي اميدوار شوم و چه كسي را شفيع گيرم خدايا از عذابت پناهم ده كه من / اسير و خوار و ترسانم و برايت فروتني مي‏كنم خدايا با آموزش دليل راه همراهم باش / در آن زمان كه در قبر منزل و خوابگاهم باشد خدايا اگر هزار سال مرا عذاب نمايي /  رشته اميد من از تو قطع نمي‏شود خدايا مزه گذشتت را به من بچشان آنگاه كه / نه فرزندان و نه مال در آن زمان سود نرساند خدايا اگر مرا رعايت نكني تباه شده‏ام /  و اگر رعايتم نمايي تباهي نپذيرم خديا اگر از غير نيكوكاران نگذري / پس اميد كسي‏كه با هوس كامروايي ميكند كيست خدايا اگر در طلب پروا كوتاهي نمودم / پس اينك دنبال گذشت توام و سراغ آن ميروم خدايا اگر از روي جهالت خطا كردم / تا آنجا به تو اميد بستم كه درباره‏ام گفته شد باك ندارد خدايا گناهم بلندتر و بزرگ‏تر از كوههاي برافراشته شده /  ولي چشم‏پوشي تو از گناه من بزرگ‏تر و برفرازتر است خدايا ياد عطاي هميشگي‏ات آتش دلم را خنكا مي‏بخشد / و ياد گناهان،ديدگانم را اشكبار مي‏سازد خدايا لغزشم را ناديه گير و گناهم را پاك كن /  من اقرار به گناه دارم و هراسان و نالانم خدايا از سوي خود آسايش و راحتي به من ده /  كه من جز درهاي احسان تو را نمي‏كوبم خدايا اگر مرا دور كني يا سبكم انگاري / پس چه چاره كنم اي پروردگار و چه سازم خدايا سوگند خورده عشق در شب بيدار است /  رازونياز و دعا مي‏كند ولي شخص غافل مي‏خوابد خدايا از اين مردم گروهي در خوابند / و گروهي ديگر شب‏بيدار و زاري مي‏كنند و همه آنان عطاي تو را اميد دارند،و اميدوار / رحمت بزرگ تواند و به بهشت تو طمع ورزند خدايا اميد من در دلم آرزوي سلامتي مي‏كند / و

*محیا*

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
خدایا !
راضیم به رضای تو فقط هر سختی و مشقتی قراره من در زندگیم تحمل کنم خانواده مو بخصوص مادرمو در سختی ها و ناخوشیهای من شریک نکن بذار خودم تنهایی بارمو بدوش بکشم

mojdeh-eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا
نمیخوام دیگه باشم
خدایا راحتم کن از این زندگی
خسته ام میفهمی خداجونم یا خستگیمو رو از تنم بیرون کن یا راحتم کن
ببخش خدایا قصدم ناشکری نبوده
خدایا صد هزار بار شکرت
شکر به خاطر اینکه هنوز دور و برم پر از آدماییه که خیلی دوسم دارن و هوامو دارن
شکر که تو رو دارم
خیلی شکرت خداجونم دوست دارم

آخرین ویرایش:

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]مے گویند قـــِـسمـَــت نیست،حِکمـَـت اَستــــ[/FONT]
[FONT=&quot]مـــَـ[/FONT][FONT=&quot]טּ [/FONT][FONT=&quot]قـــِسمـَـت و حِکمـَـت نِــمے فـَـهمــَمــ[/FONT]
[FONT=&quot]تــــــو خُدآیـے[/FONT]
[FONT=&quot]طاقـــَــت را مے فـــَـهمے[/FONT]
[FONT=&quot]مـــَـگـــَــرنه

[/FONT]

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا.....
امشــــــب در تـــــــــنـــهایی ام میــــــــشکنــــم
بـــــــــــــی صـــــــــدا وآرامـــــــــــــ
این روز هــــــــــا شکـــــــــــــننده تر از هــــــــــــــر روزم
دلـــــتنگ تــر از هر دلــــــــــــــتنگی
تـــــــــــــــنها تر از هر تنهـــــــــــا
نمـــــــــــــیدانم چـــــــــــرا ؟!
نمـــــــــــــــــیدانم مرا چه شـــــــــــده اسـت ؟
خــــــــــدایا دستم را بگیر دیگــــــــــــــر توان هیـــــــــــچ ندارمـــــــــــــــــ
نه طــــــــــاقت تنهایـــــــــــــــــــی
نه طـــــــــاقــــــــــــــت دلتنـــــــــــگی
و نــــــــــــــــه...
حتــــــــــــــی طاقــــــــــــت زندگــــــی هم نـــــــدارم

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا چگونه بخوانمت !!!

خدایا چگونه بخوانمت !!!

[h=2] خدایا چگونه بخوانمت !!![/h]

چگونه بخوانمت؟ چگونه یادت كنم؟ كه شرمسارم از اینكه چون تو خدایی و چون ما بندگانی چون تو مهربان وبنده نواز وبخشنده و چون بندگانی بی رحم و متجاوز

خدایا !

شرمسارم كه بندگانت به نام تو سر از تن جدا میكنند.

خدایا !
خجلم كه بندگان تو به نام تو آزار و شكنجه می دهند و حقوق انسان ها را زیر پا می گذارند.

خداوندا

شرمسارم كه بندگان تو با نام تو حكومت می كنند و دلهای امیدوار به تو را مایوس می سازند.

خدایا !

غصه دارم كه مدعیان راه تو در حالی مشعول زر اندوزی هستند در حالی كه مردانی شرمسار از فقر و نداری نزد زن و همسر خود سر در گریبان می كنند.

خدایا !
شرمسارم از این همه ریا و دغل بازی! دلهایی كه نور تورا ندیده اند اما زبان و ظاهر آنها تو را فریاد می زند.

خدایا !

شرمسارم كه بر درو دیوار شهرم همه جا نام توست اما دریغ از اینكه در رفتار و كردارها بتوانم ترا بیابم.

خدایا !

خجلم كه ما بندگان از نعمتی چون فكر و اندیشه خود بهره نمی بریم و عاقبت آن را نصیب و قسمت تو می دانیم.
خدایا !
شرمسارم كه ما نمی خواهیم ترا آنگونه كه هستی بشناسیم.

خدایا !

شرمسارم كه هنوز آنقدر تورا نشناخته ایم كه تصور می كنیم برای رابطه با تو باید كسی یا چیزی را نزد تو روان كنیم.
خدایا !

خجلم كه از زمان بت پرستی تا كنون نوعی پرستش در ذهن ما نقش بسته كه به ما اجازه نمی دهد بیشتر ترا بشناسیم و هنوز خوی بت پرستی در وجود ماست.

خدایا !

شرمسارم كه در آسمانها به دنبال تو می گردیم در حالی كه تو با مایی و اگر خود اراده كنیم دست ما را میگیری.
خدایا !
از این ناراحتم كه روزی بسیاری از درهای علوم را بر روی خود بگشاییم و هنوز شناختمان از تو تنها در همین حد باشد.

خدایا !

شرمسارم كه نمی بینیم تو خارج از قوانین طبیعی هستی هرگز هرگز عملی انجام نمی دهی با این حال همه ما بندگان دست به دعا بر می داریم كه : قوانینت را به نفع كار ما تغییرده!
خدایا !
خجلم كه جهالت خود را به تو نسبت می دهیم.و هرگونه كم و كاستی و كوته اندیشی خود را ناشی از قوانین تو می دانیم. در حالی كه قوانین طبیعی تو افراد متفكر و صاحب اندیشه را میطلبد, كه بدانند این قوانین ازلی و ابدی است.
خدایا !

شرمسارم كه در طول تاریخ همه آنان كه خواستند به درستی تو را به مردم بشناسند, شكنجه دادیم و به نام كافر آنها را بر دار كردیم. و از آنان روی بر گرداندیم چرا كه آنان می خواستند تعقل را به جای تعبد پیشه ما سازند.
خدایا !

خجلم كه چون فكر نمی كنیم به حقیقت نمی رسیم پس ناچار می شویم موهومات را خیلی راحت بپزیریم.

mojdeh-eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا چکار کنم؟؟؟؟
کاش می اومدی در گوشم بهم می گفتی تواین شرایط چکار کنم؟؟؟
خدایا نذار تو امتحانت رفوزه بشم
میشه بهم کمک کنی؟!
خدایا محتاجتم خیلییییییییییییی

*محیا*

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
خداوندا !

یاد تو چون قطرات شبنم به گلبرگ نگاهم طراوت و به ویرانه دلم جوانه های زندگی می بخشد.