خلوتی با خدا

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از اون لحظه ای که تو را از دست دادم باختم............ و از لحظه ای که باختم.......همه چیز را از دست دادم!

تیغ لازم است..... جراحی کن...... دردش را باجان میخرم

trx c,njv onhd o,fl............ fdajv hc hdk lk vh n,v k;k fijvdkl

onhdh lk j,vh n,sj nhvl hlh ];kl ; ;hvhihd fnl avlkni hl ;vni hsj

onhdh lk kld nhkl si ph[j ;hvl hv nvsj ld ;kkn dh ki
hlhhlh lxlukl ;i hc hdkd ;i isj fijv ld a,l......... fvh,vni ftvlh fcv',hv

ffdk hlv,c il fhc fi 'khi htjhnl...... , ]i soj f o,nl fn ;vnl.......... rgfl sdhi ani........ ld fdkd ;i ond lk

lk ilihkl ; fi j, n,sj ld 'tjl........ , ili ]dcl fh j, f,n

;l;l ;k......... j, ;ll;l ;k;l;l ;k ;ll;k ;kl; ;k ;l;l ;k;l;l ;k ;l;l ;k ;l;l ;k;l;l ;l ;l;l;k ;l;l ;k ;l;l ;k ;l;l lk ;l;l ;k ;l;l ;k

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه کپی کنن.میخوآم این پست رکورد دآر بشه..)
ﺧﺪﺍﯾـــــــــــا...
??????????????
ﺍینروزها خیلی ها ﺩﺍﺭند ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺻﺪﺍیت می کنند:
??????????????
یک نفر ﺭﻭی ﺗﺨﺖ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ
??????????????
یک نفر داخل یک سلول ﺯﻧﺪﺍﻥ
??????????????
یک نفر ﮐﺎﺭتن خواب ﮔﻮﺷۀ ﺧﯿﺎﺑاﻥ
??????????????
یک نفر ﺗﻨﻬﺎیی در ﺍﺗﺎﻗﺶ وچشم انتظاربه زنگ درخانه اش...
و خیلی های دیگر...
??????????????
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﺩلهایشان ﮔﻮﺵ ﺑﺪﻩ و ﺣﺮفهایشان را بشنو...
??????????????
ﺧﯿﻠﯽ ها به تو ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺍﺭند...
??????????????
ﺩﺳﺘﯽ ﺑﻪ ﺯندگی هایشان ﺑﮑﺶ...
??????????????
خدایا اینروزها خیلی ها دستهاشون به سمت اسمونت بلنده...
??????????????
خدایاهیچ دستي راناامیدازدردرگاهت برنگردان.

خدا هرگز هیچ دستی رو ناامید برنخواهد گردوند و میدونم که خودتم میدونی مهربون:heart:

همیشه گفتم شاید به چشم همه تکراری باشه و شاید تکرارش درست نباشه./

اما...
به خدا اعتماد کنیم./

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا

"کسی خواستم مثل من‌، ایلیاتی
شبیه خودم پا برهنه‌، دهاتی
تو آبی‌تر از آب‌های جهانی
برایم وجود تو باشد حیاتی
تو را احتمالا کمی دوست دارم
تویی اتفاق نفس‌های آتی
شکوفاترم کن بهار تبسم
مرا وارهان از حیات نباتی"

f.babaei

عضو جدید

غمین

عضو جدید
کاربر ممتاز

خدایا
گوش کن به التماسهای من
شرمسارم که با حال مستی به سوی تو کرده ام دست نیاز دراز
مرا گوش کن ، مرا بپذیر که جز تو ندارم قبله ای برای نماز

آخرین ویرایش:

غمین

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا!!!!!!!!از شب و روزمون نپرس که ازت چه پنهون، ما خیلی خجالت می‌کشیم. دروغ چرا، خیلی هم دلمون می‌خواست که ازت پنهون می‌بود.

ما خیلی خجالت می‌کشیم، می‌دونیم گناهامون بزرگ بوده، اما اینم میدونیم که تو بزرگی. بزرگتر از گناه‌های ما، بزرگتر از خوبی‌های ما،

بزرگتر از خودِ ما، بزرگتر از هر چیز و هر کسی که برای خودمون بزرگش کردیم. بزرگتر، خیلی خیلی بزرگتر… اصلا، بزرگتر از تو هم مگه داریم؟!

خداجون، ما برامون مهم نیست که آیینه‌ی دلمون رو زنگارِ گناه گرفته. مهم نیست کجای گناهیم و چند وقته دست نکشیدیم به دلمون و پاکش نکردیم.

مهم اینه که هر جا که هستیم، تو رو یادمون نره، که ازت نا امید نشیم. حواس‌مون باشه به نشونه‌هایی که برامون میزاری و ماه رو تویِ دلِ آسمونِ شب هم پیدا کنیم.

ما برامون مهم نیست حتی اگه آیینه‌ی دلمون رو لکه‌دار و کثیف کرده باشیم، مهم اینه که دلمون هنوز آیینه‌اس، که آیینه‌ی دلمون هنوز نشکسته و تصویرت در اون پیداست.

تا آیینه آیینه‌اس، تا روح تو در ما دمیده شده، هر جایی از دنیا که باشیم، در هر جایی از گناه، کافیه فقط یه دست بکشیم به دل‌مون… تو پیدایی، ما خودمون رو گم کردیم…

اینکه ازت دور شدیم، اینکه پشت کردیم، دُرُست. اینکه یادمون رفت این احساسِ آرامش رو مدیون کی هستیم، اینکه فراموش‌مون شد هر وقت که واسه یه لحظه تویِ زندگی‌مون نبودی،

ما چقدر حقیر و خوار و بدبخت شده بودیم، اینکه یادمون رفت کجا بود که قیمتی شدیم، کِی بود که خوشبخت شدیم، دُرُست.

که حتی یادمون رفت بی تو، یه دو ریالیِ سیاه هم نمی‌ارزیدیم، اصلا بگو یه پاپاسی، یه قرون، دو زار! مفت‌مون گرون بود و با تو، بی‌قیمت می‌شدیم،

اینقدر گرون که می‌تونستیم همه مهربونیایِ دنیا رو یکجا بخریم. اینقدر ثروتمند که از چشامون گوهر و الماس بریزه، و یه دریا رو جا بدیم توی چشمامون.

دل‌مون رو اندازه‌ی یه جنگل درخت، سبز کنیم و اندازه دلِ یه دختر بچه هفت ساله، کوچیک. کوچیک و مهربون، کوچیک اما قشنگ، اما بزرگ…

اینقدر داشتیم که ستاره‌ها رو کاغذ دیواریِ اتاق‌مون‌کنیم و آسمون بشه سقفِ خونه‌مون و ماه چراغ خواب‌مون.

که یادمون رفت، با تو اینقدری گرون بودیم، که داد بزنیم، آی مردم! سه دونگ از این بارونی که می‌باره مالِ ماس! سهمِ ماس! ما خودمون خریدیمش! اصلا خودش گفته برای ما می‌باره…

گفته نامردا نرن زیرش. گفته نامردا لافِ بارون نزنن، گفته اونایی که عشقرو نفهمیدن، از اون مایه نزارن.گفته اسمش رو نیارن. اسمش رو نیارید…

ولی هر کی که خواست چترِ بارون روی سر بگیره و خیس شه، نوش جونش! طراوتِ بارون ارزونیش… اینقدر داشتیم، که بگیم آسمون مالِ ماست، که آسمون ارثِ پدری‌مونه!

شب که بشه، چشم روی هم نزاریم، شب به شب، چشم از چشمِ آسمون برنداریم، که نکنه کسی بی‌وضو ستاره‌ها رو دید بزنه… نکنه یه وقت یه دل ناپاک… آخ، خدا نکنه…

اینکه اسمِتو رو سر درِ قلب‌مون کوبیدیم و شدیم هم پیاله‌ی هر کس و نا کسی، اینکه اسمِ تو، حتی همین اگه هیچکی نیست، تو که هستیِاین بالا، برامون شد یه عادت، یه شعار. اینکه دل‌مون نلرزید از هر بار اسمِ تو، و تو شُدی یه قرآن توی کتابخونه و فوقش یه به نامِ خدایِ تویِ نامه، درست.

اینکه فهمیدیم و عمل نکردیم، دونستیم و احمق موندیم، فهمیدیم و دیدیم و خودمون رو به نفهمی و کوری زدیم، اینکه بودی، دیدی، شنیدی و ما شرم نکردیم…

دیدی و ندید گرفتی، اینکه گند زدیم و باز پوشوندی، و ما باز خودمون رو زدیم به کوچه‌ی علی چپ، درست. اینکه دستمون رو گرفتی و دست‌تو رو ول کردیم،

اینکه قول دادیم و هر بار زیرش زدیم، درست. اینکه شعورمون نمی‌رسه، درک‌مون قد نمیده، بی‌شعوریم، درست.

اما اینم درسته که، هر چی که باشه، هر چی که باشیم، تو خدایِ مایی. توخورشیدی و ما گل آفتابگردونِ توییم، دوستت‌تون داریم، دوست‌مون داری…

هر جا که باشیم، توی یه گلدون، بغلِ پنج‌دریِ ایوانِ یه خونه‌ی متروکه یا میونِ باغچه، هر جایی از زندگی که باشیم، روبه سمتِ دیوارِ آجری باشه، سمتِ خاکِ گلدون یا رو به باغِ همسایه، بر می‌گردیم سمتِ تو، هر جا که باشی.

خداجون، ببخش… ما همیشه همینطوریم. گاهی یادمون میره یکی رو چقدر دوست داریم و چقدر خاطرش برامون عزیزه. و تا از دستش ندیم، حالی‌مون نیست چقدر می‌خوایمش

و چقدر نفس‌مون به نفسش بنده. خدا جون، برامون عزیزی، خیلی عزیزی، عزیز تر از جون‌مون، نفس‌مون. آخه تو جونِ مایی، نفس مایی.

خدا جون، تو خورشید منی، آفتاب منی، مال منی، سهمِ منی، حقِ منی، عشق منی. دوستت دارم، خیلی بیشتر از اونی که گل آفتابگردون خورشیدش رو دوست داره…

آخرین ویرایش:

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا میان اینجا خدایی بت چی میگن؟
چراجار میزنن؟
خب بیان اروم توخلوتشون بهت بگن
چه کاری خو............
درسته ولی شاید بین این همه ادم ی دل پاک بود ک خدا با امین گفتن اون دعاهای ماهم براورده کرد

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز

خدایااااااا

بند دل آدم ها کجاست....؟!

که گاهی

با یک اسم پاره می شود...

" کربــــــــلآ "

AUTUMN LEAVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا ازت ممنونم که این فرصت رو داشتم تا ..............
خودت بهتر میدونی خدا جونم ..

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نوشته ای برای خدا

نوشته ای برای خدا

re872_4bb6a87b.jpg

خدا یا تو خود خوب می دانی که همه اعضا و جوارح من با مهر تو آمیخته است.
از هنگامی که چشم بر این سرای تو باز کردم برق بودنت تو را در چشم دلم احساس کردم. و زمانی که به نغمه های دلنواز اذان را در گوشم جاری شد به گمانم تمام ذرات وجودم به یک باره تسلیم عشق تو شد.
و اما نمی دانم چه شد که الان این دل به بند مادیات دنیایی اسیر گشته؟
خدا یا اگر عاشقم می کنی تنها مرا اسیر عشق خودت کن که تشنه وصل تو باشم و عشق نا متجانس دنیوی را از نهادم بردار و بر دلم عشق محبانت را هک کن تا به نشان گمراهی دل نمیرم.
خدایا تو مرا خلق کردی و به من همه چیز عطا کردی، در همه حال وجود بی مقدارم را در حمایت خود قرار دادی.
و روزهایی که در این دنیا در خلوت تنهایی به سر می بردم تنها فانوس کوچه تنهای و خانه دلتنگی هایم بودی.
خدایا تو خود به من آموختی که چگونه نفس بکشم و چگونه با عشق به دیدارت روزهارا با امید زندگی را سپری کنم.
خدا یا تو درهای معرفت شناخت خودت را برویم باز کن و زنجیر های هوی و هوس را از پاهایم بگسل ؛ چرا که مشتاق حرکت به سوی تو شدم.

آخرین ویرایش:

Mr. Lawyer

دستیار مدیر کل در تالار حقوق
کاربر ممتاز
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دوستت دارم.بخاطره اون چیزهایی که به من دادی متشکرم:gol:

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایادلم یه هوای تازه میخواد
یه نورقشنگ میخواد.نه ازاینده.نه ازحالا......
منوببربه گذشته....مییشهه؟
یه هواتازه ازاونجامیخوام.
اره دلم گذشته میخواد با تموم اشتباهام
خدایامیتونی بهم بدی؟میتونی؟؟؟

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایاچه شبای تلخی دارم
کاش وقتی یکی میرف
فقط خودش نمیرف.یادش میرف.
خاطراتش میرف.عشقش میرف.بوی خوبش میرف.
اونوقت دیگه دلیلی واسه دلتنگی نبود
خدایاامشب ازخیلی چیزادلگیرم
ازخیلی روزازندگیم که ندادی.
ازروزایی که کم دادیوازروزایی که زود گرفتی
وای که چه طناب سفتیه این خاطره ها
وقتی ک میبیچه دور گلوت ومیخواد
بایه بغض خفت کنه
میخوام این انکشتامو فروکنم توچشام
این سد اگه جاری شه همه چیزوآب میبره

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا..میدونی چیه؟من دیگه........کم اوردم
خدایا خوب نگام کن....ببین کم اوردم
نگام کن...چند چندم بازندگی...ببین منو
میشنوی زجه هامو...سخته ادم خودش به تنهایی خو کنه
اما دلی داشته باشه ک مدام ازتنهایی بناله...

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا .................................................. .........................
..................................
..
ببین بیچارگیمو...خیلی سخته ادم ندونه کدوم طرفیه...
سخته خداجون.سخته بدونم الان ب حرفام گوش میدی یا
پرده گناهام انقدر ضخیمه که صدام بهت نمیرسه...

غمین

عضو جدید
کاربر ممتاز
طوفان هم که باشم وقتی به تو میرسم آرامش می یابم!
گاهی دلم خوش است فقط به یک نگاه تو!

خدای من.........!

نگاه عاشقانه ات را از من دریغ مکن!

غمین

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهی ای بهتربنم!
تو بهتر زمن اگاهی به خسرانم.....!
به ندانم کاری ها و گناهم.....!
اما من که جز توام کسی نیست!
جز به سوی تو راهم نیست!
جز به تو پناهم نیست!
معبودا مهربانا بی شریکا.....!
دریاب این بریده زاغیار و رو کرده به درگاهت را!!!!!!!!!

غمین

عضو جدید
کاربر ممتاز

هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست؛
زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد؛
ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم ...

غمین

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماییم و
پیاله های خالی گدایی و
دستان رو به اسمان و
باران رحمت تو, ای بهترین.....
الهی
صبرم ده و ایمان
و اشتیاقی فزون تر
در راه رسیدن به خودت!
دستانم را بگیرو دعایم اجابت کن..........!