من یه گوشی 1110 دارم جالبه ولی دخترانه نیست![]()
نوکیا 1110 همون گوشت کوب های قدیمی![]()
گوشی خوشگل به درد این می خوره که یه روز که تو خیابون داری قدیم می زنی خرتو بگیرن و به زور گوشیتو ببرن.گوشي فقط iphon داري بخر نداري همون گوشيه خودتو نگه داره.گوشيه خوشكل داشتن هيچ كلاسي نداره مهم اينه كارايش خوب باشه كه گوشي هاي جديد اصلا به درد نميخورن.
6600 سیب زمنی سابق ( سیب زمینی نه ها)
گوشی که دختر پسر نداره ,میتونی انواع گالکسی رو انتخاب کنی که به پولت هم میخوره!
البته HTC هم خیلی کلاس داره ( واسه پز دادن جلوی دخترای حسود عالیه تا چشماشون بیوفته کف پات )
گوشي فقط iphon داري بخر نداري همون گوشيه خودتو نگه داره.گوشيه خوشكل داشتن هيچ كلاسي نداره مهم اينه كارايش خوب باشه كه گوشي هاي جديد اصلا به درد نميخورن.
سلام . دوست عزیز لطف کنین انتظاراتتون رو بگین تا بهتر بشه راهنماییتون کرد !
دوستان اسم این پستاتونو گذاشتین مشاوره ؟!
لطف کنین اگه میخواین اسپم بدین به انجمن گفتگوی آزاد مراجعه کنید !
سیستم عامل اندروید
سرعت پردازندش بالا باشه
دوربینش حداقل 5 باشه
صفحه نمایش خازنی
قیمت حداکثر 600
آنتن دهیش هم خوب باشه
والبته خوش دست
بسیار بسیار ممنون![]()
سلام دوست گلم . خب شما با این بودجه گوشیهای بسیار خوبی میتونین بگیرین ! اگه میتونستین بودجه رو برسونین به 730 تومن بدون شک گلکسی نکسوس انتخاب بسیار خوبی بود .سیستم عامل اندروید
سرعت پردازندش بالا باشه
دوربینش حداقل 5 باشه
صفحه نمایش خازنی
قیمت حداکثر 600
آنتن دهیش هم خوب باشه
والبته خوش دست
بسیار بسیار ممنون![]()
سلام دوست گلم . خیر توهین نکردم . گفتگوی آزاد ماهیتش اسپم هستش که من ماهیتش رو گفتم . همین ...با تشکر
به گفتگوی آزاد توهین کردی؟؟
رضا جان بابت راهنماییت ممنونم . این که در امر مشاوره کمک میکنی واقعا ارزشمنده . اما من یه سری توضیحات در مورد این گوشی ها که پیشنهاد دادین بدم .سلام این گوشی ها صفحه شون با این قیمت بزرگترینه دروبینشون هم 8 هست
sony ericsson xperia arc s
htc desire hd
این گوشی هم شیکه هم خیلی سریع هم اینکه جدیده و کیفیت ساختش بالاست قیمتش هم مناسبه
sony xperia u
sony xperia sola
اگه تونستی پولت رو به 800 با 900 تومن برسونی این گوشی خیلی شیکه
sony xperia p
سلام دوست گلم . خب شما با این بودجه گوشیهای بسیار خوبی میتونین بگیرین ! اگه میتونستین بودجه رو برسونین به 730 تومن بدون شک گلکسی نکسوس انتخاب بسیار خوبی بود .
این گوشی دیزاین فوق العاده زیبایی داره و از پردازنده TI OMAP 4460 دو هسته ای با هسته Cortex A9 بهره میبره . صفحه نمایشش هم 4.65 اینچه که رزولوشن اون 1280x720 هستش که تراکم پیکسلش 316ppi هست و این یعنی فوق العاده
بسیار بسیار خوش دسته و انحنای صفحه نمایشش زیباییش رو دو چندان میکنه !
از یه دوربین 5 مگاپیکسل بسیار با کیفیت با فیلمبرداری 1080 بهره میبره . در کل گوشیه خوبیه . اگه خواستین بگین تا بیشتر در موردش توضیح بدم .
پیشنهادم اینه که بودجتون رو زیاد کنین . ولی اگه نمیتونین بودجه رو به اون مقدار برسونین با 620-30 تومن سامسونگ Galaxy S Advance رو بگیرین . سیستم عامل این گوشی اندروید هستش که تا چند وقت دیگه به ICS آپدیت میشه .
این گوشی 120 گرمی که از صفحه نمایش بسیار خوب Super Amoled بهره میبره که توسط شیشه مقاوم Gorilla Glass محافظت میشه . دارای یه پردازنده دو هسته ای STE U8500 با هسته کم مصرف و پرقدرت Cortex A9 هست . چیپ گرافیکی این گوشی Mali400 MP ( دقیقا همونی که توی گلکسی اس 2 و اس 3 استفاده شده ) هست با این تفاوت که تعداد فرگمنت ها از 4 تا به یکی رسیده ! رم این گوشی 768 مگابایت هستش و باعث میشه در بازی ها و مرور صفحات وب و ... مشکلی نداشته باشین .
بلوتوث این گوشی ورژن 3 اونم از نوع HS هستش که سرعت بسیار بالایی در انتقال فایل ها داره ! ( به شخصه تستش کردم )
این گوشی مجهز به یه دوربین 5 مگاپیکسل با کیفیت با فلش LED مجهز شده که میتونه فیلمبرداری HD رو به صورت 30 فریم در ثانیه بدن کوچکترین لگی انجام بده . دوربین دوم این گوشی هم 1.3 مگاپیکسل هست .
I9070 ( همین گوشی ) برخلاف رقباش دارای حسگر 6 جهته ژیروسکوپ هست که اونو از سایز رقباش متمایز میکنه !
باتری این گوشی هم 1500 میلی آمپر هست که کاملا جوابگوئه !
توضیحات بیشتری خواستین در خدمتم !
سلام دوست گلم . خیر توهین نکردم . گفتگوی آزاد ماهیتش اسپم هستش که من ماهیتش رو گفتم . همین ...
رضا جان بابت راهنماییت ممنونم . این که در امر مشاوره کمک میکنی واقعا ارزشمنده . اما من یه سری توضیحات در مورد این گوشی ها که پیشنهاد دادین بدم .
دیزایر HD رو که کلا باید یه خط قرمز روش کشید . این گوشی بسیار گوشی مزخرف و بد قواره ای هستش . نه صفحه نمایش خوبی داره نه باتری خوبی و نه هیچ چیز دیگه ! کلا ارزش توضیح دادن نداره !
Arc S گوشیه خوبیه ولی مصرف باتریش به شدت بالاس . این گوشی باتریش دقیقا همونیه که روی Arc معمولی هستش با این تفاوت که پردازنده در این گوشی از 1 به 1.4 گیگاهرتز اورکلاک شده . اور شدن پردازنده و همچنین قابلیت USB OTG و صفحه نمایش LCD دست به دست هم دادن تا مصرف باتری رو در آرک اس به شدت بالا ببرن .
Xperia U گوشیه خوبیه ولی باتریش به شدت ضعیفه ! این گوشی پردازندش دو هسته ایه تازه صفحه نمایششم LCD هست بعد باتریش 1320 میلی آمپره !
Sola هم دقیقا همون U هست با این تفاوت صفحه نمایشش کوچیکتره و بلوتوث ورژن 3 داره تازه نه HS !
Xperia P هم که به نظر من ارزش پرداخت اونقدر رو نداره ! اگه دوستمون بخواد اونقدر هزینه کنه ( 720 تومن ) خوب میره به جاش گلکسی نکسوس میگیره که :
1 - صفحه نمایشش فوق العاده تره ( رزولوشن HD و از همه مهمتره Super Amoled بودن )
2 - پردازنده قویتری داره
3 - چیپ گرافیکیش قویتره
4 - شیشه محافظ گوریلا گلس داره
5 - بلوتوثش ورژن 3 هستش !
6 - Wifi Direct داره ! ( انتقال فایل با سرعت فوق العاده بالاتر از بلوتوث )
7 - باتریش بسیار بسیار بهتره
8 - دیوایس خود گوگل هستش و اولین آپدیت های اندروید واسش میاد و همچنین تا سال های سال آپدیت میشه !
9 - فیلمبرداریش بهتره
10 - اینترفیس زیبا تری داره
11 - اندروید خام روشه و سرعتش فوق العاده زیاده
و ...
موفق باشین ...![]()
با تشکر
به گفتگوی آزاد توهین کردی؟؟
سلام دوست گلم . خب شما با این بودجه گوشیهای بسیار خوبی میتونین بگیرین ! اگه میتونستین بودجه رو برسونین به 730 تومن بدون شک گلکسی نکسوس انتخاب بسیار خوبی بود .
این گوشی دیزاین فوق العاده زیبایی داره و از پردازنده TI OMAP 4460 دو هسته ای با هسته Cortex A9 بهره میبره . صفحه نمایشش هم 4.65 اینچه که رزولوشن اون 1280x720 هستش که تراکم پیکسلش 316ppi هست و این یعنی فوق العاده
بسیار بسیار خوش دسته و انحنای صفحه نمایشش زیباییش رو دو چندان میکنه !
از یه دوربین 5 مگاپیکسل بسیار با کیفیت با فیلمبرداری 1080 بهره میبره . در کل گوشیه خوبیه . اگه خواستین بگین تا بیشتر در موردش توضیح بدم .
پیشنهادم اینه که بودجتون رو زیاد کنین . ولی اگه نمیتونین بودجه رو به اون مقدار برسونین با 620-30 تومن سامسونگ Galaxy S Advance رو بگیرین . سیستم عامل این گوشی اندروید هستش که تا چند وقت دیگه به ICS آپدیت میشه .
این گوشی 120 گرمی که از صفحه نمایش بسیار خوب Super Amoled بهره میبره که توسط شیشه مقاوم Gorilla Glass محافظت میشه . دارای یه پردازنده دو هسته ای STE U8500 با هسته کم مصرف و پرقدرت Cortex A9 هست . چیپ گرافیکی این گوشی Mali400 MP ( دقیقا همونی که توی گلکسی اس 2 و اس 3 استفاده شده ) هست با این تفاوت که تعداد فرگمنت ها از 4 تا به یکی رسیده ! رم این گوشی 768 مگابایت هستش و باعث میشه در بازی ها و مرور صفحات وب و ... مشکلی نداشته باشین .
بلوتوث این گوشی ورژن 3 اونم از نوع HS هستش که سرعت بسیار بالایی در انتقال فایل ها داره ! ( به شخصه تستش کردم )
این گوشی مجهز به یه دوربین 5 مگاپیکسل با کیفیت با فلش LED مجهز شده که میتونه فیلمبرداری HD رو به صورت 30 فریم در ثانیه بدن کوچکترین لگی انجام بده . دوربین دوم این گوشی هم 1.3 مگاپیکسل هست .
I9070 ( همین گوشی ) برخلاف رقباش دارای حسگر 6 جهته ژیروسکوپ هست که اونو از سایز رقباش متمایز میکنه !
باتری این گوشی هم 1500 میلی آمپر هست که کاملا جوابگوئه !
توضیحات بیشتری خواستین در خدمتم !
سلام دوست گلم . خیر توهین نکردم . گفتگوی آزاد ماهیتش اسپم هستش که من ماهیتش رو گفتم . همین ...
رضا جان بابت راهنماییت ممنونم . این که در امر مشاوره کمک میکنی واقعا ارزشمنده . اما من یه سری توضیحات در مورد این گوشی ها که پیشنهاد دادین بدم .
دیزایر HD رو که کلا باید یه خط قرمز روش کشید . این گوشی بسیار گوشی مزخرف و بد قواره ای هستش . نه صفحه نمایش خوبی داره نه باتری خوبی و نه هیچ چیز دیگه ! کلا ارزش توضیح دادن نداره !
Arc S گوشیه خوبیه ولی مصرف باتریش به شدت بالاس . این گوشی باتریش دقیقا همونیه که روی Arc معمولی هستش با این تفاوت که پردازنده در این گوشی از 1 به 1.4 گیگاهرتز اورکلاک شده . اور شدن پردازنده و همچنین قابلیت USB OTG و صفحه نمایش LCD دست به دست هم دادن تا مصرف باتری رو در آرک اس به شدت بالا ببرن .
Xperia U گوشیه خوبیه ولی باتریش به شدت ضعیفه ! این گوشی پردازندش دو هسته ایه تازه صفحه نمایششم LCD هست بعد باتریش 1320 میلی آمپره !
Sola هم دقیقا همون U هست با این تفاوت صفحه نمایشش کوچیکتره و بلوتوث ورژن 3 داره تازه نه HS !
Xperia P هم که به نظر من ارزش پرداخت اونقدر رو نداره ! اگه دوستمون بخواد اونقدر هزینه کنه ( 720 تومن ) خوب میره به جاش گلکسی نکسوس میگیره که :
1 - صفحه نمایشش فوق العاده تره ( رزولوشن HD و از همه مهمتره Super Amoled بودن )
2 - پردازنده قویتری داره
3 - چیپ گرافیکیش قویتره
4 - شیشه محافظ گوریلا گلس داره
5 - بلوتوثش ورژن 3 هستش !
6 - Wifi Direct داره ! ( انتقال فایل با سرعت فوق العاده بالاتر از بلوتوث )
7 - باتریش بسیار بسیار بهتره
8 - دیوایس خود گوگل هستش و اولین آپدیت های اندروید واسش میاد و همچنین تا سال های سال آپدیت میشه !
9 - فیلمبرداریش بهتره
10 - اینترفیس زیبا تری داره
11 - اندروید خام روشه و سرعتش فوق العاده زیاده
و ...
موفق باشین ...![]()
خواهش میکنم دوست گلم . کلا تاچ گلکسی های های اند سامسونگ فوق العادست . سامسونگ در این گوشی از تاچ Atmel استفاده میکنه که حساسیتش فوق العاده بالاس و میتونه زمان ده تا نقطه رو ساپورت کنه !آقا تو واقعا در این زمینه مطلع و به روز هستی... اطلاعات خوبی دادی استفاده کردیم.
در مورد htc حق با توه, خودم هم به شخصه از htc خوشم نمیاد, همه چی گوشیه htc کامل باشه بازم فک میکنم یه چی کم داره. حالا این desire hd که واقعا چرته اما خب بعضیا دوستش دارن.
اما اون xperia u اگه ویژگی های مثبت و منفیش رو در کنار ظاهر قشنگش و اینکه مارک سونی روش خورده در نظر بگیریم واقعا گوشی خوبیه و قیمت مناسبی داره.
اما همونطور که توضیح دادی گالاکسی نکسوس گوشی خیلی خوبیه مخصوصا صفحه اش که هم سایزش خیلی خوبه و هم اینکه واقعا کیفیت و تاچ فوق العاده ای داره
sony ericsson arc s هم همونطور که گفتی گوشی خوبیه که ویژگی های وسوسه برانگیزی داره و بنظرم نباید به سادگی از کنارش گذشت. دوستان که دارند از باطریش راضیند اما خب معمولا نمیشه به حرف صاحب گوشی اعتماد کرد. یعنی باطریش خیلی ضعیفه؟
با توجه به صحبتهای انجام شده من پیشنهادم اینه واسه استارتر:
اگه بتونی بودجه رو بیشتر کنی بدون شک سامسونگ گالاکسی نکسوس
در غیر اینصورت sony ericsson arc s
و سوم sony xperia u
خواهش میکنم . ببینید کلا سامسونگ گذشته رو فراموش کنید . الان سامسونگ داره فوق العاده کار میکنه . بذارین چند مورد واستون بگم :سلام. خیلی ممنونم بابت راهنماییهاتون.خیلی مفید بود.راستش خودم هم بین انتخاب سونی و سامسونگ موندم
به نظرتون آنتن دهی سامسونگ نست به گوشیای دیگه خوبه؟؟؟راستش این ذهنیت از قبل هست که سامسونگ آنتنش ضعیفه.
حالا 20-30 تومن بالا پایین زیاد مهم نیست اگه امکان داره بیشتر توضیح بدید در مورد کیفیت عکساش و ......
خب اگه میتونید تا 700 هزینه کنید صبر کنین تا وضعیت این مذاکره 5+1 مشخص بشه . اگه توافق کنن احتمالا قیمت دلار یه مقدار پایین نمیاد . حیف که زودتر تصمیم نگرفتین بخرین . وگرنه اون موقع گلکسی نکسوس 700 تومن بود .ممنون
واقعا راهنماییهاتون خیلی تو انتخابم تاثیر گذاشته. در واقع من محدوده قیمتم حداکثر 600 هست.البته یکم بالا ایرادی نداره ولی بیشتر از 700 واسم مقدور نیست.حالا به نظر شما که اطلاعاتتون در مورد گوشیا خوبه تو این رنج کدوم مدل سامسونگ انتخاب اصلح میتونه باشه؟؟؟؟
کیفیت عکسایی که ضمیمه کرده بودید خیلی خوبه.یعنی اگر بخواد ظاهر هم بشه کیفیت در همین حده؟؟
بازم تشکر ویژه دارم ازتون که جامع و باحوصله جواب میدید.خدا خیرتون بده![]()
خب اگه میتونید تا 700 هزینه کنید صبر کنین تا وضعیت این مذاکره 5+1 مشخص بشه . اگه توافق کنن احتمالا قیمت دلار یه مقدار پایین نمیاد . حیف که زودتر تصمیم نگرفتین بخرین . وگرنه اون موقع گلکسی نکسوس 700 تومن بود .
پیشنهاد میکنم صبر کنین ببینم نتیجه که مذاکرات چی میشه ! اگه هم تغییر نکرد همون ادونس رو بگیرین !
ببینید کیفیت چاپ کردن عکسها بستگی به پرینتر داره . ولی خوب اگه بخواین به رزولوشن اصلی پرینت بگیرین کیفیت عکسا بهترم میشه !
خواهش میکنم دوست گلم . وظیفمه ! سوال دیگه ای بود در خدمتم !!!![]()
بله ! نظر من همینه !پس الویت اول به نظر شما نکسوس و دوم ادونس هست. دعا میکنیم به توافق برسن که منم ین وسط تو تردید انتخاب نمونم
راستی هنگ که نمیکن این سامسونگا؟ HTC یا نوکیا چی؟ نسبت به سامسونگ خوب نیستن؟
وظیفه که نیست وقت میذارین و شایسته تشکر هستید.
پس یه مدت صبر میکنم بعد تا ببینیم خدا چی میخواد. بازم ممنون
سلام دوست گلم . ببینید ما الان بالای 20 مدل گلکسی داریم ! بهترینشون گلکسی اس 3 - گلکسی اس 2 - گلکسی نکسوس - گلکسی اس ادونس - گلکسی اس هستنبا سلام و تشکر فراوان
گر امکان داشت انواع گالاکسی رو هم مقایسه کنید....مثلا فرق گالاکسی اس پلاس و ادونس یا نکسوس
ویه چیز دیگه اینکه گارانتی هم دارن اینا؟
![]()
خواهش میکنم دوست گلم .
خیر گارانتی خوب نیست . میدونین چرا ؟! من وقتی گلکسی اس رو خریدم پیش خودم گفتم عجب کار اشتباهی کردم با گارانتی نگرفتم . چون گوشیم قاچاقیه و نمایندگی پارس مایکروتل کلی بابت این ضرر میکنه و ...
ولی چند وقت پیش یه خبر بهم رسید که واقعا همه شرکت های گارانتی کننده متنفر شدم . این شرکت ها با دلار دولتی خرید هاشون رو انجام میدادن و با دلار آزاد مینداختن به مردم . اونموقع فهمیدم که چقدر کار خوبی کردم که با گارانتی نگرفتم .
کلا شرکت گارانتی کننده هم هیچ کاری واستون نمیکنه !