mr-adler
عضو جدید
با سلام خدمت همه دوستان
این اولین تاپیک منه و سوالات زیادی دارم!
اولن سوالم مربوط به اخرین منابع(و کتب تستی) کنکور کارشناسی هست.من جستجو کردم و موارد زیر رو پیدا کردم.بی زحمت هرکسی اطلاع داره از اخرین کتب مفید دریغ نکنه و نظر من رو اصلاح کنه.پیشاپیش تشکر میکنم
این اولیش:
شما کدوم کتابا رو صلاح میدونید.کدوم منابع و کتابهای تستی عوض شده؟
سوال دوم:
مهندسی صنایع چند تا کنکور داره؟مثلا سال 86 دو تا کنکور برگزار شده برای دو گرایش صنایع و مدیریت مالی.اما سال 90 فقط یه کنکور داشت.نمیدونم چطوریه؟
سوال سوم:
من ترم اولی هستم اما به ریاضیات علاقه زیادی دارم.میتونم از الان دروس تخصصی رو پیشاپیش مطالعه کنم و تست بزنم؟
شرمنده دیگه شاید بعضی از سوالاتم خنده دار باشه ولی به هر حال اطلاعاتم کمه و خیلی دوست دارم مشورت کنم....
این اولین تاپیک منه و سوالات زیادی دارم!

اولن سوالم مربوط به اخرین منابع(و کتب تستی) کنکور کارشناسی هست.من جستجو کردم و موارد زیر رو پیدا کردم.بی زحمت هرکسی اطلاع داره از اخرین کتب مفید دریغ نکنه و نظر من رو اصلاح کنه.پیشاپیش تشکر میکنم

این اولیش:
زبان: کتاب آبی نعمتی
تحقیق: کتاب ایمن پور(تحقیق 1 و 2) و یا کتاب زاهدی (جزوه کلاسیشو بخونی جمع و جور تره
واسه تست هم یا قورت بده ایمن پور یا 2000 تست زاهدی
آمار: کتاب و جزوه ایمن پور یا دوجلدی ایوزیان(داره ویرایش جدیدش میاد عجله نکن)
واسه تست هم یا قورت بده ایمن پور یا 2000 تست ایوزیان
* پیشنهاد می کنم اگه پایت تو این دو تا درس ضعیفه یا سریع شروع کن به خوندن یا برو کلاس
طرح ریزی: اشجری- پوران پژوهش
کیفیت: امیری- نگاه دانش
موجودی: حسن پور- راهیان ارشد(یا جزوه عبدالله زاده)
پروژه: سبزه پرور- ترمه
اقتصاد مهندسی: امیری-نگاه دانش
تحقیق در عملیات 1(مختار بازارا- حمدی طه ها- برنامه ریزی خطی دکتر آریانژاد)
تئوری احتمالات و آمار(مسائل تئوری احتمال راسل- تئوری احتمال اخوان نیاکی- آمار ریاضی والپول)
طرحریزی واحدهای صنعتی(کتاب آصف وزیری- کتاب حسین جعفری)
کنترل موجودی 1(کتاب مونت گومری – کتاب فاطمی قمی)
زبان عمومی و تخصصی(کتاب گرامر زبان برای کلیه رشته های ارشد تألیف وحید عسگری انتشارات کانون فرهنگی آموزی- کتاب لغت504- زبان انگلیسی 2 انتشارات کانون فرهنگی آموزش - کتب زبان تخصصی مهندسی صنایع)
شما کدوم کتابا رو صلاح میدونید.کدوم منابع و کتابهای تستی عوض شده؟
سوال دوم:
مهندسی صنایع چند تا کنکور داره؟مثلا سال 86 دو تا کنکور برگزار شده برای دو گرایش صنایع و مدیریت مالی.اما سال 90 فقط یه کنکور داشت.نمیدونم چطوریه؟

سوال سوم:
من ترم اولی هستم اما به ریاضیات علاقه زیادی دارم.میتونم از الان دروس تخصصی رو پیشاپیش مطالعه کنم و تست بزنم؟
شرمنده دیگه شاید بعضی از سوالاتم خنده دار باشه ولی به هر حال اطلاعاتم کمه و خیلی دوست دارم مشورت کنم....