خرس‌کشی دسته‌جمعی و وحشیانه

مخی گیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
تماشای این فیلم به بیننده عادی توصیه نمی‌شود، اما تماشای آن به افرادی که مسئولیت فرهنگ عمومی و بودجه‌ریزی برای حفاظت از زیستمندان ایران را برعهده دارند به شدت توصیه می‌شود. به گزارش خبرنگار آنا، باز هم کشتار یک حیوان بی‌آزار به شکلی وحشیانه دستمایه کلیپی این بار از سوی اهالی یک منطقه در شمال غرب کشور شده است. این حیوان مورد حمله قرار گرفته یک خرس قهوه‌ای، حیوانی در تهدید انقراض در ایران است. یک منبع خبری این ویدئو را در اختیار «دیده‌بان حقوق حیوانات» قرار داده است. در تصاویر حیوان بی‌پناه که بر اثر شدت ضربات سنگ و چوب به تن و کمرش امکان راه رفتن را هم از دست داده در بستر رودخانه با دست‌هایش کشان کشان تن خود را به سوی آبشار رودخانه می‌کشاند تا شاید خود را از رنج جهل و خشونت انسان خلاصی دهد. بودجه حفاظت از محیط زیست و حیات وحش ایران ایران بسیار ناچیز است و تنها 2700 محیط‌ بان مسئولیت حفاظت از محیط زیست در سرتاسر کشور را بر عهده دارند. از سوی دیگر مشکلات فرهنگ عمومی در مساله تخریب محیط زیست و کشتار حیات وحش به خوبی نمایان است و تخریب‌های گسترده‌تر از سوی سازمان‌ها و نهادهای بزرگ دولتی و خصوصی، بی‌تفاوتی و تخریب‌گری را در میان مردم عادی تشدید و تشویق می‌کند.
[video]http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1394/2/20/498026_444.mp4[/video]
اینم لینک فیلم واقعا این افراد به دور از انسانیت هستند
منبع تابناک

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رو لینک کلیک کن ببینی میتونی ببین میتونی دانلودش کنی حجمش 30مگابایت هست من از وقتی دیدم بعض کردم ): خیلی بی رحمانه هست

لینک باز شد، یکم اولش دیدم دیگه نتونستم ادامه رفتار وحشیانشون ببینم :cry:

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واییییییییییییییییییییی:( چقدر نامرد و پست بودن
خدا لعنتشون کنه
ببین با خرس بیچاره چیکار کردن
ایشالا یکی هم پیدا بشه با خود اونا همین کارو بکنه

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
خرسا هم زیاد مهم نیستن.فقط سگا.
خانوم ابتکار حتی دلش برای آدما هم به اندازه سگا نمی سوزه.مثلا اینکه روزانه چندین نفر بر اثر آلودگی هوا و بی تدبیری سازمان محیط زیست میمیرن هم مهم نیست.طبق فرمایش خودشون باید با مدارا کرد.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
:wallbash::exclaim::cry::mad::w04::w22::w22::exclaim::exclaim::wallbash::wallbash:http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w04.gif

جووونتون درآد آشغالای پسستتتت فطرتت !!!!!!! من گریه م گرفت....!. خدایا یعنی چی!!! من نمیفهمم!!!. تازه بچه هم بود !!!!!. .... :cry::eek::cry::cry:. خاک تو اون سر بی مغزتون !!!!. نابود بشید ان شاا...!!!!!!. جون و وجود کثیفتون

آخرین ویرایش:

مخی گیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
:wallbash::exclaim::cry::mad::w04::w22::w22::exclaim::exclaim::wallbash::wallbash::w04:

جووونتون درآد آشغالای پسستتتت فطرتت !!!!!!! من گریه م گرفت....!. خدایا یعنی چی!!! من نمیفهمم!!!. تازه بچه هم بود !!!!!. .... :cry::eek::cry::cry:. خاک تو اون سر بی مغزتون !!!!. نابود بشید ان شاا...!!!!!!. جون و وجود کثیفتون
من نه فقط از اون حیوان بیزبان بلکه از انسانیت شرمسارم اصلا مشخص هم نیست به چه زبونی دارند حرف میزنند

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا برام ممکن نیس بتونم این فیلمو ببینم.:cry: چندروز پیش یکی از دوستام قضیه رو تعریف کرد برام.
جدای از مسئله برخورد تخریبی با محیط زیست و تنوع زیستی و نگاه ارباب گونه انسان به محیط پیرامونش وجه مهم این قضیه اینه که چه میزان خشونت و قساوت می تونه در یک انسان باشه که نه تنها یک موجود زنده که آزاری براش نداشته رو بکشه ، بلکه اونو زجرکش کنه و از زجرکش کردن اون لذت ببره و برای تاکید بر این لذت از ماجرای قتل اون موجود فیلم بگیره و هلهله راه بندازه. به این خیلی توجه باید کرد. این افراد قطعا بیمارن. و برای جامعه خطرناکن. این ضرب المثل "آزارش به مورچه نمی رسه" رو حتما همه شنیدن که به نظر می رسه ملاکی از شفقت و انسانیت برای مردم نحوه برخوردشون با سایر مخلوقات زنده ی زمینه.
تا زمانی که نگاه ارباب گونه مون به جا باشه برخوردمون هم با ین افراد صرفا بعنوان افرادی هست که تفریحات! غلط دارن و نه برخورد بعنوان یک بیمار که در جامعه انسانی هم بالقوه یک جنایتکاره.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا بجا فرمودین. دقیقا منطق داعشیه. منطقی که سایرین رو به دلیلی (حیوانند، حیوان اهلی نیستند، انسانند اما از حیوان بدترند و غیره و ذلک) پایین تر از خودشون می دونن و زندگی اونها رو بی ارزش.
.
خرسا هم زیاد مهم نیستن.فقط سگا.
خانوم ابتکار حتی دلش برای آدما هم به اندازه سگا نمی سوزه.مثلا اینکه روزانه چندین نفر بر اثر آلودگی هوا و بی تدبیری سازمان محیط زیست میمیرن هم مهم نیست.طبق فرمایش خودشون باید با مدارا کرد.
سرکار خانوم . بهتره کمی آرومتر باشین تو اظهارنظر. من نمی فهمم چه چیز برخورد با سگ کشی بده که شما رو اینقدر عصبانی کرده. شما خیلی خوب می دونین که جامعه به اون سگ کشی چه واکنشی نشون داد و درواقع هر واکنشی از طرف مسئولین هم در پاسخ به کنش مردمی بود. این یک!
دوم اینکه مردم برابر همه مسائل واکنش های اینچنینی نشون نمی دن. مثلا همین دوماهه امسال چندین پلنگ کشته شده ، فراخوان تجمع حمایتی هم از طرف نهادهای محیط زیستی مردمی داده شد اما کلا 50نفر رفتن! خود شما اصلا ازین تجمع خبردار شدین؟ با این حال طرح بیمه ی گله ها و غیره واسه حمایت از پلنگ ایرانی درحال اجراست. درمواردی هم جواب داده .همین یکی دوهفته پیش مردم یک روستای جنوبی کمک کرده بودن به نجات یه پلنگ که تو چاه افتاده بود!
در مقابل در مورد باغ وحش بابلسر که اتفاقا بولدترین تصویرش هم تصویر خرس مفلوک زنجیرشده اون باغ وحش بود با اطلاع رسانی های مردم و درخواست های مکرر ، سازمان محیط زیست وادار به اقدام شد. حالا شما بگو سگ ها از خرس ها و اصلا از همه چی مهمترن. متعجبم که چطور بنا به ادبیات رایج این روزها خانوم ابتکار رو سگ باز نخوندین!
همه خیلی خوب وضعیت تعامل صنعت و محیط زیست رو می دونیم! من درباره عملکرد خانم ابتکار تا دانش کافی نداشته باشم نظر نمی دم اما اونقدر می دونم که فعالین محیط زیست اکثرا از بهبود اوضاع با مدیریت ایشون می گن و مجموعا راضی ان گرچه هنوز هم بسیــــــــــــــــار چیزهایی مونده که بخواد انجام بشه.