لب گلی خانوم منو سارا باهم توافق کردیم ( یعنی می کنیم) من قبلا گوش مروارید عزیزتر از جانمو بهش دادم ( هنو پسش نداده
باشه ولي از مامي سارام بايد اجازه بگيرم..![]()
ببینم تو همون دختر اصغر کله پز نیستی؟؟!!![]()
هیچی،ادامه بده![]()
حالا که اصرار داری باشه...گذرم افتاد دانشگاه نشونت میدم....ننههه
خودتی![]()
دهه..تو کار بزرگترا چرا میپری چشم بادومی؟اصلا این موقع شب چرا بیداری؟چشاش پسته اييه؟؟؟![]()
لب گلی خانوم منو سارا باهم توافق کردیم ( یعنی می کنیم) من قبلا گوش مروارید عزیزتر از جانمو بهش دادم ( هنو پسش نداده)
مال من میشی..........شیدا اگه مال من بشی ..........خوشبخت میشم مثل فرشته ها![]()
نه بابا....چشاش پسته اييه؟؟؟![]()
نههههههههههههههحالا که اصرار داری باشه...گذرم افتاد دانشگاه نشونت میدم....
خودتي
باشه
![]()
دهه..تو کار بزرگترا چرا میپری چشم بادومی؟اصلا این موقع شب چرا بیداری؟
نه دیگه عزیزم من برا مامان شدن ساخته نشدم آخه خودم یه خورده هوای بچگی سرم مونده می خوام عروسکم بشی.......می خوام بغلت کنم بوست کنم لباساتو عوض کنم یه پیرهن گل گلیه خیلی خوشگل برات بخرم .....موهاتو کوچولو ببافم........شبا تو بغلم بخوابی.......برات لالایی بخونم .......باهات بازی کنم .........بازم بگم کوچولوی خوشگليعني دوتا مامي سارا داشته باشم؟![]()
چرا به من میتازی،خب شادمهر میگه
بعدشم خب اگه دختر سارا باشی بابات اصغره دیگه.اینکه زشتی نداره.باید افتخار کنی
باشه نه و چشم.بعدشم مواظب باش گیر نکنی![]()
نه دیگه عزیزم من برا مامان شدن ساخته نشدم آخه خودم یه خورده هوای بچگی سرم مونده می خوام عروسکم بشی.......می خوام بغلت کنم بوست کنم لباساتو عوض کنم یه پیرهن گل گلیه خیلی خوشگل برات بخرم .....موهاتو کوچولو ببافم........شبا تو بغلم بخوابی.......برات لالایی بخونم .......باهات بازی کنم .........بازم بگم کوچولوی خوشگل![]()
هرچي شادمهر گفت شماهم بايد بگي؟؟؟؟؟؟؟
نه اين افتخارو به شما ميدم مستفيض شي..
![]()
آخه خوشگلم من زیاد نمی تونم مواظبت باشم........من مامان مسوولی نیستما ....ولی خب اگه عروسکم باشی قول می دم مواظبت باشم ..........علوسك....نهههه من نميخوام علوسك باشم..![]()
بهزاد و ولش نگار جونبچه هاااااا
بهزاد یادتون رفت هاااا
آخه بعضی چیزاش باحاله و نمیشه نگفت
افتخار چیرو به من میدی؟خوشحال بودن رو؟![]()
آخه خوشگلم من زیاد نمی تونم مواظبت باشم........من مامان مسوولی نیستما ....ولی خب اگه عروسکم باشی قول می دم مواظبت باشم ..........
راسی گریه نکن که طاقت اشکاتو ندارم نانازم![]()
این تاپیک در مورد چی بود؟!بچه هاااااا
بهزاد یادتون رفت هاااا
این تاپیک در مورد چی بود؟!
بحث به کجاها که نکشید.......
می خواد عروسک بازی کنه........لااله الله![]()
خيليشم هم ميشه نگفت..
نخيرم..فرزند كله پز بودنو![]()
ولی چون خیلی بامزه ایی من گفتم دیگه
در ضمن کله پزی یه زمانی واسه خودش برو بیایی داشته،نگاه الان نکن بابت پیداش نیست و معلوم نیست تو چه سوراخ سمبه ایی قایم شده
ولی اصلا غصه نخور،شادمهر قول داده سرپرستیتو قبول کنه که رو زمین نمونی و نون آورتون باشه
الانم بهش خبر دادم که تو پیدا شدی و سریع بیاد تو این تاپیک![]()
سلام داداشی .....رسیدن بخیر.......چه عجب مهمونی ها تموم شدشخصیتها نه خوبن و نه بد،تصنعی و جمهوری اسلامیزه شده هستن!
اهان ..نكنه خودتونم كله پزين كه اينقد سنگشو به سينه ميزني؟؟
نخيرمممم..من بابا دارم..مامان دارم..كلي خاله و دختر خاله هم دارم..دايي و عمو هم دارممممممممممم![]()
به عروسک خوشگله من کاری نداشته باشولی چون خیلی بامزه ایی من گفتم دیگه
در ضمن کله پزی یه زمانی واسه خودش برو بیایی داشته،نگاه الان نکن بابت پیداش نیست و معلوم نیست تو چه سوراخ سمبه ایی قایم شده
ولی اصلا غصه نخور،شادمهر قول داده سرپرستیتو قبول کنه که رو زمین نمونی و نون آورتون باشه
الانم بهش خبر دادم که تو پیدا شدی و سریع بیاد تو این تاپیک![]()
منم داری چش بادومی من ........الهی خاله قربون اون لپای تپلت برهاهان ..نكنه خودتونم كله پزين كه اينقد سنگشو به سينه ميزني؟؟
نخيرمممم..من بابا دارم..مامان دارم..كلي خاله و دختر خاله هم دارم..دايي و عمو هم دارممممممممممم![]()
هااا؟
بهزاد و ولش نگار جون
بهم کمک کن شیدا رو مال خودم کنم ........آخه خیلی وقته دوسش دارم