sara-afshar777
عضو جدید
از من که نگذشت ولی گذروندند( محروم از شغلم کرده بودن محروم از تحصیلم کردن تا اینا هستن من باید حسرت ارشد خوندن رو به دل داشته باشم )ای مرده شور ببرتشون .. دیگه میخوان چیکار کنن
دانشگاه ما که هم حراست زن داره هم مرد ..
مرد به دخترا گیر میده .. زنه به پسرا ...
یه بار زنه بهم گفت آرایش داری (ساعت 7.30 صبح جمعه) شاکی شدم خفن ..دید داره ضایع میشه ..گفت از دیشبه جاش مونده ... آخه چی بهش بگم ....
منگلن منگل !!
اما بزارین یه خاطره ای که از زبان یکی از فامیلهامون تو دانشگاه آزاد ........ بگم
این فامیل ما می گفت ما یه تو کلاسمون یه دختر کرد داشتیم خیلی خوشگل بود انصافا هم دختر خوبی بود نه آرایش داشت ونه لباسهای جلف فقط گناهش این بود که مو ریزه های روی پیشونیش زیاد بیرون می زد
می گفت یه مامور حراست ( شاید هم بسیج ) خیلی بهش گیر می داد خیلی دیگه از حد گذرونده بود طوری که این دختر کرد آخرش زد به سیم آخر و رفت پیش اون مرد حراستی و بهش گفت شما چرا بهم اینقدر گیر می دی اون یارو هم بهش گفته بود بیا تا یه جای خلوت توضیح بدم دختره باهاش رفته بود اتاق مثلا حراست و در ضمن یواشکی سیستم ضبط صدای گوشی موبایلش رو روشن کرده بود
وتوی اتاق هر چی که اون آقای نسبتا محترم گفته بود این نت برداری صوتی کرده بود
حتما خودتون می دونید اون حراستی چی ها بهش گفته بود بعد دختره صاف رفته بود پیش رئیس دانشگاه و همه چی رو گفته بود خود دختر می گفت وقتی پیش آقای رئیس شاکی شدم رئیس منو محکوم کرد که مثلا شما موهات بیرونه و فلان
اما وقتی صدای ضبط شده رو گذاشتم روی میز رئیس همچین رنگش پرید
خلاصه آخرش اون حراستی رو به یه جای دیگه یواشکی انتقال داده بودند