خدایی وجدی بدون این وری اون وری رو هم بذاریکنار فقط نظربدین

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست داشتم خیلی حرف ها بزنم ولی اینجا جاش نیست
ولی واسه اولین قدم دوستمون درست گفت اول درست کردنه خودمونه پله به پله .
و بعضی چیزارو هیچ وقت نمیشه عوض کرد منظورمو درک کنید
فقط دعا میکنم که هر چه زود تر امام زمان ظهور کنه
ولی بعضی از بچه ها میگن تو ایران نمیشه از کسی انتقاد کرد منم یکم به این حرف حق میدم ولی اینو بدونیم ما درست انتقاد نمی کنیم :gol: موفق باشید
راه کار چهارم: یادگیری نحویه درست انتفاد نه از روی غرض ونه ازروی تعصب ونه با هتک حرمت طرف مقابل.

nena_129

عضو جدید
بالا هرکی میخوا د باشه ما که خودمون انسانیم لااقل اگر قدرت اجرایی نداریم شاید یه کسی یه جایی چیزی به گوشش خوردو ایده ای گرفت .گفتم مابا حکومت کاری نداریم آینده ساز این مملکتیم یه نظری باید داشته باشیم . این جور نیست؟
آخه وقتی به قول خودتون قدرت اجرایی نداریم ایده به چه دردمون می خوره؟
تو سر بعضیا ایده اومد ،مردم ریختن تو خیابون نتیجش چی شد یارانه هارا و بردارن ومثلا ماهیانه یه چیزی بدن به مردم مثله سهام عدالت و دلیلش: مردم از اینی که هستن بدبخت تر و محتاج تر بشن دیگه وقت نکنن سرشونو بیارن بالا ببینن که پشتمیز نشسته و حکومت میکنه.
اونایی که باید دلشون بسوزه ککشونم نمیگزه،اوناییم که ایده دارن کنج اوینن، بقیه هم که امثاله من و شما.
دیگه کی می تونه کاری برایه این مملکت بکنه؟
کی می تونه ایده بده؟

• Like
واکنش ها: A&S

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
..................

..................

- تحمل نظرات مختلف حتی مخالف
عزیز این حرف درست ولی اینو بگو چطور نظر بدیم این خیلی مهم ها جدی میگم
ماداریم راه کار میدیم بعنوان باشگاهی که یک مرجع بزرگ توی کشوره بدلیل تخصصی بودنش وامیدواریم لااقل روی چندتایی ازخودمون یا بازدید کنندگان مفیدباشه:gol:شاید روزی یاجایی مفیدباشه انشاءالله :gol:

mamad kh

عضو جدید
یعنی پاک کردن صورت مسئله...
دست رو دست گذاشتن تا ظهور امام زمان کاری بیهوده هست
حرفایه خودتونو بزنین

داداش من کسی صورت مسئله رو پاک نکرد عزیز دستم رو دست نذاشتم
داداش گل وقتی امام زمان ظهور کنه عدالت حکم فرما میشه خدا گفته واسه فرج دعا کنین منم دعا کردم همین به نظر شما:smile: این پاک کردن صورت مسئله اس

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه وقتی به قول خودتون قدرت اجرایی نداریم ایده به چه دردمون می خوره؟
تو سر بعضیا ایده اومد ،مردم ریختن تو خیابون نتیجش چی شد یارانه هارا و بردارن ومثلا ماهیانه یه چیزی بدن به مردم مثله سهام عدالت و دلیلش: مردم از اینی که هستن بدبخت تر و محتاج تر بشن دیگه وقت نکنن سرشونو بیارن بالا ببینن که پشتمیز نشسته و حکومت میکنه.
اونایی که باید دلشون بسوزه ککشونم نمیگزه،اوناییم که ایده دارن کنج اوینن، بقیه هم که امثاله من و شما.
دیگه کی می تونه کاری برایه این مملکت بکنه؟
کی می تونه ایده بده؟
اول عرایضم رو توجه نکردید ما اون چیزی که به نظرمون مفیده میگیم با حکومت ودولت هم کاری نداریم فعلا" این وری یا اون وری هم نیستیم . میخوایم بدونیم واسه پیشرفت ایران چه راه کارهایی لازمه ؟ همین وبس .:gol:

nena_129

عضو جدید
ما از ژاپن و المان بعد از جنگ بدتریم عزیزه من.. اونجا تاسیسات و منابعشون خراب شده بود ولی اینجا فکره مردم خرابه.. ساختن کدومش راحت تره...
علوم انسانی داره به کلی تغییر میکنه (نمونه بارزش تغییر در کتب دبستان و راهنمایی مخصوصا تاریخ)
سطح فرهنگمون اومده پایین چون:
1- سیاستیه که حضرات در پیش گرفتن
2- تحجر و تعصب چشه بعضیا رو کور کرده
و...
باید همه همت کنن، فعلا قدرت دست کساییه که یه سری ایدئولوژِیها واسشون مهمتر از منافع ملته، پس اول باید حکومت یه جامعه اصلاح شه.. شما انتظار ندارین که یه دهقان صدا در جنوبی ترین منطقه کشور با خوندن این تاپیک یا کتاب.. سطح فکرش 180 درجه عوض شه
کیا؟ چرا نمیشه کاری کرد؟

با حرف شما موافقم اما بعضیا این تعصب و تحجر و کردن سلاح و دارن به نع خودشون ازش استفاده میکنن.

dara_ando

عضو جدید
بحث خیلی خوبیه:gol:
به نظر من باید تفکر انتقادی در جامعه جا بیفته.
یعنی تفکری که درش مردم بدونن شرایطی که درش زندگی میکنن، ساخته و پرداخته خودشونو گذشتگانشونه و وحی منزل نیست. پس میتونن اونو نقد کنن و بهترین شکلی که در شرایط الان میتونن زندگی کنن رو بسازن.
باید خود آگاهی در بین مردم بیشتر بشه و پی جوی مسائل مختلف باشن و راهکار داشته باشن.
اکثر مردم همیشه شرایط رو میپذیرن و به فکر بیرون کشیدن گلیم خودشون از آبند. همین دید جامعه ما رو نابود میکنه.
................:gol:

nena_129

عضو جدید
اگر ما یک نظام آموزشی مدون براساس آخرین استانداردهای مقبو ل جهانی داشته باشیم خیلی ازمشکلات خودبه خودحل میشن:gol:
همین الانش هر سال کل کتاب دانش آموزا داره عوض میشه. بعد از 30 سال هنوز اساتید و کارشناسایه ما نتونستن یک کتاب درس و حسابی در حد آموزش دانش آموزا تهیه کنند میدونین چرا؟ چون نمی خوان با دنیا پیش برند . چون فکر میکنن خودشون از همه بهترن و احتیاجی نیست از تجارب کشورایه دیگه استفاده کننداین جماعت اینقدر به خودش مطمئنه که کتابایه درسیشو صادرم میکنه همون کتابایی که فرستادن برایه دانش آموزایه افغانی و سربازایه آمریکاییم باهاش چهارشنبه سوری گرفتن. نتیجش شده چی؟ بعد از چاپ کتابهایه درسی و هدر دادن اینهمه وقت و هزینه تازه وقتی دانش آموزا اومدن سرکلاس از هر 4 درس دو تافصلش حذفه و از هر فصل بیست تا صفحه .
نظام آموزشیه مدون!!!

dara_ando

عضو جدید
ما از ژاپن و المان بعد از جنگ بدتریم عزیزه من.. اونجا تاسیسات و منابعشون خراب شده بود ولی اینجا فکره مردم خرابه.. ساختن کدومش راحت تره...
علوم انسانی داره به کلی تغییر میکنه (نمونه بارزش تغییر در کتب دبستان و راهنمایی مخصوصا تاریخ)
سطح فرهنگمون اومده پایین چون:
1- سیاستیه که حضرات در پیش گرفتن
2- تحجر و تعصب چشه بعضیا رو کور کرده
و...
باید همه همت کنن، فعلا قدرت دست کساییه که یه سری ایدئولوژِیها واسشون مهمتر از منافع ملته، پس اول باید حکومت یه جامعه اصلاح شه.. شما انتظار ندارین که یه دهقان ساده در جنوبی ترین منطقه کشور با خوندن این تاپیک یا کتاب.. سطح فکرش 180 درجه عوض شه

کیا؟ چرا نمیشه کاری کرد؟

البته اینو بگم دوست عزیز که انحطاط فکری ژاپن و آلمان و ایتالیا اونا رو و دنیا رو وارد جنگ کرد. انسانهایی که با توهم اینکه نژاد برترن میخوان دنیارو غصب کنن، کم مشکل فکری ندارن.
البته اگه ما هم این مسیر رو ادامه بدیم بعید نیس به اونجا برسیم:gol:

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:gol:
بحث خیلی خوبیه:gol:
به نظر من باید تفکر انتقادی در جامعه جا بیفته.
یعنی تفکری که درش مردم بدونن شرایطی که درش زندگی میکنن، ساخته و پرداخته خودشونو گذشتگانشونه و وحی منزل نیست. پس میتونن اونو نقد کنن و بهترین شکلی که در شرایط الان میتونن زندگی کنن رو بسازن.
باید خود آگاهی در بین مردم بیشتر بشه و پی جوی مسائل مختلف باشن و راهکار داشته باشن.
اکثر مردم همیشه شرایط رو میپذیرن و به فکر بیرون کشیدن گلیم خودشون از آبند. همین دید جامعه ما رو نابود میکنه.
................:gol:
مطلب اولت توی راهکار یادگیری روش نقدهست ولی راهکار چهارم رودادی
5-مهم بودن سرنوشت هرهم وطن برای همه:gol:

آخرین ویرایش:

arasbaran

عضو جدید
من رئیس جمهور باشم ایالتی کشورو اداره میکنم یه کاریم میکنم رقابت بیافته مثل امریکا

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
عوض کردن کل نظام آموزش وپرورش . باید از همون ابتدا آجرو صاف گذاشت :gol:
:w27:
این آموزش پرورشی که ما داریم میشه همین،از این بهتر نمیشه
داریم فرهنگ ایرانو نابود میکنیم
خداییش الان یه کتاب گلستان بزارین جلوتو ببینید میتونید روان بخونین و معنیشو بفهمین؟

nena_129

عضو جدید
در ایران امروز ما افراد متخصص زیادی داریم و تقریبا همه هم نسلیهایه ما همه تحصیلات دانشگاهی دارند.
خوب من موافقم که آموزشمون مشکل داره و باید اصلاح بشه. اما عمده ترین مشکل ما اینه که کشور دست کسایی که نه معتقد به گذشته و تاریخ هستن نه به دین. هرجا هرچی اقتضا کرد به همون میچسبن
هرجا دین به نفعشون دعوی دین میکنن و هرجا تاریخ لازمه دعوی تمدن 2500 ساله دارن. ما هم موندیم بین این دوتا .

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w27:
این آموزش پرورشی که ما داریم میشه همین،از این بهتر نمیشه
داریم فرهنگ ایرانو نابود میکنیم
خداییش الان یه کتاب گلستان بزارین جلوتو ببینید میتونید روان بخونین و معنیشو بفهمین؟
یکی از راکارها همین بود تغییربنیادین درنظام آموزش.ممنون:gol:

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در ایران امروز ما افراد متخصص زیادی داریم و تقریبا همه هم نسلیهایه ما همه تحصیلات دانشگاهی دارند.
خوب من موافقم که آموزشمون مشکل داره و باید اصلاح بشه. اما عمده ترین مشکل ما اینه که کشور دست کسایی که نه معتقد به گذشته و تاریخ هستن نه به دین. هرجا هرچی اقتضا کرد به همون میچسبن
هرجا دین به نفعشون دعوی دین میکنن و هرجا تاریخ لازمه دعوی تمدن 2500 ساله دارن. ما هم موندیم بین این دوتا .
اگرماخودمون ازپایه تغییرات لازم روتوی خودمون بدیم همه چیز استاندارد میشه میگیری که منظورم چیه....

nena_129

عضو جدید
اگرماخودمون ازپایه تغییرات لازم روتوی خودمون بدیم همه چیز استاندارد میشه میگیری که منظورم چیه....
چندتا معلم و دبیرو استاد میشناسی که اجازه داشته باشن یا بهتر بگم جرات کنن به غیر از مطالب کتب درسی چیز بیشتری به دانش آموزانشون یاد بدن؟
میگیری منظورمو ؟
با این وضعیت فکر می کنین آخر و عاقبتمون چی میشه؟ من در مورد کشور شوروی سابق یه سری مطالعه داشتم و نحوه برخورد دولت با مردمشونو خوندم. نتیجش شد چی؟ متاسفانه اکثر اون رفتارا رو من دارم تو کشور خودم میبینم و متاسفانه یه سری از عواقبشو همه داریم میبینیم. آذربایجان می خواد جدا بشه، خوزستان می خواد جدا بشه و و و
شما برو یه کشور اروپایی یا آمریکایی یا حتی عربی بپرس بگو به شعار دولت ایران چیه؟ فوری بهت میگن قدرت طلبی و جنگ افروزی چرا ؟ چون واقعا همینه؟ چطور ما با عراقی که اینهمه بهمون صدمه زد تونستیم کنار بیایم اما با آمریکا نمی تونیم؟ می تونیم تولیدیهایه خودمونو ورشکست کنیم اما منت چینو میکشیم؟
چرا اینهمه به روسیه باج میدیم و آخرش حتی تو شورایه امنیت به ما رای نمیدن؟
چون فقط شعارشون اینه ما حکومت اسلامی مون رو جهانی می کنیم!!! کاری که هیتلر می خواست بکنه حکومت به همه دنیا عاقبتش چی شد؟ آلمانم شد دوتیکه . نمی دونم تونستم منظومو برسونم یا نه؟

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع
درسته
من هم به جدایی دین از سیاست اعتقاد دارم
البته کامل نمیشه کنار گذاشت ولی تو خیلی از موارد چرا
چون تو کشور ما در این مورد خیلی افراط میشه
در مورد کوروش کبیر هم باز این دولت اجازه نمیده و بقایاشو هم داره نابود میکنه
در مورد سمینارها هم باید بگم باز نمیزارن چون اینا همه رو بد میدونن جز خودشون
شاد زندگی کردن هم باز بستگی به شرایط و رضایت افراد از زندگی داره
کسانی هستن که نون خالی هم واسه خوردن ندارن ، اونوقت شاد باشن
به نظر من راهکار دیگه ارتباط خوب با کشورهای دیگه هست که نرخ تورم بیاد پایین و ثروت عادلانه تقسیم بشه
به نام خدای دوست داشتنی
سلام

دوست من باز نشدن ها رو صرف نظر کردم.
در مورد ارتباط خوب هم ارتباط با آمریکا رو عرض کردم.
دوستمون راهکار خواستند که به نظرم این راهکارشه
البته اجرا کردنش جداست
صد در صد حکومت اجازه نمیده.
اگر می خواست به راهکارهای ما جواب بده که برای چی داریم اینجا راهکار میدیم.
شاد زندگی کردن به محبت بین آدم هاست.
می دونم باور کنید من از سیاره ی مریخ نیومدم دارم تو همین جامعه زندگی می کنم
مشکلات رو میبینم اما شاد زیستن بحث جداییه اگر به مسایل چند بعدی بنگریم.
اول از خودمان شروع کنیم.
در پناه خدای دوست داشتنی:gol:

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع
با اینکه بابعضی نظراتت مخالفم ولی :راهکارسوم: تعامل با جهان بیرون براساس منافع ملی واعتماد متقابل به دوراز تهدید و ارعاب :gol:ممنون

دوست عزیز اگر بی احترامی نباشه می خواستم از شما دوتا انتقاد کنم.
اول اینکه شیوه ی حکومتی رو در ارائه ی چکیده ی راهکار ها پیش نگیرید یعنی بک نتیجه گیری یک نفره از یحث ها که قطعا با بعضی ها موافق و با بعضی ها خالف هستید.

و دوم اینکه بگذارید در مورد راهکارها کاملا بحث انجام شود و سپس نتیجه گیری فرمایید به عنوان مثال اگر شما یا هر دوست دیگه بابرخی از نظرا من مخالف هستید چه خوب میشود اگر با دلیل مخالفت خودتان را ذکر کنید تا بهتر بتوان نتیجه گرفت.

ممنون:gol:;)

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز اگر بی احترامی نباشه می خواستم از شما دوتا انتقاد کنم.
اول اینکه شیوه ی حکومتی رو در ارائه ی چکیده ی راهکار ها پیش نگیرید یعنی بک نتیجه گیری یک نفره از یحث ها که قطعا با بعضی ها موافق و با بعضی ها خالف هستید.

و دوم اینکه بگذارید در مورد راهکارها کاملا بحث انجام شود و سپس نتیجه گیری فرمایید به عنوان مثال اگر شما یا هر دوست دیگه بابرخی از نظرا من مخالف هستید چه خوب میشود اگر با دلیل مخالفت خودتان را ذکر کنید تا بهتر بتوان نتیجه گرفت.

ممنون:gol:;)
دوست خوبم اول که به خودم همچین اجاز ای رو نمیدم که راه کارهارو با نظرخودم ارائه بدم درچنین جایگاهی هم به هیچ عنوان نیستم دوم اینکه گفتم برداشت ها رو درنهایت ارائه میدم وراهکارها رو درتالار به نقد میذارم تا موافقین ومخالفین نظر بدن واگرچیزی خواستن اضافه کنن . ممنون از دقت نظرتون . درضمن این یه مطلب نظریه که شاید اگر خدا خواست سطح گفتمان های تالاررو باهم پربارترکنیم وسنگین تر البته اگر بچه ها افتخار مشارکت روبدن انشاءالله چون فکر میکنم مطلب مهمی باشه.:gol: