خدایی وجدی بدون این وری اون وری رو هم بذاریکنار فقط نظربدین

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
..................

..................

من نظری ندارم ، ومن الله توفیق !
ممنون این هم راهکار ششم :شرکت همگانی در مسائل حتی بدون داشتن ایده یا نظر که معنی مشارکت همگانی در مسائل رو میده چون نفس مشارکت نشانه اهمیت دادن به سرنوشته . ممنون از مشارکتتون :gol:

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب این کار چه نتیجه ای برای ما داره
مگه این راهکارها قراره عملی بشه
ولی پیشنهاد من تعامل دیدگاههاست بجای تقابله در همه ی موارد:gol::gol::gol::gol:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا اینجور مباحث معمولا از طرف حکومتی ها عنوان میشه ... بیاید اتحاد داشته باشیم و دشمنی ها رو فراموش کنید و به پیشرفت ایران فکرکنید و به حکومت کاری نداشته باشد، بزارین ما بخور بخورمون رو داشته باشیم، متحد باشیم ولی قدرت دست ما باشه شما هم حرف اضافی نزن دلتم برای کشورت و بلاهایی که سرتون اوردن نسوزه فقط وحدت داشته باشیم، ما هم در راس حکومت تک نفره زندگیمونو بکنیم ;)

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا اینجور مباحث معمولا از طرف حکومتی ها عنوان میشه ... بیاید اتحاد داشته باشیم و دشمنی ها رو فراموش کنید و به پیشرفت ایران فکرکنید و به حکومت کاری نداشته باشد، بزارین ما بخور بخورمون رو داشته باشیم، متحد باشیم ولی قدرت دست ما باشه شما هم حرف اضافی نزن دلتم برای کشورت و بلاهایی که سرتون اوردن نسوزه فقط وحدت داشته باشیم، ما هم در راس حکومت تک نفره زندگیمونو بکنیم ;)
گفتم ما کاری به حکومت نداریم .بعنوان قشری که تحصیل کرده این مملکتیم ایده ای باید داشته باشیم .درمورداجرایی بودنش هم اگر به لیست کاربرا توجه داشته باشی معمولا" بیشتراز اعضاست شاید به احتمال خیلی کم هم که شاده ممکنه نظرات بازتابی داشته باشه .شاید هم حق باشماست .ولی من خودم بیشتر ترجیح میدم توی این جور مسائل نظر بدم تا یک سری بحث ایی که هیچ وقت هیچ نتیجه ای ندارن .ممنون از شرکتت.

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع
دوست خوبم اول که به خودم همچین اجاز ای رو نمیدم که راه کارهارو با نظرخودم ارائه بدم درچنین جایگاهی هم به هیچ عنوان نیستم دوم اینکه گفتم برداشت ها رو درنهایت ارائه میدم وراهکارها رو درتالار به نقد میذارم تا موافقین ومخالفین نظر بدن واگرچیزی خواستن اضافه کنن . ممنون از دقت نظرتون . درضمن این یه مطلب نظریه که شاید اگر خدا خواست سطح گفتمان های تالاررو باهم پربارترکنیم وسنگین تر البته اگر بچه ها افتخار مشارکت روبدن انشاءالله چون فکر میکنم مطلب مهمی باشه.:gol:

نمی دونستم که قراره اینکار رو بکنید.
خوبه
موفق باشی دوست من:gol:;)

morteza_sarbaz

عضو جدید
چیزی که من دیدم این هست که اغلب افراد تو ایران اندازه ای کار می کنن که ایرادی گرفته نشه یعنی به حداقل ممکن بسنده می کنیم. و تا حدی کار میکنیم که فورس (همان زور !) سنگینی اش را تحمل کنیم. بگذارید با یک مثال ساده موضوع رو باز کنم.
یک کارگر را در نظر بگیرید که کار خاصی را انجام می دهد معیار سنجش کار او خیلی تابلو هست و با چشم می توان دید و اگر کمتر از انتظار باشد تذکر و در صورت عدم توجه برکناری را دنبال دارد که این اتفاقات در مدت کمی می افتد.(البته در بخش خصوصی!)
حال خدا نکند که این معیار سنجش را بتوان دور زد (که هوش و از او مهمتر وجدان ایرانی ثابت کرده که می تواند!)
مثال این مورد را نمی زنم چون ممکن است به فرع برود و اصل موضوع دیده نشود .
پس اگر من در فلان جا مشغول بودم به جای اینکه فکر کنم به اینکه اگر رئیسم گفت کار به کجا رسیده چی بگم که کم کاریمو جبران کنه یا آمارسازی کنم همون کار رو درست انجام بدم.
دیدید مثال هم زدم! ولی اصل موضوع خود من و شماییم جا معه از ما تشکیل شده.
برای چنین افرادی هیچ طرحی جوابگو نیست الا اینکه ببخشید بزاریمشون همون کارگری رو بکنن. اگه هم بهشون بر خورده! یا وجدان داشته باشن یا زور بازو و گرنه همین وضع موجود رو خواهیم داشت. بالای سر هر کسی نمی شود یک نفر گذاشت که ببیند آیا درست و مورد انتظار کار می کند یا نه تازه اگه اون نفر هم خودش نیاز به یک نفر دیگه نداشته باشه!!!
اون کسانی هم که اشاره شد در پستای قبلی اگه بدترین حالت رو در نظر بگیریم منافعشون در تلاش جمعی هست پس لازم نیست منتظر انقلاب دیگه باشیم. نگیم که ما یک نفریم در یک جمع پس تاثیری نداریم. وضع موجود هم برایند ماست.
شما یک ضربه که به یک تخته میزنید صدایش به اطراف میرسد. این صدا با برخورد تک تک مولکول های هوا منتقل شده. بیاییم مولکول های اول باشیم یعنی تغییر را در خود ایجاد کنیم.

ختم کلام رو هم بگم که یا باید شروع به تلاش و وظیفه شناسی کنیم یا باید منتظر تمام شدن نفت (یعنی لولو آن را هم ببرد). خداوند صاحب اصلی را برساند. برای تعجیل در ظهورش صلوات.

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.....................

.....................

راهکار ششم : وحدت تمام اقوام ونظرات برای یک هدف : ایران
راهکار هفتم : نهادینه کردن وجدان کاری نه به خاطر پول ونه به خاطر خوش آیند رئیس . برای انجام وظیفه .
:gol:ممنونم:gol: