میشه نام کاربریشو بگین؟؟؟![]()
وای بچه ها از لطفتون ممنونم
بالاخره ختم قرآن هم تموم شد.کار بزرگی در حق الهه کردید
هیچ وقت فکر نمی کردم برای الهه.......
فاطمه جان مرسی که ...![]()
وای ممنونم عزیزم...لطف می کنی...سلام دوستان عزیز
خدا رحمتوشون کنه
منم واسه شادی روحشون (حتی با اینکه تموم شده) 1جز رو رو میخونم.![]()
منظورتون رو متوجه نمی شم.......دین شما همون اسلام هست؟تا اون جایی که من می دونم این جوری نیست.در دین ما فقط 3 روز حق عزا داری دارید ! هفته و چهلم و سالگرد و اینها فقط داغ تازه کردنه که کاملاً بی فایدست .
مرسی.اما...خدا رحمتش منه.واقعا دلم گرفت.منم اگر مرده بودم الان 5 ماه میشد با وجود اینکه 3 بار تموم کردم.خیلی سخت بود.
عزیزم با بچه ها یه دور قرآن رو ختم کردیم و تموم شد...مرسی که می خوای بخونی گلم...تسلیت عرض میکنم ...خدا رحمتش کنه ...
حزب 41
سلام عزیزم...الهه یه دختر بسیار زیبا باهوش معصوم و موفق بود که به خاطر سرطان خون از این دنیا رفت...نزدیک دو سال درگیر این بیماری بود.بچه ها توی چند تا تاپیک مثل هر كه در اين بزم مقرب تر است.....برای شفا گرفتنش دعا کردند...همه ی ما حتی خود الهه فکر می کردیم که خوب میشه.شور و شوق زندگی توی الهه خیلی زیاد بود و با اینکه بیمار بود برای ارشد درس می خوند.اما متاسفانه به کما رفت و ما رو تنها گذاشت...الان اون همه زیبایی و هوش به زیر خاک رفته و خانوادش به اندازه ی 24سال از اون خاطره های فراموش نشدنی دارند.توی این تاپیک بچه ها برای آمرزش روح بلند و پاکش و داشتن صبر برای خانواده با ایمانش دعا می کنند.میشه یکی به من بگه الهه خانم کی بودند
سلام عزیزم...الهه یه دختر بسیار زیبا باهوش معصوم و موفق بود که به خاطر سرطان خون از این دنیا رفت...نزدیک دو سال درگیر این بیماری بود.بچه ها توی چند تا تاپیک مثل هر كه در اين بزم مقرب تر است.....برای شفا گرفتنش دعا کردند...همه ی ما حتی خود الهه فکر می کردیم که خوب میشه.شور و شوق زندگی توی الهه خیلی زیاد بود و با اینکه بیمار بود برای ارشد درس می خوند.اما متاسفانه به کما رفت و ما رو تنها گذاشت...الان اون همه زیبایی و هوش به زیر خاک رفته و خانوادش به اندازه ی 24سال از اون خاطره های فراموش نشدنی دارند.توی این تاپیک بچه ها برای آمرزش روح بلند و پاکش و داشتن صبر برای خانواده با ایمانش دعا می کنند.
لطف می کنید.من هر وقت یاد الهه خانم بیفتم براش فاتحه می خونم...