خبر فوری ... ایران از واردات بنزین بی نیاز شد

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما میتوانیم...ما میتوانیم...
الله اکبر...مرگ بر ضد ولایت و سران فتنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دختر معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا بر فرض اینکه حقیقت داشته باشه ... چی عاید مردم میشه ؟؟
بیشتر اخبار منتشر شده از این سازمان ها رو باید فقط در حد یه خبر شنید . نه به تحقق ان امیدوار بود نه به منفعت ان برای عموم مردم مطمئن .

armin.eleman

عضو جدید
میگفتن تو تولید گندم هم خودکفا شدیم ولی ما اینجا میدیدیم که از تو بندر داره گندم وارد میشه گوراگور

بعد شماها میاید میگید بنزین:lol:
سرشونو میگیره بخان بنزین تولید کنن.:w06:

alismartset

کاربر بیش فعال
چند سال قبلم تو واردات گندم خودکفا شدیم و جشنم به افتخارش گرفتیم اما الان داریم تبدیل میشیم به بزرگترین وارد کننده ی این محصول(ایران،خاکت به سرت ترقی معکوس میکنی!!!)...
حالا برا اینم شما زیاد خودتو خوشحال و نارحت نکن:D;)

armin.eleman

عضو جدید
چند سال قبلم تو واردات گندم خودکفا شدیم و جشنم به افتخارش گرفتیم اما الان داریم تبدیل میشیم به بزرگترین وارد کننده ی این محصول(ایران،خاکت به سرت ترقی معکوس میکنی!!!)...
حالا برا اینم شما زیاد خودتو خوشحال و نارحت نکن:D;)

همون چن سال پیشم دروغ بودش
من به چشم میدیدم که داره وارد میشه:w46:

alismartset

کاربر بیش فعال
اگه دوستان قبلا این موضوع رو مطرح کردن من رو ببخشید اما من پست ها رو نخوندم و یکسره نظرم و گفتم;)

sam-smith

عضو جدید
انشالله بزودی مراکز تولید بنزین که فقط برای تولید این فراورده اس اماده میشه.
این واحد هارو صرفا برای تولید بنزین در حال حاضر ترتیب دادن مگرنه با اماده شدن مراکز جدید این واحد ها دوباره کار قبلی رو انجام میدن.

آره ولی فک کنم حدود 6 سال طول میکشه تا آماده بشن;)

Sarp

مدیر بازنشسته
450 تومن نیست و 900 تومنه!
نمیدونی بدون!
پسرم اینی که تو میگی مال جایگاه پمپ بنزینه !
نه قیمت معاملات بین المللی
اينقد مارو تحريم كنيد تا تحريم دانتان پاره شود
:w15:
لولو هم که ممه رو برد نامرد :surprised:
جزئ و کل نداره !
خبرها همشون یکین .
فقط جای جمله و کلمه ها تفاوت دارن:w16:

Sarp

مدیر بازنشسته
ببخشید شما از کجا میدونی که اطلاعاتتون ازمن دقیق تره؟؟ میشه سند رو کنین؟؟؟
بابا سنگر وسط روز با شکم گشنه نشسته پشت مانیتور .
اینی هم که گفه از رو معده خالی بوده نه از رو اطلاعات !

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::biggrin::biggrin: بسی خبر مسرت بخشی بود در این وانفسای فیلمهای چرت مناسبتی رمضان مقداری تبسم بر لبان ما پدید اورد :biggrin::biggrin::biggrin:

سنگر

عضو جدید
پسرم اینی که تو میگی مال جایگاه پمپ بنزینه !
نه قیمت معاملات بین المللی

:w15:
لولو هم که ممه رو برد نامرد :surprised:

جزئ و کل نداره !
خبرها همشون یکین .
فقط جای جمله و کلمه ها تفاوت دارن:w16:
با وجود این نمکدونها این باشگاه به بزرگترین تولید کننده ی نمک تبدیل خواهد شد!!!

ببخشید شما از کجا میدونی که اطلاعاتتون ازمن دقیق تره؟؟ میشه سند رو کنین؟؟؟
خبر زیر رو ببین شلوغشم نکن!
ایلنا:مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ضمن اعلام مطلب فوق گفت: قیمت هر تن بنزین در خلیج فارس در حدود 700 تا 800 دلار است و قیمت تمام شده هر لیتر بنزین برای کشور حدود 700 تومان است.
لینک خبرش هم اینهاش
http://khabaronline.ir/news-88584.aspx
بعد تو گفته بودی توی کار تولید بنزینی نه؟!
چه جالب!!!!

بابا سنگر وسط روز با شکم گشنه نشسته پشت مانیتور .
اینی هم که گفه از رو معده خالی بوده نه از رو اطلاعات !
شما برو تو تاپیک های قربون صدقه تو کار بزرگترا دخالت نکن
هی ما میگیم محدودیت سنی بزارین برای تاپیک ها گوش نمیدن که!
:biggrin::biggrin::biggrin: بسی خبر مسرت بخشی بود در این وانفسای فیلمهای چرت مناسبتی رمضان مقداری تبسم بر لبان ما پدید اورد :biggrin::biggrin::biggrin:
تا حالا کسی بهت گفته خیلی بی معرفتی؟!
بی معرفت به وطن !
نگفته؟
حالا من میگم :smile:

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
ما بدلیل تحریمها معمولا بنزین رو گرونتر از قیمت معمول میخریم.
جالبتر اینه که تولید بنزین از واحدهای پتروشیمی خیلی ارزونتر از پالایشگاه نفت برای ما تموم میشه. یعنی با با خود کفا شدنمون و خط تولید بنزین ارزونتر باید شاهد کاهش قیمت باشیم.
البته تا زمانی که این ماشینای آشغال رو تولید میکنیم مشکل خواهیم داشتو باید کیفیت صنایعمون که سوخت مصرف میکنن رو بهبود بدیم وگرنه بعد از یه مدت دوباره همین آش و همین کاسه.

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
با وجود این نمکدونها این باشگاه به بزرگترین تولید کننده ی نمک تبدیل خواهد شد!!!

خبر زیر رو ببین شلوغشم نکن!

لینک خبرش هم اینهاش
http://khabaronline.ir/news-88584.aspx
بعد تو گفته بودی توی کار تولید بنزینی نه؟!
چه جالب!!!!

شما برو تو تاپیک های قربون صدقه تو کار بزرگترا دخالت نکن
هی ما میگیم محدودیت سنی بزارین برای تاپیک ها گوش نمیدن که!

تا حالا کسی بهت گفته خیلی بی معرفتی؟!
بی معرفت به وطن !
نگفته؟
حالا من میگم :smile:
منم خیلی چیزا میتونم به شما بگم ولی واس چی بگم وقتی قراره هر کی رو حرف خودش باشه؟ نه حرف من واس شما ارزشی داره نه حرفای تو واس من :)

آخرین ویرایش:

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
در فراورده های نفتی مهمترین محصول از هر لحاظ بنزین محسوب میشه که کمبودش باعث ایجاد فاجعه در هر کشوری میشه.
این خود کفایی هم در پاسخ به تحریم های احتمالی صورت گرفته.
تا اونجایی که من می دونم این یک مانور بود و فعلا" قرار نیست تولیدات سایر محصولات پتروشیمی به تعلیق در بیاد.

در ضمن دوستانی که دم از خاتمی می زنند!
هر چند الآن هم خدمات عمرانی دولت های احمدی نژاد بسیار بیشتر از اونی هست که با عملکرد خاتمی مقایسه بشه اما قضاوت رو موکول می کنم به پایان دوره ی احمدی نژاد تا فقط در همین بخش نفت و گاز مقایسه ی جذابی رو داشته باشیم!

royan aria

عضو جدید
من ایرانیم و به ایرانی بودنم افتخار میکنم;)
به جوانان دانشمند کشورم افتخار میکنم;)
واقعا شما فکر کردید همه مثل من و شما علاف و بیکار مدام پای کامپیوتر چت میکنن که به پیشرفت کشورتون شک میکنید
چشماتونو باز کنید و دورو برتونو نگاه:mad:
اگه برای کشورمون کاری نمیکنیم لااقل مایه دلسردی کسانی نباشیم که شبانه روز برای پیشرفت کشورمون زحمت میکشند:mad:

سرمد حیدری

مدیر تالار
در فراورده های نفتی مهمترین محصول از هر لحاظ بنزین محسوب میشه که کمبودش باعث ایجاد فاجعه در هر کشوری میشه.
تا اونجایی که من می دونم این یک مانور بود و فعلا" قرار نیست تولیدات سایر محصولات پتروشیمی به تعلیق در بیاد.

هر چند الآن هم خدمات عمرانی دولت های احمدی نژاد بسیار بیشتر از اونی هست که با عملکرد خاتمی مقایسه بشه اما قضاوت رو موکول می کنم به پایان دوره ی احمدی نژاد تا فقط در همین بخش نفت و گاز مقایسه ی جذابی رو داشته باشیم!

مانور نیست. واقعا این کار انجام شده و واحدهای پتروشیمی ظرفیتشون اومده پایین.
اتفاقا فازهای اصلی پارس جنوبی که الان داره کار میده و شده مایه افتخار کشور و داریم با اونا جلو تحریم پز میدیم رو خاتمی افتتاح کرد و شدیم بزرگترین در دنیا.
اگه خاتمی فقط همین یک کار رو هم کرده باشه به کل کارای احمدی می ارزه.
احمدی که منابع نفتیمون رو بر باد. وقتی نفت گرون شد آقا تا تونست نفت کشید و فروخت که باعث شد فشار چاهامون بخوابه و الان مشکل برداشت داشته باشیم.
همین وزیر نفت اومد پارس جنوبی و سکوی گاز رو با 4 تا چاه افتتاح کرد( در صورتی که باید با 10 تا چاه افتتاح بشه) که بعد از چند روز دوباره چاه رو بستن و فقط ضرر سنگینس برای کشور موند.
بلاهایی که اینا سر مملکت و منابع اون اووردن یکی دوتا نیست.
از این کارا توی این قسمت خیلی زیاد.

سرمد حیدری

مدیر تالار
من ایرانیم و به ایرانی بودنم افتخار میکنم;)
به جوانان دانشمند کشورم افتخار میکنم;)
واقعا شما فکر کردید همه مثل من و شما علاف و بیکار مدام پای کامپیوتر چت میکنن که به پیشرفت کشورتون شک میکنید
چشماتونو باز کنید و دورو برتونو نگاه:mad:
اگه برای کشورمون کاری نمیکنیم لااقل مایه دلسردی کسانی نباشیم که شبانه روز برای پیشرفت کشورمون زحمت میکشند:mad:

مایه دلسردی نمیشیم. ما هم مهندسین خودمون رو دوست.
ولی از دروغگو و کسانی که با جون مردم بازی میکنن بدمون میاد.
ما پشت کامپیوتر نیستیم. این اطلاعات رو هم نه از منافقین رفتیم و نه از محاربین و نه از ضد ولایت فقیه و نه امریکا و نه اسرائیل. از همین پتروشیمی های خودمون گرفتیم. چیزایی که هر روز باهاش سرو کار داریم و چشم خودمون داریم میبینیمع ولی خوب این چیزا برای اکثر مردم پوشیده هست و اطلاعات کافی در موردش ندارن. این دولت هم خوب داره از بی اطلاعاتی مردم سوء استفاده میکنه.
اگه میخوای تا فرایندهاشونم برات بدم بخونی.

royan aria

عضو جدید
مایه دلسردی نمیشیم. ما هم مهندسین خودمون رو دوست.
ولی از دروغگو و کسانی که با جون مردم بازی میکنن بدمون میاد.
ما پشت کامپیوتر نیستیم. این اطلاعات رو هم نه از منافقین رفتیم و نه از محاربین و نه از ضد ولایت فقیه و نه امریکا و نه اسرائیل. از همین پتروشیمی های خودمون گرفتیم. چیزایی که هر روز باهاش سرو کار داریم و چشم خودمون داریم میبینیمع ولی خوب این چیزا برای اکثر مردم پوشیده هست و اطلاعات کافی در موردش ندارن. این دولت هم خوب داره از بی اطلاعاتی مردم سوء استفاده میکنه.
اگه میخوای تا فرایندهاشونم برات بدم بخونی.[/QUOTE
پسردایی خودم مهندس پتروشیمی هستش و مستقیما از اتفاقات اونجا خبر دارم
شوهرم هم اگرچه بیستو اندی بیشتر نداره از دانشمندای واقعا زحمت کش مملکته
اگرچه ماهم مشکلات خودمونو داریم
با اینحال خوشحال میشم از اطلاعاتت با خبر بشم:redface:

سرمد حیدری

مدیر تالار
پسردایی خودم مهندس پتروشیمی هستش و مستقیما از اتفاقات اونجا خبر دارم
شوهرم هم اگرچه بیستو اندی بیشتر نداره از دانشمندای واقعا زحمت کش مملکته
اگرچه ماهم مشکلات خودمونو داریم
با اینحال خوشحال میشم از اطلاعاتت با خبر بشم:redface:

الان این طرح بنزین فقط تو واحد های آروماتیک قابل اجرا هست. چون اونا هستند که میتونن بنزین بیشتری تولید کنن.
الان سه تا پتروشیمی این کارو میکنن.
پتروشیمی برزویه
پتروشیمی بوعلی
پتروشیمی بندر امام

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز شما که اطلاعات علمیت کافی نیس لطفا مثه آقای ا.ن اظهار نظر نکنید!! بنده فوق لیسانس مهندسی شیمی هستم و 2ساله تو شرکت طراحی و مهندسی همین پالایشگاه ها کار میکنم!!! اونی هم که یادته اشتباه بوده!! ایران در حال حاضر 3تا قراردار عظیم پالایشگاهی داشته که قرار بود ایران رو از واردات بنزین بی نیاز کنه که همش در دولت آقای خاتمی قراردادش نوشته شد، ولی الان هر 3تاش بعلت هاپولی کردن پولای وزارت نفت و در نتیجه تموم شدن فاینانس و بی عرضگی آقایون در گرفتن فاینانس خارجی بعلت سیاست خارجی غلط و ماجراجویانه، خوابیده!! نمونه اش پالایشگاه هرمزه که من خودم روش کار میکردم و الان خوابیده!!!
ضمنا این هارت و پورتی که الان آقای ا.ن میکنه، اگه نمیدونی بدون که میخوان محصولات آروماتیک مثه بنزن و تولوئن و فنل رو که از لحاظ تعداد کربن، با ترکیب اصلی بنزین هم کربن هستن رو جای بنزین بکنن تو حلق مردم!! با این تفاوت که این ترکیبات بسیار بسیار سرطان زا هستن و عوارض محیطی و پوستی بسیار شدیدی دارند!! ولی کیه که بفهمه!!!!

خیبر جان بله میتونیم بخریم ولی جناب برادر هوگو چاوز قراره بنزین رو لیتری 680 بفروشه به ما!! در صورتی که نرخ قیمت جهانیش یرای تحویل در خلیج فارس میدونی چنده؟؟ 450 تومان!!

بادرود:gol:
جناب خيبر شما چون انسان صادقي هستيد نميتونيد باور كنيد كه كساني در لباس خدمت به خلق صداقت نداشته باشن ، ولي متاسفانه هم بي صداقتها زيادن هم بي كفايتها
چيزي كه الان براي ما ايرانيها ننگ حساب ميشه اينه كه جزء بزرگترين توليد كنندگان نفت و بزرگتري مصرف كنندگان بنزين حساب ميشيم
و اين مشكل مربوط به سي سال هست نه يك نفر دو نفر سي سال هست كه سياستهاي نفتي ما غلط بوده ، دوست من پالايشگاه آبادان فقط 15 درصد از نفت رو پالايش ميكنه و بقيه اش رو به مازوت تبديل ميكنه يعني اينكه حرومش ميكنه ، چون طي اين سي سال فكري براي بازسازي و بهسازي نشده
دوست من به نظر شما اين براي ما زشت نيست كه از ونزوئلا نفت سبك بخريم ماكه ادعا ميكريم ميخوايم استقلال داشته باشيم ، ولي عاقبش رو كه داريد ميبينيد
اون دوستمون هم در مورد اين بنزين پتروشيمي ها درست فرمودن اين بنزين مشتقات بنزن هست كه ماده سمي و خطرناكي هست
:gol::gol::gol:
حالا چرا میدنید اقایون؟!
ما که دعوا نداریم.
داریم دوستان خوبم؟!
من سر رشته ایی تو کار شما دوستان عزیزم ندارم اما خب حق اظهار نظر بر مبنای اون چیزایی که میدونم و شنیدم و دیدم که دارم.
ندارم؟!
از هر دوی شما سپساسگزارم که پاسخ دادید.
من فکر میکنم تولید بنزین یه استانداردی داره.
اگر از اون استاندارد پائینتر باشیم قطعا با هشدار سازمانهای محیط زیستی داخلی و بین المللی مواجه میشیم.
شما فرض بکنید اگر این موضوع صحت داشته باشه و ما نتونیم بنزین استاندارد تولید کنیم رسانه های خارجی که از پول برق مشترکین هم میگن سکوت میکنن؟!
قطعا سکوت نمیکنن چون از هر چیزی میخوان استفاده کنن.
میخواد پول برق باشه یا محیط زیست.
به همین خاطر من هنوز حرفهای شمارو تائید نشده میدونم. :gol:
ما بدلیل تحریمها معمولا بنزین رو گرونتر از قیمت معمول میخریم.
جالبتر اینه که تولید بنزین از واحدهای پتروشیمی خیلی ارزونتر از پالایشگاه نفت برای ما تموم میشه. یعنی با با خود کفا شدنمون و خط تولید بنزین ارزونتر باید شاهد کاهش قیمت باشیم.
البته تا زمانی که این ماشینای آشغال رو تولید میکنیم مشکل خواهیم داشتو باید کیفیت صنایعمون که سوخت مصرف میکنن رو بهبود بدیم وگرنه بعد از یه مدت دوباره همین آش و همین کاسه.
این قیمتی که صادق داد درسته سرمد جان.
وقتی به واردات بنزین تصمیم گرفته شد که هنوز امریکا هیچ تحریمی علیه ما در مورد بنزین ایجاد نکرده بود.
بنزین خلیج فارس 800 دلار تموم میشه.
جالبه
میدونی خیلی از کشورها حتی از سر فروش بنزین سود میبرن؟!
یعنی مثلا من یادمه توی یک سری کشورهای شرقی و اروپا و حتی امریکا بنزین گرونتر از قیمت واقعی خرید فروخته میشه.
این خودش یک نوع مدیریت در مصرف انرژی توسط دولت و همچنین کسب درامد برای دولت ها محسوب میشه.

garshasbi-m

عضو جدید

درود برشما:gol:
دوست من مانور مال قبل از عيد بود ولي ايندفعه ديگه مانور نيست و اين اتفاق افتاده بنده خودم عسلويه كار ميكنم الان پتروشيمي برزويه داره بنزين آروماتيكي توليدميكنه و همين باعث توقف توليد واحدهاي استايرن مونومر و ايتل بنزن پتروشيمي پارس شده
فكر نكنم مقايسه دولتها هم خيلي منطقي باشه چون صنعت نفت و گاز و پتروشيمي الان 30 ساله كه از ضعف مديريت رنج ميبره

مانور نیست. واقعا این کار انجام شده و واحدهای پتروشیمی ظرفیتشون اومده پایین.
اتفاقا فازهای اصلی پارس جنوبی که الان داره کار میده و شده مایه افتخار کشور و داریم با اونا جلو تحریم پز میدیم رو خاتمی افتتاح کرد و شدیم بزرگترین در دنیا.
اگه خاتمی فقط همین یک کار رو هم کرده باشه به کل کارای احمدی می ارزه.
احمدی که منابع نفتیمون رو بر باد. وقتی نفت گرون شد آقا تا تونست نفت کشید و فروخت که باعث شد فشار چاهامون بخوابه و الان مشکل برداشت داشته باشیم.
همین وزیر نفت اومد پارس جنوبی و سکوی گاز رو با 4 تا چاه افتتاح کرد( در صورتی که باید با 10 تا چاه افتتاح بشه) که بعد از چند روز دوباره چاه رو بستن و فقط ضرر سنگینس برای کشور موند.
بلاهایی که اینا سر مملکت و منابع اون اووردن یکی دوتا نیست.
از این کارا توی این قسمت خیلی زیاد.

با درود:gol:
بله حق باشماست استارت پارس جنوبي با آقاي خاتمي بود و خيلي سرعت داشت و لجبازي دكتر احمدي نژاد باعث اين شد كه ايتاليايي ها سكوهاي شماره 5و6 كه مربوط به پالايشگاه فاز 4و5 هست رو در پارس جنوبي ناقص تحويل بدن و برن
و البته اون سكويي كه شما فرموديد سكوي شماره 10 هست كه مربوط به فاز 9و10 پارس جنوبي هست كه خود بنده در روز افتتاح و روزي هم كه دستور اومد توليد متوقف بشه اونجا بودم و دقيقا حق باشماست البته ضررش خيلي سنگين نبود ولي خب پز الكي دادن ولي در مورد اون برداشت بي رويه دقيقا حق باشماست متاسفانه خيلي مخازن آسيب ديدن
:gol::gol::gol:

garshasbi-m

عضو جدید
حالا چرا میدنید اقایون؟!
ما که دعوا نداریم.
داریم دوستان خوبم؟!
من سر رشته ایی تو کار شما دوستان عزیزم ندارم اما خب حق اظهار نظر بر مبنای اون چیزایی که میدونم و شنیدم و دیدم که دارم.
ندارم؟!
از هر دوی شما سپساسگزارم که پاسخ دادید.
من فکر میکنم تولید بنزین یه استانداردی داره.
اگر از اون استاندارد پائینتر باشیم قطعا با هشدار سازمانهای محیط زیستی داخلی و بین المللی مواجه میشیم.
شما فرض بکنید اگر این موضوع صحت داشته باشه و ما نتونیم بنزین استاندارد تولید کنیم رسانه های خارجی که از پول برق مشترکین هم میگن سکوت میکنن؟!
قطعا سکوت نمیکنن چون از هر چیزی میخوان استفاده کنن.
میخواد پول برق باشه یا محیط زیست.
به همین خاطر من هنوز حرفهای شمارو تائید نشده میدونم. :gol:

.
درود برشما:gol:
ما قصد جسارت نداريم خيلي هم شما رو دوست داريم:heart:
در مورد اون استاندارد كه فرمودين بايد عرض كنم كه اين بنزين آروماتيكي رو با بنزين پالايشگاهها مخلوط ميكنن تا كيفيتش بالاتر بياد:gol::gol:

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جمهوری اسلامی ایران در پی تشدید تحریمها طرحی فوری را اجرایی کرد که به دنبال آن، در هفته جاری از واردات بنزین خودکفا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، وزیر نفت امروز سه شنبه این خبر را در جمع خبرنگاران اعلام کرد و گفت: با اجرای این طرح، تولید روزانه بنزین به 66 و نیم میلیون لیتر افزایش یافت.

سید مسعود میرکاظمی با یادآوری اینکه پیش از این امکان تولید روزانه 44 میلیون لیتر بنزین در پالایشگاههای نفت داخلی فراهم شده بود، تصریح کرد: برای تامین مصارف داخلی نیاز به واردات روزانه 20 میلیون لیتر بنزین از خارج از کشور بوده است.
این عضو کابینه دولت با تاکید بر اینکه به دنبال شیطنت برخی از قدرتهای غربی، تحریمها و افزایش قیمت فروش بنزین طرح افزایش تولید بنزین در برخی از واحدها آغاز شده است، توضیح داد: از 20 روز پیش گذشته تاکنون در واحدها طرح افزایش تولید بنزین شروع شد که سرانجام توانستیم در هفته اخیر روزانه 66.5 میلیون لیتر بنزین تولید کنیم.

اخبار تکمیلی در خصوص جزئیات افزایش تولید بنزین کشور به زودی منتشر می شود.
مهر

چقدر شبیه خودکفاییه گندمه
تمام زمین های چغندر رو گمدم کاشتن چغندر لازم شدیم اما گندم خودکفا
ما هنوز نتونستیم گازوییل رو از گوگرد پاک کنیم که سوختی مفت تر از بنزینه حالا یدفه عرض 4 ماه بعد تحریم خودکفا شدیم
بدیدیم سمند رو رو پلت فرم پژو زدن گفتن ملی
اما دیگه ندیدم بنزین وارد کنن بگن خودکفایی

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

1)ما اگه میتونستی 4 ماهه خودمون رو خودکفا کنیم چرا 30ساله نکردیم؟
2)شما به بودجه دولت دقت کردی دیگه؟
خاتمی = نفت = 8دلار
احمدی = نفت = 100دلار

بالا