خبرساز ترین زن سال 2008؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی تو مطمئن نیستی
بابا پول آدمو به هر کاری وادار میکنه
اینم که میخاد شهرت هم داشته باشه مدل هم هم باشه فیلم هم بازی کنه و تو فیلماش به قول دوستمون کیفشو بکنه خوب یه عکس لخت میگیره به اسم زن ایرانی میزنن رو مجله به همه اینا میرسه
شما از کجا انقد مطمئنی؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بره بشه مگه نشده کسی جلوشو نگرفده ک
اما نباید بگه من ایرانیم چون زن ایرانی اینجوری نیس
زیادی آزاد بود؟؟؟؟
مثلن یه نمونه از ازادیاش و میشه بگی؟
من کاری ندارم لخت شده چادری شده اصن کافر شده بی دین شده..بره بشه به خودش مربوطه..من تحسینش میکنم

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیادی آزاد بود؟؟؟؟
مثلن یه نمونه از ازادیاش و میشه بگی؟
من کاری ندارم لخت شده چادری شده اصن کافر شده بی دین شده..بره بشه به خودش مربوطه..من تحسینش میکنم

منم سوای بعضی بزرگان، ابوعلی سینا و آلبرت اینشتاین و مارک تواین و ماری کوری و...... رو تحسین میکنم :D :w07:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
بره بشه مگه نشده کسی جلوشو نگرفده ک
اما نباید بگه من ایرانیم چون زن ایرانی اینجوری نیس
ایران ارث پدر شماست که نباید بگه من ایرانیم؟؟؟؟
بعدشم زن ایرانی یعنی همین..
شماها زن ایرانی به کسی میگین که گوش به فرمان مردش بشه تا هر چی اون گفت بگه چشم!!!!!!

fire.boy

کاربر فعال
کاری که میکنه
ایشون اگه بگه من ایرانی نیستم اصلا مهم نیس هر کاری میخاد بکنه بکنه اما به اسم یه ایرانی این کارارو بکنه پای ملت میاد وسط

منطق جالبی دارین!
.
پای ملت که سالهاست اومده وسط منتها یکی یکی داره رو میشه....

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی تو مطمئن نیستی
بابا پول آدمو به هر کاری وادار میکنه
اینم که میخاد شهرت هم داشته باشه مدل هم هم باشه فیلم هم بازی کنه و تو فیلماش به قول دوستمون کیفشو بکنه خوب یه عکس لخت میگیره به اسم زن ایرانی میزنن رو مجله به همه اینا میرسه
ادم بدبخت و فقیری نبوده که واس خاطر پول بره به قول خودت فیلم بازی کنه یا هر کار دیگه ای...
اگرم به خاطر پول بوده که نوش جونش به هدفش رسیده..شما چرا غصه میخورین؟
منم سوای بعضی بزرگان، ابوعلی سینا و آلبرت اینشتاین و مارک تواین و ماری کوری و...... رو تحسین میکنم :D :w07:

بله همه ادمای بزرگ و تحسین میکنن

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
شماها زن ایرانی به کسی میگین که گوش به فرمان مردش بشه تا هر چی اون گفت بگه چشم!!!!!!

کی همچین اعتقادی داره؟! بیا بگرد! :w07: .
اصلا اینجور افکار هیچ ربطی نداره و هیچگونه منطقی هم توش نیست به نظر من

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دارم در مورد اعتقادات خودم حرف میزنم و به اعتقادات شما هم احترام میزارم
ایران ارث پدر من نیس اما وجهه عمومیش حق تک تک مردم منه من دوس ندارم با یه نفر کاری بکنه که همه به چشم اون دیده بشن
ببین همه اینا برا خودنمایی این کارو میکنن
مردم ما به کسی زور نمیگن اما یه اعتقادات جامعه اینو میخاد

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادم بدبخت و فقیری نبوده که واس خاطر پول برهبه قول خودت فیلم بازی کنه یا هر کار دیگه ای...

ولی آدم فقیری از لحاظ شخصیتی و عزت نفس و خیلی چیزای دیگه هست!.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من غصه نمیخورم نوش جونش
من دارم به این فکر میکنم چرا به خودش اجازه همچین کاریو داده
من حقم اینه ک از ایشون شکایت کنم به خاطر تخریب چهره زن ایرانی
ادم بدبخت و فقیری نبوده که واس خاطر پول بره به قول خودت فیلم بازی کنه یا هر کار دیگه ای...

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا الان میرفتی میخوندی فهمیده بودیاااااااا
گفته شده خبرسازترین فرد از بین چیند گزینه کدومه یکیش هم همین خانم بوده
حالا ما هم داریم در مورد رفتارش و کاراش بحث میکنیم
سپاس ازینکه گفتید جریان چیه:surprised:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از هیچ کدوم از مواردی ک گفتی چیزی عاید من نشده و میدونم که خیلیا هم همینجورین نمیدونم شما الان مشکلت با چیه؟؟؟
بقول شما پول آدمو به هر کاری وا میداره. کلاه منفعت از نمد گلشیفته، کلاه منفعت از نمد88 و و و....

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهان.
مگه این بشر جای دفاعیم گذاشته که دفاع میکنین

fire.boy

کاربر فعال
از هیچ کدوم از مواردی ک گفتی چیزی عاید من نشده و میدونم که خیلیا هم همینجورین نمیدونم شما الان مشکلت با چیه؟؟؟

برادر من اگه ایشون اونجا دزدی میلیاردی میکرد(دزدی یه صفت منفی در تمام کشورهاست) چهره ایرانی کثیف نشون داده میشد نه عملی که از یه بازیگر و مدل و... انتظار هم میره.
مشکل اونجاست که زن و دختر مردمو گریان و نالان میندازن تو ون که ببرن اعمال قانون کنن!!! چون فقط میتونن با اعتقادات دیفالد تعیین شده موج سواری بگیرن!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما داری دزدیو با لخت شدن مقایسه میکنی؟؟؟
برادر من اگه ایشون اونجا دزدی میلیاردی میکرد(دزدی یه صفت منفی در تمام کشورهاست) چهره ایرانی کثیف نشون داده میشد نه عملی که از یه بازیگر و مدل و... انتظار هم میره.
مشکل اونجاست که زن و دختر مردمو گریان و نالان میندازن تو ون که ببرن اعمال قانون کنن!!! چون فقط میتونن با اعتقادات دیفالد تعیین شده موج سواری بگیرن!!

بالا