afshin-18
عضو جدید
اگه فرق نذاشته پس چرا عیسی پیامبر شد؟ولی من تا انجایی که خبر دارم خدا بین بنده هاش فرق نمیزاره هااااااا
اگه فرق نذاشته پس چرا عیسی پیامبر شد؟ولی من تا انجایی که خبر دارم خدا بین بنده هاش فرق نمیزاره هااااااا
برا این گذاشتم جهنم که مردمش خیلی افراطی هستن و زندگی رو برا آدم جهنم می کنن
جالبه ؟
کجاش جالبه ؟
یه عده مردم اونجان که چند تا از دانشجو ها رو به جرم اعتراض به غذای سلف بردن غیب کردن
دلیلشون این بود که شما ها با رئیس دانشگاه مشکل دارین پس با کسی که اونو انتخاب کرده یعنی نماینده ی مجلس مشکل دارین پس شما منافقین
خوب چرا بهشت زیر پای مادران هستاگه فرق نذاشته پس چرا عیسی پیامبر شد؟
حسابی دلت پره انگار؟!برا این گذاشتم جهنم که مردمش خیلی افراطی هستن و زندگی رو برا آدم جهنم می کنن
جالبه ؟
کجاش جالبه ؟
یه عده مردم اونجان که چند تا از دانشجو ها رو به جرم اعتراض به غذای سلف بردن غیب کردن
دلیلشون این بود که شما ها با رئیس دانشگاه مشکل دارین پس با کسی که اونو انتخاب کرده یعنی نماینده ی مجلس مشکل دارین پس شما منافقین
اگه فرق نذاشته پس چرا عیسی پیامبر شد؟
حسابی داغ کردی رفیق...
چه ربطی به عیسی داره بحث؟!
بخاطر اینکه به طور کاملا جدی شوخی میکنها وا خوب چرا میخندین![]()
خوب پس اگه شوخیه تهش بنویسمن می خواستم شوخی کنم ولی انگار دوستانمون دنباله یه همچین جایی می گشتن!!!
برا این گذاشتم جهنم که مردمش خیلی افراطی هستن و زندگی رو برا آدم جهنم می کنن
جالبه ؟
کجاش جالبه ؟
به افشینبه چی می خندی این شکلی دختر؟!
پسر عمه ( بابا بزرگ سابق ) شمام دیگه کوتاه بیایعنی همونطور که خدا عیسی را بدون دلیل بر همه ی مردم زمان خودش برتری داد
غیر منصفانه است که مرد رو بر زن برتری داده باشه
یعنی همونطور که خدا عیسی را بدون دلیل بر همه ی مردم زمان خودش برتری داد
غیر منصفانه است که مرد رو بر زن برتری داده باشه
مهندس همچین بی دلیل هم نبوده...
هم از اولاد پیغمبر قبلی بوده هم خانواده با خدایی داشته...
هم اینکه مادرش خیلی نجیب تر از زنای عصر خودش بوده...
بخاطر اینکه به طور کاملا جدی شوخی میکنه
بعد یه جواب هوشمندانه میده که آدم دیگه نمیتونه باهاش مخالفت کنه
خوب پس اگه شوخیه تهش بنویس
به افشین
همیشه یه کاری میکنه که آدم از دستش عصبانی میشه
بعد یهو میو میو عوض میشه و دوست داشتنی میشه![]()
چاکریمپسر عمه ( بابا بزرگ سابق ) شمام دیگه کوتاه بیا
گناه یه کودک چیه پدرش پیامبر نبوده تا خودش هم پیامبر شه؟مهندس همچین بی دلیل هم نبوده...
هم از اولاد پیغمبر قبلی بوده هم خانواده با خدایی داشته...
هم اینکه مادرش خیلی نجیب تر از زنای عصر خودش بوده...
چاکریم
ولی من فمنیسم رو قبول ندارم
گناه یه کودک چیه پدرش پیامبر نبوده تا خودش هم پیامبر شه؟
(دلیل این موضوع رو گذاشتن چیزی به اسم عالم ذر که جواب میده چرا خدا یه عده ای رو برتری داده ولی عالم ذر به صورت مستقیم در قران نیومده و حاصل تخیل علماست)
من کلا ابجی تایدت میکنم چون خیلی دوستت دارمبابا استارتر گفت بیاین تایید کنین فقط همین![]()
دلیل این حرفا اینه که من چن مدته دارم به فلسفه اهمیت می دمولی اقا افشین حقیقت هر چیز درون ان هست هرچیزی راز ورمزی داره هیچ کاری بدون علت نیست شما وقتی به مطالعه فلسفه بپردازین ان وقت میبینید که چقدر دلایل روشنند
چرا عرضه رو به اونا داده به ما ندادهاین برتری مسئولیت و عرضه می خواد برادر من...
هر کسی که نمی تونه پیغمبر بشه...
تازه من یکی به شخصه زندگی الانم رو به پیغمبر بودن ترجیح میدم..
منم فمنیسمو قبول ندارمچاکریم
ولی من فمنیسم رو قبول ندارم
گناه یه کودک چیه پدرش پیامبر نبوده تا خودش هم پیامبر شه؟
(دلیل این موضوع رو گذاشتن چیزی به اسم عالم ذر که جواب میده چرا خدا یه عده ای رو برتری داده ولی عالم ذر به صورت مستقیم در قران نیومده و حاصل تخیل علماست)
این برتری مسئولیت و عرضه می خواد برادر من...
هر کسی که نمی تونه پیغمبر بشه...
تازه من یکی به شخصه زندگی الانم رو به پیغمبر بودن ترجیح میدم..
منم فمنیسمو قبول ندارم
اصلا زن و مرد نداره
مهم اینه که همه انسانن...
منم نمیدونم گناه یکی که تو یه خونواده ی مثلا بدجنس یا دزد یا خنگ به دنیا میاد چیه
ولی پیامبری که به قول پیام مسئولیت و عرضه میخواد
اصلانم خوب نیست آدم پیغمبر باشه
چون خیلی سخته و دردسر داره
دلیل اینکه خانوما پیغمبر نشدن هم فکر کنم 2 تا چیز بوده
1. چون پیامبرا خییییییلی سختی میکشیدن
2. چون مرد ها بخاطر ذات وجودیشون سختشونه که به طور کاملا واضح از خانوما اطاعت کنن ( غیر واضح که همیشه اطاعت میکنن)
مخصوصا توی زمانهای قدیم
بعدشم گشنگی و تشنگی و قدرت بدنی زیاد و ... هم احتیاج داشته پیامبر شدن
![]()
شبت بخیرممنون از همه که اومدین
من میرم بخوابم دیگه
شبتون پر ستاره...
بای.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/images/icons/icon1.gif و حالا خانمها !!!
سلام ، خدايي اگه دروغ ميگم بگيد دروغ ميگي:
مرد كلمه را كشف کرد مکالمه را اختراع کرد. زن مکالمه را کشف
کرد و شايعه اختراع شد! مرد قمار را کشف کرد و کارتهاي بازي را
اختراع کرد. زن کارتهاي بازي را کشف کرد و جادوگري اختراع
شد! مرد کشاورزي را کشف کرد و غذا اختراع شد. زن غذا را کشف
کرد و رژيم غذايي را اختراع کرد! مرد دوستي را کشف کرد و عشق
اختراع شد. زن عشق را کشف کرد و ازدواج را اختراع كرد! مرد
تجارت را كشف كرد و پول را اختراع كرد. زن پول را كشف كرد وخريد
.........................................
برخي از خصوصيات خانمها (فقط برخي ...)
۱-خانمها مثل راديو هستند..... هر چي ميخوان ميگن ولي هر چي بگي نمي شنوند
[FONT=times new roman,times,serif]۲- خامنها مثل چسب دوقلو هستند.....اگه دستشان با گوشي تلفن مخلوط شد ديگه بايد سيم تلفن را بريد[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]۳- خانمها مثل رعدوبرق هستند ..... اول برق چشماشون ميرسه بعد رعد صداشون[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]۴- خانمها مثل ليمو شيرين هستند..... اول شيرين هستند ولي بعد تلخ ميشن[/FONT]
۵- از گفتن اين گزينه معذورم
[FONT=times new roman,times,serif]۶- خانمها مثل گچ هستند ..... اگه چند دقيقه مدارا کنيد چنان سفت و سخت ميشن که ديگه [/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]حالتي [/FONT][FONT=times new roman,times,serif]نمي گيرند. [/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]۷- خانمها مثل کنتور برق هستند..... هر چند سال يکبار عدد سنشون صفر ميشه [/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]۸- چرا خانمها نمي توانند نقشه بخوانند/ ..... براي اينکه فقط ذهن مرد هستش که ميتونه [/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]تجسم و درک کنه که يک کيلومتر با يک سانتي متر نشون داده شده [/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]۹- خانمها مثل اينترنت هستند.... از هر موضوعي بک فايل اطلاعاتي دارند [/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]۱۰- خانمها مثل فلزياب هستند ..... از نزديک طلافروشي که رد ميشن عکس العمل [/FONT][FONT=times new roman,times,serif]نشان ميدن [/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]۱۱- خانمها مثل موبايل هستند هر موقع کار مهم داريد در دسترس نيستند [/FONT]
.................................................. .................
و حالا سير تكاملي خانمها :
سن 14 سالگي : تا پارسال هر کي بهشون مي گفت چطوري؟ ميگفتن ... خوبم مرسي ... حالا ميگن مرسي خوبم
سن 15 سالگي : هر کي بهشون بگه سلام ... ميگن عليک سلام ... نقاشيشون بهتر ميشه » بتونه کاري و رنگ آميزي
سن 16 سالگي : يعني يه عاشق واقعيند ... فردا صبح هم ميخوان خودکشي کنن ... شوخي هم ندارن
سن 17 سالگي : نشستن و اشک مي ريزن ... بهشون بي وفايي شده ... کوران حوادث
سن 18سالگي : ديگه اصلا عشق بي عشق ... توي خيابون جلوي پاشون رو هم نگاه نمي کنن
سن 19 سالگي : از بي توجهي يه نفر رنج مي برن ... فکر مي کنن اون يه آدم به تماممعناست
سن 20 سالگي : نه , نه ... اون منو نمي خواست آخرش منو يه کور و کچلي ميگيره ... مي دونم
سن 21 سالگي : فقط سن 27-28 سالگي قصد ازدواج دارن ، فقط
سن 22 سالگي : خوش تيپ باشه ، پولدار باشه ، تحصيلکرده باشه ، قد بلند باشه ، خوش لباسباشه ... آخ که چي نباشه
سن 23 سالگي : همهء خواستگارا رو رد مي کنن
سن 24سالگي : زياد مهم نيست که چه ريختييه يا چقدر پول داره ، فقط شجاع باشه ، ما رو بهاون چيزي که نرسيديم برسونه
سن 25 سالگي : اااااااه ، پس چرا ديگه هيچکي نميياد... هر کن ميخواد باشه ، باشه
سن 26 سالگي : يه نفر مي ياد ، همين خوبه ، بله
سن 27 سالگي : آخيش
سن 28 سالگي : کاش قلم پات مي شکست و خواستگاري مننميومدي
خداییش اگه اشتباه می کنم بگین...
زرشک. اما خودمونیم باحال بود بخصوص اولیش