خانوما واقعاً فكر ميكنيد ....!!!!!1

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانوما واقعاً فكر ميكنيد خداوند در حق شماها اجحاف كرده وآقايون رو نسبت به شما برتري داده؟؟؟!!!!!
راستش رو بگيد...
به نظر من اينطور نيست چون خانوما رو خدا خيلي دوست داره كه از اونا يه موجود ظريف و مهربان ساخته و نازه فراواني بهشون داده ....... تا بتونن دل جنس مخالف را بدست آورند....مادر بشن ....احساس پاك خود رو از طريق قلب در حين شير دادن به بچه مثل يك سنسور محبت انتقال بدن....وغيره...:gol::gol:
بس حقوق مرد و زن برابر....... ولي در بعضي كشورها بخاطر سيستم قانوني غلط زنان اون جامعه دارن زجر ميبرند.....وفكر ميكنند كه خداوند در حق اونا كوتاهي كرده....ولي اينطور نيست...بلكه افراد حاكم بر جامعه باعث ناتواني زنان شده اند....
حالا خانوما شما چي فك ميكنيد...؟؟؟!!!!!!!!

Goli Joon

عضو جدید
خانوما واقعاً فكر ميكنيد خداوند در حق شماها اجحاف كرده وآقايون رو نسبت به شما برتري داده؟؟؟!!!!!
راستش رو بگيد...
به نظر من اينطور نيست چون خانوما رو خدا خيلي دوست داره كه از اونا يه موجود ظريف و مهربان ساخته و نازه فراواني بهشون داده ....... تا بتونن دل جنس مخالف را بدست آورند....مادر بشن ....احساس پاك خود رو از طريق قلب در حين شير دادن به بچه مثل يك سنسور محبت انتقال بدن....وغيره...:gol::gol:
بس حقوق مرد و زن برابر....... ولي در بعضي كشورها بخاطر سيستم قانوني غلط زنان اون جامعه دارن زجر ميبرند.....وفكر ميكنند كه خداوند در حق اونا كوتاهي كرده....ولي اينطور نيست...بلكه افراد حاكم بر جامعه باعث ناتواني زنان شده اند....

من به عنوان یه خانم به این فکر شما آفرین میگم
و خوشحالم که هنوز مردایی مثل شما هستن که خانمارو به چشم یه وسیله نگاه نمیکنن
خدا زیادت کنه جاوید جان:surprised:;):gol::gol::gol::gol:

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستش رو بگيد...

من میگم مجردی؟!؟!؟!

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به عنوان یه خانم به این فکر شما آفرین میگم
و خوشحالم که هنوز مردایی مثل شما هستن که خانمارو به چشم یه وسیله نگاه نمیکنن
خدا زیادت کنه جاوید جان:surprised:;):gol::gol::gol::gol:
بله كه به چشم يه وسيله نگاه نميكنم....... بلكه بعنوان يه محركه برا جامعه نگاه ميكنم ....كه خانوما باعث رشد و شكوفاي در جامعه ميشن...اگه خوب كنترل شن و بهشون ارزش بدن;)

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله كه به چشم يه وسيله نگاه نميكنم....... بلكه بعنوان يه محركه برا جامعه نگاه ميكنم ....كه خانوما باعث رشد و شكوفاي در جامعه ميشن...اگه خوب كنترل شن و بهشون ارزش بدن;)

این حرفت منو یاده یه خاطره انداخت!!!
چند سال پیش یه نفر رفته بود جایی برای دفاع از حقوق زن ها صحبت کنه میدونی تو حرفش چی گفت؟!؟!
گفت زن ها بهترین هدیه ای هستن که خدا به انسانها داده!!!!!!!!!:eek:
این حرفه توام شبیه اون بود!!!!

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممد جاوید جان سنسور کارش انتقال نیست کارش سنس کردن " احساس کردن ";)

بعد کلاه سر دخترای مردم گذاشتن هم کار خوبی نیست:gol:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
این حرفت منو یاده یه خاطره انداخت!!!
چند سال پیش یه نفر رفته بود جایی برای دفاع از حقوق زن ها صحبت کنه میدونی تو حرفش چی گفت؟!؟!
گفت زن ها بهترین هدیه ای هستن که خدا به انسانها داده!!!!!!!!!:eek:
این حرفه توام شبیه اون بود!!!!

چه رابطي به مجرد بودن من داشت من نفهميدم.....:surprised:
اما خب مگه نعمت نيستن...نه تنها نعمت نيستن بلكه رحمتن...;)

m mf

عضو جدید
همه که مثه شما فکر نمی کنن!!!
حتی سر کلاس اوستادا واسمون درس توضیح نمیدن .انگار که اصلآ ما سر کلاس نیستیم.این فقط یه نمونه اشه ....
جوونیمون هدرشد!!!!

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممد جاوید جان سنسور کارش انتقال نیست کارش سنس کردن " احساس کردن ";)

بعد کلاه سر دخترای مردم گذاشتن هم کار خوبی نیست:gol:
داش آرش متاسفم كه اين تايپيك من رو كلاه برداري تصور ميكني .....عزيزم اين يه حقيقته كه ما مردا با شنيدن اين حقيقت زياد خوشنود نميشم.....ولي كمي روشن فكر باش;)

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانوم ها مدیرن, مدبرن, موفق ان ولی فقط برای کارهای تو خونه :razz:

وگرنه خنده دارترین چیز اینه که یه خانوم قاضی بشه , چون قاضی باید کاملا به دور از احساست باشه که همچین زنی ممکنه ظاهرا زت باشه ولی مطمعنن غیر قابل تحمل می شه ,چرا؟؟؟؟ چون زن ها باید همیشه کانون احساس و عاطفه باشن ...

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه رابطي به مجرد بودن من داشت من نفهميدم.....:surprised:
اما خب مگه نعمت نيستن...نه تنها نعمت نيستن بلكه رحمتن...;)

اولن باید بگی نه تنها نعمتن بلکه............
دومن مثله اینکه نگرفتی منظورو
این حرف یعنی زن ها اومدن تا در خدمته مردا باشن!!!
پسته تو هم یجورایی مثله این بود که زن ها رو وسیله ای برای خدمت به مردا معرفی میکرد!

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه که مثه شما فکر نمی کنن!!!
حتی سر کلاس اوستادا واسمون درس توضیح نمیدن .انگار که اصلآ ما سر کلاس نیستیم.این فقط یه نمونه اشه ....
جوونیمون هدرشد!!!!

اگه استاداتون اينطوري باشن واقعاً براشون متاسفم....واميد ورام شما زنان يه روز به حق واقعيتون برسيد...
نترس و به زندگي اميدوار باش...;)

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانوم ها مدیرن, مدبرن, موفق ان ولی فقط برای کارهای تو خونه :razz:

وگرنه خنده دارترین چیز اینه که یه خانوم قاضی بشه , چون قاضی باید کاملا به دور از احساست باشه که همچین زنی ممکنه ظاهرا زت باشه ولی مطمعنن غیر قابل تحمل می شه ,چرا؟؟؟؟ چون زن ها باید همیشه کانون احساس و عاطفه باشن ...

عزيز بس اين قاضي هاي كه تو دادگاهها هستن احساس ندارن و آدم آهني هستن ديگه...نه اصلاً اينطور نيست........اگه زنان تو يه محيط كاري مدير باشن نيرو خاصي به اون محوطه ميدن وباعث پيشرفت كار ميشن..كه اين از قدرت عملكرد بالاي آنهاست;)

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولن باید بگی نه تنها نعمتن بلکه............
دومن مثله اینکه نگرفتی منظورو
این حرف یعنی زن ها اومدن تا در خدمته مردا باشن!!!
پسته تو هم یجورایی مثله این بود که زن ها رو وسیله ای برای خدمت به مردا معرفی میکرد!
نه عزيزم بهتره تايپيك من رو دوباره بخوني تا كاملاً متوجه شي من ميگم بايد زن و مرد از حقوق برابر برخوردار باشن تا يه مملكت به كمك هر دو طرف پيشرفت كنه.....بعد هم من هيچ وقت به زنان به چشم ابزار نگاه نكردم ونخواهم كرد چون معتقدم سهم آنان از زندگي برابر سهم ما مرداست...همين;)

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه عزيزم بهتره تايپيك من رو دوباره بخوني تا كاملاً متوجه شي من ميگم بايد زن و مرد از حقوق برابر برخوردار باشن تا يه مملكت به كمك هر دو طرف پيشرفت كنه.....بعد هم من هيچ وقت به زنان به چشم ابزار نگاه نكردم ونخواهم كرد چون معتقدم سهم آنان از زندگي برابر سهم ما مرداست...همين;)

اما حرفات چیزه دیگه ای میگفت!
بهر حال کی کارته دعوتو میفرستی برامون؟!؟!

atool

عضو جدید
حرفات خیلی قشنگ بود!اما از حرف تا عمل خیلی فاصلست !هرچند این دوره زمونه کساییم که حتی اینطوری فکر کنن کم پیدا میشه!اما درد ما زنا به عمل درمون میشه!!
میدونی به نظر من زن و مرد مثل گل و درخت میمونن!
دبخت وظیفش خیلی بیشتر از گله!اما مردم گل رو بیشتر دوست دارن!به خاطر زیبایی و لطافتش!وظیفه ی گل اینه!اما بعضی درختا میگن نه گلا هم باید میوه بدن!!!!:mad:

nilgoon13

عضو جدید
راستش رو بگيد...
عزیزم بابت جملات زیایی که در متن استفاده کردی ازت تشکر می کنم...
دقیقا حق باشماست...زنان و دخترانی هستند در افغانستان که دلشون می خواد درس بخووند ولی و...

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيز بس اين قاضي هاي كه تو دادگاهها هستن احساس ندارن و آدم آهني هستن ديگه...نه اصلاً اينطور نيست........اگه زنان تو يه محيط كاري مدير باشن نيرو خاصي به اون محوطه ميدن وباعث پيشرفت كار ميشن..كه اين از قدرت عملكرد بالاي آنهاست;)

منظورتو ن کدوم قاضی ها هست؟؟؟ شما خودت به شخصه چند تاشو نو می شناسی؟

لطفا بگو , من مننظرم