خانوما واقعاً فكر ميكنيد ....!!!!!1

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
na, man migam mehrie har chi oona bekhan, sharayetesh ba man, dar zemn ki gofte haghe entekhab ba dokhtare, khob shoma ham ba ye pish zamineyi miri khassegari
dige? ya be zoor mibaranet?

دوست عزیز , شما فقط می خوای خواسته ی خودتو عملی کنی؟:surprised: عجب اصراری به حق طلاق داری :D ایشالله که قانونش به نفع شما بشه :D:gol:

نه اصلا ربطی نداره به این که زمینه ی قبلی وجود داره یا , مهم اینکه حق انتخاب با شماست;)

دوستای عزیز, محمد جان , مون رز جان , گلی جان و...
خیلی خوشحال شدم که با هم صحبت کردیم :gol::gol::gol:
امیدوارم از دستم ناراحت نشین , من فقط نظر خودمو گفتم که شاید خیلی هاش غلط باشه , شاید هم درست . ولی خیلی چیزها ازتون یاد گرفتم مرسی:gol:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته شما اختیار دارین, ولی ما تو یه جامعه ای زندگی می کنیم که قوانین اشو از شرع گرفتن. اینکه آیا خانومها پوششون باید این طوری باشه یا نه این می شه بحث در مورد حقوق زنها ;) من به هیچ وجهه مخالف حقوق زنها نیستم ولی برابری زن ومرد بحثش جداست.

این همه که با هم صحبت کردیم من می خواستم بگم در حال حاظر زن و مرد به تناسب سرشت و ذاتشون از حقوق برابر برخوردارن همین :smile:
خب اينو زودتر ميگفتي ديگه.....
حالا تقصير ما چي كه از شرع گرفتن؟
ما بايد هميشه روشن و آگاه باشيم....وتا گفتن شرع نگيم آره چون شرع ميگه قبولش كنيم ما يه اصل داريم اونم تفكر و قدرت اختيار ماست...
همين:gol:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز , شما فقط می خوای خواسته ی خودتو عملی کنی؟:surprised: عجب اصراری به حق طلاق داری :D ایشالله که قانونش به نفع شما بشه :D:gol:

نه اصلا ربطی نداره به این که زمینه ی قبلی وجود داره یا , مهم اینکه حق انتخاب با شماست;)

دوستای عزیز, محمد جان , مون رز جان , گلی جان و...
خیلی خوشحال شدم که با هم صحبت کردیم :gol::gol::gol:
امیدوارم از دستم ناراحت نشین , من فقط نظر خودمو گفتم که شاید خیلی هاش غلط باشه , شاید هم درست . ولی خیلی چیزها ازتون یاد گرفتم مرسی:gol:
خواهش ميكنم نظر شما هم برا من قابل احتراما ولي متاسفانه يا خوشبختانه قابل اجراء برا خودم نيست...ما هم هينطور عزيز

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
manam miram bacheha
kheyli khoshhal shodam
omidvaram az harfam narahat nashode bashin
amma bahs femenisti bood, bara hamin ghati shodam:D

rooz khosh:gol: