خانوما واقعاً فكر ميكنيد ....!!!!!1

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمی دونم اینها یی که گفتین آیا حرف های منو نقض می کنه؟
من یه سوال پرسیدم , اونم شما جواب ندادی؟ چرا شما خواهان برابری کامل هستین؟
شما یا مسلمانی یا نیستی؟ ولی اگه باشی می بینی تو خود قرات سوره ی نساء خدا در بعضی موارد رن ها رو محدود کرده. آیا شما افمارت از فران بالاتر و برتره؟؟؟
اگه سوره ی نسا رو نخوندی لطفا مطالعه کن, مرسی دوست عزیز:gol:

chon hamamoon ensanim, va belfarz age shoma hagh dari dars bekhooni manam hagh daram, age shoma hagh dari kar koni, manam hagh daram

dar morede ghoraan ham, man sooreye nesaro nakhoondam bebinam toosh chi mige, amma bazam harfe khodaro naghz nemikonam, masalan vaghti mige nesbate sahme pesar be dokhtar bayad 2 barabar bashe, man hich vaght ino naghz nemikonam, chon dalayelesh vazehe, age chizi gofte hatman ye dalili dashte, amma aya khoda ham tooye ghoran be andazeye shoma zan ro koochik karde?!!!!

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
bebinid dooste aziz, zaheran shoma soale mano motevvajeh nashodi, ya ham ke mikhay bahso monharef koni! ki gofte keshvar be daste khanoma be pishraft mirese? amma vojode ye hamchin tarze fekrayi, faghat dare naboodesh mikone, hala kesi az shoma nakhas baese taraghi beshi, amma hadaghal kararo kharabtar nakonim behtare ;)

inke man migam kararo kharab nakonim taze avvale rahe, hala badesh ke chejoori, va tavassote ki edare beshe ye bahse jodast

amma tooye harfatoon eshare karde boodid ke khanooma nemitoonan ghazie khoobi bashan, mishe begid bar che asasi in harfo mizanid? man doro varam chantasho soragh daram ke kheyliam too kareshoon movaffaghan,

من متوجه ی منظورتون شدم, و نمی خوام بحث رو عوض کنم! من ازتون می پرسم چه چیزی باعث می شه کشورمون از اینی که هست پیشرفته تر بشه؟ شما به سوال ام جواب بده. به هر حال همه می دونن که الان دانجویان کشور اکثرا زن هستن , نیروی شاغل زن ها به جرات خیلی زیاده , دیگه من متوجه ی منظورتون نمی شم ,آخه چه کاری باید کرد که زن ها رو در کار ها دخیل کرد؟؟؟
اصلا کاری هست که الان خانوم ها تو این کشور از انجامش منع بشن؟؟؟

من گفتم خانوم هایی که قاضی می شن مطمعنا دچار بحران های شخصیتی می شن , و در زندگی شخصی دچار مشکل می شن .
ضمنا همین سئال رو از شما می پرسم. آیا کسی به شما گفت قاضی نشین؟؟؟
شما ببینین چند نفر قاضی زن تو ایران وجود داره؟؟؟؟

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قصد بی احترامی نداشتم آقای نسبتا محترم!فقط گفتم موقع عمل هم خداکنه همینجوری که میگی باشی!
که با این از کوره در رفتن سریعت نشون دادی نیستی!!
حالام از یو ویش فک کن!:cool:
عزيزم من ناراحت نشدم در ضمن ما از آن پاك دلانيم كه زكس كينه نداريم...اگه شما هم ناراحت شدي ببخش چون تو دنياي مجازي نبايد سريع راجع به آدما قضاوت كرد:gol:

nilgoon13

عضو جدید
کاپیتان تیم ملی آلمان:(فوتبال)

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
chon hamamoon ensanim, va belfarz age shoma hagh dari dars bekhooni manam hagh daram, age shoma hagh dari kar koni, manam hagh daram

dar morede ghoraan ham, man sooreye nesaro nakhoondam bebinam toosh chi mige, amma bazam harfe khodaro naghz nemikonam, masalan vaghti mige nesbate sahme pesar be dokhtar bayad 2 barabar bashe, man hich vaght ino naghz nemikonam, chon dalayelesh vazehe, age chizi gofte hatman ye dalili dashte, amma aya khoda ham tooye ghoran be andazeye shoma zan ro koochik karde?!!!!

شما زمانی می تونی اینو بگی که الان حق کار کردن و درس خوندن رو نداشته باشی!!! دوست من , اینجا اغانستان یا بورکینافاسو نیست , شما به جای اینکه از حقوق اونها دفاع کنی , بهتر نیست به فکر زن های ایرانی باشی؟؟

بله مطمعنا خدا هم بی دلیل چیزی رو نمی گه:smile: شما که مطالعه نکردی , ولی اگه بکنی خیلی چیزها براتون روشن می شه , ایشالله که از حرفام ناراحت نباشی, من به شما توهین نکردم, و انتظار دارم شما هم محترمانه برخورد کنین:gol:

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
من متوجه ی منظورتون شدم, و نمی خوام بحث رو عوض کنم! من ازتون می پرسم چه چیزی باعث می شه کشورمون از اینی که هست پیشرفته تر بشه؟ شما به سوال ام جواب بده. به هر حال همه می دونن که الان دانجویان کشور اکثرا زن هستن , نیروی شاغل زن ها به جرات خیلی زیاده , دیگه من متوجه ی منظورتون نمی شم ,آخه چه کاری باید کرد که زن ها رو در کار ها دخیل کرد؟؟؟

من گفتم خانوم هایی که قاضی می شن مطمعنا دچار بحران های شخصیتی می شن , و در زندگی شخصی دچار مشکل می شن .

bebakhshida, mag pishrafte keshvar faghat dar gerooye hamin bahse, kolli amel toosh tasir gozare, yani hamishe enghad yek bodi masalaro barresi mikonid?!!!
ki mige bishtare daneshjoohaye keshvar dokhtaran? tooye daneshkadeye khodemoon too har kelase 50-60 nafare ziad bashe mishe 5-6 ta dokhtar, baghye pesar, taze be ghole yeki az doostam ke inja goftan, ostada vaght mian sare kelas aslan ba dokhtara kari nadaran, be har hal bahameye in osaf bazam man mibinam ke dokhtara bishtar az baghye talash mikonan, ya too ranandegi ke inghad eddeatoon mishe aghayoon behtaran, nemoonasho too khone darim, mamanam behtar az babam ranandegi mikone, khode manam hamintor, ta hala hichiam tasadof nakardam, amma vaghti maskhare bazi toon migire, va vaghti mibinid ke ye dokhtar poshte role sari dastetoono mizarid rooo boogh ke masalan khanoma ro maskhare konid ( hala bemanad ke too injoor vaghta ham ma khodemono gom nemikonim:D)

dar morede ghazi shodanam, kheyli ozr mikhamaa, na too kare ghezavat balke too har kari, aghayoon bishtar az khanoma tahte tasire javve karishoon gharar migiran, taze residan khone ham fek mikonan ye sob ta zohr kar kardan dige che khabre, hey bayad dastoor bedan, amma ye zane shaghel alave bar inke karaye biroono be dorosti anjam mide, masooliataye khone ro ham be doosh migire ( albatte na hamashoon)
in bahsayi ham ke mikonam, mokhtasse iran nist:warn:
mesal arz kardam

nilgoon13

عضو جدید
به زمان های قدیم می رویم:
استرمرده خوای...
زنی که چون 10000 یهودی رو نجات داد....

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان ما نميخوايم دوئل كنيم لطفاً يه كم منطقي تر جوابه همديگر رو بديم...واگه هم كسي نظرشون مخالف نظره شماست بهتره بهشون احترام بذاريد ومنطقي باهم بحث و گفتگو كنيم....شرمنده اين و گفتم كه مسير تايپيك منحرف نشه چون اگه منحرف شه ما به اين نظر جمعي مطلوب نميرسيم.....دخترا و پسرا لطفاً واسه هم شاخ و شونه نكشيد...:gol::gol:
ممنون محمد جاويد....:gol:

YuMi

اخراجی موقت
آیه 222 سوره بقره:
زنان شما کشتزار شمایند پس برای کشت به آنها نزدیک شوید. هرگاه مباشرت آنها را خواهانید و برای ثواب ابدی چیزی پیش فرستید

آیه 227 سوره بقره: ......زنان را بر شوهران حقوق مشروعی است چنانچه شوهران بر زنان لیکن مردان را بر زنان فزونی و برتری است.....

آیه 281 سوره بقره: ..... اگر مدیون سفیه و فقیر است و صلاحیت امضا ندارد ولی او به عدل و درستی امضا کند و دو تن از مردان را به گواه آرید و اگر دو مرد نیابید یک تن مرد و دو زن هر که را طرفین راضی شوند گواه گیرند

آیه 2 سوره نساء
اگر بترسید که مبادا درباره یتیمان مراعات عدل وداد کنید پس آن کس از زنان را به نکاح خود آرید که شما را نیکو و مناسب با عدالت است.دو یا سه یا 4

آیه 10 سوره نساء
حکم خدا در حق فرزندان شما این است که پسران دو برابر دختران ارث برند

آیه 11 سوره نساء
سهم ارث شما مردان ازترکه زنان نصف است در صورتی که آنان را فرزند نباشد.... و سهم ارث زنان ربع ترکه شما مردان است

آیه 18 سوره نسا
ای اهل ایمان برای شما حلال نیست که زنان را به اکراه و به جبر به میراث گیرید

آیه 34 سوره نسا
مردان را بر زنان حق تسلط و نگهبانی است به واسطه آن برتری که خدا بعضی را بر بعضی مقرر داشته و هم به واسطه آنکه مردان از مال خود باید به زنان نفقه دهند. پس زنان شایسته و مطیع انهایند که در غیبت آنها حافظ حقوق شوهراتشان باشند و آنچه را که خدا به حفظ آن امر فرموده تگه دارند و زنانی که از مخالفت و نافرمانی آنان بیمناکید باید نخست آنها را موعظه کنید . اگر مطیع نشدند ار خوابگاه آنها دوری گزینید باز مطیع نشدند آنها را به زدن تنبیه کنید .....

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما زمانی می تونی اینو بگی که الان حق کار کردن و درس خوندن رو نداشته باشی!!! دوست من , اینجا اغانستان یا بورکینافاسو نیست , شما به جای اینکه از حقوق اونها دفاع کنی , بهتر نیست به فکر زن های ایرانی باشی؟؟

بله مطمعنا خدا هم بی دلیل چیزی رو نمی گه:smile: شما که مطالعه نکردی , ولی اگه بکنی خیلی چیزها براتون روشن می شه , ایشالله که از حرفام ناراحت نباشی, من به شما توهین نکردم, و انتظار دارم شما هم محترمانه برخورد کنین:gol:

manam ta jayi ke yadam miad be kesi tohin nakardam
age shomatoo harfam tohin mibini neshoon bede,
amma age fek mikoni intori boode bazam mazerat mikham:gol:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز

ايناي رو كه شما گفتي تو كشور ما از شون بعنوان يك ابزار استفاده ميكنند....مگه تو همين دولت وقتي احمدنژاد يه سري از وزراش رو زن انتخاب كرد مگه نديدي چه جوري بهش توپيدن....با اينكه من بعضي از كارهاي دولت رو قبول ندارم ولي اينجا جرات به خرج داد حالا درست يا غلط يه وزير زن انتخاب كرد....

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
bebakhshida, mag pishrafte keshvar faghat dar gerooye hamin bahse, kolli amel toosh tasir gozare, yani hamishe enghad yek bodi masalaro barresi mikonid?!!!

ki mige bishtare daneshjoohaye keshvar dokhtaran? tooye daneshkadeye khodemoon too har kelase 50-60 nafare ziad bashe mishe 5-6 ta dokhtar, baghye pesar, taze be ghole yeki az doostam ke inja goftan, ostada vaght mian sare kelas aslan ba dokhtara kari nadaran, be har hal bahameye in osaf bazam man mibinam ke dokhtara bishtar az baghye talash mikonan, ya too ranandegi ke inghad eddeatoon mishe aghayoon behtaran, nemoonasho too khone darim, mamanam behtar az babam ranandegi mikone, khode manam hamintor, ta hala hichiam tasadof nakardam, amma vaghti maskhare bazi toon migire, va vaghti mibinid ke ye dokhtar poshte role sari dastetoono mizarid rooo boogh ke masalan khanoma ro maskhare konid ( hala bemanad ke too injoor vaghta ham ma khodemono gom nemikonim:D)

dar morede ghazi shodanam, kheyli ozr mikhamaa, na too kare ghezavat balke too har kari, aghayoon bishtar az khanoma tahte tasire javve karishoon gharar migiran, taze residan khone ham fek mikonan ye sob ta zohr kar kardan dige che khabre, hey bayad dastoor bedan, amma ye zane shaghel alave bar inke karaye biroono be dorosti anjam mide, masooliataye khone ro ham be doosh migire ( albatte na hamashoon)
in bahsayi ham ke mikonam, mokhtasse iran nist:warn:

mesal arz kardam

من یک بعدی به قضیه نگاه نمی کنم. ثصورم اینه که شما اصلا نمی تونی جواب سوالمو بدی!
آیا شما نیستی که داری زود قضاوت می کنی یا به قول خودت یک بعدی نگاه می کنی؟؟/
شما با این حرفت داری آماری که سازمان سنجش داده رو نقض می کنی. من کاری به کلاس شما ندارم که توش 4 تا دختر نشستن یا اینکه استادهاتون به دخترا کم محلی می کنن, باورتون بشه یا نشه دقیقا همین چیزی که شما گفتین در مورد ما صادقه ...
رانندگی شما بهتر باشه یا نباشه هم ربطی ب بحث نداره کسی منکر توانایی های شما نیست!!!

من می خوام ازتون بپرسم که شما الان به چه حقوقی می خوایین برسین که دیگه نگن حقوق زن و مرد یکی نیست؟؟ خواهش می کنم جواب این سوالمو بدین

angella

عضو جدید
خانوما واقعاً فكر ميكنيد خداوند در حق شماها اجحاف كرده وآقايون رو نسبت به شما برتري داده؟؟؟!!!!!
راستش رو بگيد...
به نظر من اينطور نيست چون خانوما رو خدا خيلي دوست داره كه از اونا يه موجود ظريف و مهربان ساخته و نازه فراواني بهشون داده ....... تا بتونن دل جنس مخالف را بدست آورند....مادر بشن ....احساس پاك خود رو از طريق قلب در حين شير دادن به بچه مثل يك سنسور محبت انتقال بدن....وغيره...:gol::gol:
بس حقوق مرد و زن برابر....... ولي در بعضي كشورها بخاطر سيستم قانوني غلط زنان اون جامعه دارن زجر ميبرند.....وفكر ميكنند كه خداوند در حق اونا كوتاهي كرده....ولي اينطور نيست...بلكه افراد حاكم بر جامعه باعث ناتواني زنان شده اند....
حالا خانوما شما چي فك ميكنيد...؟؟؟!!!!!!!!

شما واقعا به این حرفایی که زدی ایمان داری؟
منظورم اینه که از ته قلبت گفتی و شعار نیست؟:surprised:
ای روزا این حرفا فقط تا مرز گفتن و شعار دادن پیش میره!هیچکس واقعا از ته دل قبولش نداره:question:

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یک بعدی به قضیه نگاه نمی کنم. ثصورم اینه که شما اصلا نمی تونی جواب سوالمو بدی!
شما با این حرفت داری آماری که سازمان سنجش داده رو نقض می کنی. من کاری به کلاس شما ندارم که توش 4 تا دختر نشستن یا اینکه استادهاتون به دخترا کم محلی می کنن, باورتون بشه یا نشه دقیقا همین چیزی که شما گفتین در مورد ما صادقه ...
رانندگی شما بهتر باشه یا نباشه هم ربطی ب بحث نداره کسی منکر توانایی های شما نیست!!!

من می خوام ازتون بپرسم که شما الان به چه حقوقی می خوایین برسین که دیگه نگن حقوق زن و مرد یکی نیست؟؟ خواهش می کنم جواب این سوالمو بدین

oon amari ke sanjesh dade kolle dav talabaro dar nazar gerefte dige, too hameye reshteha, chera too reshtehaye fanni bayad intori bashe, age bargardid va hamoon daftar chatoono ye nega bendazid mibinid ke too har reshteye fanni az har 10 nafar, faghat tedade kamishoon dokhtaran:warn:
dovom inke man khodayi nakarde ghasd nadashtam tavanayi hamoo be rokhe shoma bekesham, faghat khastam bedoonid hanooz kheyli moonde baramoon ja biofte inam 2:warn:
dar rabete ba hoghoghemoonam nemikham hamasho begam, faghat yekisho migam age toonesti ghane koni mano, baghyasham khedmateton arz mikonam,
chera haghe talagh bayad ba marda bashe?
man mikham haghe talagho khodam begiram!!!:)

age hogheghoomn barabare shoma in ye moredo bara man javab bede​

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
manam ta jayi ke yadam miad be kesi tohin nakardam
age shomatoo harfam tohin mibini neshoon bede,
amma age fek mikoni intori boode bazam mazerat mikham:gol:

من فقط محض اطلاع گفتم :gol:

ايناي رو كه شما گفتي تو كشور ما از شون بعنوان يك ابزار استفاده ميكنند....مگه تو همين دولت وقتي احمدنژاد يه سري از وزراش رو زن انتخاب كرد مگه نديدي چه جوري بهش توپيدن....با اينكه من بعضي از كارهاي دولت رو قبول ندارم ولي اينجا جرات به خرج داد حالا درست يا غلط يه وزير زن انتخاب كرد....

نه این فکر شمائه:razz:

خوب به هر حال که وزیر زن دازیم:warn: اینم چیز کمی نیست

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
oon amari ke sanjesh dade kolle dav talabaro dar nazar gerefte dige, too hameye reshteha, chera too reshtehaye fanni bayad intori bashe, age bargardid va hamoon daftar chatoono ye nega bendazid mibinid ke too har reshteye fanni az har 10 nafar, faghat tedade kamishoon dokhtaran:warn:
dovom inke man khodayi nakarde ghasd nadashtam tavanayi hamoo be rokhe shoma bekesham, faghat khastam bedoonid hanooz kheyli moonde baramoon ja biofte inam 2:warn:
dar rabete ba hoghoghemoonam nemikham hamasho begam, faghat yekisho migam age toonesti ghane koni mano, baghyasham khedmateton arz mikonam,
chera haghe talagh bayad ba marda bashe?
man mikham haghe talagho khodam begiram!!!:)

age hogheghoomn barabare shoma in ye moredo bara man javab bede​

من داداشنم تو دانشگاه فنی مهندسی بابل درس می خونه , و می گه تعداد دختراش بیشتر از پسرا هست (تو رشته ی برق که اینطوره) دیگه من نمی دونم شما منظورتون از رشته ی فنی چیه؟:surprised:

منم همچین فکری نمی کنم , و می دونم توانایی های آدما با هم فرق داره

من نمی دونم این واقعا همون چیزی هست که شما می خوای؟؟؟
پس اگه این طوریه پس چرا مهریه عندالمطالبه هست ؟؟؟؟
پس حقوق ما هم اینجا نادیده گرفته شده!!!!!

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز

به همين كه استادهاي دانشگاه به اين باور برسند كه دخترها هم آدم هستن كه سر كلاس نشستن....يا بتونن بطور آزادانه در رشته هاي ورزشي شركت كنند ....بتون بطور آزادانه از كشور خارج بشن .....بتونن در كشور بطور آزادانه در هر رشته و تخصص بدون ولي و افراد ديگه در جهت مثبت گام بردارند....
ببين بايد از ريشه درست شه نه كه بگيم حالا از نصف بيشتر دانشگاههاي ما رو دخترا پركردن يا تو شركتها پر دختره حالا از حق حقوق برخوردارن ......بايد ببينيم چه برخوردي با دختران در دانشگاها در ادارجات در شركت ها ميشه آيا آنها ميتونن در اين مكانها و ساير جاها به حق و حقوق خود برسند...

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه این فکر شمائه:razz:

خوب به هر حال که وزیر زن دازیم:warn: اینم چیز کمی نیست
من ايني رو كه گفتم فكر نبودا حقيقت بود.....شرمنده رفيق بعضي از كلمات رو غلط مينويسي يه كم دقت كن تا ما رونتر بخونيمشون;)

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما واقعا به این حرفایی که زدی ایمان داری؟
منظورم اینه که از ته قلبت گفتی و شعار نیست؟:surprised:
ای روزا این حرفا فقط تا مرز گفتن و شعار دادن پیش میره!هیچکس واقعا از ته دل قبولش نداره:question:
عزيزم ايناي رو كه من گفتم نه تنها از ته قلب گفتم بلكه به اين موضوع اعتقاد راسخ دارم....وگفته هام هم شعار نيست....شما من و با دولت اشتباه نگير عزيزم;)

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
من داداشنم تو دانشگاه فنی مهندسی بابل درس می خونه , و می گه تعداد دختراش بیشتر از پسرا هست (تو رشته ی برق که اینطوره) دیگه من نمی دونم شما منظورتون از رشته ی فنی چیه؟:surprised:

منم همچین فکری نمی کنم , و می دونم توانایی های آدما با هم فرق داره

من نمی دونم این واقعا همون چیزی هست که شما می خوای؟؟؟
پس اگه این طوریه پس چرا مهریه عندالمطالبه هست ؟؟؟؟
پس حقوق ما هم اینجا نادیده گرفته شده!!!!!

valla baraye ma ke daghighan bar axe ine, man too daneshgahe urmie dars mikhonam, vaghti kelasa tatil mishe rah roo shabie dabirestane pesaroonast, por az harfaye rakik, ke adam sharmesh mishe azooonja rad she bere beshine sare kelasesh, khob endal motalebe boodane mehrie ham bastegi dare ke cheghad bashe mehre khanoom, man migam man hazeram faghat ye sekke bem bedan, amma haghe talagh ba man bashe + ye seri sharayete dige ke inja bahsesh nis, amma mehrie ro aslan har chi oona migan, faghat sharayeti ke man mikham tooye aghd name sabt va emza beshe, amma kamtar kesi ino ghabol mikone ke haghe talagh ba zan bashe, ino chi migin?:warn:

به همين كه استادهاي دانشگاه به اين باور برسند كه دخترها هم آدم هستن كه سر كلاس نشستن....يا بتونن بطور آزادانه در رشته هاي ورزشي شركت كنند ....بتون بطور آزادانه از كشور خارج بشن .....بتونن در كشور بطور آزادانه در هر رشته و تخصص بدون ولي و افراد ديگه در جهت مثبت گام بردارند....
ببين بايد از ريشه درست شه نه كه بگيم حالا از نصف بيشتر دانشگاههاي ما رو دخترا پركردن يا تو شركتها پر دختره حالا از حق حقوق برخوردارن ......بايد ببينيم چه برخوردي با دختران در دانشگاها در ادارجات در شركت ها ميشه آيا آنها ميتونن در اين مكانها و ساير جاها به حق و حقوق خود برسند...

daghighan!!!;)
keyfiat mohemme, kammiat mohem nist
albatte inam begam ke hameye ostada injoori nistan:redface:

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز

این چیزهایی که تو می گی واقعا برام عجیبه , من نمی دونم تو از کجا به این نتیجه گیری رسیدی؟ دخترها بیشتر از پسرها مورد نوجه ان و این چیزهایی که داری می گی واقعا غیر واقعیه و سواخته ی ذهن خودته ...

تو از بحث خودت هم داری فاصله می گیری !! کسی در مورد حقوق زنها حرف نزد ما داریم در مورد برابری مرد وزن حرف می زنیم.
کی گفته که زن ها نمی تونن وارد سالن های ورزشی بشن؟؟ اگه منظورت اینه که آزادانه برن و پوششون باید آزاد باشه باید بگم اصلا ربطی به برابری حقوق زن ومرد نداره , اینا بحث شرعیه , شما هم می تونی با علمای دینی در این مورد بحث کنی نه من

آخرین ویرایش:

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
valla baraye ma ke daghighan bar axe ine, man too daneshgahe urmie dars mikhonam, vaghti kelasa tatil mishe rah roo shabie dabirestane pesaroonast, por az harfaye rakik, ke adam sharmesh mishe azooonja rad she bere beshine sare kelasesh, khob endal motalebe boodane mehrie ham bastegi dare ke cheghad bashe mehre khanoom, man migam man hazeram faghat ye sekke bem bedan, amma haghe talagh ba man bashe + ye seri sharayete dige ke inja bahsesh nis, amma mehrie ro aslan har chi oona migan, faghat sharayeti ke man mikham tooye aghd name sabt va emza beshe, amma kamtar kesi ino ghabol mikone ke haghe talagh ba zan bashe, ino chi migin?:warn:

daghighan!!!;)
keyfiat mohemme, kammiat mohem nist
albatte inam begam ke hameye ostada injoori nistan:redface:

ببخشید , ولی شما هم خدا رو می خوای هم خرما؟ این چیزیکه شما می گی, به نظرم منطقی هست. کی می آد خواستگاری؟ کی ذرخواست می ده؟ کی قبول می کنه؟

مردها درخواست می دن و زن ها قبول می کنن , پس آیا این انصافه که شما هم حق انتخاب داشته باشی هم حق انصراف (ه می شه حق طلاق , به گفته ی خودتون)
پس انتظارها باید کمتر بشه

در مورد دانشگاه من اولیت باری هست که همچین چیزی رو می شنوم , شماهم اگه می شه از دوستای پایتحت نشین هم توال کن شاید نظرت عوض شد

mohadesehpaykani

عضو جدید
خانوما واقعاً فكر ميكنيد خداوند در حق شماها اجحاف كرده وآقايون رو نسبت به شما برتري داده؟؟؟!!!!!
راستش رو بگيد...
به نظر من اينطور نيست چون خانوما رو خدا خيلي دوست داره كه از اونا يه موجود ظريف و مهربان ساخته و نازه فراواني بهشون داده ....... تا بتونن دل جنس مخالف را بدست آورند....مادر بشن ....احساس پاك خود رو از طريق قلب در حين شير دادن به بچه مثل يك سنسور محبت انتقال بدن....وغيره...:gol::gol:
بس حقوق مرد و زن برابر....... ولي در بعضي كشورها بخاطر سيستم قانوني غلط زنان اون جامعه دارن زجر ميبرند.....وفكر ميكنند كه خداوند در حق اونا كوتاهي كرده....ولي اينطور نيست...بلكه افراد حاكم بر جامعه باعث ناتواني زنان شده اند....
حالا خانوما شما چي فك ميكنيد...؟؟؟!!!!!!!!

:w17::w17::w17::w17::w17::w17:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چیزهایی که تو می گی واقعا برام عجیبه , من نمی دونم تو از کجا به این نتیجه گیری رسیدی؟ دخترها بیشتر از پسرها مورد نوجه ان و این چیزهایی که داری می گی واقعا غیر واقعیه و سواخته ی ذهن خودته ...

تو از بحث خودت هم داری فاصله می گیری !! کسی در مورد حقوق زنها حرف نزد ما داریم در مورد برابری مرد وزن حرف می زنیم.
کی گفته که زن ها نمی تون وارد سالن های ورزشی برن؟؟ اگه منظورت اینه که آزادانه برن و پوششون باید آزاد باشه باید بگم اصلا ربطی به برابری حقوق زن ومرد نداره , اینا بحث شرعیه , شما هم می تونی با علمای دینی در این مورد بحث کنی نه من
عزيزم تو بحث شرع رو بيان ميكني تو بهتره بري با علما در مورد حقوق زنان و حق برابري انان با مردان سوال كني.... عزيز من با شرع كاري ندارم من با عقلي كه خداوند در اختيار ما انسانها قرار داده كار دارم.....بعدشم چرا فك ميكني كه بايد يه آخوند برا من شما تصميم بگيره؟مگه خداوند قدرت اختيار ...وقدرت تفكر به همه نداده بس چرا ديگه آخوند بازي كنيم..

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید , ولی شما هم خدا رو می خوای هم خرما؟ این چیزیکه شما می گی, به نظرم منطقی هست. کی می آد خواستگاری؟ کی ذرخواست می ده؟ کی قبول می کنه؟

مردها درخواست می دن و زن ها قبول می کنن , پس آیا این انصافه که شما هم حق انتخاب داشته باشی هم حق انصراف (ه می شه حق طلاق , به گفته ی خودتون)
پس انتظارها باید کمتر بشه

در مورد دانشگاه من اولیت باری هست که همچین چیزی رو می شنوم , شماهم اگه می شه از دوستای پایتحت نشین هم توال کن شاید نظرت عوض شد

na, man migam mehrie har chi oona bekhan, sharayetesh ba man, dar zemn ki gofte haghe entekhab ba dokhtare, khob shoma ham ba ye pish zamineyi miri khassegari
dige? ya be zoor mibaranet?

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم تو بحث شرع رو بيان ميكني تو بهتره بري با علما در مورد حقوق زنان و حق برابري انان با مردان سوال كني.... عزيز من با شرع كاري ندارم من با عقلي كه خداوند در اختيار ما انسانها قرار داده كار دارم.....بعدشم چرا فك ميكني كه بايد يه آخوند برا من شما تصميم بگيره؟مگه خداوند قدرت اختيار ...وقدرت تفكر به همه نداده بس چرا ديگه آخوند بازي كنيم..

درسته شما اختیار دارین, ولی ما تو یه جامعه ای زندگی می کنیم که قوانین اشو از شرع گرفتن. اینکه آیا خانومها پوششون باید این طوری باشه یا نه این می شه بحث در مورد حقوق زنها ;) من به هیچ وجهه مخالف حقوق زنها نیستم ولی برابری زن ومرد بحثش جداست.

این همه که با هم صحبت کردیم من می خواستم بگم در حال حاظر زن و مرد به تناسب سرشت و ذاتشون از حقوق برابر برخوردارن همین :smile: