اینجا همه هوای همشهریشونو دارن. با همشهری من درست صحبت کنا. کجاش خشنه؟ مزاح کرد
دمت گرم .....از اونجایی که من با فاطمه کاملا تفاهم دارمف هرچی فاطمه بگه دیگه! میدونی که رییس اونه![]()
اینجا همه هوای همشهریشونو دارن. با همشهری من درست صحبت کنا. کجاش خشنه؟ مزاح کرد
دمت گرم .....از اونجایی که من با فاطمه کاملا تفاهم دارمف هرچی فاطمه بگه دیگه! میدونی که رییس اونه![]()
مشترک مورد نظر موجو نمی باشد...نجیب و مهربون و یکمم شکمو باشه...![]()
مشترک مورد نظر موجو نمی باشد...
نجیب و مهربون فراوانهیعنی مرد نجیب و مهربون وجود نداره؟
مورد آخر چی؟ اونم موجود نیست؟
پس من چیکار کنم؟؟![]()
نجیب و مهربون فراوانه
ولی نجیب و مهربون + شکمو موجود نیست
کاری نمیخاد کنی اون شکمو را بردار حله...
این قدر بهونه نگیر...نییخام اینم باید باشه وگرنه نمیخامش...
اصلا این آخریه مهمتره![]()
این قدر بهونه نگیر...
آخه شکمو به چه دردت میخوره هر چی خوراکی داشته باشی گولت میزنه بر میداره برای خودش....
همون نجیب و مهربون خوبه ...بردار برو خیرش را ببینی![]()
این قدر بهونه نگیر...
آخه شکمو به چه دردت میخوره هر چی خوراکی داشته باشی گولت میزنه بر میداره برای خودش....
همون نجیب و مهربون خوبه ...بردار برو خیرش را ببینی![]()
متاسفم ..تموم کردیمنییییییییخخااااااااااام....
حالا مهربون نبود هم نبود باید شکمو باشه....![]()
وای از دست شما ها که منو دیوووووووونه کردید...بابا شوخی می کنممن آدم شکمو .. (سعی میکنم نجیب و مهربون هم باشم)
ولی دیدت رو به آدمهای شکمو عوض کن ... چون اگر همسرشون هر چی درست کنن میخورن ..
شکمو داریم تا شکمو ...
شکموها میتونن حتی روزها غذا هم نخورن ... چون میتونن بغیر از غذا دلشون رو با چیز دیگه هم پر کنن![]()
وای از دست شما ها که منو دیوووووووونه کردید...بابا شوخی می کنم
حالا یه طوری میگی شکموم یکی ندونه فک می کنه میگی کاشف اتم بودم
در ضمن غدا را که نمیزن تو دل...![]()
بطور اختصاصی خدمت شما خواهیم رسید...بقول بچ ها دارم براتوای چه حالی میده یکی رو دیونه کنییییییییییییییییییییی... (تا تو باشی سر به سر بچه ها نزاری
)
بعد شما خودت چه جور دختری هستی؟مرد ایده ال مردیه که اولا قدر زن و زندگیشو بدونه شاد باشه زنشو غافلگیر کنه خوش تیپ باشه و از همه مهمتر با ایمان باشه به پدرومادرش احترام بذاره و خانوادشو دوست داشته باشه جون بعدا الگوی بچه های خودشه کلا باحال باشه
همه ی اینارو هستم پیدا کردی اینورام بفرستمرد ایده ال مردیه که اولا قدر زن و زندگیشو بدونه شاد باشه زنشو غافلگیر کنه خوش تیپ باشه و از همه مهمتر با ایمان باشه به پدرومادرش احترام بذاره و خانوادشو دوست داشته باشه جون بعدا الگوی بچه های خودشه کلا باحال باشه
این دخترای بد اخلاق چه شهرای خوبی هم میخوانهمه ی اینارو هستم پیدا کردی اینورام بفرست![]()
مامان به من می گه بد اخلاقاین دخترای بد اخلاق چه شهرای خوبی هم میخوان
اون یکیشم گلایلهمامان به من می گه بد اخلاق
دنیارو بگردی دوتا خوش اخلاق باشه یکیش منم![]()
من که نمی شناسمش شاید احتمالا ممکنهاون یکیشم گلایله![]()
جدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با خدا باشه، مهربونو خوش اخلاق و در کل انسانیت داشته باشه،پول و ظاهرو... هم برام مهم نیس
بخدا قسم!جدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشيد كه اينجوري پرسيدما!!!!!بخدا قسم!
مرد ایده ال مردیه که اولا قدر زن و زندگیشو بدونه شاد باشه زنشو غافلگیر کنه خوش تیپ باشه و از همه مهمتر با ایمان باشه به پدرومادرش احترام بذاره و خانوادشو دوست داشته باشه جون بعدا الگوی بچه های خودشه کلا باحال باشه
اگه بگم که دوس دارم شوهرم پول دار نباشه که دیگه باور نمیکنی! نه برای من که پول اصلا مهم نیسببخشيد كه اينجوري پرسيدما!!!!!
اخه ترم پيش سر كلاس با دخترا بحث ميكرديم تو رومون ميزدن ميگفتن: زندگي=پول!!!!!!
خدا كنه يكي مثل تو گير من بياد!!!اگه بگم که دوس دارم شوهرم پول دار نباشه که دیگه باور نمیکنی! نه برای من که پول اصلا مهم نیس