ولی این درست نیست هر کی نظر میده شما سریع جبهه بگیری...منم دلایل خودمو دارم
ولی این درست نیست هر کی نظر میده شما سریع جبهه بگیری...منم دلایل خودمو دارم
ابابا اعتماد به نفس بابا اضافی!!!آره بابا من کلیم اضافه دارم داره دردسر میشه برام
واقعیتو عرض کردمابابا اعتماد به نفس بابا اضافی!!!
اخلاقت که اصلا خوب نیستواقعیتو عرض کردم![]()
دوستان نظر دیگه ای دارناخلاقت که اصلا خوب نیست![]()
ولی مال تو خیلی خوبه:دیاخلاقت که اصلا خوب نیست![]()
دوستان گاهی اغراق میکنن. دوست خوب باید مثل اینه باشه، یعنی مندوستان نظر دیگه ای دارن![]()
مرسی فاطمه جان. معلومه شما یه دوسته خوبی، مثله اینهولی مال تو خیلی خوبه:دی
پس اونوقت لکاتونو پاک کنین تا بهتر خودمو توش ببینمدوستان گاهی اغراق میکنن. دوست خوب باید مثل اینه باشه، یعنی من![]()
بله 100%واقعیتو عرض کردم![]()
نفرمائیداخلاقت که اصلا خوب نیست![]()
قطعا درستهدوستان نظر دیگه ای دارن![]()
ایشون همشهری منه پس درست میگه!!!دوستان گاهی اغراق میکنن. دوست خوب باید مثل اینه باشه، یعنی من![]()
چون من کلا روحیم خشنه مطمئن باش هیشکی جز من تاییدت نمیکنه:دیمرسی فاطمه جان. معلومه شما یه دوسته خوبی، مثله اینه
خوبه با هم به تفاهم میرسیماچون من کلا روحیم خشنه مطمئن باش هیشکی جز من تاییدت نمیکنه:دی
اسیرو که هستم چجورشماهان چون همشهریته درست میگه؟ دادشه من درسته قرار با هم بریم اسیر بیاریم، ولی ماشالا خودتم همش ساز مخالفیا. منتظری یکی نظر بده، شما مخالفت کنی
اره منم همینو بهش گفتماهان چون همشهریته درست میگه؟ دادشه من درسته قرار با هم بریم اسیر بیاریم، ولی ماشالا خودتم همش ساز مخالفیا. منتظری یکی نظر بده، شما مخالفت کنی
دیگه با مورد بالا فک کنم کامل رسیده باشیم:دیخوبه با هم به تفاهم میرسیما
بالاخره اعتراف کردی...چون من کلا روحیم خشنه مطمئن باش هیشکی جز من تاییدت نمیکنه:دی
پس تو منتظر بودی و هی نشستی پستای منو خوندی که ببینی من کی میگم خشنم. هان؟بالاخره اعتراف کردی...![]()
داداش مثه اینکه میخوای بری رو اعصابما.الان البرزو صدا میکنم بیادا:دیباز این گروه خرابکار تاپیک بچ مردم را فنا کردن....![]()
مرسی الان فهمیدم منظورتون از هوا داشتن چی بودبله 100%
قطعا درسته
!
شما تازه کارین هنوز معنی بعضی لغاتو نمیفهمیمرسی الان فهمیدم منظورتون از هوا داشتن چی بود![]()
خیر مشکلی نیستپس تو منتظر بودی و هی نشستی پستای منو خوندی که ببینی من کی میگم خشنم. هان؟
آره داداش خشنیم مشکلیه؟
اونم که میبینی داره خوب صوبت میکنه از ترسشه. زهر چشم ازش گرفتم:دی
شما تازه کارین هنوز معنی بعضی لغاتو نمیفهمی
تازه این کجاشه!!!!
میبینی یهویی چند نفر رو سرت خراب شدند!!!
من یه بار رفتم رو اعصابتون قلم پام خورد کردید دیگه جرات نمی کنم...داداش مثه اینکه میخوای بری رو اعصابما.الان البرزو صدا میکنم بیادا:دی
چشم حتما .پیشنهاد خیلی خوبیهخیر مشکلی نیست
یه پیشنهاد داشتم
نام کاربریتون را که می خواستید تغییر بدیدبهتره بزارین خشن 10![]()
من یه بار رفتم رو اعصابتون قلم پام خورد کردید دیگه جرات نمی کنم...[/QUOTEاوا کی من همچین کاری کردم؟!!!خیلی بدی.من که بعدش عذر خواهی کردم
![]()
اره دیگه، به تفاهم رسیدیم کامل، 0% من حلهاره منم همینو بهش گفتم
دیگه با مورد بالا فک کنم کامل رسیده باشیم:دی
اینجا همه هوای همشهریشونو دارن. با همشهری من درست صحبت کنا. کجاش خشنه؟ مزاح کردبالاخره اعتراف کردی...![]()
بعد شما و همه همشهری هاتون چند نفرید؟اینجا همه هوای همشهریشونو دارن. با همشهری من درست صحبت کنا. کجاش خشنه؟ مزاح کرد
از اونجایی که من با فاطمه کاملا تفاهم دارمف هرچی فاطمه بگه دیگه! میدونی که رییس اونهبعد شما و همه همشهری هاتون چند نفرید؟
الان من باید چکار کنم؟ بترسم بخندم گریه کنم فرار کنم