اخه ..... میدونی .......... من تورو میخام ..........تورو میخام............وااااااااااااااا بگو دیگه، رو نمی خواد که
بگو خجالت نکش، دیگه از این فرصتا که یکی مثل من پیدا بشه برات بره خواستگاری گیرت نمیادا

اخه ..... میدونی .......... من تورو میخام ..........تورو میخام............وااااااااااااااا بگو دیگه، رو نمی خواد که
بگو خجالت نکش، دیگه از این فرصتا که یکی مثل من پیدا بشه برات بره خواستگاری گیرت نمیادا
اخه این روزا به هیچ پسری نمیشه اعتماد کردسلام
چرا تو جامعه ما اینجوری جا افتاده ؟ها؟
چرا خانواده ها سر کل کل با بقیه فامیل مهریه دخترشون رو بالا میبرند؟
اخه چرا؟
یعنی مشکل فقط از جانب پسراساخه این روزا به هیچ پسری نمیشه اعتماد کرد![]()
اخه ..... میدونی .......... من تورو میخام ..........تورو میخام............![]()
اره دیگهواااااااااااا تو مگه منو میشناسی
اره دیگه
چشمای درشت مشکی
موهای مشکی رو پیشونیت
بازم بگم
اواتارتو میگم![]()
نخیرالان که این شکلی نیستم
شما از رو ظاهر آدمارو انتخاب میکنی![]()
به نظر شما این ازار دهنده نیست که همسرت چون پول نداره مهریتو بده داره باهات زندگی میکنه؟من خودم پسرم ولی معتقدم مهریه می تونه یکی از ملاک های وفاداری (ترس از جدایی)مرد از زن باشه ولی از دید من باید عند المطالبه بودن اون باید کمی اصلاح بشه مثلا باید شرایط خاصی داشته باشه که خانم نتونه از اون سو استفاده کنه وتعداد آن هم باید حد خاصی داشته باشه![]()
بدو برو پي كارت تا اعصابم.......داغون نشده...پسره پرو رو....با اجازه كي ميخواي از گلي من خواستگاري كني...ايشون صاحب دارن.....بزن به چاك بينماخه ..... میدونی .......... من تورو میخام ..........تورو میخام............![]()
هووووووووووووووي ميزنم ميكشمتا..با توام با اجازه كي داري اين شكلي ميحرفياره دیگه
چشمای درشت مشکی
موهای مشکی رو پیشونیت
بازم بگم
اواتارتو میگم![]()
تو بي جا كردي عاشق گلي شدي.........چشماتم كه پاك نيست ياالله...بزن به چاك تا ديونه نشدمنخیرمن ظاهر بین نیستم
من .......من.....یه ......... عا......شقم.![]()
بدو برو پي كارت تا اعصابم.......داغون نشده...پسره پرو رو....با اجازه كي ميخواي از گلي من خواستگاري كني...ايشون صاحب دارن.....بزن به چاك بينم
هووووووووووووووي ميزنم ميكشمتا..با توام با اجازه كي داري اين شكلي ميحرفي
تو بي جا كردي عاشق گلي شدي.........چشماتم كه پاك نيست ياالله...بزن به چاك تا ديونه نشدم![]()
نوچرتم ...مر....ه جووووووووون.......اينم يه بوس.ماچجاوید این مرامت منو کشته
![]()
ارووووووووووووووووووووووووووووووووووم باش بابابدو برو پي كارت تا اعصابم.......داغون نشده...پسره پرو رو....با اجازه كي ميخواي از گلي من خواستگاري كني...ايشون صاحب دارن.....بزن به چاك بينم
هووووووووووووووي ميزنم ميكشمتا..با توام با اجازه كي داري اين شكلي ميحرفي
تو بي جا كردي عاشق گلي شدي.........چشماتم كه پاك نيست ياالله...بزن به چاك تا ديونه نشدم![]()
كچل برو كنار بذار باد بياد........وگرنه ميام ميندازمت زير مورچها.....بهتره با من درگير نشي......چون من طرفم رو نمي كشم........به دار ميزنمارووووووووووووووووووووووووووووووووووم باش بابا
برو خدا رو شکر کن که هنوز داری نفس میکشی
بزا کشته ها دفن بشن بععععععععععد
بچه قرتی![]()
بیا عزیزم این 200 تومنو بگیر برو قاقالیلی بخركچل برو كنار بذار باد بياد........وگرنه ميام ميندازمت زير مورچها.....بهتره با من درگير نشي......چون من طرفم رو نمي كشم........به دار ميزنمبازم ميگم كچل
ممنون از نظرتفقط كوتاه ميگم و چون چندين ازدواج با مهريه هاي كم و زياد ديدم اينو مطمئنم.
اگه با غريبه و خواستگار ازدواج ميكنين (كه كلا امروزه كار غلطيه) شايد مهريه بالا واسه بعدا كه خداي نكرده واقعيت اون مرد رو شد به درد بخوره (اونم يه ذره با هزار دردسر و اعصاب خوردي و ...)؛ ولي اگه با آشنا و خواستگار ازدواج ميكنين بدونين كه نه تنها مهريه بلكه بقيه ادا اطوارهاي امروزه مراسم همش باعث ميشه اون دو تا زوج جوون كه ميخوان يه پيوند عاطفي رو آغاز كنن، ذهنشون بريزه به هم و ناراحتي و اعصاب خوردي و حس عدم اعتماد و ... وارد زندگيشون بشه! كت رو ول كرديم و چسبيديم به دگمه!!
ببين كچل انقدر پول دارم .....كه بهت بدم بري...........هم مو بكاري تو اون كله كچلت........وهم..........يه جراحي پلاستيك بكني تا از اين ريخته نامساعد بيرون بياي....كچل......اصلاً انقدر پول دارم تا بدم به آمريكا تا يه دونه لنگيه تو رو با تمام امكانات در اختيارم بذارهبیا عزیزم این 200 تومنو بگیر برو قاقالیلی بخر
برو کوچولو
بابا مودارببين كچل انقدر پول دارم .....كه بهت بدم بري...........هم مو بكاري تو اون كله كچلت........وهم..........يه جراحي پلاستيك بكني تا از اين ريخته نامساعد بيرون بياي....كچل......اصلاً انقدر پول دارم تا بدم به آمريكا تا يه دونه لنگيه تو رو با تمام امكانات در اختيارم بذاره![]()
بابا كچل......به توان 10000000000 ............كه بازم ميشي كچلبابا مودار
بابا پول دار
بابا امریکایی
بابا بی جنبه
بابا ...
ولش کن![]()
بابا مودار
بابا پول دار
بابا امریکایی
بابا بی جنبه
بابا ...
ولش کن![]()
برو كنار كه چاقو بهت نخوره.........برو كناربابا بیخیل شید
اصلا من کچل من بیجنبه من فقیر![]()
واقعا برات متاسفمبر كنار كه چاقو بهت نخوره.........برو كنار![]()
سلام
چرا تو جامعه ما اینجوری جا افتاده ؟ها؟
چرا خانواده ها سر کل کل با بقیه فامیل مهریه دخترشون رو بالا میبرند؟
اخه چرا؟
برو كنار كه چاقو بهت نخوره.........برو كنار![]()
درسته که یه تعارفه ولی بعضیا خیلی جدی میگیرنیادم نمیاد آدم خوشبختی رو دیده باشم و وقتی ازش پرسیدم گفته باشه بخاطر مهریه بالایی که داشتم خوشبخت شدم
.......
....
مهریه فقط یه تعارفه پس بهتره تعارفاتو کم کنیم![]()
نه عزیزم این چاقو کشه خودش خجالت کشید رفت خونشونتو این باشگاه چاقو کش کم داشتیم که اونم پیدا شد..........
دیگه جنسمون جوره....![]()