آرایش مختصر دوست دارم 
به نظرم کسی که خوشگله آرایش کمی می کنه چون زیبایی طبیعی ی چیز دیگه است

آرایش مختصر دوست دارم
کسی که این تاپیکو زدی شما کجا بزرگ شدی؟ اخه زن ایرانی بدون ارایش مگه قیافه داره ؟![]()
کسی که این تاپیکو زدی شما کجا بزرگ شدی؟ اخه زن ایرانی بدون ارایش مگه قیافه داره ؟![]()
دوست من شما کجا زندگی میکنی که نمیدونی زنان ایرانی جز ریباترین زنان دنیا هستن..
چی بگم تبریک به این اعتماد به نفس![]()
نه دوستم این اعتماد به نفس نیست واقعیتو گفتم![]()
نه دوست عزیز این اثبات شده ست. کلا چهره ایرانی یکی از زیباترین چهره هاست. هم مرد و هم زن. خب پس زنان ایرانی هم جزء زیباترین زنان جهان هستند.............
کلا ما ایرانیا از خودمون خیلی خوشمون میاد میگن هیچ جای دنیا مردای ایرانیو نداره دقت کردین تا حالا ما چقدر تو همه چی خوبین؟
زیبایی یه چیز نسبیه هر کس یه چهره ای براش زیبا میاد همه جای جهان زشتو زیبا داره یعنی چی که چهرهی ایرانی یکی از زیبا تریناست چهره ایرانیو میتونید شما برای من تعریف کنین تاپیک منحرف شد شرمنده استارتر.
زیبایی یه چیز نسبیه هر کس یه چهره ای براش زیبا میاد همه جای جهان زشتو زیبا داره یعنی چی که چهرهی ایرانی یکی از زیبا تریناست چهره ایرانیو میتونید شما برای من تعریف کنین تاپیک منحرف شد شرمنده استارتر.
این درسته که شما میگی واسه هرکس یه چهره ای زیبا میاد، اما این واسه یه نفر صدق میکنه وقتی کلی بررسی بشه یه ویژگیهای خاصی در نظر گرفته میشه که این تو کشوری مثل ایران و بعضی از کشورای عربی گفته شده که چهره های مناسب تر و زیباتری دارن..منم از استارتر عذر میخوام
اعتماد به نفس کاذب ایرانی ها واقعا قابل ستایش هیچ کجا انقدر نیستکلا ما ایرانیا از خودمون خیلی خوشمون میاد میگن هیچ جای دنیا مردای ایرانیو نداره دقت کردین تا حالا ما چقدر تو همه چی خوبین؟
بالاخره زن ایرانی باید به مرد ایرانی بیادکسی که این تاپیکو زدی شما کجا بزرگ شدی؟ اخه زن ایرانی بدون ارایش مگه قیافه داره ؟![]()
اینکه ایرانی ها زیبان قبول دارم البته نه همشون ولی این همه جا وجود داره اینکه ما اینو پر رنگ کنیم و بگیم ما جز زیباترین هاییم این درست نیست اروپا امریکا افریقا همه جا زیبا داره ما نمیتونیم بگیم کدوم ها زیبا ترن هر کدوم زیبایی خاص خودشونو دارن.
استارتر جان نمی دونم چرا هنوزم این تاپیک بالا میاد!چهره تان را بدون آرایش میپسندین یا با آرایش؟؟؟
از زیبایی واقی خودتون بیشتر خوشتون میاد یا زیبایی ساختگی؟؟؟
زیبایی که قراره بعد از حموم هیچی ازش باقی نمونه به چه دردی میخوره؟!
میخوایم فرهنگ سازی کنیم مگه چه ایرادی داره؟؟؟ به شخصه با آرایش کردن و مرتب بودن هیچ مشکلی ندارم ... بحث اصلی اینجاست که کسی که یه آرایش غلیظ میکنه اونم صرفأ برای اینکه خودشو نشون بده هدفش چیه؟؟ آیا همین آرایش رو توو خونه واسه شوهرشم داره یا نه ؟؟؟؟ میخوایم ببینیم فقط برای اینکه خودمونو به مردم نشون بدیم این همه آرایش لازمه واقعأ؟؟؟ آیا ارزش اینو داره؟؟؟؟ حتمأ مستحضر هستین که کشور ما رتبه اول رو از لحاظ مصرف لوازم بهداشتی و آرایشی داره....استارتر جان نمی دونم چرا هنوزم این تاپیک بالا میاد! نتیجه گیری کردی یا نه؟ 1-چهره ما بی آرایشم خوبه با آرایشم! بی آرایش بیشتر به خودمون شبیهه! آرایش داریم تا آرایش! اینکه آدم به خودش برسه هیچ عیبی نداره، پیامبر وقتی بیرون می رفته تو آینه خودشو چک می کرده، اون زمانا حنا می ذاشتن رو موها و ریششون تا جوون به نظر بیان! پس این دوره هم یه چیزایی می خواد! 2-زیبایی واقعی! 3-ارزش زیادی نداره!
شما اعصاب خودتونو خورد نکنین.
مسعود منظورش اینه که نباید با آرایش به آدما دروغ گفت .فقط همین.
میری خواستگاری میبینی چه خوشگله بعد عروسی یه حموم میری میاد میبینی این کجا و اون کجا!!!!!!!
این وضع سوال پرسیدن مهندسین ما !!!!! جالبه خیلی
میخوایم فرهنگ سازی کنیم مگه چه ایرادی داره؟؟؟ به شخصه با آرایش کردن و مرتب بودن هیچ مشکلی ندارم ... بحث اصلی اینجاست که کسی که یه آرایش غلیظ میکنه اونم صرفأ برای اینکه خودشو نشون بده هدفش چیه؟؟ آیا همین آرایش رو توو خونه واسه شوهرشم داره یا نه ؟؟؟؟ میخوایم ببینیم فقط برای اینکه خودمونو به مردم نشون بدیم این همه آرایش لازمه واقعأ؟؟؟ آیا ارزش اینو داره؟؟؟؟ حتمأ مستحضر هستین که کشور ما رتبه اول رو از لحاظ مصرف لوازم بهداشتی و آرایشی داره....
فرهنگ سازی خوبه! ادامه بدین!
هدف یکی که آرایش غلیظ می کنه، به خودش مربوطه!
بعضیا هستن آره، توی خوابگاه دخترونه دیدم اونایی که بیرون خیلی آرایش می کنن همون آرایشو دارن! بعضیا هم نه می دونن که برا پوستشون مضره و پاک می کنن!
برای اینکه خودمونو به آدما نشون بدیم؟ ارزش داره؟ اینا بیشتر شخصیه! و از نظر یکی لازم نیس و ارزشی نداره و از نظر یکی دیگه خیلی مهمه و ارزش داره! بستگی داره به دیدگاه فرد و محیطش!
از نظر من انگیزه و علت آرایش کردن، حس خوبشه و برای کسی که اعتدالو بلده و می دونه کجا و چقد لازمه و کجا لازم نیست و کی باید پاکش کنه و .... ارزشش همون قدره که آقایون موقع زدن ریش و درست کردن موهاشون و ... دارن!
همه چی در اعتدال خوبه! موضع گیری یک طرفه تشدید می کنه نه تضعیف یا سرکوب!
این وضع سوال پرسیدن مهندسین ما !!!!! جالبه خیلی
من بدون ارایش می پسندم./... اصلا از این قرطی بازی ها خوشم نمیاد./...![]()
بایدم جالب باشه ........ببخشید ولی واقعأ دیدگاه اصلی شما در مورد سوألا همین بود؟؟؟؟؟