شما پسرا که حقتونه بترسید.....آخه بیشتره جاها دیدم که بر اساس ظاهر قضاوت میکنید.....چه در مورد خونواده دختر چه ظاهر خود فرد....
جدی؟؟؟؟؟ببخشیدا...شما که به ظاهر ما اعتماد ندارید 3000 تا مهر میکنید. ما باید چیکار کنیم؟؟؟
شما پسرا که حقتونه بترسید.....آخه بیشتره جاها دیدم که بر اساس ظاهر قضاوت میکنید.....چه در مورد خونواده دختر چه ظاهر خود فرد....
....البته نظر شخصیمو قبلش گفتماااااااااااا....سعی میکنم اینقد در موردش شناخت پیدا کنم که به مهریه اصلا فکر نکنم./.....جدی؟؟؟؟؟ببخشیدا...شما که به ظاهر ما اعتماد ندارید 3000 تا مهر میکنید. ما باید چیکار کنیم؟؟؟
خودت بریدیو دوختی!!!!!!!!!!!!عجبا....به نظر من در حق کسی ظلمی نشده. اما اگه بخوایم بگیم ، آقایون واقعا مظلوم واقع شدن...تمام شد و رفت
....البته نظر شخصیمو قبلش گفتماااااااااااا....سعی میکنم اینقد در موردش شناخت پیدا کنم که به مهریه اصلا فکر نکنم./.....
خودشماچطوردرموردپسراقضاوت میکینید؟شما پسرا که حقتونه بترسید.....آخه بیشتره جاها دیدم که بر اساس ظاهر قضاوت میکنید.....چه در مورد خونواده دختر چه ظاهر خود فرد....
خودت بریدیو دوختی!!!!!!!!!!!!عجبا....
چون هیشکی نمیاد از خودش دفاع کنه.همه میدونن که ما مظلومیم
در مرحله اول هیچ قضاوتی ندارم......خودشماچطوردرموردپسراقضاوت میکینید؟
خودشماچطوردرموردپسراقضاوت میکینید؟
همه نه......والله..همه دنبال پول و تیپ و قیافه و خونه و ماشین داشته باشه هستن
همه نه......
یعنی حق طلاق که شاید بدترین حلال خداوند باشه شده ارزش؟!میدونی مهریه واسه چیه؟
میدونی در مقابل نفقه یه زن چه کارایی انجام میده؟
من حاضرم از هر دوش بگذرم و حق طلاق با من باشه والبته حقوقی که برای مرد تعریف شده در مقابل این دو کار.
من معتقدم عملا تو اين دوره زمونه نبايد گفت كه آقايون دارن به خانوما ظلم مي كنن يا خانوم ها دارن به آقايون ظلم مي كنن
در واقع به نظر من ظلم يا بي عدالتي اگر در حق كسي صورت گرفت بايد دقيقا در مورد اون شخصي كه ظلم كرده صحبت كرد نه اينكه به جنسيت ربط و تعميم بديم. البته قديم كه براي زنان هيچ حقي قائل نبودن يا تو جوامعي كه مثل عربستان كه زن برده مرد محسوب مي شه اينقضيه كاملا فرق مي كنه.
اگر دو تا آدم بشينن رفتارشون رو نسبت به هم تحليل كنن بدون اينكه تعميم بدن لج و لج بازي هم مطرح نمي شه چون اكثر ظلم ها ناشي از لج و لج بازيه.
یعنی حق طلاق که شاید بدترین حلال خداوند باشه شده ارزش؟!
یعنی از اول زندگی باید با این فکر جلو رفت؟!!
حق طلاق مطلقا مخصوص مرد نیست چون زن هم میتونه به حاکم شرع رجوع کنه ولی اگه قرار بود حق طلاق زن هم مثل مرد باشه مطمئنا درصد طلاق بسیار بالاتر بود چون خانومها حساس هستند و ممکنه به خاطر یه نارحتی کوچک هم از این حق استفاده کنند در حالی که حفظ خانواده از اصول اسلامه!
ولی کسی که از اول زندگی چنین ترسی داره فکر کنم بتونه شرط ضمن عقد بذاره!
در مقابل نفقه هم زن هیچ وظیفه ای نداره حتی کار منزل!
زن غیر از دو وظیفه هیچ وظیفه دیگری نداره که احتمالا خودتون واقفیدمن جواب بقیه رو صرف نظر میکنم چون منطقی با حرف من برخورد نشد
ولی شما
در مقابل نفقه که وظیفه مرده زن هم وظایفی داره نمیشه بگیم زن تو خونه میخوره میخوابه مرد فقط کار میکنه. و همچنین حقوقی مثل حق بزرگ کردن بچه و یا فامیلش که باید فامیل مرد باشه!! که من اینا رو هم قبول ندارم.
حق طلاق هم از نظر من نباید با کسی باشه مثل ازدواج که نظر هر دو نفر شرطه باید اینجا هم همون شکلی باشه اصلا چرا حق باشه یه قرار داد باشه مثل ازدواج
که لازم نباشه یه زن برای گرفتن طلاق از همه چیزش بگذره تازه من هم موافق طلاق نیستم برای طلاق هم ازدواج نمیکنم ولی دوست دارم این موضوع برام حل بشه وهر جا این بحث توسط هر کی مطرح میشه فقط بهش گفته میشه تو چرا اینقدر بد بینی چرا به طلاق فکر میکنی از نظر من طلاق یه واقعت و یه احتمال باید بهش فکر کنم همون طوری که به ازدواج فکر میکنم.
زن غیر از دو وظیفه هیچ وظیفه دیگری نداره که احتمالا خودتون واقفید
اما حق طلاق که میگین دو طرفه باشه در عمل هم تقریبا همینطوره چون هم مرد نمیتونه الکی طلاق بده هم اینکه زن پشتوانه مهریه داره!
عرض کردم فکر کنم شما میتونی شرط ضمن عقد کنی این مسئله رو پس از این بابت هم مشکلی نیست!
یه دلیل سادش اینه که مرد خواستار و خواستگار زنه به همین دلیل حق طلاق هم با اوست!شرط که هر چیزی رو میشه شرط کنی من دارم در مورد این حق حرف میزنم که چرا تبدیل شده به یه حق؟ و البته یه حق برای اقایون و دلیلش؟ مهریه هم دلیل دیگه جز طلاق داره و زن میتونه بدون طلاق گرفتن مهریه خودشو بگیره.
اگه لطف کنین اون دو وظیفه رو هم بگین احتمالا خیلی کلی هستن که شما تونستین بگین فقط 2 وظیفه.
خب که چی؟500 تا از این دست تاپیکا تو باشگاه زده شده که کیکشن هم به نتیجه نرسیده
اولا مطمئن باش اگه حق طلاق با زن باشه هیچوقت طلاق نمیدهحق طلاق با خانوما باشه که چی بشه؟
اینکه شماها به راحتی میتونین یه پسر 25 ساله رو بدبخت کنین، ظلم در حق کیه؟
اینطوریپس چطوری ظاهر میشن؟![]()
سلام...در تایپیک قبلیه(http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/341393) اینجانب یک سوال
پرسیدم، که بحث به درازا کشیده شد. در نتیجه بر آن شدم در این تایپیک خانوما و آقایون حرفاشون رو
در مورد حقوق خودشون بزنن. ظلم هایی که در حقشون شده(اگه شده). از همه چی. فقط 1- دعوا
ممنوع 2- توهین ممنوع. هر حرفی زده میشه با دلیل و منطق... به نتیجه برسیم تا دیگه انقد حرف
نشنویم در حق ما اجحاف شد.
بسم الله...