خانواده ام مخالف بازاریند.........................بگم نه؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

KIAN IRANI

عضو جدید
ممنون بچه ها دیگه ادامه ندهیم بهتره
اونا هم دیگه زنگ نزدند.

چه رسم بدیه این زنگ زدن و نزدن
ای کاش اینقدر با فرهنگ شده بودیم که همه چی را رک و راست بهم میگفتیم.

سلام اول اینکه تا اینجای تاپیک را که داشتم میخوندم خیلی خوشحال بودم که بالاخره یکی با معیارهای مورد نظرت خصوصا از نظر قدی برات پیداشد.
واینکه میخواستم بگم بازاری بودن هم بسیار شغل خوبی هست چون هم وقت و هم درآمدت دست خودت می باشد و اینکه آدم تحصیلکرده توی هرکاری بسیار موفق تر از آدم بی سواد می باشد.
ولی این آخرش که نوشتی اوناهم دیگه زنگ نزدن واقعاناراحت شدم از اینکه دلت شکسته.
حالا بهش فکر نکن فرض را بر این بگذار که شاید به درد هم نمیخوردید و احتمال داشته در آینده با هم به مشکل بخورید و به خودت امید بده که حتما بهتر از این فرد در راه است.امید به خدا

*Essi*

اخراجی موقت
ببینید خوب خواه ناخواه روی رفتارشونم تاثیر میگذاره
خانواده ی من مخالف بازاری هستند چون میگن بلد نیستیم چه طوری باهاشون رفتار کنیم میگن بازاریها همش حواسشون توی پوله و دارن پول میشمارند (توهین نیست جبهه نگیره کسی لطفا" )اتفاقا" این آقا هم توی کار طلا هستند
و راستش من با اینکه از ایشون بدم نیمده اما خوشم نمیاد که همسرم دائما" بخواد در مورد طلا و اینطور چیزا صحبت کنه
اینکه میگید شما با فوق برید طلافروشی منظورتون چیه یعنی تحصیلات کشکه تو بازار؟ یا...............توضیح بدید لطفا"

تحصیلات توی بازار کشک نیست، تحصیلات اگر درست باشه به آدم شخصیت میده، منظورم مدرک داشتن و پاس کردن دروس نیست.

آدمی که دنبال علم باشه فروتنه.

طلافروشی هم شغلی هست که باید هر روز باشه، حتی تعطیلات عید و کار سختی هم هست، ساعت کاریش هم زیاده و البته سر و کله زدن زیاد با خانم ها.

مسلما خیلی جاها باید دروغ گفت. :(

تکنو کرات

اخراجی موقت
مدرک داره ؟ چه نوع بازاری قدر هست؟ تحصیلات خودت چی چقدر مهمه بنظرت خودت ؟ خانواده باشه عالیه بنظر من90درصد طرفت با خانواده و اصیل باشه.

reil way

عضو جدید
نه برا چی میخوای بگی نه!

به نظر من بشین خوب فکراتو بکن چه فرقی میکنه مهم اینه که درآمد خوبی داشته باشه ونون حلال و اخلاق خوب.

دیگه کارش مهم نیست حالا بهش نگن آقای مهندس آفای معلم...زندگی جور نمیشه

خودت بشین فکراتو بکن ببین نظر خودت چیه....خودت در اولویتی به هرحال تویی که میخوایی با اون طرف زندگی کنی نه خانوادت

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تحصیلات توی بازار کشک نیست، تحصیلات اگر درست باشه به آدم شخصیت میده، منظورم مدرک داشتن و پاس کردن دروس نیست.

آدمی که دنبال علم باشه فروتنه.

طلافروشی هم شغلی هست که باید هر روز باشه، حتی تعطیلات عید و کار سختی هم هست، ساعت کاریش هم زیاده و البته سر و کله زدن زیاد با خانم ها.

مسلما خیلی جاها باید دروغ گفت. :(
در تکمیل صحبت ها گفت قرار نیست بازاریان 24 ساعته دروغ بگویند. (البته اونایی که ریگی به کفش دارند وگرنه آدم های خوب و درستکار زیاد پیدا می شوند).

*Essi*

اخراجی موقت
در تکمیل صحبت ها گفت قرار نیست بازاریان 24 ساعته دروغ بگویند. (البته اونایی که ریگی به کفش دارند وگرنه آدم های خوب و درستکار زیاد پیدا می شوند).

نه قرار نیست، ولی خیلی جاها مخصوصا مشتری زن اینقدر کلید میکنه و تخفیف میخواد، طرف مجبوره دروغ بگه !!!!!!!!!!

هرچند هممون توی زندگی مدام در حال دروغ گفتنیم.

lireza@

عضو جدید
ممنون بچه ها دیگه ادامه ندهیم بهتره
اونا هم دیگه زنگ نزدند.

چه رسم بدیه این زنگ زدن و نزدن
ای کاش اینقدر با فرهنگ شده بودیم که همه چی را رک و راست بهم میگفتیم.

دوست عزیز خیلی ناراحت شدم.
برات ارزوی خوشبختیو تندرستی میکنم.
نگران نباش حتما قسمت این بوده و حتما کسی نصیبت میشه که لیاقتتو داشته باشه. موفق باشی.

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه قرار نیست، ولی خیلی جاها مخصوصا مشتری زن اینقدر کلید میکنه و تخفیف میخواد، طرف مجبوره دروغ بگه !!!!!!!!!!

هرچند هممون توی زندگی مدام در حال دروغ گفتنیم.
هر چه بد بختی داریم مال همین کسانیه که نسیه می خواند. باعث میشه فروشنده مجبور بشه جنسل بنجل بخره و چارلاپهنا قیمت بزاره روش تا بعد تخفیف یه سودی براش داشته باشه. اگه کسی نخواد بزور تخفیف بگیره فروشنده مجبور نیست برای رسیدن به سود بره جنسل آشغال بفروشه. اگه به من بود دستور بمباران (دقت کنین، بمباران نه تیرباران)‌ این افرادو که باعث تورم،‌ فروش جنسای بنجل و در کل ضربه های اقتصادی می شوند رو می دادم. من که نرفتم اما فکر نکنم بدر بلاد فرنگ همچین رسم مسخره ای (حداقل با این شدت وجود داشته باشد).

وضعیت
موضوع بسته شده است.