خانم ها واجب است بدانيد ( خيلي مهم)

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
گربه و نازایی در خانم ها ؟!!!!!
امکان ارسال ديدگاه شما در اين باره، در قالب ارسال نظر در انتهاي همين صفحه قرار دارد.
گربه و نازایی در خانم ها ؟!!!

شایعه ای مطرح است مبنی بر اینکه داشتن ارتباط با گربه یا موی گربه باعث عقیمی یا نازایی خانمها یا دختران می شود . این مطلب اشتباه است که در ادامه توضیح داده می شود :

در بدن گربه ممکن است انگل تک یاخته ای به نام توکسوپلاسما (toxoplasma) وجود داشته باشد که بیماری توکسوپلاسموز را ایجاد می کند . این بیماری معمولا خود گربه را آلوده نمی کند و تنها باعث انتقال می شود و راه انقال دفع اووسیتها (تخم) از طریق مدفوع است و چون گربه مدام بدن خود و موهای خود را می لیسد به اشتباه گمان می شود که انتقال این بیماری از طریق مو است .

آلودگی انسان :

انسان فقط از طریق گربه آلوده نمی شود بلکه از گوشت گاو ، گوسفند و سبزیجات هم مبتلا می شود .

انسان طبیعی و سالم به هیچ وجه آلودگی را نشان نمی دهد و نهایتا به شکل یک سردرد و سرگیجه این بیماری را رد می کند .

اما توکسوپلاسما در انسانهای دارای بیماریهای ضعف ایمنی ، سرطانها ، ایدز و ... ممکن است ایجاد ضایعات عصبی ، چشمی و.... نماید .

در مورد توكسوپلاسموز بايد ياد آوري كنيم كه احتمال انتقال عامل به انسان از مدفوع گربه در برابر خوردن گوشت هاي خوب پخته نشده مانند كباب و همبرگر بسيار ناچيز است . در ضمن مدفوع تازه گربه هم بيماري زا نيست و مدفوع گربه به شرطي كه چند روز در محيط مناسب بماند مي تواند بيماريزا گردد . خاك باغچه نيز خود معدن انواع و اقسام عوامل بيماريزا است و بديهي است كسي با دست آلوده به خاك باغچه چيزي به دهان نمي برد !

لازم به ذكر است كه آلوده شدن به توكسوپلاسما در زماني به جز دوران بارداري باعث ايجاد ايمني نسبت به اين عامل شده و خطر ابتلا بعدي را كاهش مي دهد .بطور کلی اگرچه برخي بيماري ها به عنوان بيماري هاي مشترك انسان و دام شناخته مي شوند ولي همگي قابل پيشگيري هستند .

خانمهای آبستن :

در حاملگی چون زن دارای ضعف سیستم ایمنی است احتمال سقط جنین در اواسط و اواخر آبستنی وجود دارد ، اما زنهایی که از بچگی به طور مداوم با گربه تماس داشتند ، احتمال ایمنی زایی به درصد بالا وجود دارد . اما خانمها باید آزمایش سرمی بدهند تا میزان آنتی بادی سرمشان مشخص شود .

پس مشخص شد که توکسوپلاسموز در دختران باعث ایجاد عقیمی نمی شود و خطر فقط در مورد سقط جنین خانمهای آبستن است .(يعني خودشو اون موقع نشون ميده پس مواظب خودتون باشيد )

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به عينه ديدم كه اين مشكل براي فردي پيش اومده و احساس وظيفه كردم اطلاع رساني كنم.

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
ممنون
منم شنیده بودم باعث نازایی میشه.

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسیار عالی
از یه دام پزشک پرسیدم راجع به نگهداری گربه
گفتند: هیچ مشکلی نداره فقط یه خانوم باردار نباید باهاش تماس داشته باشه

یک دختره

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین یعنی مثلا حامله ای بعد هی مثلا ماه های اخر بچه ات بیخودی بدون هی علتی میمیره احتمال داره بخاطر اینه توبگی با گربه ها خیلی بوده بهشون دست میزده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
منکه از گربه ها متنفرم..مارموزا:mad:
مرسیییییییییییییی

ایلناز71

عضو جدید
مرسی
منم کلأ عاشقه پیشیام و بی نهایت دوسشون دارم.
چند سال پیش پسر عموم که از من گربه باز تر بود این حرفو به من زد و من ازون موقع کمتر دورو بر پیشی جماعت میرفتم ولی دیگه ، آآآآآخ جوووووووووون.
خیلی خوشحالم کردی.
خدا عمرت بده ;)

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین یعنی مثلا حامله ای بعد هی مثلا ماه های اخر بچه ات بیخودی بدون هی علتی میمیره احتمال داره بخاطر اینه توبگی با گربه ها خیلی بوده بهشون دست میزده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

قبلا اینو می گفتن
خودم گربه دارم و پرسیدم از دکتر که با رعایت اصول بهداشتی برای دختران اتفاقی نمی افته اما یه بانوی بادار به دلیل شرایط حساسی که داره به هیچ وجه نباید با گربه در تماس باشه

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه این یه جور ویروسه که تو اون مرحله خودش رو نشون میده و اکسیژن رسونی رو به جنین دچار مشکل میکنه
با احترام به دوستمون که میگه مشکلی نیست من این مشکل رو من به عینه دیدم که یه خانم چند سال بچه هاش میمردن و بالاخره بعد از کلی دوا درموون تونست بچه دار بشه...

پروشا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه این یه جور ویروسه که تو اون مرحله خودش رو نشون میده و اکسیژن رسونی رو به جنین دچار مشکل میکنه
با احترام به دوستمون که میگه مشکلی نیست من این مشکل رو من به عینه دیدم که یه خانم چند سال بچه هاش میمردن و بالاخره بعد از کلی دوا درموون تونست بچه دار بشه...

خیلی ممنون از از اطلاعاتی که میدید
تاپیک خوبیه ;)

reil way

عضو جدید
میسی :victory::victory:
تازه من شنیدم که اگه 1تار موی گربه از هر طریقی وارد بدن زن باردار بشه باعث میشه که نی نیشون نابینا بشه واااااااااااااااااااااااااااااااااااای ی ی نه گناه داره:crying::crying::crying:

reil way

عضو جدید
داداش :whistle:
چه بلایی قرار سر این روهامونبیاد.
فک نمیکنی بهتره دنبال رویاهاتون باشی داداشی:w27:ناراحت نشی عسیسم

الهه ی ناز

عضو جدید
چند مورد رو که حضور ذهن دارم و ضروری ست خدمتتون عرض میکنم:

اول :اینکه عامل این بیماری توکسوپلاسموز یک تک یاخته ست نه ویروس

دوم: اینکه گربه ای که ناقل آلودگی ست باید خود الوه باشد و نه هر گربه ای

سوم :راههای انتقال دیگری هم مثل لبنیات و گوشت آلوده هم هست.

چهارم: اینکه در مادارنی که سابقاً با این انگل مواجه شدند آنتی بادی ساخته شده و مشکلی نیست و سقطی نخواهد بود .

پنج :این مادر بارادر ست که باید خیلی دقت کند حتی اگر به علتی دست به خاک میزند با دستکش اینکار را بکند و بهداشت را رعایت کند ،چرا که در ماههای پایین که باعث سقط و در ماههای بالا
جنین را درگیر میکند،نابینایی جنین که یکی از کاربران گفتند بدین علت صورت میگیرد.

بالا