خانم ها شما خودتون واسه خودتون جواب بدین .....

Hacksaw

عضو جدید
به نظر شما چرا یک خانم نسبت به غیرت همسرش از خودش باید واکنشی نشون بده ؟؟؟؟/

چه دلیلی داره؟؟
غیرت بیجا نه غیرت.....:surprised:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

معنی این جمله که نوشتی معلوم نیست. میشه یکم واضح تر منظورتونو بگید؟
اصل جمله به فارسی روان نیست.

Hacksaw

عضو جدید
فک کنم برگردان اون شعر شکسپیر هست. البته شاید.

منظورم اینه که بعضی وقتها اقایون در قبال یک رفتار خانوم از خودشون غیرت نشون میدن و خانوم ها نسبت به این رفتار واکنش؟؟؟....... OK

nastaran-20

عضو جدید
کاربر ممتاز

معنی این جمله که نوشتی معلوم نیست. میشه یکم واضح تر منظورتونو بگید؟
اصل جمله به فارسی روان نیست.

فک کنم منظورش این باشه
یه چند وقت پیش یه خانم میره دادگاه و میگه شوهرم خیلی رو من حساسه و میگه نمیدونم اینجوری نگرد و اونجوری نگرد
فک کنم استارتر میگه که چرا اون خانمه از اینکه شوهرش نمیخوادکسی محرمشو بد نگاه کنه ناراحت میشه و میگه شوهرم غیرتیه در صورتی که همسرش فقط نمیخواد خانمشو تو خیابون چپ نگاه کنن
البته فک کنم

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
به نظرمن همه خانم ها حتی انهایی که مدعیه استقلال کامل وبدون دخالت همسرهاشون هستند از مردونگی وجذبه در بعضی مسائل راضی هستند

البته گاهی وقت ها بین بدبینی ...وغیرت اشتباه می شود....باید بدانیم کجا رفتار درست داشته باشیم ...وبدبینی وارد زندگی نکنیم

j0o0o0o0o0di

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم اینه که بعضی وقتها اقایون در قبال یک رفتار خانوم از خودشون غیرت نشون میدن و خانوم ها نسبت به این رفتار واکنش؟؟؟....... OK

خب پس چیکار کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وایسن بربر مرده رو نگاه کنن......البته بستگی به واکنشم داره ها چه جور واکنشی؟

• Like
واکنش ها: ayja

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار

اگر زن و شوهر نیستند حقشونه هر گونه اختلاف (این آدم ها رو باید در گزینه خ گیر انداخت و اذیت کرد)

و اگر هم زن و شوهر هستن شما جدی نگیر آخه میگن زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن

nastaran-20

عضو جدید
کاربر ممتاز
این شده یه جنگ به خدا
زنا تو این دوران فک میکنن که از مردا کمترن و میخوان که به اونا برسن و این از همون جایی سرچشمه میگیره که مردا همیشه سالار بودن
و الان وقتی زنا میخوان که از خودشون استقلال داشته باشن یه جورایی خودشونو گم میکننو فک میکنن که همسرشون در رابطه با اونا هیچی نباید بگه چون اونا استقلال دارن در صورتی که اون همسر شاید از روی دوست داشتن یه همچین حرفایی به خانم بزنه و خانم بد برداشت کرده باشه

Hacksaw

عضو جدید
شما فکر میکنین خانوم ها چرا باید جوری رفتار کنن که شوهرشون غیرتی بشه رگ گردن باد کنه؟؟؟

j0o0o0o0o0di

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما فکر میکنین خانوم ها چرا باید جوری رفتار کنن که شوهرشون غیرتی بشه رگ گردن باد کنه؟؟؟

نظرات با هم متفاوته تو نمی تونی اینجوری به نتیجه برسی عزیز..
اگه مشکل شخصی داری بهتر بری این سوال رو از همسر محترم بپرسی.....

nastaran-20

عضو جدید
کاربر ممتاز

اول میگی نه غیررررررررررررررررررررررررررت
الان میگی رگ گردنشون بزنه بالا
چون که ما اصل قضیه رو بیخیال شدیم چسبیدیم به حاشیه زندگی
وقتی زنی ارزش خودشو میاره پایین و همنطور برعکس دیگه نمیشه اسم خودشونو بذارن زن یا مرد

Hacksaw

عضو جدید
نظرات با هم متفاوته تو نمی تونی اینجوری به نتیجه برسی عزیز..
اگه مشکل شخصی داری بهتر بری این سوال رو از همسر محترم بپرسی.....

اخه هنو همسرم نشده که .....

ولی هی میگه من ازن غیرتی بازیا بدم میاد ....

nastaran-20

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه هنو همسرم نشده که .....

ولی هی میگه من ازن غیرتی بازیا بدم میاد ....

چند وقت پیش تو یه مجله خوندم که یه خانمه برا اینکه شوهرش به چیزایی که میپوشه و اینا هیچ غیرتی نشون نمیده میخواد بره ازش طلاق بگیره
خیلی جالبه ها نه اون نه این

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من گزینه ج رو انتخاب میکنم. البته گزینه های بعدی هم کم از قبلی ها نیستند.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قیافه ت که معلوم نیست. ولی من یکی هیچوقت باهات ازدواج نمیکنم. چون سوادت می لنگه و نمیتونی منظورتو برسونی. برا همین رو من یکی حساب نکن.

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
اگر زن و شوهر نیستند حقشونه هر گونه اختلاف (این آدم ها رو باید در گزینه خ گیر انداخت و اذیت کرد)

و اگر هم زن و شوهر هستن شما جدی نگیر آخه میگن زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن
پس امیدواریم همون همسر باشند