حالا چرا کافر...کافر همه را به کیش خود پندارد....![]()
اگه یه پاره آجر دستم بود میزدم به کله ات تا عقلت بیاد سر جاش...
فک کنم منظورت این بود آنچه عیان است چه حاجت به بیان است
حالا چرا کافر...کافر همه را به کیش خود پندارد....![]()
نه منظورم همون بود که نوشتم...فک کنم در مورد تو یه ضرب المثل دیگه هم هست که میگه :چاه مکن بهر کسی اول خودت دوم کسی ....حالا چرا کافر...
اگه یه پاره آجر دستم بود میزدم به کله ات تا عقلت بیاد سر جاش...
فک کنم منظورت این بود آنچه عیان است چه حاجت به بیان است
نه باباااااا.کجا بزن بزنه...چرا الکی جو میدی دوس داری تاپیکو اکشن کنیااااااااااااااا...اينجا هم كه بزن بزنه
بابا بي خيال شيد دنيا 2 روزه
خشن جان...من از در شوخی وارد شدم...من کوه کنم نه چاه کننه منظورم همون بود که نوشتم...فک کنم در مورد تو یه ضرب المثل دیگه هم هست که میگه :چاه مکن بهر کسی اول خودت دوم کسی ....
چرا الکی مقاومت می کنی...الان دخترا برا پسرا بوق میزنن و به زور اونا را سوار می کنن ...شما همین بعداز ظهر تشریف ببرید بیرون بعد از برگشت حرف من را تایید خواهی کرد...آجره اول خورده تو سر خودت...شماها همش دنبال دخترا را میفتید بعد ما دنبال شوهریم؟؟؟؟؟!!!!!!!
خب منم شوخی کردم....هر چی میخوای باش...خشن جان...من از در شوخی وارد شدم...من کوه کنم نه چاه کن
چرا الکی مقاومت می کنی...الان دخترا برا پسرا بوق میزنن و به زور اونا را سوار می کنن ...شما همین بعداز ظهر تشریف ببرید بیرون بعد از برگشت حرف من را تایید خواهی کرد...
حالا چرا حسودی می کنی..خب منم شوخی کردم....هر چی میخوای باش...
آخه هر چه بوق میزنن و میفتن دنبالم بهشون محل نمیزارم...من که دخترم کسی منو سوار نمیکنه ....شما که سوار شدی برامون تعریف کن ...حتما برات آبمیوه هم خریده؟؟؟؟![]()
من که حسودی نکردم....حالا چرا حسودی می کنی..
آخه هر چه بوق میزنن و میفتن دنبالم بهشون محل نمیزارم...
ولي تو اين تاپيك خانما حسابي كچلا رو اميدوار كردن........
ببین عزیزم تازه همه آروم شده بودن تو دوباره هیزم اوردی؟؟؟؟؟الان شوهر گیر نمیاد که بخوان انتخاب کنن که کچل باشه یا مودار![]()
![]()
![]()
الان شوهر گیر نمیاد که بخوان انتخاب کنن که کچل باشه یا مودار![]()
![]()
![]()
بفرما ...تحویل بگیر ...خشن خانببین عزیزم تازه همه آروم شده بودن تو دوباره هیزم اوردی؟؟؟؟؟
آخه انصافا تو از من چه خشونتی دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بفرما ...تحویل بگیر ...خشن خان
خوش به حال تبریزیا....پس من چی؟؟؟دختراي تبريز بهترين دختراي دنيان ولي پررو نشين![]()
خوب شما رم میزاریم جزو خوشگلای تهرون خوبه!!!خوش به حال تبریزیا....پس من چی؟؟؟![]()
خوبه ولی فقط من خوشگل باشم؟؟؟؟تبریزیا بهترینن...خوب شما رم میزاریم جزو خوشگلای تهرون خوبه!!!
خوب ما که توهین نکردیم هر جا واس خودش خوشگل کم نداره حالا خانومای تبریزی نماد شدن دیگه شما به زیبایی خودت گذش کنخوبه ولی فقط من خوشگل باشم؟؟؟؟تبریزیا بهترینن...
خوش به حال تبریزیا....پس من چی؟؟؟![]()
من گفتم بهترين نه خوشگلترين، البته اين خصوصيتم بيشترشون دارن، علاوه بر اين نجيب و پاكن، كلا بهترينن ديگهخوب شما رم میزاریم جزو خوشگلای تهرون خوبه!!!
منم نگفتم توهین کردید.باشه من قانعم...خوب ما که توهین نکردیم هر جا واس خودش خوشگل کم نداره حالا خانومای تبریزی نماد شدن دیگه شما به زیبایی خودت گذش کن
ببینم نکنه میخوای زن تبریزی بگیری؟؟؟؟؟من گفتم بهترين نه خوشگلترين، البته اين خصوصيتم بيشترشون دارن، علاوه بر اين نجيب و پاكن، كلا بهترينن ديگه![]()
خوب ما که توهین نکردیم هر جا واس خودش خوشگل کم نداره حالا خانومای تبریزی نماد شدن دیگه شما به زیبایی خودت گذش کن
خوب رفیق این جور که بر میاد قضیه جدیه؟!!!!من گفتم بهترين نه خوشگلترين، البته اين خصوصيتم بيشترشون دارن، علاوه بر اين نجيب و پاكن، كلا بهترينن ديگه![]()
انصافا تو خوشگلي دختر شيرازيا از همه سرن تازه بعدشم تهرونيا هستن.
من كه تا حالا نشنيدم تبريزيا نماد خوشگلي باشن.
آره حق با شماست ولی تو تاریخ یا حتی تو خیلی از کشور های خارجی زنان ترک رو زیبا میدونن البته نمیخوام بقیه زیر سوال برن خوب یه جور روایتیه واس خودش!!شما بهتره سري به تاپيك زير بزنينhttp://www.iran-eng.../images/smilies/biggrin.gif
چه کسی حاضره اعتراف بکنه که حسوده؟
آخه من تازه اینو دیدم اگه قبلا میدیدم که حالا حالاها باید آب میریختین رو آتیشببین عزیزم تازه همه آروم شده بودن تو دوباره هیزم اوردی؟؟؟؟؟
انصافا تو خوشگلي دختر شيرازيا از همه سرن تازه بعدشم تهرونيا هستن.
من كه تا حالا نشنيدم تبريزيا نماد خوشگلي باشن.
اگه منظورت منم آره حسووووووووووودم.چلا فقط دخترا دیگه منم دل دارم....شما بهتره سري به تاپيك زير بزنينhttp://www.iran-eng.../images/smilies/biggrin.gif
چه کسی حاضره اعتراف بکنه که حسوده؟
پس خوب شده ندیدی... وگرنه گیس و گیس کشی را مینداختی...آخه من تازه اینو دیدم اگه قبلا میدیدم که حالا حالاها باید آب میریختین رو آتیش![]()