حالا هي بحث دختر پسري راه بندازيناچجور قدر شناسی؟؟؟؟؟؟؟؟ مهتاب کرامتی هم بودف انقدر مهریه اش نمیشد
راستي امشب عروسي دختر دائيم هست نرفتم نظرتون چيه؟
حالا هي بحث دختر پسري راه بندازيناچجور قدر شناسی؟؟؟؟؟؟؟؟ مهتاب کرامتی هم بودف انقدر مهریه اش نمیشد
واقععععاااا؟!!!حالا هي بحث دختر پسري راه بندازينا
راستي امشب عروسي دختر دائيم هست نرفتم نظرتون چيه؟
من 3 سال هست نه عروسي عمه نه پسر دايي نه دختر دايي نرفتم بقيه كه جاي خودش دارهواقععععاااا؟!!!
چه طور تونستی نری؟!
من 3 سال هست نه عروسي عمه نه پسر دايي نه دختر دايي نرفتم بقيه كه جاي خودش داره
كلا اهل خوشي نيستم و علاقه اي هم ندارم بيشتر به كامپيوتر و حل مسائل رياضي علاقه ي شديدي دارم
و اگه به چيزي غلاقه نداشتهباشم قدرت فلك هم نيست منو وادار به اون كار كنه![]()
نه بابا واقعا خوشم اومد كلا طرفدار همچين آدمايي هستمخیلی عجیب نیست منم خوشم نیاد یجا برم کسی حریفم نمیشه
نه بابا واقعا خوشم اومد كلا طرفدار همچين آدمايي هستم
خجالتمون ميدي بامرام ...كارتون درستهمنم هواتو دارم...یه دونه ای
خجالتمون ميدي بامرام ...كارتون درسته![]()
مثل خودمی. منم خیلی وقته عروسی هیچکس نرفتم.من 3 سال هست نه عروسي عمه نه پسر دايي نه دختر دايي نرفتم بقيه كه جاي خودش داره
كلا اهل خوشي نيستم و علاقه اي هم ندارم بيشتر به كامپيوتر و حل مسائل رياضي علاقه ي شديدي دارم
و اگه به چيزي غلاقه نداشتهباشم قدرت فلك هم نيست منو وادار به اون كار كنه![]()
شما مهریه چندتا میخوای؟واقعا که.
عروسی رو تو مهریه زیاد میبینن؟
جای تاسف داره.
دست راستو پای چپ اقا دامادو.شما مهریه چندتا میخوای؟
شما مهریه چندتا میخوای؟
جوابشو دادم دیگه زودتر میگفتی.نفیسه جواب نده ...از ما گفتن بود.میخواد حرف از زیز زبونت بکشه....ساده نشو
نه طفلک کم مهریه میخواد، توام طرفداریشو میکنی؟؟؟؟ خودت چقدر میخوای؟نفیسه جواب نده ...از ما گفتن بود.میخواد حرف از زیز زبونت بکشه....ساده نشو
دارمتمثل خودمی. منم خیلی وقته عروسی هیچکس نرفتم.
نه میخواستم سرشم بگم دیدم پسر حساسو خوبی هستی نگفتم.نه طفلک کم مهریه میخواد، توام طرفداریشو میکنی؟؟؟؟ خودت چقدر میخوای؟
نفیسه جون، 1نوچولو کمش کنی، میترشیا
نه طفلک کم مهریه میخواد، توام طرفداریشو میکنی؟؟؟؟ خودت چقدر میخوای؟
نفیسه جون، 1نوچولو کمش کنی، میترشیا
فداتون بشم. چه روحیه حساس و لطیفی. ولی خوشم اومد. من با طلاق بدجور مخالفم. خوب کاری میکنی. حیف که میترشینه میخواستم سرشم بگم دیدم پسر حساسو خوبی هستی نگفتم.
واسه من پول مهم نیست ولی اگه بخوام طلافمو بگیرم یکاری میکنم تا شوورم تا اخر عمر معلول بمونه.![]()
کی خدمت برسم؟؟؟؟؟؟؟ به عشق خودت که انقدر با مرامی، 14 تا سکه من مهر میکنممنم میگم یه سکه تا آقا داماد زیادش کنه.چطوره![]()
نگران نباش کشته مرده زیاد دارم.فداتون بشم. چه روحیه حساس و لطیفی. ولی خوشم اومد. من با طلاق بدجور مخالفم. خوب کاری میکنی. حیف که میترشی
راجع به ترشیدگی شوخی کردما. شب راحت بخواب.نگران نباش کشته مرده زیاد دارم.
اخه از طلاق متنفرم .![]()
ولی جدا من 114 یا 72 تا مهرم میکنم اگه دست خودم باشه.
کی خدمت برسم؟؟؟؟؟؟؟ به عشق خودت که انقدر با مرامی، 14 تا سکه من مهر میکنمبه شرطی که قول بدی، الان نگیریشا. بزار حبابش بترکه، بدن
چیو میدم به طرفم؟ مهریه؟ خوب ماله طرفمه دیگه، مال من نیست. 14 تا خیلی کمه. خودم روم نمیشه بگم.خداییش اگه 14 تا باشه میدیش به طرفت؟