خاطره ای از یک عاقد: رکورد بالاترین مهریه ای بود که تاکنون ثبت کرده بودیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nafise001

عضو جدید
راجع به ترشیدگی شوخی کردما. شب راحت بخواب.
منم از طلاق متنفرم، در این زمینه تاییدت میکنم. ولی شما هم یه کوچولو خشنیا. با این حرفت یاده یه قسمت از سریال "شاید برای شما اتفاق بیافتد"افتادم
خواهش میکنم.
همچنین.
ارزو دارم هیچ دخترو پسری از هم طلاق نگیرن، و خوشبخت باشن.
من تو باشگاه خشنم.

alborz_3000

اخراجی موقت
حالا بسته به جیبمون دیگه. یه چیزی که در شان عروس خانومم باشه. گرچه الان همون 14تاشم شاید نتونم بدم. بستگی داره این شرکت نفت مارو قبول کنه تو مصاحبه یا نکنه.:Dاون موقع میگم چندتا.
خشونت مرد ذاتیه، اما خشونت شما عادی نیستا

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا بسته به جیبمون دیگه. یه چیزی که در شان عروس خانومم باشه. گرچه الان همون 14تاشم شاید نتونم بدم. بستگی داره این شرکت نفت مارو قبول کنه تو مصاحبه یا نکنه.:Dاون موقع میگم چندتا.
خشونت مرد ذاتیه، اما خشونت شما عادی نیستا

بسی جالب انگیز ناک بود ......یعنی مهریه عروس خانمو خودت میدی نه اینکه اون بهخواد ...درسته؟

alborz_3000

اخراجی موقت
بسی جالب انگیز ناک بود ......یعنی مهریه عروس خانمو خودت میدی نه اینکه اون بهخواد ...درسته؟
تا اونجایی که میدونم، این مهریهف تعلق داره به عروس، من هم موظف به پرداختش، بخواد و نخواد نداره، باید پرداخت بشه دیگه. کاش فقط سهم همسر از ارث بیشتر میشد.

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجایی که میدونم، این مهریهف تعلق داره به عروس، من هم موظف به پرداختش، بخواد و نخواد نداره، باید پرداخت بشه دیگه. کاش فقط سهم همسر از ارث بیشتر میشد.

الان آخه اینطوری نیست مهریه شده یه ضمانت برا اعتماد یه وسیله برا چشمو هم چشمی یه حرف در حد کی داده کی گرفته و.......... بازم بگم؟
نه کم کم دارم احساس میکنم طرز تفکرت اونقدرهام عجیب نیست

alborz_3000

اخراجی موقت
الان آخه اینطوری نیست مهریه شده یه ضمانت برا اعتماد یه وسیله برا چشمو هم چشمی یه حرف در حد کی داده کی گرفته و.......... بازم بگم؟
نه کم کم دارم احساس میکنم طرز تفکرت اونقدرهام عجیب نیست
در مورد خط اول، مشکل، بر میگرده به طرز فکر این روزهای پسرا و دخترا. دیر وقته خوابم میاد، زیاد توضیح نمیدم.
اما در مورد خط دوم، گرچه دیره ولی خوب حق با احساسته:Dاونی که عجیب من نیستم، اونایی هستن که با من مخالفن

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد خط اول، مشکل، بر میگرده به طرز فکر این روزهای پسرا و دخترا. دیر وقته خوابم میاد، زیاد توضیح نمیدم.
اما در مورد خط دوم، گرچه دیره ولی خوب حق با احساسته:Dاونی که عجیب من نیستم، اونایی هستن که با من مخالفن

راست میگی ...کار از بیخ مشکل داره

باوشه شبت بخیر

وضعیت
موضوع بسته شده است.