kemeia
عضو جدید
به نام خداوند هفت زمين و هفت آسمان
با عرض سلام خدمت دوستان،
داشتم تاپيك مربوط به موشك فينيكس رو مطالعه ميكردم كه بر خورد كردم به امضاي دوستمان Reza313 به اين عنوان:
خواهد رسید روزی که انتقام سیلی زده شده به صورت مادرمان را بگیریم ...
من رو به ياد خاطره سفرم به سوريه انداخت. حدود يك سال پيش به طور كاملا اتفاقي به اتفاق چند تن از دوستان به همراه هيئتي عازم سوريه شديم. براي من اين سفر هم زيارت بود و هم سياحت و از اينكه به قديمي ترين كشور دنيا ( به تعبيري) سفر ميكردم خوشحال بودم. پيش از سفر ما ، من از يكي از دوستانم كه تازه از سفر سوريه برگشته بود اطلاعاتي راجع به اونجا كسب كردم اما هرچي شنيدم "منفي" بود.! دوستم ميگفت روايت هست كه حضرت زينب شام رو نفرين كرده و وقتي بري اونجا ميبيني كه همينطوره.
از وقتي وارد آسمان سوريه شديم تا وقتي كه در فرودگاه دمشق نشستيم چيزي جز بيابان لم يزرع نديدم. براي من قابل تصور نبود كه چطور رود فرات كه چند سال پيش سوريه و تركيه سر اون روابطشان تيره شده بود از خاك كشوري عبور كنه و اطراف اون خشك و برهوت باشه !. وقتي وارد فرودگاه دمشق شديم درود فرستادم به ترمينالهاي مسافربري خودمان و صد درود به فرودگاه پير مهرآباد !. لباس ماموران سوري كه شبيه به پستچي هاي جنگ جهاني دوم بود. بيرون فرودگاه خاك - گردو غباري و كثيف بود. چيزي از باغات شام معروف كه در كتابها خوانده بودم و خاندان بني اميه در زير سايه هاي آنان تفرج ميكردند اصلا اثري نبود.
و اما خود دمشق.. انگار كه زمان در اين شهر متوقف شده.. آپارتمانهاي كثيف.. شهر غبار آلود .. براستي انگار گرد مرده روي اين شهر پاشيده باشن. تصور ميكردم به دليل نزديكي با مديترانه شهري سرسبز رو ميبينم اما اميدم به ياسي مفرط تبديل شد . داشتم به حرف دوستم فكر ميكردم كه كه انگار حضرت زينب اين (شام) رو براي ابد نفرين كرده. همانروز بعد از اتمام كارهاي اداري به مسجد اموي رفتيم. محل خلافت خاندان بني اميه (معاويه.. يزيد..). البته اين مسجد از بناهاي باشكوه مسلمانان است و بعد از مسجد ايا صوفيه (كه قبلا كليسا بوده) دومين بناي باشكوه مسلمانان است.
شما در اين مسجد كتاب تاريخ رو ورق ميزنيد. از محل عبادت حضرت هود و خضر (بيش از 4000 سال پيش) تا تسلط مسيحيان به مسجد .. تا مقبره حضرت يحيي (2000 سال پيش) و بعد تسلط مسلمانان و .....آوردن اسراي كربلا به اين مكان. اين مكان در ابتدا بت خانه بوده و بعد 400 سال كليسا بود و الان هم مسجد. در ضلع شرقي اين مكان جائي مقدس به نام "راس حسين" . جائي كه چند روز سر مقدس امام حسين در آن مكان نگهداري ميشد و الان محلي است براي زيارت شيعه هاي ايراني- لبناني- عراقي.... و محلي است براي بازديد توريستهاي اروپائي ...تركيه اي... .. جالبه .. در محل فرمانروائي معاويه و يزيد جاي سر امام حسين مورد بازديد مسلمان و مسيحي و يهودي قرار ميگيره..
در داخل مسجد شما دست انتقام تاريخ رو به وضوح خواهيد ديد. در جايي كه به نام منبر يزيد معروف است روبروي آن منبر امام سجاد قرار داره (كه آن خطبه معروف را خواندند) در ميان اين دو جايگاهي چوبي است كه اسراي كربلا را در آنجا جا داداند. (بين منبر يزيد و منبر امام سجاد). .. بله .. و در جائي كه يزيد با چوب به سر امام حسين ميكوبيد.. و در جائي كه براي سرهاي بريده شده جشن و پايكوبي به راه انداخته بودند حالا هر روز كاروانهاي ايرانيان در جايگاه اسراي كربلا مينشينند و ذكر مصيبت ميخوانند و لعنت به آل بني اميه ميفرستند !
در فاصله كمي از مسجد اموي بارگاه باشكوه حضرت رقيه قرار داره كه در آن اذان شيعه گفته ميشه !! بله.. در كنار محل خلافت يزيد اذان شيعه گفته ميشه .. من حتي 2 گروه از توريستهاي آمريكائي رو ديدم كه ليدر آنها با حرارت راجع به سبك معماري و تاريخچه اين مكان مقدس صحبت ميكرد. نكته جالب اينكه هر كاري كرديم تا بتونيم قبر معاويه رو گير بياريم هيچكس ار سوريها به ما راهنمائي نميكرد! علت اين امر رو وقتي از يكي از مسئولين كاروانها سئوال كرديم گفتن امكان نداره اهالي اينجا جاي قبر معاويه رو به شيعه ها نشون بدن چون ......... .. اما حس كنجكاوي امان نداد و با اتفاق دوستان بالاخره يكي از اهالي اونجا رو تطميع كرديم و قبر معاويه رو به ما نشان داد...... باز هم انتقام تاريخ..... قبري در يك خرابه... قبر يك حكمران كه كسي جرات نشان دادن اون رو نداشت اما جاي سر امام حسين در كاخ خودش محل زيارت است !
محلي كه حضرت زينب در آنجا ساكن هستن به نام " سيده زينب" معروف هست كه حتي روي اتوبوسهاشون مينويسن "دمشق- سيده زينب" . در بارگاه حضرت زينب هم اذان شيعه گفته ميشه !. بله . اسم خواهر امام حسين نام محله اي در شام قرار ميگيره و اذان شيعه بر مناره هاي اون خوانده ميشه ...
اما مكان سومي كه اذان شيعه در آن گفته ميشه مكاني است بس عبرت آموز. سيده سكينه دختر حضرت علي ! دختر ناشناخته حضرت علي كه روايات بسيار كمي از ايشان برجاي مانده. از مسئول حرم (حرم در حال ساخت هست) كه جواني بسيار با حوصله و مودب بود در باره نحوه پيدا شدن اين مكان و شبهاتي قبلا شنيده بودم سوال كردم و ايشان با سعه صدر تمام به سوالات پاسخ دادند. بسيار داستان كشف اين مكان شگفت انگيز است. اهاي محل از قبل ميدونستن كه در اينجا دختر حضرت علي (حضرت سكينه) قرار دارن . حتي معجزاتي هم ديده بودن .. از قبيل اينكه شمع روشن كرده بودن اما از شب تا صبح اين شمع آب نشده بود! كور شفا داده شده بود..... (قبلا اين مكان خرابه بود) . روزي كه ميان تا اين محل رو خراب كنن تا جاده بكشن مردم جلوي بولدوزرها رو ميگيرن و اجازه نميدن خلاصه كار كشيده ميشه به شهرداري و بعد سفارت ايران و بعد شخص حافظ اسد. كه حافظ اسد اجازه خريد خانه هاي اطراف رو ميده و خيلي با هيئت ايراني همكاري ميكنه اما مسئولين اجازه ساخت مناره رو نميدادن ! ( از ترس اذان شيعي.. به بهانه اينكه در 8 كيلومتري اونجا فرودگاه نظامي است !!) اما بعد از 3 ماه اين فرودگاه تبديل به فرودگاه مسافربري ميشه !! ( فرودگاهي كه 40 سال استفاده نظامي مشده ظرف 3 ماه تغيير كابري پيدا ميكنه) و آخرين بهانه هم گرفته ميشه و اجازه پخش اذان شيعي هم گرفته ميشه .
تمام خيابانهاي اطراف اين حرم به نام يكي از امامان برگزيده شده. به قول مسئول حرم : معاويه 40 سال با تمام توان با علي و بچه هاي علي جنگيد اما امروز بعد از 1400 سال تو پايتختش اذان شيعي با نام علي بر پشت بام هاش گفته ميشه.!
( اگر به سوريه رفتيد حتما به حضرت سكينه مشرف بشيد و به ساخت حرم مطهرش دست ياري دهيد).
بله دوستان من. اگر يك بار تو صورت حضرت فاطمه زدن .. روزي چندين و چند بار اين سيلي در پايتخت معاويه داره به صورت خودشون برميگرده و اين روز انتقام مدتهاست كه فرا رسيده و بر آن پاياني نيست.

حضرت رقيه - پشت كاخ يزيد

حضرت زينب

داخل ضريح حضرت زينب

توريستهاي تركيه در حال هدايت به بيرون صحن( به علت نا مناسب بودن پوشش دختر هاشون )

مسجد اموي

مسجد اموي- مقام راس حسين- عبادت گاه امام سجاد كنار مقام راس حسين

مسجد اموي- مقام راس حسين

مسجد اموي- جايگاه اسراي كربلا- روبرو منبر امام سجاد

حجر بن عدي كندي از ياران حضرت علي (حومه دمشق)

مقبره حضرت هابيل- اولين شهيد نسل بشر- مرز سوريه و لبنان

مقام روؤس شهداي كربلا

داخل ضريح- جاي سرهاي حضرت عباس- علي اكبر- حبيب ابن مظاهر- حر......

جايگاه يزيد و معاويه... چرا از كل اين مسجد با شكوه فقط بالاي اين جايگاه خراب شده؟!