میاد تاپیک تنهاییبچه اگه یه آدم حوصلش خیلی خیلی سر بره بتید چی کار کنه ؟![]()
اول میره باشگاه مهندسین
بعد میره تراوین به دهکده اش سر میزنه
بعد میره میل هاشو چک میکنه
بعد زنگ میزنه بچه ها رو جمع میکنه میرن بیرون
بعد هم میخوابه
میاد تاپیک تنهایی
بعدشم میره زنگ در خونه مردمو میزنه در میره
برو بیرون بعد زنگ همه خونه رو هم بزن خیلی حال میدهمن همه ی این کارا رو کردم جز بیرون رفتن و لالا.
دومیو عشقه![]()
اینا جواب نمیده . امتحان کردم اولیشو.
برو بیرون بعد زنگ همه خونه رو هم بزن خیلی حال میده
نه من تا حالا گیر نیفتادم فقط یه بار کلی ضایع شدم که البته جز خاطرات زیبامهعجب شیطونی هستیا . میترسم آخرش گیر بیفتم![]()
ای شیطون دوست داشتنی و مردم آزاربرو بیرون بعد زنگ همه خونه رو هم بزن خیلی حال میده
نه من تا حالا گیر نیفتادم فقط یه بار کلی ضایع شدم که البته جز خاطرات زیبامه![]()
خو تفریح دیگه ای نداریمای شیطون دوست داشتنی و مردم آزار
آره بابا یه بار زمانی که آماتور بودم زنگ زدم در رفتم پیچیدم تو کوچه نگو در دیگه خونهه تو این کوچه بود زنه جلو در بود با بچه هاش کلی ضایع شدمجدددددددددی![]()
آره دیگه اینقدر کتاب ومجله و فیلم دیدیم که تهشون دراومدهاینقدر توی پارکها قدم زدیم که ردپامون زیرش نیم متر پایین رفتهخو تفریح دیگه ای نداریم
بهترین کار اینه که بری جلوی آینه با خودت گل یا پوچ بازی کنی...![]()
آره بابا یه بار زمانی که آماتور بودم زنگ زدم در رفتم پیچیدم تو کوچه نگو در دیگه خونهه تو این کوچه بود زنه جلو در بود با بچه هاش کلی ضایع شدم
اما حرفه ای که باشی دیگه فرار نمیکنی
ااااااااا راس میگی همینا دیگه تهه تفریحمونهآره دیگه اینقدر کتاب ومجله و فیلم دیدیم که تهشون دراومدهاینقدر توی پارکها قدم زدیم که ردپامون زیرش نیم متر پایین رفته
آره دیگه اینقدر کتاب ومجله و فیلم دیدیم که تهشون دراومدهاینقدر توی پارکها قدم زدیم که ردپامون زیرش نیم متر پایین رفته
میسی تو هم امتحان کنت نشاط بخشهبابا ایوووووووووووول . خیلی با حالی تو دختر .
آره اینقد حال میده ....
چجوری مگه میشه .
چجوری با خودت بازی می کنی ؟![]()
ااااااااا راس میگی همینا دیگه تهه تفریحمونه
تو هم امتحان کن کیف میده
این یکیو باهات موافقم...میسی تو هم امتحان کنت نشاط بخشه
میتونی بپری جلو استادت بگی پپپپخخخخخخ
آره اینقد حال میده ....
کلی میخندی...یبار امتحان کن ضرر نداره
آره اونم آماتور بودم واسه دوران راهنماییم بودمن بچه بودم از این کارا خیلی می کردم . بعد با اعتماد به نفس کامل زنگ می زدم اما فرار نیم کردم .
من بچه بودم از این کارا خیلی می کردم . بعد با اعتماد به نفس کامل زنگ می زدم اما فرار نیم کردم .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
حوصلم سر رفته...... | گفتگوی آزاد | 23 | |
![]() |
حوصلم سررفته | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
من حوصلم سر رفته......... | گفتگوی آزاد | 56 | |
![]() |
حوصلم سر رفته بیاین کمک کنین...!!!! | گفتگوی آزاد | 113 | |
T | فکرهایتان را خیلی جدی نگیرید | گفتگوی آزاد | 0 |