حوصلم خیلی خیلی سر رفته ............

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه داستان امروز دوستم تعریف میکرد به نقل از دوستش خیلی جالب بود .
گفت یه دختره خودشو از رو پنجم اهواز پرد کرد تو اب خود کشی کرد بعد یه مرده با ماشین از اونجا رد شد دید و سری پرید تو اب و نجاتش داد بعد بش گفت مشکلت چیه ونم بش گفت شوهر مرده هم بش گفت بیا خودم میگیرمت و رفت از خانوادش خاشتگاریش کرد و گفت من اینو مثه یه ماهی از اب گرفتم خلاصه الان دارن زندگیشونو میکنن (البته این ماله زمانی بود که دوست دختر و دوست پسر نبود).خلاصه مطلب اینه که نگو از کجا پیدا میشه این وقت شب توکل کن پیدا میشه میخوای خودم بیام امشب بگیرمت
الان توکل کردم پس چرا شوهر پیدا نشد:w06:

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفت یه دختره خودشو از رو پنجم اهواز پرد کرد تو اب خود کشی کرد بعد یه مرده با ماشین از اونجا رد شد دید و سری پرید تو اب و نجاتش داد بعد بش گفت مشکلت چیه ونم بش گفت شوهر مرده هم بش گفت بیا خودم میگیرمت و رفت از خانوادش خاشتگاریش کرد و گفت من اینو مثه یه ماهی از اب گرفتم خلاصه الان دارن زندگیشونو میکنن (البته این ماله زمانی بود که دوست دختر و دوست پسر نبود).خلاصه مطلب اینه که نگو از کجا پیدا میشه این وقت شب توکل کن پیدا میشه میخوای خودم بیام امشب بگیرمت
چه باحال

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز

:surprised:

چرا کسی پست قبلی منو ندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w04::w04:

من دیدم عسیسم.

انقدرم که جوون بود استاده اما هیشی نگفت آخه منم از اونایی بودم که از درسش هیچی نمیفهممو همیشه ته کلاس حرف میزدم
شانس آوردم

ای خداااااااا از دسته تو :confused:

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوخی چلا حوصله ندالی؟
کارای پیشنهادیه مارو انجام بده
چه کاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیکارم:w05:
من دیدم تو هم برو شوهر کن
شوهر از کجا پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
چطوری آتیشپاره...

به توهم پیشنهاد میکنم که بری جلوی آینه با خودت گل یا پوچ بازی کنی...:w12:
تو حوصلت سر میرفت بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w12:

moein_rnd

عضو جدید
تو حوصلت سر میرفت بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w12:[/QUOTE]
آره بابا
نیدونم واسه چی همش میبازم...

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو حوصلت سر میرفت بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w12: