بله معمولا تا اونجایی که بنده اطلاع دارم در آلیاژهای غیر آهنی اساس تقسیمات بر دونوع آلیاژ ریخته گری و نوع نورد شده هست که معمولا" پارامترهای مهم مکانیکی رو شامل میشه.در مورد انواع ریخته گری چی اونم داره؟
با سلام .....من آنالیز پودری رادارم که چون در تخصص من نیست ، نمیدانم پودر آهن است یا اکسید آهن و کاربرد آن چیست.
Fe2O3 75.6%
Ti O 7.9%
Al2O3 2.96
و بقیه اکثرا بسیار کم (زیر 0.01%) .
سلام.من دقيق متوجه نشدم چي ميخواين.معمولا كتاب هاي بيو متريال يه قسمت هم در مورد بيو سراميك دارن. اگه جزئيات بيشتري واسم mail كنيد بهتر مي تونك كمكتون كنم
من فکر می کنم شما باید کتاب های کامپوزیت را بخوانید. چون سرمت ها کامپوزیت هستند.من یه سری اطلاعات کامل در مورد انواع سرمت ها , ویژگی ها و کاربردهاشون می خوام .
می خواستم بدونم که آیا کتاب و یا هر نوع منبع دیگه ایی هست که بطور کامل در مورد سرمت ها توضیح داده باشه یا نه ؟؟؟
اگه از دوستان (مخصوصا دوستانی که رشتشون سرامیکه) کسی اطلاعاتی در این مورد داره خواهشا دریغ نکنهچون من خیلی وقته که دارم این موضوع رو دنبال می کنم و هنوز به نتیجه نرسیدم.
![]()
با تشکر
A cermet is a composite material composed of ceramic (cer) and metallic (met) materials. A cermet is ideally designed to have the optimal properties of both a ceramic, such as high temperature resistance and hardness, and those of a metal, such as the ability to undergo plastic deformation. The metal is used as a binder for an oxide, boride, carbide, or alumina. Generally, the metallic elements used are nickel, molybdenum, and cobalt. Depending on the physical structure of the material, cermets can also be metal matrix composites, but cermets are usually less than 20% metal by volume.
بی متال جان
موضوع شماره ی یک شما به زودی براتون میزارم.
موضوع دو رو هم براتون دو تا تاپیک گذاشتم
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=281805#post281805
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=43118
موضوع شماره سه هم یه جدول به زودی براتون ارائه میدم
خواهش میکنمحامد جان مقالات را خوندم. خیلی مفید بود ، دستت درد نکنه![]()
من فکر می کنم شما باید کتاب های کامپوزیت را بخوانید. چون سرمت ها کامپوزیت هستند.
شما اگر تا به حال مطلبی پیدا نکرده اید به خاطر این است که در کتاب های سرامیک دنبال سرمت ها گشته اید.
در قسمت دانلودگاه یک کتاب انگلیسی در رابطه با کامپوزیت های فلز و سرامیک قرار داده ام. برای اطلاعات بیشتر از آن کتاب استفاده کنید.
خواهش می کنم دوست عزیز.دوست عزیز
ممنون بخاطر کتاب واقعا کتاب خوب و کاملی بود اما یه مسئله ایی هست و اون اینکه آیا منظور از کامپوزیت های فلز و سرامیک همون "سرمت" هست ؟؟؟؟
در ضمن آیا منبع فارسی هم در رابطه با این موضوع هست یا نه ؟؟
با تشکر
دوست عزیز معمولا" از نوع سوپر آلیاژهای تک کریستال انجماد جهت دار استفاده میشه که بهمنظور توسعه توربينهاي گازي مصرفي در هواپيماها و افزايش دماهاي كاري و كارآيي موتورها، بهطور مداوم روشهاي توليد سوپرآلياژها در حال بهبود است.سلام.
کسی هست در زمینه نوع سوپرآلیاژ شفت اصلی موتور جت اطلاعات داشته باشه.
ممنون میشم کمکم کنید،چون پروژه کارشناسیم در این رابطه هست.
بله نیکل کاربردی ترهبرای چنین کاربردهایی از سوپرآلیاژهای پایه ی نیکل استفاده می شه.
dostan man darbare tarahie valve hai sanate naft .
ertebat feshar ba jens va zekhamat
noe rikhtegi
anvae valv ha
be maghale ehtiaj daram
ba tashakor
دوست عزیز..dostan man darbare tarahie valve hai sanate naft .
ertebat feshar ba jens va zekhamat
noe rikhtegi
anvae valv ha
be maghale ehtiaj daram
ba tashakor
سلام دوست مندر مورد آبکاری الکتریکی با جریان پالسی اطلاعات میخواستم.
سلام دوستان
به یه مکانیکی دروموندهcry
کمک کنید لطفاً
من دارم یه دستگاهی می سازم (برای پروژه فاینال) طراحی رو از روی همین کتاب های درسی انجام دادم موادی هم که انتخاب کردم طبق استانداردهای تو همین کتاب ها بوده مثل ANSI یا UNS ولی تو بازار فولادها رو با کدهای ST می شناسن. می خوام بد.نم این کد ST چیه؟ مال کدوم استاندارده؟
مثلا من فولاد AISI 1020 یا UNS G10200 دارم ، می شه معادل چه STای؟
ممنون![]()
معادلش می شه ST-44سلام
متالیک جان ممنون که پاسخ دادین.
فقط من به کلید فولاد دسترسی ندارم اگه شما یا یکی دیگه از دوستان می تونستید معادل همین AISI 1020 به من بگین کارم راه می افتاد راستی ساتی نیست که این اطلاعات رو بده؟
به هر حال خیلی خیلی ممنون![]()
1- ساختار فلزات زیر میکروسکوپ نوری / دانشگاه سهندسلامدرصورت امكان لطفا يك منبع براي نمودار فازي آلياژهای فلزات مانند آلياژهای آلومينيم، نقره، روي معرفي كنيد. با تشكر