صبح شد ديگه مهندسين ........
هنوز خوابيديد ........
از من ياد بگيريد كه ديشب نخوابيدم

واسه اولین بار هیچ حرفی واسه گفتن ندارم

صبح شد ديگه مهندسين ........
هنوز خوابيديد ........
از من ياد بگيريد كه ديشب نخوابيدم
سلام. صبح بخیر!
کلاس شروع شد :دی
![]()
مثل اینکه شما فقط منتظر ما بودی نه![]()
حالا بگذار تو عمل همه چی مشخص شده...
ببینم تو از کجا می دونستی پول هام رو تو بالشم می گذارم؟؟
اه پس شما می خوای دل یک سری مومن رو شاد کنی؟؟
اگه شما شیرینی بخری مطمئن باش بچه ها دستت رو رد نمی کنن![]()
بعضی وقت ها که پست های خودم رو می خونم خنده ام می گیره
یه موقع هایی موتورم خاموشه یه موقع هایی هم روشن میشه؟ ولی در کل پسر خجالتیی هستم. حالا اون روز می بینید که کی از همه کمتر حرف می زنه
شوخی نکردم ها![]()
به به! سلام
کجایی شما؟
کتاب pattern to x-ray diffraction خوبه. متنش هم سخت نیست.
یادم نمیاد اسم نویسندش چیه. می گردم حتما بهتون می گم.
چی من از خودم تعریف نکنم شما تعریف می کنیی؟؟؟؟ می گن برای خودت احترام قائل باش تا دیگران هم برات احترام قائل شن یا یه همچین چیز هایی.ببین این بحث هایی که اینجا صورت می گیره رو خیلی هم جدی نگیر. من فقط دارم این کار ها رو می کنم که 2 تا پست بدن بچه ها، شما هم باید به خاطر این شاکر باشی، خداییش یه نیگاه بکن ببین...
این تاپیک داشت می خوابید روز هایی بود که یکی دو تا پست بیشتر تو این تاپیک نمی اومد.
منظورم 1 ماه پیش نیستا همین چند روز گذشته است. قبل از 5 شنبه.
امیدوارم بچه ها دلشون از من پر نباشه. با این وجود زیر فیتیله شرارت رو می دم پایین خوبه![]()
سلام!چند روز پيش در مورد NDTاينجا سوالي پرسيده بودم كه دوستان خوب حميده خانم و آقا رضا جواب دادند. الان فقط ميخوام بدونم كه كدام روش آنها در ايران بهتره و بازار بهتري داره! چون ميخوام در دوره هاش شركت كنم ولي قيمتشان خيلي بالاست و امتحان كردن آنها، كه ببينم مثلا اين بهتره يا اون زياد به صرف است! پس لطف كنيد و بگيد به نظر شما كدام روش در ايران بهتره و از بازار خوبي برخورداره؟( من شنيده بودم UT بهتره ولي نظر شما چيه؟)
ممنون
فرهنگ خانوم ما از شما انتظار ديگه اي داريما!چند رقمی؟؟؟یه رقمی!!!
امسال که همش اینجا ولوییم
عمرا بتونیم مجاز شیم![]()
آقا Thixo خوشم مياد به فكر بچه ها هستي و كم نمياري! شما به فكر شيريني باش!چی من از خودم تعریف نکنم شما تعریف می کنیی؟؟؟؟ می گن برای خودت احترام قائل باش تا دیگران هم برات احترام قائل شن یا یه همچین چیز هایی.ببین این بحث هایی که اینجا صورت می گیره رو خیلی هم جدی نگیر. من فقط دارم این کار ها رو می کنم که 2 تا پست بدن بچه ها، شما هم باید به خاطر این شاکر باشی، خداییش یه نیگاه بکن ببین...
این تاپیک داشت می خوابید روز هایی بود که یکی دو تا پست بیشتر تو این تاپیک نمی اومد.
منظورم 1 ماه پیش نیستا همین چند روز گذشته است. قبل از 5 شنبه.
امیدوارم بچه ها دلشون از من پر نباشه. با این وجود زیر فیتیله شرارت رو می دم پایین خوبه![]()
اگه شما خجالتي هستيد، من بايد چي بگم!بعضی وقت ها که پست های خودم رو می خونم خنده ام می گیره
یه موقع هایی موتورم خاموشه یه موقع هایی هم روشن میشه؟ ولی در کل پسر خجالتیی هستم. حالا اون روز می بینید که کی از همه کمتر حرف می زنه
شوخی نکردم ها![]()
اگه اتفاقي تو زندگيم بيافته كه در حد شيريني دادن باشه مطمئن باش خودم پيشنهاد شيريني دادن ميدم! فعلا الان شما رو بورسيد!حالا بگذار تو عمل همه چی مشخص شده...
ببینم تو از کجا می دونستی پول هام رو تو بالشم می گذارم؟؟
اه پس شما می خوای دل یک سری مومن رو شاد کنی؟؟
اگه شما شیرینی بخری مطمئن باش بچه ها دستت رو رد نمی کنن![]()
الان كه پست ميدم حتما كلاس تموم شده!سلام. صبح بخیر!
کلاس شروع شد :دی
بعضی وقت ها که پست های خودم رو می خونم خنده ام می گیره
شوخی نکردم ها![]()
واسه اولین بار هیچ حرفی واسه گفتن ندارم![]()
من دیروز بعد از ظهر adsl ام قطع شد واسه همین مجبور شدم امروز صبح جبران کنم.
اگه پست زیاد دادم و باعث شدم چشمای گلتون خسته شه منو ببخشید،![]()
فرهنگ خانوم ما از شما انتظار ديگه اي داريما!ناسلامتي الان شديد الگوي بعضي از بچه ها!
![]()
اگه شما خجالتي هستيد، من بايد چي بگم!
حالا همديگر رو ميبينيم، متوجه ميشيم ديگه!!!![]()
الان كه پست ميدم حتما كلاس تموم شده!
در هر حال آرزوي موفقيت براتون ميكنم!!![]()
معذرت خواهی نکن
اینجوری منم باید هر دفعه میام کلی معذرت خواهی کنما
ایجاد وظیفه نکن![]()
آره. فهمیدی؟
درخواستا زیاد بود گفتم دیگه روشونو زمین نندازم. فقط به خاطر گل روی شما!![]()
چرا شما انقدر دست و دل بازی؟؟؟
ورشکست می شی ها. از ما گفتن بود![]()
فرهنگ خانوم ما از شما انتظار ديگه اي داريما!ناسلامتي الان شديد الگوي بعضي از بچه ها!
![]()
اگه شما با یه شیرینی دادن دست از سر من بر می دارید که چشممممممم. شیرینی هم واستون می خرم، خوبه؟؟آقا Thixo خوشم مياد به فكر بچه ها هستي و كم نمياري! شما به فكر شيريني باش!اصلا ببينم كي دلش از تو پره؟ بگو تا حسابشو برسم!
![]()
اگه شما خجالتي هستيد، من بايد چي بگم!
حالا همديگر رو ميبينيم، متوجه ميشيم ديگه!!!![]()
اگه اتفاقي تو زندگيم بيافته كه در حد شيريني دادن باشه مطمئن باش خودم پيشنهاد شيريني دادن ميدم! فعلا الان شما رو بورسيد!![]()
بچه ها من هنوز تشکر دونیم رفرش نشده
چراااااااااااااااا؟
![]()
حالا بذارید هفته دیگه یا شاید شب نشینی همین هفته یه برنامه دارم توووووووووووووووووپ
پس منو ببینید باورتون نمیشه همین ادمم![]()
واقعا کارت درسته nimitzo
واقعا کم اورده![]()