سلام مهندسين گرامي!!!
من برگشتم.
اول كاري به عنوان سوغاتي به همه آتيش پاره ها 5 امتياز دادم.( به جز bimetal، خب تقصير خودشه خيلي پست كم داده)
البته اين وسط پاتي بازي هم كردم و به فرهنگ خانم 10 امتياز دادم.به چند دليل:
1- به ايشان يه قول جداگانه براي سوغاتي داده بودم.
2- اين چند مدته حسابي فعاليت كرده اند.
3- به عنوان شيريني براي مديريت.
4- بين شما پسرا تنها افتاده بود. (دليل كم آوردم.البته حميده خانم از قلم نيفتندا.)
5- پاچه خواري!!!!!!!!!!!!!!!
يه دنيا اينجا كار دارم، با يه عالمه پيشنهادهاي عالي!!!!!
منتظر باشيد.
راستي نبينم اينجا سوت و كور باشه ها
![]()
مرسی ... خوش آمدین!
ساعت 4:13 به وقت تهران.
وقت نماز شده!
بهتر برم.
تا فردا كه يه سورپرايز دارم شب خوش!
التماس دعا ...
سلام به همگي مهندسين گرامي!
اميدوارم هفته اي خوش و پر از اميد داشته باشيد. مخصوصا براي حميده خانوم و همگي دوستاني كه امتحان دارند.
ممنون
هفته خوبی داشته باشید
دستت درد نکنه جالب بود.
متاسفانه بر و بچز کمی خسیسن در این مقوله.![]()
آره ... واقعا

« حرفهايي است براي گفتن كه اگر گوشي نبود نمي گوييم؛ و حرفهايي هست براي نگفتن، حرفهايي كه هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمي آورند و سرمايه ماورايي هر كس حرفهايي هست كه براي نگفتن دارد؛ حرفهايي كه پاره هاي بودن آدمي اند و بيان نمي شوند مگر آنكه مخاطب خويش را بيابند.»
ميخواستم پيغام بذارم ولي حيفم اومد ديگران نيز از اين پاراگراف زيبا بي بهره باشند.
دوستان عزيز!
از اينكه ميبينم در اين جو دوستانه هستم بسيار خوشحالم و به خود مي بالم كه دوستاني همچون شما پيدا كردم. باور كنيد ديگه داشتم از اين دنياي غدار خسته ميشدم كه خداوند اينجا رو به من هديه داد. اميدوارم كه اين محيط پاك بماند و از هرگونه گله اي،كينه اي، توهيني و هر صفت رذل ديگري عاري باشد. خودتون شاهديد كه چقدر در جامعه ما افراد به فكر استفاده بردن (از هر نوعي) هستند. اميدوارم دوستان همچنان بدون هيچ قصد و غرضي در اين تالار به كار خود ادامه بدهند و من حقير رو هم به عنوان برادري كوچك قبول بكنند.
روي صحبتم با خواهر گراميم حميده خانم است!
نوشته هاي شما با لطافت خاصي همراه بود! اميدوارم با اين لطافت به بالاترين قله هاي معرفت و خودسازي دست پيدا كنيد. ( در ضمن پيغامي در وبلاگتان گذاشتم، اميدوارم از من پذيرا باشيد.)
خوب و خوش و سربلند باشيد
سلام ... ممنون
منم خوشحالم که اینجا دوستای خیلی خوبی پیدا کردم
متاسفانه هنوز نتونستم باز کنم وبلاگمو ... انگار اشکالی به وجود اومده
و ادامه جمله دکتر شریعتی اینه: " ... و در صمیم وجدان او آرام می گیرند و اگر مخاطب خویش را نیافتند نیستند و اگر او را گم کردند روح را از درون به آتش می کشند و دمادم حریق های دهشتناک عذاب برمی افروزند!!!"