سلام
منم تبريك ميگم عيدو.
منم تبريك ميگم عيدو.

اميدوارم در تمام مراحل زندگي بالاخص پروژه مذكور موفق باشيد! ( خيلي ادبي شد . نه؟؟؟)یه سلاااااااااااااااااااااام بلند بالا بعد از یه هفته
من این هفته (دو روزشو) برای یه ذوب اساسی رفتم اصفهان واقعاً جاتون خالی بود منظورم سر ذوبه .این یه پروژه سنگینه می خواستم از همگیتون خواهش کنم که برام دعا کنین و بعد من هم مثل دوستان دیگه عید رو هم تبریک میگم.
![]()
90% فرداست ديگه! حالا خودتونو نگه داريد، غششششش نكنيدا!حالا اصلا عید که معلوم نیس کی باشه!!!
من که دیگه دارم از حال میرم ..
90% فرداست ديگه! حالا خودتونو نگه داريد، غششششش نكنيدا!
حميده خانم شما نبايد بخوابيد! نه، نبياد بخوابيد وگرنه....( ببخشيد ياد فيلمها افتادم، اينجا بهتره بخوابيد
)
اقايون و خانوماي در اينده بي كار ،لطفا جمع كنيد اين مسخره بازيا رو چي فكر كردين،فكر كردين مهندسين ،اخرش كه چي ؟اگه خيلي زرنگ باشين مي شين استاد بوفالمو ديگه (ريخته گر جومونگ)من سال دوم اين رشته ي مضخرف(متالوري )ام...ميخوام خود كشي كنم كه چرا به ايندم اين جوري گند زدم ....خلاصه اين كه اي جماعت بد بخت خدانگهدار ..اميدوارم آهناي ذوب شده بريزه رو سره كسايي كه اين رشته رو به قول خودشون(مادر يا پدر رشته هاي مهندسي)رو ايجاد كردن..................
حالا اصلا عید که معلوم نیس کی باشه!!!
من که دیگه دارم از حال میرم ..
تا اونجا که من یادم میاد همیشه تو تشخیص اول ماه و اخر ماه مشکل داشتیم.....
هنوز نمیدونیم عید کیه؟؟!!
کلا باحالیم
ولی عیدتون پیش پیش مبارک
حمیده جونم جای من بودی چه میگردی؟؟!!1
ولی بچه ها نمیدونم به کی بد کرده بودم که اینجوری خدا گذاشت تو کاسه ام.(امتحان دادن تو ماه رمضون)
من حتبی 2 تا امتحان هم تو یه روز دادم.
روزای اخر میگفتم فقط تموم شه مهم نبود چه شکلی
قیافم شبیه نرم تنان شده(حسابی کم کردم این مدت)
سلام. من تازه توی این سایت و این تالار عضو شدم. امیدوارم که بتونیم واسه ی هم مفید واقع بشیم و اساسی از امکانات این سایت استفاده کنیم.
من تازه شدم دانشجوی مهندسی مواد-سرامیک و این که این رشته رو انتخاب کردم فقط به خاطر علاقم به مبحث نانوتکنولوژی (نانومواد) بوده. حالا سؤالم از دوستان و عزیزانی که اینجا هستن اینه:
به نظرتون من به عنوان یه دانشجوی نونهال واسه ی این که بتونم تو مبحث نانوتکنولوژی ادامه تحصیل بدم و موفق بشم از همین اول کاری چی کار باید بکنم و چه مسیری رو برم؟ و این که اصلاً این رشته تو ایران هست یا نه؟؟؟
پیشاپیش ممنون از همه به خاطر راهنمایی های خوشگلتون.![]()
به نظرم باید برای تغییر حال و هوای تالار برای بچه های ارشدمون(به به.چه مزه ای میده یکی دیگه بخونه تو پزش رو بدی) مثل کلاس اولیه جشن شکوفه ها بگیریم.
یادمه قدیما گل میدادن به بچه ها.ولی امسال به بچه های (2قلو هستن)خواهر من گفتن بادکنک.
من اینجا هم بادکنک به ارشدیا میدم هم گل.
بازم تبریک میگم به همه اونایی که امسال دانشجوی ارشد شدن. به thix. REZAB.MASOUD65.AYSUDA. و...........