حكم ارتباط دختر و پسر قبل از ازدواج

مونا

عضو جدید
ارتباط دختر و پسر قبل از ازدواج براى آشنايى با همديگر چگونه است؟

جواب : آشنايى دختر و پسر اگر براساس ضوابط شرعى باشد اشكالى ندارد البته اسلام دوستى مخفيانه دختر و پسر را ولو به بهانه ازدواج نهى مى‏كند چه اين كه آسيب‏هاى جبران ناپذيرى را بدنبال دارد بنابراين اگر دختر و پسرى همديگر را مى‏پسندند بهتر آنست كه بصورت غير مستقيم در مورد خانواده همديگر تحقيق كنند و بعد از آن با اطلاع خانواده با همديگر صحبت كنند و در صورت تفاهم ازدواج كنند.
بسيارى از اين ارتباطات دختر و پسر قبل از ازدواج جنبه احساسى دارد و نيازهاى جنسى در واقع پشت صحنه است منتها براى اينكه جنبه مثبتى به آن ارتباط بدهند مى‏گويند براى رسيدن به تفاهم براى ازدواج است.
لذا توصيه مى‏شود ابتدا خانواده همديگر را شناسايى كنيد بعد از اينكه به اين نتيجه رسيديد كه خانوده‏ها از ابعاد مختلف به هم نزديك هستند و وصلت بين اين دو خانواده مناسب است آنگاه از طريق آنچه عرف است و در جامعه ما مرسوم مى‏باشد به خواستگارى رفته و صحبتهاى ابتدايى براى تفاهم بيشتر انجام بگيرد .
زيرا بيشتر اوقات آن صحبت‏هاى دختر و پسر موجب مى‏شود قبل از تفاهم علاقه شديد در طرفين به وجود يايد و آنگاه همه چيز را تحت‏الشعاع قرار دهد و قدرت انتخاب را از آنها بگيرد كه معمولاً نيز چنين مى‏شود و بيشتر ازدواج‏هاى اين چنينى نيز با شكست مواجه مى‏شود.

منابع: تحريرالوسيله امام خميني(ره)، اجوبه الاستفتاات مقام معظم رهبري، رساله هاي علميه مراجع

navak

عضو جدید
سلام

بحث جالبی مطرح کردین ببینم شما خودتون اینو کامل قبول داری؟

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
--------------------------
اقا شديدا موافقم با شما:surprised::)
من نميدونم چرا اينا همه چيزو به ازدواج ربط ميدن اي بابا اخه عزيز من اينقدر اين چيزا رو گفتين كه الان روابط اينجوري شده ديگه همه فك ميكنن از اخرش بايد ازدواج كنن و...
دوستي عادي مثلا يك دختر و پسر مثل 2 تا دختر يا 2 تا پسر دوست باشن نميشه؟
به نظر من كه دوست عادي بودن خيلي بهتره و ادم 10000000000000000 تا دوست داشته باشه عادي بهتر از اينه كه با يك نفر سركاري به بهونه ازدواج دوست باشه!!! ختم كلام;)

amin001

عضو جدید
من نميدونم چرا اينا همه چيزو به ازدواج ربط ميدن اي بابا اخه عزيز من اينقدر اين چيزا رو گفتين كه الان روابط اينجوري شده ديگه همه فك ميكنن از اخرش بايد ازدواج كنن و...
به نظر من كه دوست عادي بودن خيلي بهتره و ادم 10000000000000000 تا دوست داشته باشه عادي بهتر از اينه كه با يك نفر سركاري به بهونه ازدواج دوست باشه!!! ختم كلام;)

موافقم.......
من هم دوست دارم که تعداد دوستان نرمال زیادی داشته باشم اما هرگز دوست نداشتم که درگیر یک نفر بشم اون هم سبک اکستریم !!!!!چون به نظر من این طور دوستی ها در نهایت خود فرد را محدود میکند.

amin001

عضو جدید

جواب : آشنايى دختر و پسر اگر براساس ضوابط شرعى باشد اشكالى ندارد البته اسلام دوستى مخفيانه دختر و پسر را ولو به بهانه ازدواج نهى مى‏كند چه اين كه آسيب‏هاى جبران ناپذيرى را بدنبال دارد بنابراين اگر دختر و پسرى همديگر را مى‏پسندند بهتر آنست كه بصورت غير مستقيم در مورد خانواده همديگر تحقيق كنند و بعد از آن با اطلاع خانواده با همديگر صحبت كنند و در صورت تفاهم ازدواج كنند.
بسيارى از اين ارتباطات دختر و پسر قبل از ازدواج جنبه احساسى دارد و نيازهاى جنسى در واقع پشت صحنه است منتها براى اينكه جنبه مثبتى به آن ارتباط بدهند مى‏گويند براى رسيدن به تفاهم براى ازدواج است.
لذا توصيه مى‏شود ابتدا خانواده همديگر را شناسايى كنيد بعد از اينكه به اين نتيجه رسيديد كه خانوده‏ها از ابعاد مختلف به هم نزديك هستند و وصلت بين اين دو خانواده مناسب است آنگاه از طريق آنچه عرف است و در جامعه ما مرسوم مى‏باشد به خواستگارى رفته و صحبتهاى ابتدايى براى تفاهم بيشتر انجام بگيرد .
زيرا بيشتر اوقات آن صحبت‏هاى دختر و پسر موجب مى‏شود قبل از تفاهم علاقه شديد در طرفين به وجود يايد و آنگاه همه چيز را تحت‏الشعاع قرار دهد و قدرت انتخاب را از آنها بگيرد كه معمولاً نيز چنين مى‏شود و بيشتر ازدواج‏هاى اين چنينى نيز با شكست مواجه مى‏شود.

منابع: تحريرالوسيله امام خميني(ره)، اجوبه الاستفتاات مقام معظم رهبري، رساله هاي علميه مراجع

خیلی معذرت میخواهم ....اما من نصف بیشتر حرفای بالا رو قبول ندارم چون فقط

در مورد دوستی با جنس مخالف نهایتا این به خود شخصیت فرد برمیگرده که هنگام دوستی با جنس مخالف چه مقدار حد و حریم انرا نگه میدارند.چه مقدار میخواهد پیشروی کند و.....
.
.
اما حالا از علمائ عزیز و نخبه مملکت یک سوال دارم:
در حالی که قدرت اقتصادی عامه مردم به شدت پایین امده و میانگین سن ازدواج پسران امروزه حتی فراتر از 32 سال رفته است ایا این موجودات باید +30 سال دوست داشتن را تجربه نکنند؟...ها؟

شما کوچولو ها فقط یه مشت طوطی هستین ......طوطوهای کوچولو...
..
مشکل مملکتمون هم همینه که به جای اینکه ایده های نو را مطرح کنیم فقط ؟!**!!**؟! ها رو بلغور میکنیم....افسوس که ارزش تعقل انسان این همه نادیده گرفته میشه.....

.
.
جالب تر که مدعی میشیم که از تمام جهان بیشتر میفهمیم اما انوقت عرضه حل کردن یکی از ساده ترین مسائل را هم نداریم:warn:

savda

عضو جدید
من فکر میکنم تاپیک ایشون در مورد کسانی هست که با هم قصد

ازدواج دارن و شناخت قبل ازدواج نه دو تا دوست معمولی همه دوستی

هارو نمیشه به ازدواج ختم کرد:king:

دوستی دختر وپسر از نظر من هم هیچ ایرادی نداره ولی در بعضی مواقع

باعث عشق و عاشقی های احمقانه ای میشه که عواقب خوبی نداره

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اول جواب امین:
اگر کمی از آن دانش بسیار زیادت را بکار می بردی می فهمیدی که این جواب یک سوال از یک اندیشمند است چه تو قبول داشته باشی و چه نه و یا حتی می توانی به عنوان یک نظر از هزاران نظر مختلف ببینی اش. همه مسائل را با هم قاطی کردن کار ما ایرانی هاست. یکی از توابع تعقل جدا کردن قضایای مختلف از هم است.

دوم هومن:
آیا اگر خواهر خودت با این استدلال که گفتی سراغ یک پسر برود باز هم همین کلام را استفاده می کنی.

سوم بقیه دوستان :
این احماقه است که فرض کنیم یک دوستی طولانی مدت با جنس مخالف آن هم از نزدیک عواقب دیگری نداشته باشد شماها صریحاً می توانستی بگویید ما به آزادی جنسی اعتقاد داریم (البته برای همه ما آزادی یعنی تنعم از آن نه ضربه خوردن یعنی طرف استفاده کننده ما باشیم نه تحت سوئ استفاده)

آخرین ویرایش:

srn57

عضو جدید
بحث بیجایی راه میندازی علی!
کی از رابطه جنسی صحبت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کس نظر و اعتقاد خودشو داره و میتونه مطرح کنه.
منم چند تا خط کوچیک زدم در جواب دوست عزیزی که این مطلب بی پایه رو از یک جایی کپی کردن و هیچ منبع و مرجعی هم نداشت.
شما بهتره همه چیو قاطی نکنی علی جان!
بله میدونیم شما آدم خوبی هستی .
بهشت مال شما!!

srn57

عضو جدید
من عذر میخوام.
منبعش اونقدر بزرگ نوشته شده که ندیدم اولش!!!!!!
همه حرفهش هم مردود نیست به نظر من.
کلا به نظر من:
این موضوع یک حکم شرعیه که مشخصا به سبک هحکام رساله ای نوشته شده.
همین و بس!
حالا هرکی عمل کرد یا نکرد بستگی به اعتقاد خودش داره.
واصلا به نظرم ارزش و جای بحث نداره!

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این درسته آقا رضا دستت درد نکنه که موضعت را روشن بیان کردی . اینکه ما به اسم روشنفکر بودن هر چی غیر از نظر خودمونه رو زیر سوال ببریم درست نیست بلکه به قول آقا رضای گل ما که خیلی از دست من عصبانیه می تونید عمل کنید و می تونید نکنید ولی نمی تونید توهین کنید به حکم و کسی که حکم را داده و کسی که این حکم را قبول دارد . کسی نیست به بعضی ها بگه تو که طوطی نشدی کجای عالم رو گرفتی که ما عقب موندیم.

amin001

عضو جدید
ها....!؟
اخ...
اول چند تا نکته:اینکه اگر منابع این رساله :منابع: تحريرالوسيله امام خميني(ره)، اجوبه الاستفتاات مقام معظم رهبري، رساله هاي علميه مراجع

باشد که بنده به تمام این عزیزان اعتقاد دارم و احکام ایشان را برای تمامی پیروان ایشان حکمی علمی و اثبات شده و واجب الاجرا میدانم.ضمن اینکه منظور اینجانب توهین به احکام و اعتقادات افراد نبوده است بلکه منظورم گلایه ای بوده که چرا بعضی از احکام با توجه به نیازهای جامعه و تغییرات فرهنگی به روز رسانی نمیشوند و اگر بروزرسانی گردیده منظور من معطوف به خانم مونا هست که چرا از منابع جدید تری استفاده نکرده اند (ثبت شد به عنوان m1)
****از تمامی عزیزانی که از پست قبلی بنده تشکر کرده بودند خواهش مندم که از این پست هم به دلایلی احتمالی و امنیتی حتما تشکر بفرمایند****

amin001

عضو جدید
اول جواب امین:
اگر کمی از آن دانش بسیار زیادت را بکار می بردی می فهمیدی که این جواب یک سوال از یک اندیشمند است چه تو قبول داشته باشی و چه نه و یا حتی می توانی به عنوان یک نظر از هزاران نظر مختلف ببینی اش. همه مسائل را با هم قاطی کردن کار ما ایرانی هاست. یکی از توابع تعقل جدا کردن قضایای مختلف از هم است.

دوم هومن:
آیا اگر خواهر خودت با این استدلال که گفتی سراغ یک پسر برود باز هم همین کلام را استفاده می کنی.

سوم بقیه دوستان :
این احماقه است که فرض کنیم یک دوستی طولانی مدت با جنس مخالف آن هم از نزدیک عواقب دیگری نداشته باشد شماها صریحاً می توانستی بگویید ما به آزادی جنسی اعتقاد داریم (البته برای همه ما آزادی یعنی تنعم از آن نه ضربه خوردن یعنی طرف استفاده کننده ما باشیم نه تحت سوئ استفاده)
اما حالا یه چند تا جواب ......
طبق یکی از قوانین قانون اساسی نظر شخصی افراد محترم هست و تفتیش عقاید ممنوع است پس:1.اینکه هومن چنین استدلالی را به عنوان نظری شخصی بیان میکند محترم هست و شما فقط حق دارید بیان کنید که با ان موافقید یا مخالف پس نباید به خودت اجازه دخالت در امور شخصی یا اظهار نظر در مورد مسائل شخصی ایشان را بکنید.......ها! پس تو قانون شکنی کردی! چطور جرات میکنی که به حقوق افراد تجاوز کنی؟.....تا اینجا 1-1 پسرم
2.وقتی مسائل اجتماعی-فرهنگی شکل پیچیده تری به خودش میگیرد این از توان و قدرت استدلال گر هست که بتواند یک مسئله را از جنبه های مختلف بررسی کند......نهایتا برای شما متاسفم که اینطور فکر میکنید "ساده ترین راه برای مشکل ترین مسائل" حکم میکنیم که حرام است.... تمام شد و رفت ..... هل مسئلته؟!
.......در حالی که در کشور های پیشرفته مجموع نظرات پزشکان متخصص و روانشناسان و جامعه شناسان و ...........را روی هم میریزند و یک نتیجه گیری کلی میکنند...........به خاطر همین هست که برای نوجوانان انها این مسائل ابتدا یک هنجار هست و سپس کاملا عادی میشه در حالی که در کشور ما ابتدا یک هنجار و سپس تبدیل به یک بحران میشه.
و السلامfor now
البته بچه ها به من میگن پوکر بازی ات قوی هست اما تا به حال بازی نکرده ام!!......:que:
اره طوطو ها با MJ خلاف سنگینه!!

آخرین ویرایش:

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
امین جان اینجا داریم با هم بحث می کنیم و نظرات همدیگر را به چالش می کشیم اگر قرار بر این باشه که هر کس جدا از نظر دیگران تنها به اظهار نظر خود بپردازد که این تاپیک یا بحث را باید ریخت توی سطل آشغال. یکی از دلایل عقب ماندگی ما ایرانی ها که مهمترینش هم هست اینه که هر ایرانی خود را علامه دهر می دونه و نظرات غیر از نظر خودشو احمقانه ، متحجر و ..... می دونه . من خودم اساساً با بحث تقلید مخالفم و این مخالفت برمی گرده به ذهنیات و باورهای خودم ولی این نباید به اینجا ختم بشه که دیگرانی که تقلید می کنند را یک عده طوطی یا هر چی که شما اسم می گذارید بنامم.
من از هومن خواهش کردم که با تصور شرایطی که من برایش توصیف کردم در باورهای خود بازبینی مجددی داشته باشد (خواه توجه کند و خواه نه - صلاح مملکت خویش خسروان دانند).

nima_nr

عضو جدید

راجع به این نوشته ی زیباتون باید بگم که:
1.من اصلا منبعتونو قبول ندارم.
2.اوناایکه این مزخرفاتو نوشتن اصلا به نیازهای منو شما نگاه نکردن.
انسان یک سری نیازهای ثابت داره که تا آخر عمرش باهاش مثل :غذا و پوشاک و...
ویک سری نیازهای متغیر داره که در طول عمر بوجود میاد و از بین میره
حالا اگه خدا رو قبول دارید و قبول دارید که این نیازهارو خدا در وجود انسان قرار داده و همچنین خدا کار بیهوده انجام نمیده چطور میتونید این مزخرفاتو بگین.
مگه خدا بیکار بوده نیاز به ارتباط با جنس مخالفو(البته نه اون ارتباط) تو ما بزاره بعد بگه به این نیاز کاری نداشته باشین.
حرف ازدواجم نزن که با این اوضاع مملکت امکان پزیر نیست.:confused:

nima_nr

عضو جدید
راجع به این نوشته ی زیباتون باید بگم که:
1.من اصلا منبعتونو قبول ندارم.

2.اوناایکه این مزخرفاتو نوشتن اصلا به نیازهای منو شما نگاه نکردن.
انسان یک سری نیازهای ثابت داره که تا آخر عمرش باهاش مثل :غذا و پوشاک و...
ویک سری نیازهای متغیر داره که در طول عمر بوجود میاد و از بین میره
حالا اگه خدا رو قبول دارید و قبول دارید که این نیازهارو خدا در وجود انسان قرار داده و همچنین خدا کار بیهوده انجام نمیده چطور میتونید این مزخرفاتو بگین.
مگه خدا بیکار بوده نیاز به ارتباط با جنس مخالفو(البته نه اون ارتباط) تو ما بزاره بعد بگه به این نیاز کاری نداشته باشین.
حرف ازدواجم نزن که با این اوضاع مملکت امکان پزیر نیست.:confused:

phalagh

مدیر بازنشسته
جالبه برام اکثریت کسانی که از این نوع ارتباط دفاع کردن از آقایون محترم بودند.کسانی که در اینجور روابط کمترین ضربه رو میخورن یا بهتر که بگم اصلا ضربه نمی خورند.
اما خانومای بیچاره در بهترین وضعیت که بگیم در رابطشون فقط موضوع عاطفی مطرح بوده بعد از جدایی بدترین ضربه رو اون خانوم میخوره.
واقعا که!!!! بعضیها از از تامین نیازهاشون حرف میزنند و هم از دوست بودن. آخه مگه دوستی برای تامین نیازه؟ چه نیازی؟ نیاز عاطفی؟ یا نیاز جنسی؟ اگه نیاز عاطفیه که اگه تامین بشه باعث تعلقات خاطر هر دو طرف میشه.و این در آینده براشون مشکل ساز خواهد بود، نگید اینطوری نیست که این تو علم هم ثابت شده. اما اگه نیاز جنسی باشه که وای به حال اون دختر و شوهر آینده اش!!!!
گرچه من اگه بدونم یه نفر در گذشته اش با جنس مخالف رابطه ای خارج از عرف داشته به هیچ وجه حاضر نیستم بهش نگاه کنم چه برسه که بخوام باهاش ازدواج کنم.
تو اینجور رابطه ها معمولا هر دو طرف محبهای زیادی به هم میکنن. همسر یعنی کسی که آدم همه وجودش رو تقدیمش میکنه. چه طور آدم میتونه وجودش رو به کسی تقدیم کنه که قبلا قسمتی از وجودش رو به کس دیگه تقدیم کرده. به قول چارلی چاپلین :" دخترم تن تو متعلق به کسی است که روحش را برای تو عریان کرده است."

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من هم منبعو قبول دارم. هم اشخاصی که اینارو گفتن. اما خب شاید به نظرم یه کم زیاده روی باشه. به نظر من هم خیلی از پستها شایسته ی تشکر هست که متاسفانه چون از زمانش گذشته نمیشه . پس همین طوری زبانی بپذیرند.
قرار نیست چون همه چیز عوض شده این قوانین هم تغییر کنه. چون نیاز ها همونه. حالا چون تکنولوژی پیشرفت کرده قرار نیست خیلی چیزای دیگه هم فرق کنه که.
البته من هم با روابط دوستانه البته روابطی که در اون قصد سوء استفاده نباشه موافقم. اما خب شرمنده الان نمیشه اعتماد کرد. قصد توهین به اقایون محترمو ندارم منظورم خانوم هم هستن. میدونم الان همه فکر میکنن که حتما منم جزو اون دسته ادمایی هستم که از این روابط بدلیل دیدن خیانت یا هر چیز دیگه ای دل خوشی ندارم اما این جوری نیست.
من هم مطمئنا با هر رابطه ای که واقعا بدون هر قصدی باشم موافقم. اما چه کنیم که در جامعه ای هستیم که اینها را همش باید به خواب دید.

sh.mojtaba

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
اما حالا یه چند تا جواب ......
طبق یکی از قوانین قانون اساسی نظر شخصی افراد محترم هست و تفتیش عقاید ممنوع است پس:1.اینکه هومن چنین استدلالی را به عنوان نظری شخصی بیان میکند محترم هست و شما فقط حق دارید بیان کنید که با ان موافقید یا مخالف پس نباید به خودت اجازه دخالت در امور شخصی یا اظهار نظر در مورد مسائل شخصی ایشان را بکنید.......ها! پس تو قانون شکنی کردی! چطور جرات میکنی که به حقوق افراد تجاوز کنی؟.....تا اینجا 1-1 پسرم
2.وقتی مسائل اجتماعی-فرهنگی شکل پیچیده تری به خودش میگیرد این از توان و قدرت استدلال گر هست که بتواند یک مسئله را از جنبه های مختلف بررسی کند......نهایتا برای شما متاسفم که اینطور فکر میکنید "ساده ترین راه برای مشکل ترین مسائل" حکم میکنیم که حرام است.... تمام شد و رفت ..... هل مسئلته؟!
.......در حالی که در کشور های پیشرفته مجموع نظرات پزشکان متخصص و روانشناسان و جامعه شناسان و ...........را روی هم میریزند و یک نتیجه گیری کلی میکنند...........به خاطر همین هست که برای نوجوانان انها این مسائل ابتدا یک هنجار هست و سپس کاملا عادی میشه در حالی که در کشور ما ابتدا یک هنجار و سپس تبدیل به یک بحران میشه.
و السلامfor now
البته بچه ها به من میگن پوکر بازی ات قوی هست اما تا به حال بازی نکرده ام!!......:que:
اره طوطو ها با MJ خلاف سنگینه!!
دوست عزیز تا حالا چندین نظریه ی مختلف روانشناسان دنیا به سنگ خورده و از رده خارج شده. روانشناسی مثل امرسون با نظریه ی مضحک هم جنس بازی... (البته به نظرم برای امرسون هست)
با توجه به اینکه از اینجور نظریه ها و دانشمندان کم نبودند آیا میشه به هر نظریه ای از طرف روانشناسان و متخصصان اعتماد کرد؟
آیا متخصص تر از خدا توی آدم شناسی هست؟ آیا خدا عالم کامل نیست؟
همین خدا توی سوره ی نساء آیه ی 25 به زنان میگه با مردان دوست نشوید! {...ولا متخذات اخدان} و بعد تو سوره ی مائده آیه ی 5 این سفارش رو به مردان میکنه...
به نظر شما متخصصان و روانشناسان کشورهای پیشرفته بیشتر می فهمند یا خدا؟
بگذریم... سوال من اینه که اگر یک روز بفهمید مادر یا خواهر شما با یک جنس مخالف داره گل میگه و گل می شنوه و میگه و میخنده، چیکار میکنی؟
بدون تعصب و با غیرت فکرکن جواب بده. اگر نویسنده ی این احکام رو قبول نداری، امام علی رو که قبول داری، امام علی به امام حسن می فرمایند: پسرم هرآنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند! اگر خودت ناراحت میشی ناموست با نامحرم باشه چطور بقیه ناراحت نمی شوند.

البته شرایط مزخرف جامعه تو ازدواج و... را قبول دارم و ماها که مرد هستیم و شرایط خاص تری نسبت به زنان داریم هم قبول دارم ولی به نظر شما باید با عمل نکردن به اخلاقیات و قرآن نیازهای خودمون را برطرف کنیم یا راه دیگری پیدا کنیم.
این حرفت هم رو تایید میکنم که راحت ترین راه، بهترین راه نیست؛ سخت ترین راه بهترین راه هست و این مردان سخت هستند که توی تاریخ می مونند.

بهشت نصیبتون

heleya

عضو جدید
منم دقیقا با شما موافقم ولی هیچ کی درکش نمی کنه کسیو برام مثال بزنین که نسبت به دوست دختر یا پسرش یه هم چین حسیو نداشته باشه البته من خودم اعتراف می کنم که دخترا بیشتر حس ازدواج:smile: درشون ایجاد میشه

chehresaz

عضو جدید
جالبه برام اکثریت کسانی که از این نوع ارتباط دفاع کردن از آقایون محترم بودند.کسانی که در اینجور روابط کمترین ضربه رو میخورن یا بهتر که بگم اصلا ضربه نمی خورند.
اما خانومای بیچاره در بهترین وضعیت که بگیم در رابطشون فقط موضوع عاطفی مطرح بوده بعد از جدایی بدترین ضربه رو اون خانوم میخوره.
واقعا که!!!! بعضیها از از تامین نیازهاشون حرف میزنند و هم از دوست بودن. آخه مگه دوستی برای تامین نیازه؟ چه نیازی؟ نیاز عاطفی؟ یا نیاز جنسی؟ اگه نیاز عاطفیه که اگه تامین بشه باعث تعلقات خاطر هر دو طرف میشه.و این در آینده براشون مشکل ساز خواهد بود، نگید اینطوری نیست که این تو علم هم ثابت شده. اما اگه نیاز جنسی باشه که وای به حال اون دختر و شوهر آینده اش!!!!
گرچه من اگه بدونم یه نفر در گذشته اش با جنس مخالف رابطه ای خارج از عرف داشته به هیچ وجه حاضر نیستم بهش نگاه کنم چه برسه که بخوام باهاش ازدواج کنم.
تو اینجور رابطه ها معمولا هر دو طرف محبهای زیادی به هم میکنن. همسر یعنی کسی که آدم همه وجودش رو تقدیمش میکنه. چه طور آدم میتونه وجودش رو به کسی تقدیم کنه که قبلا قسمتی از وجودش رو به کس دیگه تقدیم کرده. به قول چارلی چاپلین :" دخترم تن تو متعلق به کسی است که روحش را برای تو عریان کرده است."

کاملا موافقم...
ولی دوستی های معمولی اگه واقعا معمولی باشه مشکلی نداره...چون هدفش ارضای میل روحی یا جنسی نیست.

Garibong

اخراجی موقت
کاملا موافقم...
ولی دوستی های معمولی اگه واقعا معمولی باشه مشکلی نداره...چون هدفش ارضای میل روحی یا جنسی نیست.

نمیشه آقا...

با این فرهنگ نمیشه... تازه حتی اگه از دید شرع مشکل نداشته باشه...

بخوای ازدواج کنی، تازه اگه دختر نفهمه قبلا با کی بودی بعدش می فهمه و معلومه چی میشه (حتی بدون نیست بد!)...

از طرف دیگه...
کی حاظره با همچین دخترها یا پسرهایی که سابقشون معلوم نیست سالم هستند یا نه، اعتماد کنه برای ازدواج!؟

همین تفکر جدایی دختر و پسر برای فرهنگ ایران مناسبه.

saeidshahi

عضو جدید
سلام
بالا نگفتن به بهونه ازدواج دوست باشن گفتن براي مقدمه ازدواج كه شناختي باهم داشته باشن چند جلسه اي با اطلاع خانواده با هم صحبت كنن.
تو رابطه هاي دختر پسر هدف از دوستي چيه؟
اگه نيت اوليه هم خوب باشه باز هم به خاطره غريزه و تفاوت هايي كه وجود داره اين رابطه ها چقدر ميتونه سالم بمونه البته دشمن قسم خورده رو هم از ياد نبريم(شيطان)؟

saeidshahi

عضو جدید
خیلی معذرت میخواهم ....اما من نصف بیشتر حرفای بالا رو قبول ندارم چون فقط

در مورد دوستی با جنس مخالف نهایتا این به خود شخصیت فرد برمیگرده که هنگام دوستی با جنس مخالف چه مقدار حد و حریم انرا نگه میدارند.چه مقدار میخواهد پیشروی کند و.....
.
.
اما حالا از علمائ عزیز و نخبه مملکت یک سوال دارم:
در حالی که قدرت اقتصادی عامه مردم به شدت پایین امده و میانگین سن ازدواج پسران امروزه حتی فراتر از 32 سال رفته است ایا این موجودات باید +30 سال دوست داشتن را تجربه نکنند؟...ها؟

شما کوچولو ها فقط یه مشت طوطی هستین ......طوطوهای کوچولو...
..
مشکل مملکتمون هم همینه که به جای اینکه ایده های نو را مطرح کنیم فقط ؟!**!!**؟! ها رو بلغور میکنیم....افسوس که ارزش تعقل انسان این همه نادیده گرفته میشه.....

.
.
جالب تر که مدعی میشیم که از تمام جهان بیشتر میفهمیم اما انوقت عرضه حل کردن یکی از ساده ترین مسائل را هم نداریم:warn:

اقا امين تايپيك بالا بر اساس قران وروايات هستش يعني اينكه چون خدا ما رو افريده از شاكله و روحيات ما بهتر از خودمون خبر داره چون ما رو خلق كرده در مورد اين كه بستگي به فرد داره بستگي داره هم هيچ كدوم ما از دام شيطان و نفس در امون نيستيم پس بهتره كاري نكنيم كه در مقابل خدا شرمنده بشيم در ثاني شما ترجيح ميدي همسر اينده ات چه جوري باشه قبلا رابطه دوستي داشته باشه يا نداشته باشه؟
در مورد مسايل اقتصادي هم خدا خودش براي تامين زندگي مشترك وعده داده:
از مصاديق وعدة الهي است كه فرموده است: «مردان و زنان بي‌همسر خود را همسر دهيد، همچنين غلامان و كنيزان صالح و درستكارتان را، اگر فقير و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بي‌نياز مي‌سازد. خداوند گشايش دهنده و آگاه است.»سورة نور، آية 32.
پيامبر فرموده است: «براي وسعت رزق، زن بگيريد، زن بركت دارد
من خودم يك سال و نيم ازدواج كردم نه تنها به مشكل نخوردم بلكه الحمدالله خونه و ماشين هم خريدم.