خودم چنتاروش دارم میگم:
حناخیلی خوبه واسه ریشه مو،هم موهاروخوشرنگ میکنه هم اینکه باعث میشه موهاپرپشت ترومقاوم تربشن
خب چیاروباحناقاطی کنیم که بهترباشه؟سوال خوبیه

ابتداحنایی که میگیرین بایدخالص باشه ازعطاری بیگیرین وبگین که صددرصدگیاهی باشه ازاون بسته بندیایی که پرازموادشیمیایه نگیرین خوب نیس،خب بعدحناروبایه مقدارآب قاطی میکنید(توجه داشته باشیدازماسک ودستکش استفاده کنیناو

)سپس روغن نارگیل یازیتون بدون بوی خوش چون یه سری روغنای گیاهی بایه بوی عطرخاصی هس توبازارکه ریزش موروزیادمیکنن تااینکه بهترش بکنن،روغن روبه حنااضافه میکنین وخوب هم میزنین وبعدش یه عددزرده تخم مرغ اضافه میکنین،خاستینم سدرم به مواداضافه میکنین میگن خوبه(بهتره سدررواستفاده نکنین چون موهاروخشک میکنه خودم استفاده کردم موهاروخشک میکنه)وبعدش اگه خاستین موهاتون رنگش تغییرکنه یه استکان قهوه(واسه قهوه ای شدن مو)یااگه میخای بلوندشه وسمه بش اضافه کنین(توجه:وسمه روزیادنکنین که موهاتون مثه آنشرلی میشه هاو)
بعداین موادرومیزنین به موهاتون و45دیقه تا1ساعت میزنین
بهتره واسه تقویت مو هرماه استفاده کنین واینکارو6ماه ادامه بدین میبینین چه معجزه ای میکنه
یه دوستی میگف حناموهاروخشک میکنه،بت بگم که اگه بعدحناهربارکه میخای موهاتوبشوری قبلش یاشبش موهاتوروغن نارگیل یازیتون بزنی(حدودیکی دوساعت قبل حمومم خوبه)وبعدموهاتوبشوری میبینی که موهات دیگه خشک نمیشه
کلاروغن نارگی وزیتون رشدموروزیادمیکنن دیدین هندیاموهاشون خیلی بلده اوناازاین روغنااستفاده میکنن والابخدا
ضمناهرشامپویی رونبایدبه موبزنین چون بعضی شامپوهامثه شامپوسدرموهاروخشک میکنه گرچه بعضی ازشامپوهاروشون نوشته گیاهی ولی بازریزش موروزیادمیکنه
شامپوهای رنگداروخارجی که اصلاموروخراب میکنه
من خودم ازشامپوکافئین وفولیکا استفاده میکنمایناخوبه بنظرم ولی هرکس نسبت به موهای خودش به قول معروف داناتره پس امتحان کنین چه شامپویی بهتره واسه خودتون وروحرف کسی شامپویی روانتخاب نکنین چون مثلایکی شامپوسیربش میسازه ودیگری برعکس موهاش ریزش میکنه