حسینیه باشگاه مهندسان ایران

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
آه ، اين چه جرئتى وقيحانه است ؟ تصور رحلت رهبران دينى براى ارادتمندانشان بسيار دشوار است . آه چه مظلوميتى ؟ آه چه غربتى ؟ يا رسول‏اللَّه « اصبنا بك يا حبيب قلوبنا فما اعظم المصيبة حيث انقطع عنا الوحى و حيث فقدناك » . هنوز 60 بهار از عمر شريف و مباركت نگذشته بود كه تو را درباره همسرانت آزردند ! هواى ازدواج با همسرانت را پس از رحلتت در سر پروراندند !

با جمله‏هاى اهانت آميز با ناموست سخن راندند ! تا خدا فرمود ( و ما كان لكم ان تؤذوا رسول اللَّه و لا أن تنكحوا ازواجه من بعده ابداً ) آه چه جرئتى ؟ آيا اين قوم پس از آنكه خود به حكومت رسيدند ، و فاطمه ( س ) و اهل‏بيت پيامبر ( ص ) در ظاهر محكوم و مقهور گرديدند ، براى پى‏گيرى اهدافشان جرأت نخواهند داشت ؟ چون دختر پيامبر است ؟ چون همسر على است ؟ چون مصيبت زده است ؟ آن هم به بزرگترين مصائب ؟ نه ، اين امور بر جرئت آنان مى‏افزود .

امّا هنوز جاى سؤال است كه چرا از شجاعت پيامبر ( ص ) و على‏8 نمى‏هراسيدند و جرأت مى‏كردند ؟ يا به تعبير ديگر ، چرا پيامبر و على صلوات اللَّه عليهما از شجاعت و غيرت خود بهره نمى‏گرفتند ، تا مخالفان چنان جرأت كنند و بر آنها چيره شوند ؟ اولاً : خاندان پيامبر ( ص ) همانند ديگران نيستند .

آنچه آنان را به عكس العمل وا مى‏دارد فقط امر الهى و رضاى اوست . آنان بر اساس تعصب ، غضب ، منافع شخصى ، دفاع از خود و متعلقات خود حركت نمى‏كنند . بلكه تنها مدافع دين و تابع وظيفه و امر الهى‏اند .

حضرت على ( ع ) تنها بر اساس امر و فرمان عمل مى‏كرد ، او امر به صبر شده بود ، پس امتثالاً لامر اللَّه سبحانه صبر كرد . ثانياً : روشن است كه اگر به همسر يا مادر و خواهر كسى - هر چند ضعيف و غيرشجاع - هجوم برند ، او در خانه نخواهد نشست و به دفاع برمى‏خيزد . امّا اگر بداند كه مهاجمين مى‏خواهند با تحريك احساسات ، وى را به عكس‏العمل وادارند تا به اهداف شوم خود برسند . اگر شخصى با تدبير و عاقل و مسلط بر نفس خود باشد هيچگاه دشمن را با عكس العمل به اهدافش نمى‏رساند . على ( ع ) مى‏دانست آشوب و جنجال هدف مهاجمين است ، تا در پرتو آن امر را مشتبه نموده و فرصت را براى معرّفى حق از على و فاطمه‏8 بگيرد . على با صبر و بردبارى نقشه شوم مهاجمين را خنثى كرد .

و با فدا نمودن خود و همسرش ، مسؤوليت بزرگ خود را براى حفظ دين ايفا و حجت را تا روز قيامت بر خلق تمام كرد . و به اين ترتيب پرسشهاى فراوانى را پيش‏روى تاريخ قرارداد ، كه از آن جمله است : چرا خورشيد عُمْر فاطمه ( س ) به آن زودى غروب كرد ؟ آيا به مرگ طبيعى بود ؟

تهديد به آتش كشيدن خانه در آن تأثير نداشت ؟

آتش‏زدن در خانه چطور ؟

در به پهلوزدن چطور ؟

سقط جنين و بيمارى پس از آن باعث شهادت نبود ؟

اگر اينها نبود ؟ يا اينها موجب شهادت نبود ؟

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
پس چرا : همانطور كه بخارى ومسلم مى‏گويند : فاطمه ( س ) تا آخر عمر از ابوبكر قهر بود ؟ « فغضبت فاطمة بنت رسول اللَّه ( ص ) فهجرت ابابكر فلم تزل مهاجرته حتى توفّيت » . صحيح بخارى ، ج 2 ، ص 504 ، كتاب الخمس ، باب 837 ، ح‏1265 . « فوجدت فاطمة على ابى بكر فى ذلك فهجرته فلم تكلّمه حتّى‏ توفّيت . » همان ، ج 3 ، ص 252 ، كتاب المغازى ، ب 155 غزوه خيبر ، حديث 704 . و صحيح مسلم ، ج 4 ، ص 30 ، كتاب الجهاد و السير ، باب 15 ، ح 52 . ‏ چرا در بخارى آمده است : فاطمه ( س ) پنهان بخاك سپرده شد ؟ « فلمّا توفّيت دفنها زوجها علىٌّ ليلاً ولم يؤذن بها أبابكر وصلّى‏ عليها . » همان . ‏ چرا چنانكه بخارى نقل كرده : نيمه شب دفن گرديد ؟ همان . ‏

چرا قبر تنها يادگار پيامبر ( ص ) هنوز مخفى است ؟ چرا پس از گذشت سالها از اين ماجرابخارى ومسلم آورده‏اند : على ( ع ) ابوبكر و عمر را كاذب ، آثم ، غادر و خائن مى‏دانست ؟ قال عمر لعلى وعباس : « فرأيتماه ( ابابكر ) كاذباً آثماً غادراً خائناً . . . فرأيتماني كاذباً آثماً غادراً خائناً . . . » صحيح مسلم ، ج 4 ، ص 28 ، كتاب الجهاد و السير ، باب 15 حكم الفئ ، حديث 49 . ‏ شايد اگر پس از آنچه بر فاطمه ( س ) گذشت على ( ع ) بپامى‏خاست و با ضاربين و قاتلين فاطمه ( س ) درگير مى‏شد . امروز تحريف گران تاريخ مى‏گفتند على براى گرفتن حكومت به نبرد پرداخت و در زد و خوردها و درگيريها فاطمه كشته شد و على ( ع ) قاتل فاطمه است . ديگر پاسخ سؤالات فوق چنين روشن نبود .

اين قبيل امور از تحريف گران تاريخ بعيد نيست ، چه اينكه انكار شهادت حضرت فاطمه زهرا ( س ) كمتر از اين نمى‏باشد . تحريف گران تاريخ ، توجيه كنندگان حقايق ، در مورد شهيد جنگ صفين ، عمّار ياسر ، كه پيامبراكرم ( ص ) فرموده بود : « يقتله الفئة الباغية » « فراه النّبيّ ( صلى الله عليه و سلم ) فينفض التّراب عنه ويقول : تقتله الفئة الباغية ويح عمّار يدعوهم الى الجنّة ويدعونه الى النّار» صحيح بخارى ، ج‏1 ، ص‏254 ، كتاب الصّلاة ، باب 304 التعاون فى بناء المسجد . تو را گروهى سركش به شهادت مى‏رسانند ، چون صدور اين حديث از پيامبراكرم ( ص ) مورد اتفاق بود ، و قابل انكار نبود ، و يكى از ادلّه روشن بغى و بطلان قاتلين عمّار و رهبرشان بود ، آنانكه براى دفاع از معاويه از هيچ مكابره‏اى روى گردان نبودند ، روز را تاريك و شب را روشن معرفى مى‏كردند ، مگر نگفتند على قاتل عمّار است ؟ چون وى را به جنگ آورده است ؟ ! غافل از اينكه پيامبر اكرم ( ص ) در ادامه سخنش فرموده بود « يدعوهم الى الجنّة و يدعونه الى النار » همان . عمّار آنان را به سوى بهشت مى‏خواند و آنان عمّار را به سوى آتش دعوت مى‏كنند ، و به اين وسيله پيامبر اكرم ( ص ) مخالفان على ( ع ) و رهبرشان را مصداق آيه شريفه ( و جعلنا هم أئمة يدعون الى النّار و يوم القيامة لا ينصرون ) سورة القصص ، آية 41 . قرارداد .

منبع

zadshafagh

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا علی (ع)

یا علی (ع)

شب رسیده باز هم
با لباسی رنگ غم
توی نخلستان کسی
می زند تنها قدم

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=9846&stc=1&d=1242416576

کیست او ؟ مولا علی
آن امام مهربان
او چراغ راه ماست
در زمین و آسمان
همسر او فاطمه
دختر پیغمبر است
او گل باغ خداست
عطر و بوی کوثر است
روزگاری تیر غم
روی بال او نشست
تیر تیز غصه ها
بال زهرا را شکست
فاطمه ، زهرا ، بتول
نور چشمان رسول
در دعایش اشک ریخت
شد دعای او قبول

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=9847&stc=1&d=1242416644

پیوست ها

• Pic (3).jpg
    Pic (3).jpg
    43.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Ya  zahra (4).jpg
    Ya zahra (4).jpg
    57.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Ali 1900

عضو جدید
ای قلم بنویس ، ای تاریخ در خود ثبت کن
در میان کوچه یک تن یاور زهرا نشد

شهادت مظلومه ی تاریخ جهان بر همه شیعیان تسلیت باد

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود
خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود

ای كه ره بستی میان كوچه ها بر فاطمه
گردنت را می شكست آنجا اگر عباس بود

شهادت حضرت زهرا (س) بر شما تسلیت باد

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواستم بگويم، كه فاطمه دختر محمد است. ديدم كه فاطمه نيست. خواستم بگويم، كه فاطمه همسر علي است. ديدم كه فاطمه نيست. خواستم بگويم، كه فاطمه مادر حسين است. ديدم كه فاطمه نيست. خواستم بگويم، كه فاطمه مادر زينب است. باز ديدم كه فاطمه نيست. نه، اين‌ها همه هست و اين همه فاطمه نيست.

«فاطمه، فاطمه است»

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
هممون بارهاي بار اين جمله رو شنيديم ولي كيه كه گوش كنه

حضرت محمد (ص) : فاطمه پاره تن من است . هر كه او را بیازارد ، مرا آزرده خاطر كرده است و هر كه او را شاد كند ، مرا نیز خوشحال نموده است .

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
در این روزها و شب های پاک و نورانی، اگه مجلس عزای بی بی رفتید
و در اندوه مصائب اون حضرت قلبتون شکست و اشکتون جاری شد، ما رو هم از دعای خیرتون محروم نکنید.

التماس 2آ

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای تو مهر آب فاطمه
اسوه ی حجاب فاطمه
یاس پرپر علی بمان
سایه ی سر علی بمان
قوت دل علی نرو
از مقابل علی نرو

hesegharib

عضو جدید
سلام
منم این ایامو به همه تسلیت میگم امیدوارم دست همه ما به چادر خاکی مادر برسه از همگی التماس دعادارم

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلم انگاری گرفته قد بغض یا کریما ....

عصر جمع توی ایوون میشینم مثل قدیما ....

تو دلم میگم آقاجون تو مرادی من مریدم .....

من به اندازه وسعم طعم عشقت و چشیدم .....

کاشکی از قطره اشکت کمی آبرو بگیرم .....

یعنی تو چشمه چشمات با نگات وضو بگیرم .....

یادمه یکی بهم گفت هرکی تنهاست توی دنیا ......

یه دونه نامه خوش خط بنویسه برا اقا ........

کاغذ نامه رو بعدش توی رودخونه بریزه ...

بنویسه واسه مولاش خاطرت خیلی عزیزه ...............

amirabas_ali

عضو جدید
کاربر ممتاز
التماس دعا

التماس دعا

سلام به همه بچه ها... من خیلی التماس دعا دارم .. داداشم تصادف کرده ضربه مغزی شده لطفا واسش از حضرت فاطمه زهرا شفا بخواهید ... التماس دعا

-------------------------------------------------------------------------

التماس دعا ... التماس دعا.... التماس دعا....... جوونه 18 ساله

از امام حسین و امام حسن و حضرت ابوالفضل بخواهید که از حضرت فاطمه بخوان که شفا بدتش

یا حق ... اجرتون با امام علی

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام به همه بچه ها... من خیلی التماس دعا دارم .. داداشم تصادف کرده ضربه مغزی شده لطفا واسش از حضرت فاطمه زهرا شفا بخواهید ... التماس دعا

از امام حسین و امام حسن و حضرت ابوالفضل بخواهید که از حضرت فاطمه بخوان که شفا بدتش

سلام
امیدوارم خدا به حق 14 معصوم خیلی زود شفای داداش شما و همه مریضای منتظر رو بده!

zadshafagh

عضو جدید
کاربر ممتاز

ایشاءلله به پهلوی شکسته بی بی حضرت زهرا(س)
و به یتیمی حسنین و زینبین خدا شفا شو میده

رهگذر*

کاربر بیش فعال
قسمت هایی از ترجمه خطبه حضرت زهرا(س)

قسمت هایی از ترجمه خطبه حضرت زهرا(س)

سپاس و ستایش پروردگاری را که دست بخشنده او از آستین آفرینش بیرون آمد و به اشباح بی رنگ صحرای عدم رنگ وجود بخشیده و از نیستی و کتم عدم لباس هستی پوشانید.

● او را تقدیس می کنم که از هر کس بخشنده تر است و به همه نعمت و نور ارزانی داشته کیست که بتواند بخشایش او را بر شمارد و کدام نیرو است که آغاز و انجام نعمت وی بداند.

● در ابدیت او همه حیران و در ازلیت او سرگردان اندیشه بدین میدان راه ندارد و عقل و خرد جولان نتواند داد ذره ناچیز کوچک تر از آن است تا نعمت شگرف خورشید را بشناسد.

● اوست که به صورت ها رنگ هستی بخشید و جمال زیبای زندگی داد به اراده خود پرده ها یی از خلقت بیاویخت و برای خود بر هم پیچید و باز بر روی خرابه های وجود نقش و نگار بدیع خلقت کشید او مراد بوده که نه نیازی بدین آفرینش داشت تا امید سودی یا بیم زیانش باشد و نه معاون و کمک و همد می در کنار می خواست که با وی از زشتی و زیبایی و سپیدی و سیاهی نظریه دهد

● ای بندگان خدا ای گرویدگان بدین مبین اسلام آن کلمه بهشتی که بر زبان آوردید و از برکت آن به علم و اخلاق و فضیلت رسیدید دارای هزاران رمز نهفته است آن کلمه مقدس لا اله الا الله است آن را با دیدگان خفته و نگاه نیمه راه ننگرید .آنکس که لب به این کلمه بهشتی گشود او را مغزی پاک و قلبی فروزان باید تا شایسته خداشناسی شود ، جانی از خود گذشته و تنی در آماج حوادث نشسته می خواهد تا با کلمه توحید آشنایی کامل یابد .

● ای مردم مسلمان به شما سفارش شده که ما را ترک نگویید .نبیرگان محبوب پیغمبر خود را تنها نگذارید از محور اسلام دوری نگیرید که پریشان و مضمحل خواهید شد .باید شمشیر حمایل گیرید و در مقابل حوادث جهان مردانه برخیزید و با فداکاری خود از
نا موس اسلام دفاع کنید.
● شما ای مهاجر و انصار با پیغمبر خود پیمان بستید که دین وی را با دست خویش بگردانید و دنیای بشریت را در محور دین او گردش دهید .
در میان شما کتابی گذاشت که در آن رازها و رمز ها و خواندنی ها و شنیدنی های و به کار بستنی های بسیاری دارد اما قرآن چشم به راه زبان آوری است که راز خود با آن در میان نهد و رمز بسته بگشاید و درهای علم ومعرفت را باز کند خواندنی ها را فراخواند و شنیدنی ها راباز گوید ، ای مردم مسلمان از سپیدی و سیاهی قرآن کی می توان به سر منزل مقصود رسید تا دانشمندی روشن فکر و پاکدامنی آگاه آن سپیدی ها و سیاهی ها را باز ننماید و اسرار آن نگشاید و شب را از روز روشن نسازد همچنان حسرت زده و گم کرده خواهید ماند

منبع: مجموعه زندگانی چهارده معصوم علیهم السلام

رهگذر*

کاربر بیش فعال
قال رسول الله : یوم القیمه نادی منادیاً من بطنان العرش یا معشر الخلائق غضوا ابصارکم حتی تجوز فاطمه بنت محمد (ص )

روز قیامت از جانب عرش ندایی بلند می شود که اهل محشر چشمان خود را ببندید تا فاطمه از صراط عبور کند .

مجاهد روایت می کند که یک روز رسول خدا از خانه بیرون آمد دست فاطمه را در دست داشت : این است دختر من فاطمه هر که او را می شناسد که میشناسد و هر که او را نمی شناسد بداند که فاطمه دختر محمداست و او پاره جگر من است او قلب بین جنبین من است هر کس او را اذیت کند مرا اذیت کرده و هر که مرا اذیت کند خدا را اذیت کرده

منبع: مجموعه زندگانی چهارده معصوم علیهم السلام

آخرین ویرایش:

کربلایی

مدیر بازنشسته
نه مثل آسیه و مریم!
نه مثل حوری و حوا!

فقط شبیه خودت هستی!
فقط شبیه خودت زهرا!

بچه ها من امشب نتونستم برم هیئت! برام دعا کنید!

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
توي اين شب عزيز از همتون يه خواهش دارم..
از ته دل براي ظهور يوسف زهرا دعا كنيد...از خود زهرا بخواين چون نه خدا و نه مهدي روي زهرا رو زمين نميندازن.
اللهم عجل لوليك الفرج

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
قبر حضرت فاطمه سلام الله علیها کجاست؟

قبر حضرت فاطمه سلام الله علیها کجاست؟

بر اساس روایات متعدد، خود حضرت فاطمه تصمیم گرفته بودند که قبرشان مخفی بماند و از همین رهگذر بود که علی بن ابی طالب علیه السلام فاطمه را در تاریکی شب به خاک سپرد و قبرش را مخفی نمود. و برای اینکه دشمنان نتوانند موضع حقیقی قبر را تشخیص دهند صورت چهل قبر تازه در مدینه احداث کرد تا کاملا در اشتباه واقع شوند. گر چه خود حضرت علی (ع) و فرزندان حضرت زهرا علیهاسلام،جایگاه دفن حضرت زهرا (س) را می دانستند ولی سفارش های فاطمه (س) در مورد اخفاء قبر به طوری جدی و مؤکد بود که هیچ یک از آنان حاضر نشدند آن را معرفی کنند حتی کاری نکردند که از آثار و قرائن موضع قبر شناخته شود. ائمه اطهار هم یقینا از موضع قبر مطلع بودند ولی اجازه نداشتند که این سر الهی را آشکار سازند.
ولی در عین حال اهل تحقیق از آن صرف نظر نکردند؛ و بعضی از نقاط را به عنوان محل دفن حضرت زهرا سلام الله علیها (با توجه به قرائن و شواهد) معرفی نموده اند.
1ـبعضی گفته اند در روضه رسول خدا (یعنی ما بین بیت پیامبر رسولخدا (ص) تا منبر ایشان) مدفون است.
مجلسی از محمد بن همام نقل کرده که گفت: علی (علیه السلام) فاطمه را در روضه پیامبر مدفون ساخت ولی آثار قبر را بکلی از بین برد. باز مجلسی از فضه کنیز زهرا (س) روایت کرده که در روضه رسول خدا (ص) بر فاطمه نماز خواندند و همانجا مدفون شد.
شیخ طوسی می فرماید: ظاهرا فاطمه (س) را در روضه پیغمبر دفن کرده اند و از جمله شواهدی که می توان برای این احتمال اقامه کرد حدیثی است که از رسول خدا (ص) نقل شده که فرمود بین قبر من و منبرم روضه ای است از روضه های بهشت. و امام صادق فرمود چون قبر فاطمه صلوات الله علیها بین قبر و منبر پیغمبر است و قبر حضرت فاطمه باغی است از باغهای بهشت.http://www.hawzah.net/Hawzah/QandAs/QandAs.aspx?id=12433#_edn2
شاهد دوم اینکه نوشتند علی علیه السلام در روضه پیغمبر بر فاطمه نماز خواند سپس پیغمبر را مخاطب ساخت و فرمود:«سلام من و دخترت که در جوارت مدفون گشته است بر تو باد یا رسول الله».
2ـاحتمال دوم: مجلسی، از ابن بابویه نقل کرده که فرمود: نزد من به صحت رسیده که فاطمه (س) را در خانه اش مدفون نمودند بعد از آنکه بنی امیه مسجد را توسعه دادند قبر فاطمه در مسجد واقع شد. در این زمینه روایات زیادی هم داریمhttp://www.hawzah.net/Hawzah/QandAs/QandAs.aspx?id=12433#_edn3.
3ـاحتمال سوم: صاحب کشف الغمه می نویسد:«مشهور آناست که فاطمه علیها سلام را در بقیع دفن کردند».http://www.hawzah.net/Hawzah/QandAs/QandAs.aspx?id=12433#_edn4
در میان سه احتمال، احتمال اول و دوم دارای قرائن بیشتری است.
در هر حال آن حضرت وصیت کردند تا قبرشان مخفی بماند و این کار را به عنوان اظهار مخالفت و نشان دادن مظلومیت خود در برابر خلفاء انجام دادند.
(منبع)

بالا