حسینیه باشگاه مهندسان ایران

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام
بوی فاطمیه بد جور تو کوچه ها پیچیده!!!
امشب دعای کمیل، دلم هوایی شده بود!
امشب بعد از مدتها بارون اشکهام سرازیر شدن!
آسمان را ببوی!
زمین را ببوی!
این بوی خداست که در فضا پیچیده! پاشیده...
صدای پای فاطمیه داره میاد...

sh.mojtaba

عضو جدید
راستش نمیدونم چرا دو ساله که تا ماه صفر تموم میشه دلم میگیره. هنوز نرفته دلم تنگ میشه

sh.mojtaba

عضو جدید
دوستش دارم چیکار کنم
چیکار با عشق یار کنم
زلف سیاهش بهم می گفت
عقلشو تار و مار کنم
286 روز به محرم
وداع ای محرم و صفر

industrial66

عضو جدید
شهادت امام حسن عسگری(ع) را به همه ی شیعیان جهان تسلیت می گم.....

کربلایی

مدیر بازنشسته
شهادت امام حسن عسگری(ع) را به همه ی شیعیان جهان تسلیت می گم.....

سلام
فردا جمعه، روز شهادت امام حسن عسکری و همچنین آغاز امامت و ولایت امام زمان(عج) است.
کاش فردا آخرین روز غیبت آقا باشه!!!

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
فردا شهادت امام حسن عسکری (ع) است .....
خیلی دلم تنگه .... خیلی تنگ .... این شب جمعه انگار فرق داره .....
دلم هوای محرم کرده ....

آقاجون بیا .... بیا که هوای زمین بس نا جوانمردانه سرد است ....

التماس دعا ....
تو دعاهاتون من و هم یاد کنید :gol:

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای ساربان آهسته ران آرام جان گم کرده ام ....

آخر شده ماه حسین .... من میزبان گم کرده ام ....

در میکده بودم ولی .... بیرون شدم از غافلی ....

ای وای از این بی حاصلی .....

عمر جوان گم کرده ام ....

پایان رسد شام سیه ....

آید حبیب من ز ره ....

اما خدا حالم ببین .... من یار را گم کرده ام .....

اما خدا حالم ببین .... من یار را گم کرده ام .....

ای وای از این غوغای دل ... وای از این غوغای دل .....

از دلبرم هستم خجل ....

وقت سفر ماندم ز گل ......

من کاروان گم کرده ام .....

نعمت فراوان دادی ام .... منت ز سر بنهادی ام ...

اما ببین نامردی ام ....صاحب زمان گم کرده ام..........

اما ببین نامردی ام ....صاحب زمان گم کرده ام..........

من عبد کوی عشقم و من شاه را گم کرده ام .....

آقا تو را گم کرده ام .... آقا تو را گم کرده ام .... آقا تو را گم کرده ام .....

بنوشتم این نامه چنین .... با خون دل ای مه جبین ....

اما ببین بخت مرا .... نامه رسان گم کرده ام ....

شرمنده ام اما بگم ..... شرمنده ام اما بگم ......

آقا تو را گم کرده ام ..... آقا تو را گم کرده ام ......

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

تقدیم به بچه های گل حسینیه .... نوروزتون هم مبارک
دعا یادتون نره ...

باب يازدهم : در ذكر پاره اى از ازمنه و اوقات كه اختصاص دارد به امام عصر
عليه السلام و تكليف رعايا در آن اوقات بالنسبه به آن جناب و از آنها هشت وقت ذكر شده :
اول : شب قدر، بلكه بر دو شب معهود.
دوم : روز جمعه .
سوم : روز عاشورا.
چهارم : از وقت زرد شدن آفتاب تا غروب آن در هر روز.
پنجم : عصر دوشنبه .
ششم : عصر پنجشنبه .
هفتم : شب و روز نيمه شعبان .
هشتم : روز نوروز و در ذكر هر يك اعمال و آداب و ادعيه متعلقه به آن و سبب نسبت آنوقت را به آن جناب بيان نموديم .

نجم الثاقب

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
بچه ها اگه زیارت عاشورا رو خوندید واسه منم دعا کنید

اَلسَّلامُ عَلَيْکَ يا اَبا عَبْدِ اللَّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْکَ يَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْکَ يَابْنَ اَميرِ¬الْمُؤْمِنينَ وَابْنَ سَيِّدِ الْوَصِيّينَ اَلسَّلامُ عَلَيْکَ يَابْنَ فاطِمَةَ سَيِّدَةِ نِساءِ الْعالَمينَ اَلسَّلامُ عَلَيْکَ يا ثارَ اللَّهِ وَابْنَ ثارِهِ وَالْوِتْرَ الْمَوْتُورَ اَلسَّلامُ عَلَيْکَ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَيْکُمْ مِنّى جَميعاً سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ يا اَبا عَبْدِ اللَّهِ لَقَدْ عَظُمَتِ الرَّزِيَّةُ وَ جَلَّتْ وَ عَظُمَتِ الْمُصيبَةُ بِکَ عَلَيْنا وَ عَلى جَميعِ اَهْلِ الْاِسْلامِ وَ جَلَّتْ وَ عَظُمَتْ مُصيبَتُکَ فِى السَّمواتِ عَلى جَميعِ اَهْلِ السَّمواتِ فَلَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسَّسَتْ اَساسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَيْکُمْ اَهْلَ الْبَيْتِ و لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً دَفَعَتْکُمْ عَنْ مَقامِکُمْ وَ اَزالَتْکُمْ عَنْ مَراتِبِکُمُ الَّتى رَتَّبَکُمُ اللَّهُ فيها وَ لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً قَتَلَتْکُمْ وَ لَعَنَ اللَّهُ الْمُمَهِّدينَ لَهُمْ بِالتَّمْکينِ مِنْ قِتالِکُمْ بَرِئْتُ اِلَى اللَّهِ وَ اِلَيْکُمْ مِنْهُمْ وَ مِنْ اَشْياعِهِمْ وَ اَتْباعِهِمْ وَ اَوْلِيائِهِمْ يا اَبا عَبْدِ اللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى يَوْمِ الْقِيمَةِ وَ لَعَنَ اللَّهُ آلَ زِيادٍ وَ آلَ مَرْوانَ وَ لَعَنَ اللَّهُ بَنى اُمَيَّةَ قاطِبَةً وَ لَعَنَ اللَّهُ ابْنَ مَرْجانَةَ وَ لَعَنَ اللَّهُ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ لَعَنَ اللَّهُ شِمْراً وَ لَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسْرَجَتْ وَ اَلْجَمَتْ وَ تَنَقَّبَتْ لِقِتالِکَ بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَکَ وَ اَکْرَمَنى بِکَ اَنْ يَرْزُقَنى طَلَبَ ثارِکَ مَعَ اِمامٍ مَنْصُورٍ مِنْ اَهْلِ بَيْتِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ اَللَّهُمَّ اجْعَلْنى عِنْدَکَ وَجيهاً بِالْحُسَيْنِ عَلَيْهِ السَّلامُ فِى الدُّنْيا وَالْآخِرَةِ يا اَبا عَبْدِ اللَّهِ اِنّى اَتَقَرَّبُ اِلَى اللَّهِ وَ اِلى رَسُولِهِ وَ اِلى اَميرِ الْمُؤْمِنينَ وَ اِلى فاطِمَةَ وَ اِلَى الْحَسَنِ وَ اِلَيْکَ بِمُوالاتِکَ وَ بِاْلبَرائَةِ مِمَّنْ اَسَّسَ اَساسَ ذلِکَ وَ بَنى عَلَيْهِ بُنْيانَهُ وَ جَرى فى ظُلْمِهِ وَ جَوْرِهِ عَلَيْکُمْ وَ عَلى اَشْياعِکُمْ بَرِئْتُ اِلَى اللَّهِ وَ اِلَيْکُمْ مِنْهُمْ وَ اَتَقَرَّبُ اِلَى اللَّهِ ثُمَّ اِلَيْکُمْ بِمُوالاتِکُمْ وَ مُوالاةِ وَلِيِّکُمْ وَ بِالْبَرائَةِ مِنْ اَعْدائِکُمْ وَالنَّاصِبينَ لَکُمُ الْحَرْبَ وَ بِالْبَرائَةِ مِنْ اَشْياعِهِمْ وَ اَتْباعِهِمْ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ وَ وَلِىٌّ لِمَنْ والاکُمْ وَ عَدُوٌّ لِمَنْ عاداکُمْ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَنى بِمَعْرِفَتِکُمْ وَ مَعْرِفَةِ اَوْلِيائِکُمْ وَ رَزَقَنِى الْبَرائَةَ مِنْ اَعْدائِکُمْ اَنْ يَجْعَلَنى مَعَکُمْ فِى الدُّنْيا وَالْآخِرَةِ وَ اَنْ يُثَبِّتَ لى عِنْدَکُمْ قَدَمَ صِدْقٍ فِى الدُّنْيا وَالْآخِرَةِ وَ اَسْئَلُهُ اَنْ يُبَلِّغَنِىَ الْمَقامَ الْمَحْمُودَ لَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ وَ اَنْ يَرْزُقَنى طَلَبَ ثارى مَعَ اِمامٍ هُدىً ظاهِرٍ ناطِقٍ بِالْحَقِّ مِنْکُمْ وَ اَسْئَلُ اللَّهِ بِحَقِّکُمْ وَ بِالشَّأْنِ الَّذى لَکُمْ عِنْدَهُ اَنْ يُعْطِيَنى بِمُصابى بِکُمْ اَفْضَلَ ما يُعْطى مُصاباً بِمُصيبَتِه مُصيبَةً ما اَعْظَمَها وَ اَعْظَمَ رَزِيَّتَها فِى الْاِسْلامِ وَ فى جَميعِ السَّمواتِ وَالْاَرْضِ اَللَّهُمَّ اجْعَلْنى فى مَقامى هذا مِمَّنْ تَنالُهُ مِنْکَ صَلَواتٌ وَ رَحْمَةٌ وَ مَغْفِرَةٌ اَللَّهُمَّ اجْعَلْ مَحْياىَ مَحْيا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَماتى مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اَللَّهُمَّ اِنَّ هذا يَوْمٌ تَبَرَّکَتْ بِهِ بَنُو اُمَيَّةَ وَ ابْنُ آکِلَةِ الْاَکْبادِ اللَّعينُ ابْنُ اللَّعينِ عَلى لِسانِکَ وَ لِسانِ نَبِيِّکَ صَلَى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ فى کُلِّ مَوْطِنٍ وَ مَوْقِفٍ وَقَفَ فيهِ نَبِيُّکَ صَلَى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ اَللَّهُمَّ الْعَنْ اَباسُفْيانَ وَ مُعاوِيَةَ وَ يَزيدَ بْنَ مُعاوِيَةَ عَلَيْهِمْ مِنْکَ اللَّعْنَةُ اَبَدَ الْآبِدينَ وَ هذا يَوْمٌ فَرِحَتْ بِهِ آلُ زِيادٍ وَ آلُ مَرْوانَ بِقَتْلِهِمُ الْحُسَيْنَ صَلَواتُ اللَّهِ عَلَيْهِ اَللَّهُمَّ فَضاعِفْ عَلَيْهِمُ اللَّعْنَ مِنْکَ وَالْعَذابَ الْاَليمَ اَللَّهُمَّ اِنّى اَتَقَرَّبُ اِلَيْکَ فى هذَا الْيَوْمِ وَ فى مَوْقِفى هذا وَ اَيَّامِ حَياتى بِالْبَرائَةِ مِنْهُمْ وَاللَّعْنَةِ عَلَيْهِمْ وَ بِالْمُوالاتِ لِنَبِيِّکَ وَ آلِ نَبِيِّکِ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمُ السَّلامُ. سپس 100 مرتبه مي گويي: اَللَّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِکَ اللَّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنِ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللَّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاً. و آنگاه 100 مرتبه تأکيد مي نمايي: اَلسَّلامُ عَلَيْکَ يا اَبا عَبْدِ اللَّهِ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائکَ عَلَيْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَ لا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِمِنّى لِزِيارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ علی اولاد الحسین عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ. و آنگاه مي گويي: اَللَّهُمَّ خُصَّ اَنْتَ اَوَّلَ ظالِمٍ بِاللَّعْنِ مِنّى وَابْدَأْ بِهِ اَوَّلاً ثُمَّ الثَّانِىَ وَالثَّالِثَ والرَّابِعَ اَللَّهُمِّ الْعَنْ يَزيدَ خامِساً وَالْعَنْ عُبَيْدَ اللَّهِ بْنَ زِيادٍ وَابْنَ مَرْجانَةَ وَ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ شِمْراً وَ آلَ اَبى سُفْيانَ وَ آلَ زِيادٍ وَ آلَ مَرْوانَ اِلى يَوْمِ الْقِيمَةِ.سپس به سجده رفته و مي گويي: اَللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ حَمْدَ الشَّاکِرينَ لَکَ عَلى مُصابِهِمْ اَلْحَمْدُ للَّهِ عَلى عَظيمِ رَزِيَّتى اَللَّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَيْنِ يَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَيْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَيْنِ الَّذينَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَيْنِ عَلَيْهِ السَّلامُ.

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبریک

تبریک

سلام دوستان
میلاد پدر منجی عالم ، حضرت امام حسن عسگری (ع) رو خدمت امام زمان ( عج ) و دوستان آن حضرت و شما دوستان گرامی تبریک گفته و از ان حضرت دعا برای فرج امام زمان را طلب میکنم .
یا رب الحسن ، بحق الحسن ، اشف صدر الحسن ، به ظهروک الحجه
:gol::gol::gol::gol::gol:
:gol::gol::gol::gol::gol:
:gol::gol::gol::gol:

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
از عشق تو خواندیم و نمک گیر شدیم

تا ساحل چشمان تو تکثیر شدیم ....

گفتند غروب جمعه خواهی آمد ....

آنقدر نیامدی که ما پیر شدیم ......

sh.mojtaba

عضو جدید
چند روزه بدجوری دلم گرفته؟ نمی دونم چرا هواییه کربلا شدم. دلم تنگ شده برای روضه ها و عزاداری ها. دلم تنگه برای پرچم مشکی و علم... دلم تنگه...
کمتر از یکماه تا فاطمیه باقی مونده...

کربلایی

مدیر بازنشسته
جل ای دلدار بلا کش عم اخلی(بیا ای پسر عمو ای دلبر بلا کش)
باشیم اوسته بیر دم ایلش عم اخلی (بر کنار سرم یه لحظه بنشین پسر عمو)
جوزون یاشین توک اورک سرین اولسون( اشک چشمانت را بریز تا دلت آرام شود)
و الا سومز بو آتش عم اخلی ( وگرنه این آتش خاموش نمی شود ای پسر عمو)
منم تاجداریم خداحافظ (ای تاجدارم خداحافظ)
کمک سیز نگاریم خداحافظ(نگار بی کمکم خداحافظ)
خداحافظ ای غریب مدینه
سنی تاپشیردیم خدای معینه(تو را به خدای معین می سپارم)

بو مدت دوزدی هر غمه زهرا(در این مدت زهرا در هر غمی صبر کرد)
آدون دائم ائدی زمزمه زهرا(و اسمت را دائم زمزمه کرد)
قسم اولسون زینب و حسنینه(قسم به زینب و حسنین)
وصالون ورمز مین عالمه زهرا(زهرا وصال تو را به عالم نمی دهد)
یتیب اهتزاریم خداحافظ(زمان اهتزازم فرارسیده! خداحافظ)
کمک سیز نگاریم خداحافظ(ای نگار بی کمکم خداحافظ)
خداحافظ ای غریب مدینه
سنی تاپشیردیم خدای معینه

حسینی گویما گوجاگیمه گلسین(نگذار حسین به آغوشم بیاید!)
علی جان نیلیم یارالیدی سینم(علی جان چکار کنم؟ سینه ام زخمی ست)
دمم سیندی شه پرم سنه خاطر(نمی گویم شه پرم بخاطر تو شکست)
یانار بلبل اوتدا گلشنه خاطر(چراکه ببلب بخاطر گلشن می سوزد)
اوزوم وردیم محسنی سنه قربان(محسن را خودم در راهتت قربانی دادم)
علی سنده صبر اله منه خاطر(پس علی جان تو هم بخاطر من صبر کن)

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
پرده های مشکی رو بزنید
پرچم های عزا رو بردارید و تمیز کنید
داره ایام فاطمیه میاد
داره شهادت مادرمون حضرت زهرا میرسه
آخه چی داریم اون دنیا به حضرت بگیم
چطوری جوابشو میدیم
ای خدا
امام حسن چی دید ای خدا
خدا چادر خاکی

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
.... ياس كبود ....

.... ياس كبود ....

عشق یعنی دل سپردن در الست
از می وصل الهی مستِ مست

عشق یعنی ذكر ناموس خدا
یا علی گفتن به زیر دست و پا

عشق یعنی جلوه صبر خدا
شرم ایوب نبی از مرتضی

عشق بر دلداده فرمان می‌دهد
عاشق جان داده را جان می‌دهد

عشق باعث شد كه دل سامان گرفت
پشت درب خانه زهرا جان گرفت

عشق یعنی انقلاب فاطمه
از كبودی چشم تار فاطمه

عشق یعنی عشق ناب فاطمه
بیت الاحزان خراب فاطمه​

:crying2:

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض پوزش از فلق جان
مثل اينكه اين برنامه ي فاطميه ي قراره در حسينيه ي باشگاه برگزار باشه پس از شما درخواست مي كنم اين تاپيكو قفل كنيد

با احترام

بالا