حرارت

M-F-CH

عضو جدید
در مورد انتقال حرارت مقاله اي مي خواستم
در باره هر قسمت كه باشه فرقي نمي كنه;)

در مورد مبدلهای حرارتی تاپیک هست . میتونی بری ببینیش . ضمنا از لوله های حرارتی هم مطلب موجوده

amirkhan2

عضو جدید
سلام. پروژه پایان نامه من در مورد طراحی پیش گرمکن مازوت جهت سوخت مشعل می باشد لطفا در صورت امکان در مورد خواص مازوت و انتقال حرارت در لوله ها و... مرا راهنمایی کنید

فعلا این مقدمه رو داشته باش تا بقیش هم جور شه ;)
*مازوت:
مازوت مایعی سیاه رنگ مانند قیر و با چگالی بیشتر از آن است که به عنوان سوخت در کارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد.
سبك ترين ماده گاز پالايشگاهي نام دارد و بصورت بخار مي ماند و براي سوخت در پالايشگاه بكار مي رود . مواد سبك ديگر عبارتند از: گاز نفت مداي(LPG) ،گازولين ( بنزين) و نفت كه يكي از مواد مهم مورد مصرف در صنايع شيميايي است. از مواد سنگينتري كه كروسين (سوخت هواپيما) رامي توان نام برد و ديگري گازوئيل كه براي تامين گرما و به عنوان سوخت موتورهاي ديزلي بكار مي رود. سنگين ترين اين مواد در قسمت زيرين ستون بدست مي آيند و به عنوان مازوت ( نفت كوره ) بكار مي روند و يا بصورت رسوب در مي آيند. پس از تقطير ، بسياري از فرآورده هاي تفكيك شده براي پالايش در معرض عمليات ديگري قرار مي گيرند . رسوبهاي سنگين تحت جريان خلا, و مكش از نو تقطير مي شوند و از آن ها مواد خام روغن موتور ، قير و بعضي مواد خام ديگر بدست مي آيد كه به نوبه خود در معرض عمليات تازه اي قرار مي گيرند. ولي به هر حال عمليات تقطير ندرتا قادر است فرآورده ها را به مقدار مورد نياز بازار تهيه نمايد . مثلا اغلب بين يك سوم تا نصف محصول حاصله از تقطير مازوت است در صورتي كه قسمت عمده تقاضاي خريداران را مواد سبكتر تشكيل مي دهد . از اين رو پالايشگاههاي مدرن براي تبديل اين مواد به فراورده هاي بازار پسند روشهاي شيميايي بكار مي برند . از جمله مهمترين اين روشها ‚عمليات تجزيه و ترقيق است كه ذرات بزرگ مواد سنگين را به ذرات كوچكتر و ارزشمند تر تبديل ميكند . ذرات را با يكي از روشهاي تجزيه و ترقيق حرارتي (مانند روش ((شكستن چسباني و غلظت)) ) تجزيه و تفكيك مي شوند .اعمال روش ((شكستن چسباني و غلظت ))مقدار غلظت مواد رسوبي را كاهش مي دهد و در نتيجه مازوت حاصله نياز كمتري به مخلوط شدن با مواد گرانبهاتر خواهد داشت

M-F-CH

عضو جدید
ببخشيد عكس هاي مربوط به heat exchenger بعد از دانلود شدن هم نميان مشكل چيه؟

amirkhan2

عضو جدید
فعلا این مقدمه رو داشته باش تا بقیش هم جور شه ;)
*مازوت:
مازوت مایعی سیاه رنگ مانند قیر و با چگالی بیشتر از آن است که به عنوان سوخت در کارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد.
سبك ترين ماده گاز پالايشگاهي نام دارد و بصورت بخار مي ماند و براي سوخت در پالايشگاه بكار مي رود . مواد سبك ديگر عبارتند از: گاز نفت مداي(LPG) ،گازولين ( بنزين) و نفت كه يكي از مواد مهم مورد مصرف در صنايع شيميايي است. از مواد سنگينتري كه كروسين (سوخت هواپيما) رامي توان نام برد و ديگري گازوئيل كه براي تامين گرما و به عنوان سوخت موتورهاي ديزلي بكار مي رود. سنگين ترين اين مواد در قسمت زيرين ستون بدست مي آيند و به عنوان مازوت ( نفت كوره ) بكار مي روند و يا بصورت رسوب در مي آيند. پس از تقطير ، بسياري از فرآورده هاي تفكيك شده براي پالايش در معرض عمليات ديگري قرار مي گيرند . رسوبهاي سنگين تحت جريان خلا, و مكش از نو تقطير مي شوند و از آن ها مواد خام روغن موتور ، قير و بعضي مواد خام ديگر بدست مي آيد كه به نوبه خود در معرض عمليات تازه اي قرار مي گيرند. ولي به هر حال عمليات تقطير ندرتا قادر است فرآورده ها را به مقدار مورد نياز بازار تهيه نمايد . مثلا اغلب بين يك سوم تا نصف محصول حاصله از تقطير مازوت است در صورتي كه قسمت عمده تقاضاي خريداران را مواد سبكتر تشكيل مي دهد . از اين رو پالايشگاههاي مدرن براي تبديل اين مواد به فراورده هاي بازار پسند روشهاي شيميايي بكار مي برند . از جمله مهمترين اين روشها ‚عمليات تجزيه و ترقيق است كه ذرات بزرگ مواد سنگين را به ذرات كوچكتر و ارزشمند تر تبديل ميكند . ذرات را با يكي از روشهاي تجزيه و ترقيق حرارتي (مانند روش ((شكستن چسباني و غلظت)) ) تجزيه و تفكيك مي شوند .اعمال روش ((شكستن چسباني و غلظت ))مقدار غلظت مواد رسوبي را كاهش مي دهد و در نتيجه مازوت حاصله نياز كمتري به مخلوط شدن با مواد گرانبهاتر خواهد داشت
و ما همچنان منتظر بقیش هستیم

amirkhan2

عضو جدید
این فقط یک شوخی کوچیک بود. من ممنونم بابت کمکت خواستم بگم اگه می تونی بازم راهنمایی کن.بله من مطالب زیادی پیدا کردم که دارم ترجمه می کنم الان مشکل اصلیم تو محاسباتشه.

amirkhan2

عضو جدید
کمک . در مورد محاسبات انتقال حرارت در فلاسکهای قیر مطلب می خوام .کمک

عزیزم هز گونه محاسباتی رو بخوای میتونی کتاب انتقال حرارت اینکروپرا رو برداری و بخونی . خیلی کمکت میکنه
موفق باشی ;)

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
به این کتاب مراجعه کنید:
Heat Transfer Analysis and
Modeling of a Parabolic Trough
Solar Receiver Implemented in
Engineering Equation Solver

amirkhan2

عضو جدید
ممنون که بالاخره جواب دادید.اما یه چیز جدید می خوام : مشخصات مازوت، چگالی در دماهای مختلف ، دمایی که مازوت قابل استفاده است لطفا راهنمایی کنید

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
به هندبوک های ASME مراجعه کنید که در رابطه با خواص مواد و برش های سنگین نفتی می باشد.

er.ardavan

عضو جدید
سلام
روز شما به خیر
من در حال طراحی‌ پروژهٔ پایان نامه هستم
جهت غوطه ور سازی فلزات از جمله آلومینیوم و ... به یک سیال سنگین ترجیحا از مشتقات نفت با چگالی‌ بالا (۲۰۰۰) نیاز دارم
چگالی‌ مازوت چند هست و اگر اینقدر نیست آیا سیال دیگری از مشتقات نفت وجود دارد؟

بالا