یکی از دوستان گفت که دین بخشی از وجود ادم هست پس آدم نمی تونه اونو بفروشه
بدن انسان هم وجود اون هست اما فاحشه ها بخاطر اندکی پول که بتونن باهاش شکم خودشونو سیر کنند اونو به کمترین بها می فروشن
پس بهتر نیست که بی دین باشیم تا موقع فروشش ناراحت نباشیم؟
اون فردی که میگه ما دین اسلام رو داریم و بهترینیم پس ولش نمی کنم باید ازش بپرسم وقتی به دنیا اومدی بهت گفتن می خوای چه دینی داشته باشی یا این که فقط اسم اسلام رو برات توی شناسنامت زدن ؟
حالا چرا اگه کسی بخواد از اسلام بره به دین دیگه ای اون رو مرتد میشناسن و حکمش مرگه ؟
اسلام میترسه که اگه کسی به دین دیگه ای بره بفهمه توی این دین چه خبره و بقیه رو اگاه کنه ؟
اگه اسلام ناب چیزی جز این مزخرفاتی هست که ما میبینیم پس چرا تلاش نمیشه که اسلام ناب برپا بشه؟ اونایی هم که دم از اسلام ناب میزنن وقتی پای منافع خودشون وسط بیاد از همه راحتتر اسلام رو زیر پا میذارن
من هیچ دینی ندارم و به چیزی هم اعتقادی ندارم
یکی از دوستام گفت که نیهیلیستی راه نیست بلکه اخر راه هست
ولی من اینطور راحت ترم حتی اگه بخواد پایان راهم باشه
اینطوری فقط دنبال ارزش اخلاقی هستم و پایبند این نظر که می بخور ، منبر بسوزان ، مردم آزاری نکن
چند تا از این افرادیو که دم از اسلام میزنن دیدین که کلی زن صیغه ای دارن و خیلی کثافت کاری های دیگه انجام می دن اما با همون پهن کردن جانماز 10 متریشون تمام اینها رو درست نشون می دن و خودشونو از همه چیز پاک نشون می دن ؟
این اسلامه ؟
بی دین بودن واسه ی من خیلی راحت تره .
عزیزم تو واقعا به این جمله که گفتی اعتقاد داری؟
خدا تو قرآن وعده داده که کسانی که در راه رسیدن به ما سعی و تلاش می کنند، ما راه های رسیدن به خودمون رو به اونها نشون خواهیم داد.
چرا ؟
چون فقط توی قرآن اومده و قرآن هم گفته این کتاب قابل تحریف نیست ؟
سندیت تحریف نشدن قرآن فقط همینه که توش نوشته قابل تحریف نیست ؟؟؟؟
خب منم میام یه دفتر میگیرم و حرفامو توش مینویسم و میگم قابل تحریف نیست . !!!!!
این جمله رو فقط توی قرآن پیدا نمی کنی
توی انجیل هم بخشی که عیسی با یاران خودش برای شب آخر صحبت میکنه رو به یوحنا می کنه و جمله ای با این محتوا میگه .
توی روز قیامت ( در صورت وجود ) از کجا معلوم که مسلمان ها حسرت نخورن که ای کاش به دین دیگه ای ایمان داشتم ؟
كسيكه حاضراست دينش را بفروشد .........
اصلاً از اول دين نداشت كه حالا بخواهد بفروشدش
جهان امروز ارتباط رو ايجاب ميكنه(دهكده ي جهاني)كه مجبوريم بنا به سياست هايي فقر رو از بين ببريم تا خيلي از ايرادات جامعه كه هزاران بار زيانبارتر از بي حجابي و مطربي است از بين برن.مي دونيد چرا فوت مرحوم ايت..بهجت بازتابي انچنان نداشت؟
چون مي گفت سياست يعني كذب.چيزي كه مطلق نيست و ميتونه بر حسب مقتضيات دنيا و زمانه درست يا غلط باشه!
مرحوم اعتقاد داشتند سياست رو نبايد با دين در هم اميخت كه سياست دين رو هم خدشه دار مي كنه!
روحش شاد![]()
من میفروشم ولی قیمتش باید بالاتر از قیمت یه زندگیه ابدی با خیال راحت باشه (ابدی )(جاودان باشید)
AREEEEEE. age khastar peida beshe chera ke na ? chand mikhari ? in rooza dino bayad goozasht dare kooze abesho khord 1 papasi ham nemiarze be ghole shaer....khoda jonam > maghsood toiee dino akhondo mazhab bahanast gahi oghat in akhonda sad ta kafaro dars midan
حاضری دینتو بفروشی؟
با دنیا !مادیات،عشق های زمینی هر چی که از بین رونده و فانی باشه .بله،چند میخری؟
منظورتو نگرفتم،مثلا دینمو با چی عوض کنم؟
نقل قول:"همه ي دنيا ميرن جهنم!فقط ايران ميره بهشت!همه اشتباه ميكنن و فقط ما راستميگيم!
پس اوني كه قلب مصنوعي ميسازه.تجهيزات پزشكي ميسازه.تحقيقات ميكنه و جانهزاران بيمار رو در سايه ي پيشرفت وعلم نجات ميده عرفان و خدا سرش نميشه؟!!!"
کی گفته یه همچین حرفی رو ؟؟به جز خدا هیچ کی نمیدونه کی میره بهشت و کی میره جهنم فقط خدااست که از این قضیه خبر داره اگه یه کم قرآن بخونی متوجه میشی که اصل گفته خدا چیه و اسلام هم از حرف های خدا نشات میگیره و هر کی که از این قانون پیروی نکنه مسلمان نیست کی میگه هر کی ریش داره دین هم داره ؟هر کی حسین میگه بهشتیه ؟ این عقاید الان دیگه خنده داره خیلی باید ساده لوح باشی که باور کنی. امام حسین رو مردم که فکر میکردن معتقدن و دین دار با دهان روزه کشتن .پس نشانه دین داری تنها این ها نیست .
یکی از افراد مسلمان نما توی تاریخ معاویه بود که با مردم فریبی خودش خیلی ها رو جهنمی کرد خیلی ها رو دین زده کرد چرا شماها باید گول این افراد مسلمان نما رو بخورید و به خاطر این دسته از افراد دین خودتونو بفروشید به بهایی اندک
دوستان عزیز دین شناختن و در پس آن دین نداشتن یعنی انتخاب راه آسان تر نمونه فاحشی از دین فروشی است
Saman shapoori : نمیدونم چرا بحث اين تايپيك رو به بي راهه كشیدی ؟نمیدونم چرا مغز بچه ها رو با اين حرفات داری به انحراف مي كشي ؟نمیدونم دلیلت از اين بحث بي مورد چيه ؟
ولی بذار یه چیزی رو برای شما روشن کنم :
با بهانه تراشی و جلو انداختن آدم های مسلمان نما نمیتونی فرار کنی.
آخه ایهاالناس چرا همه ی شما ها فقط دارین به این عده نگاه میکنین چرا چشماتونو درست باز نمیکنین تا مسلمان های واقعی که به خاطر مردم از همه چیزشون میگذرن الگو بگیرین ؟آدم هایی که توی طول زندگیشون تنها دغدغشون شماهایین .چرا میگذارین همه از نسل ما ناامید بشن ؟چرا ما چراغ هدایت اسلام راستین رو به دست نگیریم ؟اگه دوره ما پر از آدم های نادرست و متظاهره چرا اجازه بدیم همین بلا سر آیندگان ما هم بیاد ؟
چرا با کمک و همفکری هم دینمونو فرهنگمونو ایرانمونو زبانمونو به دنیا صادر نکنیم ؟چرا یه کاری نکنیم که الگوی همه جوامع بشری ما باشیم ؟
شاید بگین این آرمان نشدنییه ولی با نگاه به زندگی شخص شامخی مثل پیامبر بزرگوارمون میبینیم که نشدنی نیست چه طور پیامبر تونست یک نفری کاری بکنن که اسلام به همه جا نفوذ کنه و همه درموردش تحقیق کنن ؟
چرا الگوی ما آدم های ثابت قدمی مثل پیشوایانمون نباشن ؟
می دونید دین فروشها کیا بودن ؟؟ یکیش سامری بود که به حضرت موسی خیانت کرد . یکیش یهودا بود که به حضرت عیسی خیانت کرد و...وخوارج دوران امام علی. میدونیدکیا هم بودن اونها که به خاطر ملک ری خاندن رسول الله رو کشتن و
حالا شما هاییی که میگید حاضرید دین بفروشید میخواهید به خاطر خوانننده های روسپی امریکا دین بفروشید برید جلو !!!!!!!!!!!!!!!!
درسته حرف و فرمایش شما رو با تمام وجود قبول دارم ولی من هم دینمو با این که از بدو تولد مسمان دنیا اومدم ولی با استدلال محکمش کردم و برای تمام کارایی که باید انجام میدادم از اطرافیانم دنبال دلیل می گشتم یا توی کتابا و با پرسش به جواب سوالاتم رسیدم .venous-20جان شما متحجريد يا متفكر؟
تحجر يعني=سنگ شدن
متحجر يعني=ادم سنگ مغذ
ضرب المثل (نرود ميخ اهنين در سنگ!!)
درسته حرف و فرمایش شما رو با تمام وجود قبول دارم ولی من هم دینمو با این که از بدو تولد مسمان دنیا اومدم ولی با استدلال محکمش کردم و برای تمام کارایی که باید انجام میدادم از اطرافیانم دنبال دلیل می گشتم یا توی کتابا و با پرسش به جواب سوالاتم رسیدم .
خیلی بی انصافیه اگه به من انگ متحجر بودن رو بزنید.چون من دینمو با تفکر انتخاب کردم پس من یک مسلمان متفکرم .ولی میدونین فرق من با شما چیه ؟بذارین بگم شما میخواهید دینتون در خدمت دنیاتون باشه و لی من دنبال اینم که دنیام در خدمت دینم باشه البته با یه تعادلی که از
هیچ طرف دیوار آدم نیافته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه روز اومدن با یه بابایی مصاحبه بکنن؛
ازش سوال کردن که به نظر شما احمق به چه کسی می گن؟
جواب داد که: احمق کسیه که وقتی نظر می ده، با اطمینان کامل نظر میده.
پرسیدند: مطمئنی؟
گفت: 100% .!!!!!فقط همين
(نرود ميخ اهنين در سنگ)
حجر=سنگ
دزد همه رو پليس ميبينه!يه متحجر فقط از كلمه ي متحجر تحريك ميشه!!!
حالا این یه مثل بود و خدای ناکرده قصد جسارتی به شخص خاصی نداشتم![]()
یه روز اومدن با یه بابایی مصاحبه بکنن؛
ازش سوال کردن که به نظر شما احمق به چه کسی می گن؟
جواب داد که: احمق کسیه که وقتی نظر می ده، با اطمینان کامل نظر میده.
پرسیدند: مطمئنی؟
گفت: 100% .!!!!!فقط همين
(نرود ميخ اهنين در سنگ)
حجر=سنگ
دزد همه رو پليس ميبينه!يه متحجر فقط از كلمه ي متحجر تحريك ميشه!!!
حالا این یه مثل بود و خدای ناکرده قصد جسارتی به شخص خاصی نداشتم
علي(ع)بيشترين زجر دوران زندگي خود را از افراد متحجر كشيد.
افرادي كه به ظن خود اشنا به حقيقت و خادم دين مي بينند.افرادي كه دين را محدود كردند!افرادي كه نماي بسيار بدي به دين دادند!
افرادي كه دين را با مقتضيات زمان پيش نمي برند!افرادي كه چندين هزار سال پيش اسوه بودند ولي تحجر نميذاره دين را با مقتضيات امروز پيش ببرن!!!!
مثال:شما كت و شلوار رو ببري 1000پيش كسي نميپوشه و مسخره ميكنن!!و همچنين سيماي 1000سال پيش رو كسي امروز قبول نداره!!
تحجر سيماي زيباي دين بسيار كامل ما رو بد كرده!
اصلا دين چيست؟
مقتضيات زمان چيست؟
حق ميدم نتنها شما بلكه كشورها درك نكردند!
كشور متحجر هميشه عقب مي ماند.
كشور متفكر هميشه عقب مي ماند.
هر كسي از ظن خود شد يار من از درونم نجست احوال من
مي دونيد چرا فوت مرحوم ايت..بهجت بازتابي انچنان نداشت؟
چون مي گفت سياست يعني كذب.چيزي كه مطلق نيست و ميتونه بر حسب مقتضيات دنيا و زمانه درست يا غلط باشه!
مرحوم اعتقاد داشتند سياست رو نبايد با دين در هم اميخت كه سياست دين رو هم خدشه دار مي كنه!
روحش شاد![]()