اگر با کسی برخورد کنید که از نظر اعتقادات یا خونواده ،یا بعضی وجوه با شما متفاوت باشه آیا حاضرید خودتونو به خاطرش تغییر بدید؟!!!حاضرید از بعضی نظراتتون چشم پوشی کنید؟...
مهم تر اینکه:
آیا اصلا این تغییر کردن کار عاقلانه ایه؟
خوب بستگی به طرفش داره کی باشه، اگر همسر باشه، خوب برخی تغییرات در بعضی مسائل باید داده بشه و ارزشش رو داره و عاقلانه است...
میگم ارزش داره، این در صورتیه که اون همسر از بیشتر وجوه به آدم بخوره و نکات مثبت زیادی داشته باشه که برای اینکه اون نقاط مثبت رو از دستش ندیم بهتره در خودمون کمی تغییر ایجاد کنیم...
حالا طرف منظورتون کیه؟
نه من عوض نميشمیعنی بگه اعتقادات سیاسی و مذهبیت رو عوض کن حاضری؟
طرف کیه؟
من برای خودم نپرسیدم...از قضیه یکی از دوستانم این سوال برام مطرح شد...منظور همون همسر یا شخصیه که به احتمال زیاد قراره همسرتون بشهخوب بستگی به طرفش داره کی باشه، اگر همسر باشه، خوب برخی تغییرات در بعضی مسائل باید داده بشه و ارزشش رو داره و عاقلانه است ولی غیر از اون لزومی نداره...
میگم ارزش داره، این در صورتیه که اون همسر از بیشتر وجوه به آدم بخوره و نکات مثبت زیادی داشته باشه که برای اینکه اون نقاط مثبت رو از دستش ندیم بهتره در خودمون کمی تغییر ایجاد کنیم...
حالا طرف منظورتون کیه؟
نه من عوض نميشم
من خودمم ميخواست نياد جلو،همينم كه هستم :دي
حالا بذار ببینیم اصلاً طرف کی هست!!!یعنی بگه اعتقادات سیاسی و مذهبیت رو عوض کن حاضری؟
من برای خودم نپرسیدم...از قضیه یکی از دوستانم این سوال برام مطرح شد...منظور همون همسر یا شخصیه که به احتمال زیاد قراره همسرتون بشه
حالا بذار ببینیم اصلاً طرف کی هست!!!
مذهبی رو نه، اعتقادات مذهبی جزو اصوله، اعتقادات سیاسی هم برای برخی فرق میکنه، ممکنه یکی یه طور فکر کنه و واسش مهم نباشه طرف مقابلش چی فکر میکنه، اهل بحث و اینام نباشن، خوب این نیازی به تغییر نداره...
کلاً داخل کردن اعقادات سیاسی توی زندگی مشترک چندان کار عاقلانه ای نیست، چون به قول یه بزرگی: "همونقدر که سیاستمداران راجب شما حرف میزنن، شما هم همونقدر راجبشون حرف بزنید"...
اینایی که میگم کلیه، موارد خاص و شرایط خاص و اینها رو در نظر نگرفتم...
دوستت کیه؟
خواسته طرف مقابل چیه؟
نه من خودمو باور دارمیکم مغرورانه نیست؟
اگه ببینم که اون تو یه سری مسایل بهتر از من می فکره یا من توجیه شم آره قابل تغییرم
مفتشی آق آتیلا؟
خوب پس دیگه همون....من برای خودم نپرسیدم...از قضیه یکی از دوستانم این سوال برام مطرح شد...منظور همون همسر یا شخصیه که به احتمال زیاد قراره همسرتون بشه
نه من خودمو باور دارم
اينو يادت باشه تا آدم خودش خودشو باور نداشته باشه ديگرانم باورش نمي كنن
چرا اينجوري فكر مي كني؟
بزرگ کیه؟
یعنی سیاستمدارا تو خونشون بحث سیاسی نمیکنن؟
عشق چون آید برد هوش دل فرزانه راخوب پس دیگه همون....
هرکسی برای خودش اصولی داره، مثلاً تقیدات مذهبی شوهرش واسش مهمه، اینکه نماز بخونه و روزه بگیره و اینها، اگر یکی گیر بیاد که نماز خون نباشه، مسلماً عاقلانه نیست از اصول و اعتقادات خودش بگذره...
فکر کنم گذشتن از اصول مهم و حیاتی عاقلانه نباشه، ولی مسائل نه چندان مهم رو میشه تغییرش داد و عاقلانه اینه که برای رسیدن به نقاط مثبت مهمتر، یه سری عقایدمون رو تغییر بدیم تا بتونیم بهتر با هم زندگی کنیم......
منتها اول باید مشخص کنیم چه چیزی اصله و چه چیزی فرع...
نقل قولم ديدي؟مثلا اگه ازت بخواد به جای لباس این رنگی اون رنگی بپوشی هم قبول نمیکنی؟
یه جایی خوندم یادم نیست کی گفته بود!
الآن این دوست ما سیاستمداره مگه؟
موضوع بحثمون سیاستمداران نیستند، آدمهای عادی هستند...
گفتم در بالا، بستگی به فردش داره، یکی واسش بحث سیاسی مهمه، یکی نیست...
نقل قولم ديدي؟
اين اكشالي نداره،از مسائل جزئيه![]()
صعودی باشه خوبه ولی نزولی نهیعنی بگه اعتقادات سیاسی و مذهبیت رو عوض کن حاضری؟
صعودی باشه خوبه ولی نزولی نه
ولی وقتی فارغ شد و عشقش شد همسرش، همه چی فرق میکنه، اون موقع هوشش میاد سرجاش...عشق چون آید برد هوش دل فرزانه را
ولی وقتی فارغ شد و عشقش شد همسرش، همه چی فرق میکنه، اون موقع هوشش میاد سرجاش...
مذهبي و سياسي منظورم بودمسائل کلی چیه؟
مصطفـــــــــــــــــــــــــــــی
تو واسه چی نشستی واسه این آبجی کوچیکه ما مشاوره میدی ؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اگه یه روزی جنگ بشه شما حاضری بری؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 35 | |
![]() |
حاضری با یه حلقه بدل نامزد کسی بشی؟ | گفتگوی آزاد | 96 | |
![]() |
با چند میلیون حاضری حجاب نداشته باشي؟! | گفتگوی آزاد | 65 | |
H | حاضری مدیر اینجا بشی؟؟ | گفتگوی آزاد | 132 | |
![]() |
حاضری نفر قبلیت رو .....؟ | گفتگوی آزاد | 167 |