جوک و لطیفه، لبخند و خنده :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعتراف میکنم وقتی بچه بودم فکر میکردم
شیرو بهش نمک میزنن میشه دوغ.یه بارم سر صبحونه اینکاروکردم فقط تنها چیزی که یادم میاد
دست بابام بود که داشت می امد سمت من .مهر پدرانه توحلقومم. :|

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شخصا آدمی هستم که اصلاً به خودکشی اعتقاد ندارم
مگه اینکه پسوُرد گوشیم لو بره :)

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهم نیس تو خونه ما دعوا سر چیهتهش میرسه ب من که سرم 24 ساعته تو گوشیه :|

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کلا فوق تخصص افتادن دارم .
واحد میوفتم ، از پا میوفتم ، از نا میوفتم ، از چشم میوفتم :)

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش سازمان سنجش موقع ثبت‌نام کنکور
گزینه‌ی انتخاب طعم آبمیوه هم بزاره. آخه یعنی چی ساندیس سیب و آناناس! ^_^

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
به دختره گفتم پايه بيليارد هستي گفت واااااي عاره عشقم راكتمو ميارم!!! خدايا بيا پي وي كار واجب دارم،...

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مورد داشتیم که یارو رو بردن دم دفترمدرسه مدیر ازش پرسیده: چرا انقد دیر میای؟ یاروم گفته :هـــه من خودم یه پا مدیرم باور نداری لینکو بدم ادد کن نه ینی تا این حد شـــاخ

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
معلم به دانش آموزاش میگه : بچه ها شما دلتون پاکه دعاکنید بارون بیاد ...یکیشون پا میشه..میگه : ما اگه دلمون پاک بود تا حالا شما صد دفعه رفته بودی زیر تریلی

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
این بنده خدایی که هی از خوشبختی هاش تعریف میکنه!
از رفتار مهربانانه والدینش تعریف میکنه!
از زمان برنامه ریزی شده ای که ازشون به نحو احسنت تعریف میکنه!

کیه؟ من خیلی دلم براش میسوزه! این اقای شیرازیه که توی برنامه کلاه قرمزی از بدبختیهاش میگه رو به ایشون معرفی کنین یه کم به زندگی امیدوار بشه!

والا!

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه اسمایی میذارید روی بچه‌تون انگار حواستون نبوده کیبوردتونو فارسی کنید😆

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
به جای خوندن مطالب چرت و پرت اینو بخونین 2 کلمه یاد بگیرین روزی میرزاکریم آقا بزرگ خان از شاگردان محمدجواد دارخانی به سفارش محمد تقی عبدالهی اصفهانی به همراه آقا میرزامحمد محمدزاده کریم آبادی معروف به میرزاخان و حاج جعفرسبحان ملکی معروف به ملک الخان، خدمت استاد حاج آقا عبدالکریم ابوحجازی معروف به معین العبادی شرف حضوریافتند، ایشان تشریف نداشتند،همگی برگشتند !!! 🤗 نیاز به تشکر هم نیس، من متعلق به شمام

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مردی در جزیره ای افتاد. همه ساکنینش زن بودندزنها تصمیم گرفتند مرد را اعدام کنند و پیش از اعدام خواستن آخرین درخواستش را بگوید.مرد: میخاهم زنی مرا اعدام کند که خود را زشت ترین زن جزیره میبیند!مرد تا الان زندست، مغازه ای باز کرده و خدا رو شکر اوضاعش روبراهه😂

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
روزی شخصی نزد شیخ رفت و گفت: آنقدر خسته ام که نگو... شیخ فرمود: باشه نمیگم ������

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
با پول نمیشه خوشحالی خرید...اما میشه باهاش جت اسکی خرید ! شما تا حالا کسی رو دیدی رو جت اسکی غمگین باشه؟

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
بشر هر چی می‌کشه از کنجکاوی بیش از حده. خب چی کار داشتی مساحت زیر منحنی چی می‌شه😐همون مساحت مستطیل بس بود دیگه😐😤

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیشب وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات زنگ زد بهم و گفت: داداش سه روزه داری یه کله دانلود میکنی یه لحظه پاوز کن من یه ایمیل کاری بزنم بعدش نوکرتم هستم.

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلم ک میگیره...اولش میرم دستشوییبعدش اگه خوب نشدم چایی نباتاگرم ک نشد گزینه ی دردناک عرق نعناجز اینه؟؟؟اگه جز اینه ب منم بگین

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
دختره 11 سالشه پست گذاشته سال ها با تو خاطره داشتمولی افسوس زمونه از هم جدامون کردفک کنم منظورش مای بی بی بوده... غیر از اینه؟؟؟؟

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو صف دستشویی به یارو میگم اجازه میدی من اول برم؟؟؟ سر پاییه زود میاممیگه مگه من قراره برم بستری بشموااااایییی ینی تاحالا اینقد قانع نشده بودم

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز دختره با هزار عشوه ازم پرسید ببخشید شما زانتیا دارید؟؟گفتم نخیر چطور؟؟؟گفت چه بد میخاستم برام چند تا آهنگ بفرستیداونجا بود ک فهمیدم منظورش زاپیا بودهکوفت نخند دخمله دیگه خخخخخخ

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
به مامانم میگم طرف خیلی دوسم داره.مامانم میگه محلش نذار.میگم آخه هی اس ام اس میده...میگه فک کن ایرانسله/؟/////؟؟؟؟؟؟ینی تا حالا اینجوری قانع نشده بودم

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه معلم داشتیم ک یه نگاهی به منو دو تا دوستام که پای تخته بودیم کرد و گفت: چرا درس نخوندید؟سرمونو انداختیم پایین…بعد اومد نزدیکمون و چوبی رو که توی دستش بود داد به من و گفت: منو بزنگفتم: چی؟!گفت: بزن… حتما من درست درس ندادم که شما خوب یاد نگرفتیدمنم دیدم حرفش منطقیه!به همین برکت اینقدر زدمش اینقدر زدمش،که اگه ناظم نیومده بود کشته بودمش!!من روی نوع آموزش حساسم!! ^_^

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرف داشت واسه بچه ده سالش توضیح میدادکه:
زمان ما آب نبود …
گاز نبود …
تلفن
نبود …
مایکروفر نبود…
ال سی دی کسی نداشت…
یهو بچه میگه:
داری حال میکنی با ما زندگی میکنیا!! :D

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
زنگ زدم به موسسه کنکور شهرمون گفتم
میخوام پشتیبان شم
گفت رتبت چنده؟
گفتم ۶٠٠٠٠٠
گفت تو استخدامی بیا بگو چطوری تست زدی بقیه اونجوری تست نزنن :)

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﺗﻮ اتوبوس ﮔﻮﺷﯿﻤﻮ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻡ تلگرامو ﭼﮏ
ﮐﻨﻢﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺴﺘﻬﺎﺭﻭ ﻣﯽ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﯾﻬﻮ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺑﻪﺷﻮﻧﻢ
ﺯﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ :
ﭘﺴﺖ ﻗﺒﻠﯿﻪ ﺭﻭ ﻻﯾﮏ ﮐﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﺣﺎﻝ ﺑﻮد
ینی حریم خصوصی در حد گوسفندای استرالیا :|

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیشب کارشناس شبکه ۱ داشت میگفت خداوند هیچ موجودی رو بی دلیل نیافریده.
بعد بابام نگاه به من کرد، یه آه کشید
زد کانال ۳ :|

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از چیزایی که تمام زنای متأهل ایرونی بهش معتقدن اینه که
من اصلن جوونی نکردم :|

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادتونه کتابامونو جلد میکردیم بعد که تموم میشد میدیدیم مو رفته لاش؟؟؟
چه چرت و پرتایی یادتونه من اصلا یادم نمیاد ^_^

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﭘﺸﺖ ﻫﺮ ﻏﺬﺍﻯ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﺍﯼ.
.

.
ﺧﺎﻧﻤﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺳﺮ ﮔﺮﻡ ﺗﻠﮕﺮﺍﻡ ﺍﺳﺖ😂
ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎﯼ ﮔﺮﻭﻩ ﻏﺬﺍﺗﻮﻥ ﻧﺴﻮﺯﻩ😐 یکمی هم حواستون به زندگیتون باشه😜

وضعیت
موضوع بسته شده است.