جوک و لطیفه، لبخند و خنده :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
يکى از بزرگترين غلطام اين بود که مامانمو با اينترنت اشنا کردم.وقتايى که خودمو ميزنم به خواب.!!پى ام ميده مينويسه: تو که هنوز آنى بگير بکپ :|

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
معرفت رو از پاککن آموختم
آن زمان که دیدم هیچوقت تموم نمیشه
فقط نصف میشه یا گم میشه یا دزدیده میشهلامصب از سگ هم وفادار تره

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه آدامسو سه ساعت بود میجویدم یهو دیدم یه صدایی داره از تو دهنم میاد، آدامس رو در آوردم یه نگاه گرد به من گفت:« داداش بَس نیست؟»

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم تو فیلم های ترکیه ای که طرف همین که از خواب پا میشه لب میده،دهنش بو نمیده؟

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابام نصیحتم میکنه میگه ادیسون هم از اولش که دانشمند به دنیا نیومده بوده. اول برقکشی ساختمان انجام میداد بعد برقکاری اتومبیل بعد برقُ کشف کرد

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
عرض سلام دارم������ ولی طول سلامو ندارم ☹️ برا همین نمیتونم مساحت و محیط سلامو براتون حساب کنم ������������������

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
روش رهایی از دست مورچه ها در منزل مواد لازم:1)شکر2)فلفل روش استفاده:مواد راباهم مخلوط میکنیم..و درگوشه گوشه خونه میگذارید.. 🐜 مورچه میاد شکر برداره، بعدش فلفل را بو میکشه و عطسه میکنه و سرش میخوره به سرامیک کف خونه ومیمیره! بازم از این روشهای کارامد براتون میفرستم 😁😂😂

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
یبارم مادربزرگم داشت سریال یوسف پیامبر نگاه میکرد زدم یه شبکه دیگه گفت استغفرالله پسر فیلم پیامبرو قطع نکن معصیت داره

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
‏ماهیا یه ضرب المثل دارن میگه عروس دریایی بلد نیست برقصه میگه دریا متلاطمه

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی تو یکی از عملیات کامپیوتر پیام میاد برات Try againینی رسما دهنت سرویسه!!!

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسایی که پستای منو میدزدید.....کار خوبی میکنیدنوش جونتونارث بابام که نیست،خودمم دزدی میکنمحتی اینم دزدیدم کردم:))))))))))

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر وقت میگن تماشای این ویدیو رو از دست ندید....من عمدا از دست میدم ببینم مثلا چه غلطی میخواد بکنه

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا مدت هاست اقوامتان را ندیده اید؟...آیا دلتان برایشان تنگ شده است؟کافیست همراه دوست دخترتاندرخیابان قدم بزنید٬اقوام که سهل است حتی امواتتان را هم ملاقات میکنید!!! :)

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلا قهر کردن و کات کردن آسونتر بود....الان باید طرف از صدجا طرفو بلاک کنی(فیسبوک٬وایبر٬واتس اپ٬لاین٬بیتاک٬دی دی٬ اینستاگرام٬تلگرام٬...)هفت خان رستمه!!آخرشم از یه جایی میاد فحش رو میده و میره عقده ای

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلا به گربه پخ میکردیم 3 متر رو هوا بودن،حالا از کنارمون ردمیشن نگاه معنادارچند ثانیه ای هم میکنن، همین مونده به نشانه افسوس سرم تکون بدن!

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو کلاس ادبیات نشسته بودیم و استاد داشت میگفت که تو زبان محاوره ای بعضی از” الف ها ” را “واو ” میخونیم مثل خانه که میگیم خونه ، یا بیابان که بیابون گفته میشه . بعد گفت کسی مثال دیگه ای میتونه بزنه ؟؟یه پسره از ته کلاس داد زد : . . استاد مثل صابان که میگیم صابون یعنی کلاس رفت رو هوا چند تا غشی و زخمی هم به جا گذاشت . دهن استادم وا مونده بود،بسته نمیشد

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
از تاکسی پیاده شدم درو محکم بستم راننده گفت: هوووووی گاو منم دوباره در باز کردم محکم بستم راننده گفت چته؟ گفتمم هیچی دُمم جا مونده بود

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
جلوی بیمارستان یارو داشت بوق میزد گفتم آقا جلوی بیمارستان بوق نزن شاید یکی با همین صدای بوق بمیره گفت:اونی که قراره با این صدا بمیره الان نمیره، فردا که مرخص بشه تا یکی بگوزه میمیره ینی اینقدر قانع شدم که هر وقت از دمه بیمارستان رد می شم یه چند تا بوق میزنم که اون مریضایی که به چوس بندن خلاص بشن

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیر بارون که هیچی…. . . . . زیر فشار مستقیم شلنگ آتشنشانی هم یاد کسی نمی افتم

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا دختره خاسگار اومده بوده مامان باباش بهش گفتن میخوای درس بخونی یا شوهرت بدیم سرشو انداخت پایین وگفت.. هرچی میخونم یاد نمیگیرم شوهر میخواد میفهمی شوهرررررررررر

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
غمگینم… . . . . . مثل مادری که به عکسم خیره شده و اشکاش سرازیر میشه… زیرلب میگه کاش تو عروس من بودی… ای بابا!!!غم کمی نیستا… دلم سوخت واسش… مردم چه دردایی دارن و نمیگن!!!

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابام داشت در مورد گندکاری کارمندش صحبت میکرد یکم سکوت کردو گفت؛ پسره‌ی نفهم. بعد داداشم از اتاق جواب داده بله؟

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه دنبال یه شوهر پولدار باش ٬چون مردا در هر صورت خیانت میکنن....گریه کردن تو هتل های پاریس بهتر از گریه کردن گوشه زیر زمین مستاجریه😂😂😂

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامتی دختری که اولین مرد زندگیش پدرشهآخریشم همسرش...حالا دیگه وسطاش مهم نیسبقیه وسیله راه بودن برا رسیدن به مقصد!!والا!!!مگه تو میری جایی ازت میپرسن با چی اومدی؟؟؟

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازدواج درسال2017عاقد:آیا وکیلم پروفایل شما را از حالت singleبهmarried تغییر دهم؟دختر:بلهپسر:بلهمردم:حالا لایک لایک لایک...لایک لایک لایک :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.