جوک و لطیفه، لبخند و خنده :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.

***##***

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قابل توجه آقایان متاهل نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد! ‏عيد مي آيد و اجناس، گران خواهد شد! همسرت چند ورق ليست، به تو خواهد داد! ‏کل اعضای وجودت، نگران خواهدشد! ميزنی ساز مخالف، دو سه روزى، اما! عاقبت هرچه که او گفت، همان خواهد شد! ‏پول را، با علف خرس، يکى ميدانند! فکر کرديد که منطق، سرشان خواهد شد؟! ‏کل عيدى وحقوقت، به شبى خواهد رفت!

مریم.س

عضو جدید
کاربر ممتاز

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسره ده سالشه پست گذاشته :مرا بخاطر خودم بخواهیداون وقت من تا پونزده سالگی فکر میکردمجنس مخالف کسیه که همیشه باهامون مخالفت میکنه :|

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیدم دوستم ناراحته !بهش گفتم فقط بگو کی اذیتت کرده ؟بگو تا خودم پدرشو دربیارم،دوستم گفت زر نزن با خانومم حرفم شده !اصن دیگه روم نمیشه تو چشاش نگاه کنم :|

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیشب دزد اومده بود خونمون داشت میگشتبلند شدم گفتم دنبال چی میگردی؟گفت : پولگرفتم خوابیدمبعد گفت حالا که اینطور شد مودمو میبرم !هیچی دیگه نصف شبی رفتم پول واسش کارت به کارت کردم :|

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر برای بدست آوردن کسی داری میدویی آروم تر بدوچون شاید یکی هم برای بدست آوردن تو داره میدوهمنم که سرجام یه مدتیه واستادم !اصن هیچ کس ردم نشده از این محدوده :|حالا موندم بالاخره وایسم یا بدوم ؟!

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرده رفت گلفروشی برا زنش گل بخره …بعد از یک ساعت برگشت، به زنش گفت :هرچی فکر کردم دیدم تو خودت گلی برات کود خریدم !باقیمانده پیکر آن مرحوم فردا از مقابل خانه‌ی مادرش اینا تشییع خواهد شد :D

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرد را باید بوسید !حتی وقتی اعصاب نداره !حتی وقتی داد میزنه !حتی وقتی بی تفاوت شده !حتی وقتی سرش همش تو گوشیشه !حتى وقتى شبها دیر میاد خونه !این مرد را باید بوسید …و گذاشت کنار !والا قحطی که نیومده :)

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
می دونین چرا هویج نارنجیه؟چون بهش میادحالا می دونی چرا خیار سبزه ؟چون نارنجی بهش نمیادمن روانی نیستم فقط فشار زندگی اینجوریم کرده !خستم !!! میفهمیییی؟

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرهنگ لغات بابام :اون بی صاحاب رو بدهدیگه باید خودم تشخیص بدم منظورش تلفنه، موبایله، کنترل تلویزیونه،سوئیچ ماشینه، قاشقه، قاتل بروسلیه، لنگر کشتیه؟!کلا بی صاحاب معادل کل معین و دهخداست :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.