امروز                                              سوار تاکسی شدم ،
                                                                                      کنارم یکی بود که دسش                                              مرغ و روغـن اینا بود
                                                                                      خلاصه بدجوری جا رو                                              تنگ کرده بود                                              ...
                                                                                      گفتم سبدِ کالاست . .                                              .؟
                                                                                      گفت آره ، گفتم پس                                              ربّش کو
                                                                                      گفت مگه ربم میدن !؟؟
                                                                                      گفتم آره بابا مگه                                              نگرفتی؟
                                                                                      بدبخت پیاده شد رفت                                              دنبال رُب                                              ..!
                                                                                      .
                                                                                      .
                                                                                      .
                                                                                      .
                                                                                      .
                                                                                      .
                                                                                      خدایا منو ببخش ، منو                                              ببخش
                                                                                                                                   خودت دیدی جا خیلی کم                                              بود

))))
))))