جوک بگو....

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
لامصب اونقدی که تو کارای من گره هست تو فرش شفقی تبریز نیست !

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه دعا میکنم بگو آمین... خدایا تو این ایام دم عیدی, صورت هیچ جوونی جوش نزنه!!

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مرده تو باک ماشینش ماست میریزه وقتی میخواسته بوق بزنه ماشینش بجای صدای بوق صدا میداد : دوغ دوغ!

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضیا رو باید گذاشت توسبدکالا؛ از بس که نیاز همه رو برطرف میکنن‏!‏

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال پیش همین موقع ها بود که اواسط اسفند ماه بودیم، امسالم همین موقع هاست و ما اواسط اسفند ماهیم، مطمئن باشید سال بعدم همین موقع ها اواسط اسفند ماهیم، معلوم نیست کی میخواییم به خودمون بیاییم و پیشرفت کنیم...

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابام میگه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یه شامپوی خوب خارجی واسه (خودت) بخر میخوام برم حموم!!!

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
استاد در اولین دقایق کلاس:
هرکی گفت خسته نباشید خودش بره بیرون از کلاس. من به این جمله حساسم!
پسرا نیم ساعت مونده با آخر کلاس:
استاد خدا قوت!
استاد موفق باشید!
استاد روز خوبی داشته باشید!
have a good time and baaaa...
استاد-> :|

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
نحوه ی روبوسیِ عید
اولی :به به به سلام سال نو مبارک
دومی :سلام سالِ >ماچ< نُوِ >ماچ< شماهم >ماچ< مبارک.. خخخخخخخ

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
کودک درونم خعععلی بیشور شده!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تازگیا به ندای درونم شماره داه :|

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه که بودم هر وقت بابام پشت فرمون میشست همش به این فکر میکردم ؛ چرا فوش میده ؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الان که گواهی نامه گرفتم به این فکر میکنم چرا انقد کم فوش میداد ؟؟؟

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودتونو برای پاسخ دادن ب این سوال هنگام گفتن ساعت به دیگران آماده کنید............ قدیم یا جدید؟

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفتم مغازه میخواستم بگم یه ادامسو یه پفک و پفیلا بدین گفتم یه پادامسو یه سفک و سفیلا بدین
هیچی دیگه به جای اینا بهم تخم کفتر داد

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
به بعضی از این پسرا ک ایقده کلیپس، کلیپس میکنن باس گفت:
داش لطف کن یه کلیپس واسه شلوار خودت بخر ک ایقده نیاد پایین مارک.....
پیدا نشه.. "اون سه نقطه که واضحه؟؟ "

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونقد که فیسبوک کشف حجاب کرد رضا شاه نتونست بکنه

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
از گوسفند پرسیدم بهترین روز زندگیت چه روزی بوده؟
.
.
.
.
.
.
.
.
گفت: بعععععع . چیه انتظار داشتی بگه روزی که با عشقم آشنا شدم . حتما دانشجو هم هستی اومدی ببینی گوسفند چی میگه؟

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرف هر سال یه بار دندوناشو تو آینه نگاه می کنه ، خرابی که هیچ ... برف در مقابل سفیدیش کم میاره ..
اون وقت من که در روز سه نوبت (صبح-ظهر-شب) و هر نوبت 10 دقیقه مسواک میزنم، زردی که هیچ ... هفته ای یه بار دندون پزشکی هستم!

• Like
واکنش ها: Reus

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
قرار بود واس تعطیلات کل فامیل چتر باز کنن خونه ما.ماهم طی یک عملیات انتحاری مودممونو جم کردیم،حالا چن روزی هس از هیچکدومشون خبر نداریم...بدترازاون،دو تا همسایه کناریمون جمع کردن دارن میرن مسافرت...

• Like

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعتراف میکنم دوران راهنمایی روز معلم همه تخم مرغ آورده بودن که توش پر گل بود منم یه تخم مرغ خام آورده بودم که بزنم بخندیم! معلم اومد داخل همه سرو صدا کردن و شادی کردن تخم مرغارو میزدن به تخته منم این وسط تخم مرغو زدم به تخته ! ترکید رو تخته پاشید همه جا ، رو لباس معلمم ریخت ! سریع گفت کی بود ؟!!؟ هیچکی هیچی نگفت با این که میدونستن کار منه خلاصه از ته کلاس ۴ – ۵ نفر شلوغو آورد بیرون زدشون ولی نگفتن کار من بود ! چون شاگرد زرنگیم بودم معلمه شک نمیکرد بهم !

• Like

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه غلطی کردم دیشب واسه دختر خالم که ۵ سالشه یه قصه گفتم آخرشم گفتم:قصه ما به سر رسیدکلاغه به خونش نرسید

هیچ دیگه تا صبح داشتم جواب پس میدادم که چه بلایی سر کلاغه آوردی که هنوز نرسیده خونش...

• Like

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفتم ی بسته کپسولی بخرم واسه چهار شنبه سوری بتروکنیم حال کنیم. لامصب گفت 30 تومن.
هیچی دیه با دوستان تصمیم گرفتیم دور هم جم شیم اونا دست بزنند منم عاروق های مردونه خالی کنم. *^_^*

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیزده روز عید تموم شد
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا اگه ماه رمضون بود الان پنجم بود :|

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال ها گذشت و کسی ندید که انسانی با قاشق چای خوری، چای بخورد

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من مغز کاهو باید به عنوان یک میوه اعلام استقلال کنه :D

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]میگن تو اددلیست هر شخص یکی هست که یواشکی دوست داره![/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] آهای تویی که یواشکی دوسم داری ! خاک تو سرت کنن که نمیای بهم بگی کصافط! :|[/FONT][/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
هـروقت دنبال باباتون گشتینُ پیداش نکردین , موبایلش رو هـم جواب نداد ؛ برین خیابون یه سیگــار روشن کنین , اونوقـت خودش صــــــــاف میـــآد جلوتــون می ایستـه:|:D

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] اعتماد به نفس مامانش توو حلقم خخ[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]هوا یه جوری شده یکی با بافتنی و شال گردن و کلاه میاد بیرون[/FONT]
یکی با تیشرت و دمپایی لا انگشتی :|
هر2 نفر هم رضایت کامل دارن !