سلام خانم موبلندهسلام برد پیت جان خوفی؟![]()
نه دادا آبنباتاش خوشمزه ترهسلام خانم موبلنده
مرسی خانوم مو بلنده
خانوم موبلنده بیا از اینا هم بخور![]()
داداش استادی؟؟؟
یه چیزیا فراموش نکــــــــــــــــــــــــــــنید بچه ها بخدا اینجا ایران است.همه کشورا ما را تحریم میکنن.حکومت ما بدبختهارا
چه خوب بود اگه فکری به حال میکردن اما حیف اینجا ایران است باید بریم به غزه و افغانستان و عشق آباد و بقیه محروما کمک کنیم مپنمیتونیم واسه خودمون کاری کنیم!!!
من رفتم غزه کمک....
ای خدا ..یعنی شما رشتی نیستی دیگه!!!!!!!من خونه پدریم رشته.گلسار خیاببون 104 .... همسایه شدیم به به
جواب شما رو دادم دیگه[/QUOTE
حالا چرا همه جا آب نبات می خوری؟
!!!
ما که جواب شما رو هم نگرفتیم ؟!!!!!!![]()
این (آبنبات) نشان مخصوص بابک بزرگهجواب شما رو دادم دیگه[/QUOTE
حالا چرا همه جا آب نبات می خوری؟
!!!
ما که جواب شما رو هم نگرفتیم ؟!!!!!!![]()
میدونید چه کسی در برابر شماست ؟
مامور مخصوص حاکم بزرگ ، بابـــــــک
احترام هم بذارید بزرگواری خودتون رو ثابت میکنید
شما به زبان خودتون صحبت کردید . من هم به زبان خودم![]()
ای خدا ..یعنی شما رشتی نیستی دیگه!!!!!!!
بابا رشتیا که همشون خوش تیپ و با کلاس و با فر هنگن ..شما که خونه پدریتون رشته چرا اینجوری میگی
...حالا چرا اینقد دقیق گفتی ..برم سر خیابون خونه باباتون رو پیدا می کنمااااااااااااااااااااااااااااا
من گلساری نیستم ..زیادم از گلسار خوشم نمی یاد به دلایل خاصی ..
من بیشتر با مطهری حال می کنم ..
البته پارک ملت 4 راه گلسار که یه چیز دیگه س ..و یه دنیا توش خاطره دارم ..![]()
آهان حالا شدید همشهری منمن همینجا اعلام میکنم که یه بچه رشت اصیلم و بش افتخار میکنم.شما چرا از گلسار خوشت نمیاد مگه محله ما چشه؟؟؟؟؟
این (آبنبات) نشان مخصوص بابک بزرگه
میدونید چه کسی در برابر شماست ؟
مامور مخصوص حاکم بزرگ ، بابـــــــک
احترام هم بذارید بزرگواری خودتون رو ثابت میکنید
شما به زبان خودتون صحبت کردید . من هم به زبان خودم![]()
![]()
استارتر تاپیک میشه بفرمایید شما چه جوری سر از شرکت نفت درآوردیدددددددددددددددددددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا بگید شاید ما هم بیایم یه سر..![]()
یعنی مکانیک نمی تونه بیاد شرکت نفت؟دوست عزیز من لیسانسم پالایش نفت هست و فوق مهندسی شیمی دارم فک کنم باید شرکت نفت کار کنم حالا اگه شما یه پارتی داشتید وزارت خونه ای جایی این همشهری دوست داشتنیتونو!!؟ فراموش نکنید(اینو شوخی کردما تو ایزان اصلا پارتی بازی نداریم اصلا باور کن)
یعنی مکانیک نمی تونه بیاد شرکت نفت؟![]()
ااااااااااااا..پس با این حساب شاید این جمعه بیاید....چرا نمیتونه بیاد استخدامی داشتیم خبرتون میکنم فقط باید یه کم صبر کنین مثلا تا ظهور...
اگه بدونین تحریم ها کمرمونو شکسته نمیتونم بیشتر توضیح بدم بی پست میشم بخدا اگه خواستید بعد خصوصی خدمتتون میگم
ااااااااااااا..پس با این حساب شاید این جمعه بیاید....
آره حتما...خبرمون کنید برا استخدام
ااااااااااااا..پس با این حساب شاید این جمعه بیاید....
آره حتما...خبرمون کنید برا استخدام
خوشبختي ؟؟!!! اونم تو اين مملكت ؟؟!!!!!
خوشبختي و زندگي در اين مملكت معني نداره . زندگي در ايران در حقيقت مرگيه كه روز بروز عقب ميفته !!![]()
مهندس این جوری نگید تو رو خدا...زیگفرد جان نارحت نباش من چند نفر رو دیدم که احساس خوشبختی میکنند تو ایران.مثل مامان بزرگم دوست مامان بزرگم خودم !!؟ و چند نفر دیگه
مهندس این جوری نگید تو رو خدا...
با این تفکرا فقط خودمون اذیت میشیم ...بهتره این واقعیت ها رو که درک می کنیم کم کم سعی کنیم با فکر + راه چاره ای پیدا کنیم براش ..
حالا از مهندس زیاری فر می خوام ایشون به عنوان بزرگتر و مدرس دانشگاه راهکارهایی رو به ما جوونا نشون بدند....
بله باید چاره ای اندیشید.امروز سه شنبه رفتم باشگاه پژوهشگران جوان تهران(استعدادهای درخشان).گریه تون میگیره اگه بگم چه چیزایی دستگیرم شد اونجا.فک کنم حالا حالا ها کار داشته باشیم.توکلت علل الله
وقت گل نی خوشبخت میشیم
البته تا خوشبختی رو چی معنی کنیم![]()
من نمی گم همه چیز آرومه ..ایتهمه نا امید نباشید به قول همشهریم + نگاه کنید به زندگی.همه چی آرومه ما چقد ....
من نمی گم همه چیز آرومه ..
والا من خودم هم پر استرس و سر در گمی ام ...اما میگم یه چیزایی تغییرش دست ماست ..یه چیزایی هم دست ما نیست ..
اونایی که دستمونه رو بسازیم ..اونایی که نمیشه رو هم باید اون یکی راهش رو انتخاب کرد دیگه ..پرواز به آسمونی که ....![]()
مگه تو حرفای من این بود که همه چیز آرومه و من علی بی غمم؟به به اعترافات جدید.پس شما هم استرس میگیرید.آره باید اونایی که از دستمون برمیاد بسازیم(حدود 40 درصد) و بقیشم بسپاریم به خدا
مگه تو حرفای من این بود که همه چیز آرومه و من علی بی غمم؟![]()
وقت گل نی خوشبخت میشیم
البته تا خوشبختی رو چی معنی کنیم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
با مهندسان ایرانی تا نوروز97 | گفتگوی آزاد | 2 | |
A | تحصیل در دانشگاه ایرانی بشما چی آموخته ؟ | گفتگوی آزاد | 70 | |
A | چرا قبول حقیقت به مذاق ایرانی سازگار نیست؟ | گفتگوی آزاد | 23 | |
A | هنر ایرانی : ما امیدوار هستیم . | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
با مهندسان ایرانی تا نوروز96 | گفتگوی آزاد | 28 |