جوانی

samaneh66

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر از زندگی خود راضی هستید :que:
دوست داشتید جای کی باشید:que:

• Like
واکنش ها: pme

shabe sarab

عضو جدید
:gol:از زندگی متنفرم گاهی اوقات فکر خودکشی به سرم میزنه خیلی از این دنیا واز این ادما گله دارم اونقدر غم توقلب کوچیکم انباشته شده که دیگه نمی تونم نفس بکشم یه هم زبون می خوام یکی که به حرفام گوش کنه خداهم که منو فراموش کرده انگار نه انگار که من هم هستم فقط ایستاده تا من بی عدالتیش رو تماشاکنم دیگه خسته شدم از امید دادن بی خودی به خودم من عاشق زندگی بودم خدا لعنت کنه اونی رو که دنیارو برام سیاه کرد خدادنیاشوتیره ی تیره کنه ان شاءالله:gol:

samaneh66

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:از زندگی متنفرم گاهی اوقات فکر خودکشی به سرم میزنه خیلی از این دنیا واز این ادما گله دارم اونقدر غم توقلب کوچیکم انباشته شده که دیگه نمی تونم نفس بکشم یه هم زبون می خوام یکی که به حرفام گوش کنه خداهم که منو فراموش کرده انگار نه انگار که من هم هستم فقط ایستاده تا من بی عدالتیش رو تماشاکنم دیگه خسته شدم از امید دادن بی خودی به خودم من عاشق زندگی بودم خدا لعنت کنه اونی رو که دنیارو برام سیاه کرد خدادنیاشوتیره ی تیره کنه ان شاءالله:gol:
چرا اینقدر نا امیدی
ناامید نمیشوند از رحمت خداوند مگر مردمان کافر
اگر کسی در حقت ظلم کرده ناراحت نباش
اگر کسی دلت روشکست صداشو در نیار که خدا دلش رو میشکنه

nafiseh-m

عضو جدید
;)
سمانه جون راست ميگه نبايد اينقدر نا اميد باشي ،اين بدون كه پستي و بلندي تو زندگي همه آدما هست ،فقط بايد محكم باشي و توكل كني ،مطمئن باش اين شرايطي كه داري عوض مي شه

ah25_km

عضو جدید

مي انديشي كه كسي تو را نظاره نميكند , حال انكه خداوند بر شب و روز تو اگاه است و درد ها و رنج هاي تو را ميبيند , او نزديك تر از ان است كه مي انديشي , واي بر ما كه او را نمي يابيم

من خودم انقدر از زندگي فهميدم كه هر اتفاقي بازخورد اعمال حودمونه ,, اينم فهميدم كه زندگي هموني رو بهت ميده كه ازش ميخواي ,
پس اميد داشته باش و نيمه ي پر ليوان رو ببين
موفق و اميدوار باشي ;)

mohammad m

عضو جدید
صد با رهم بميرم و دوباره زنده بشم باز ترجيح ميدم هميني كه هستم باشم حتي يه ثاني هم به جاي كس ديگه اي نمي خوام باشم

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر از زندگی خود راضی هستید :que:
دوست داشتید جای کی باشید:que:
از زندگي كه راضيم:hypocrite:
جاي كسي هم دوست ندارم باشم! ولي اگه يكي رو از خودم بهتر بدونم سعي مي كنم اون خصوصيات خوب تو خودم ايجاد كنم! در كل سعي مي كنم خصوصيات خوب ديگران داشته باشم كه فكر كنم همه ي انسانها اين كار مي كنن :w16:
مگر اينكه كسي اينقدر مغرور باشه كه هيچكس بالاتر از خودش يا حتي در سطح خودش ندونه!:weirdsmiley: