حالا مگه جنیان چه برتری به انسان دارن!؟دنبال اینم که بفهمم:
چرا با وجود جنیان انسان اشرف مخلوقاته؟
چه توانایی هایی در انسان باعث برتری اون میشه؟
؟
؟
؟
جسم آنها فقط لطیفتر از انسانه که به همین دلیل هم از ما بهترون گفته میشندحالا مگه جنیان چه برتری به انسان دارن!؟
چرا انسان این توانایی رو داره؟اانسان قابلیت حمل تمام اسماء الهی را داره
شما برتری رو در چی میبینی؟
اینکه تو قرآن نوشته درست ولی به این فکر کن که مثلا بخوای به انسانی که قرآن رو قبول نداره ثابت کنی.«و ما فرزندان آدم را بر بسیاری از مخلوقات خود برتری و فضیلت کامل بخشیدیم».(سوره اسراء،آیه 70)
یکی از توانایی هاشون زمانی مشخص شد که وزیر حضرت سلیمان(که جن بود) تونست ظرف یک چشم به هم زدن تخت ملکه ی صبا رو برای حضرت سلیمان بیاره.حالا مگه جنیان چه برتری به انسان دارن!؟
گفته شده از آتیشن و ما از خاک، لطافتی وجود نداره، اینکه برترند بخاطر قدرت برترشون.....جسم آنها فقط لطیفتر از انسانه که به همین دلیل هم از ما بهترون گفته میشند
خوب قدرتشون هم به خاطر همین جسمشون که از هرجایی عبور میکنه!گفته شده از آتیشن و ما از خاک، لطافتی وجود نداره، اینکه برترند بخاطر قدرت برترشون.....
خوب این قدرت سندی بر برتریت اوناست...خوب قدرتشون هم به خاطر همین جسمشون که از هرجایی عبور میکنه!
مسلما نهخوب این قدرت سندی بر برتریت اوناست...
چرا نه؟مسلما نه
خوب توضیحش رو دادم البته از نظر اسلامچرا نه؟
چرا انسان این توانایی رو داره؟
اگه دلیلش قدرت تعقل و تدبر و تفکر و انتخاب و اختیار و از این حرفاست باس بگم که جنیان هم همین توانایی ها رو دارن.
میشه واسم توضبح بدی تا بتونم پردازشش کنم.....چون انسان جامع اَکوان رو داره ، انسان عالم ماده و مثال و عقل رو داره اما جنیان صرفا موجوداتی مجردند .
باس چیزی رو توضیح بدم دوست من: من به هیچ عنوان اصراری برای اثبات برتری جنیان ندارم و تنها می خوام بفهمم که کدوم توانایی ما انسان ها اینقدر بزرگه که باعث برتری ما میشه، و اگه جلوی دلایل شما می ایستم به خاطر اینه که می خوام بگم اینا دلایل برتری ما نیست و بفهمم دلیل اصلی چیه، در ضمن منم انسانم و از برتر بودن آدما لذت می برم.خوب توضیحش رو دادم البته از نظر اسلام
ضمن اینکه فکر کنم برداشتتون از برتریت با برداشت من فرق داشته باشه
کاملا اشتباهه!!!چون انسان جامع اَکوان رو داره ، انسان عالم ماده و مثال و عقل رو داره اما جنیان صرفا موجوداتی مجردند .
کاملا اشتباهه!!!
میشه واسم توضبح بدی تا بتونم پردازشش کنم.....
اینکه جنیان مجردند!چی کاملا اشتباهه دوست من،ممکنه واضح تر بگین؟
ایا غیر از اینه که انسان کُون جامع هست وقابلیت سیر از اسفل السافلین به اعلی علیین رو داره و فقط انسان استعداد ظهور تمام اسماءالهی رو داره و بقیه موجودات تنها مظهر بخشی از اسماءخداوندند.
اینکه جنیان مجردند!
مگه اینکه منظورتون مجرد از چیز خاصی باشه که من نمیدونم!
ممنونم، اطلاعات جالبی بود.عالم ماده رو که میدونید؛ عالم "مثال" بععضی خواص عالم ماده نظیر"بُعد" را داره اما "ثقل"و "زمان " نداره ،برای اینکه منظورو برسونم میشه خواب رو مثال زد(البته در مثالزدن مناقشه نیست فقط برای تقریب به ذهن اینو میگم) در عالم خواب شما ممکنه خودتونو یا اطرافیان یا خیلی چیزا رو میبینید اما ثقل ماده و زمان رو تو خواب حس نمیکنید، در مورد عالم عقل هم برای تقریب به ذهن هم هیچ مثالی نمیشه زد کاملا شهودی هست .
وهر کدام از این عوالم دو وجه دارند یک وجه متصل و یک وجه منفصل.
فکر میکنم صحبت در مورد عوالم وجودی با این جوابای کپسولی چندان نتیجه نده و وقت گذاشتن نیازه چون ممکنه اشتباه برداشت بشه![]()
هدفمون تشخیص برتری انسان هاست.اگر عوالم انسان رو بشناسی خودت به برتری انسان می رسی، جنیان این عوالم رو ندارن. جن در عالم فوق ماده که برسد به عالم مثالی عالم دخان است.
حالا چرا رفتی تو نخ اجنه بی خیالش پسر جون یا دختر جون![]()
چیزی که باعث برتری انسان است مرتبه وجودیه اونه که میتونه در حد اسماء الهی بالا بره که مثالش هم انبیاء و ائمه معصومین علیهم السلام هستندهدفمون تشخیص برتری انسان هاست.
اگه اینایی که از عوامل انسانی فهمیده باشم برتری انسان تو اینا نیست البته به نظر من...
(عالم دخان) عالمی که جنیان توش زندگی می کنن، جن ها می تونن تو عالم ماده ما هم نقش داشته باشن در حالی که ما این توانایی رو نداریم
مثلا: نقش جن ها تو فرمانروایی حضرت سلیمان و یا وزارت آصف وزیر حضرت سلیمان،
و یا داستان جنیانی که میخواستن به امام حسین تو جنگش کمک کنن.
عالم عقل که من در موردش سرچ کردم چیزی که فهمیدم اینه که یه چیز نزدیک به عقل خودمونه و قدرتی که تو فکر کردن و تعقل داریمه، درسته؟
اگه اینجوری باشه و مقصود قدرت تعقل و تفکر و تدبر باشه، این تونایی رو جنیان هم دارن.
و در مورد عالم مثال که مبنا بر سرچی که داشتم یه چیز وسط دو عالم دیگس، این رو هم باید داشته باشن.
البته همه ی اینها نظر شخصی من.....
برتری ما رو بیان کردی.چیزی که باعث برتری انسان است مرتبه وجودیه اونه که میتونه در حد اسماء الهی بالا بره که مثالش هم انبیاء و ائمه معصومین علیهم السلام هستند
دلیل دیگه هم میتونه این باشه که انسان میتونه جن رو مسخر خودش کنه اما برعکسش صادق نیست
به دلیل اینکه اگه اونا هم برتر از ما بودند همین سوال پیش میومد یا اینکه چرا ما برتر از حیواناتیم!برتری ما رو بیان کردی.
(چیزی که باعث برتری انسان است مرتبه وجودیه اونه که میتونه در حد اسماء الهی بالا بره که مثالش هم انبیاء و ائمه معصومین علیهم السلام هستند) درسته ما برتریم اما چرا این برتری رو داریم؟ چه ویژگی وجودی ما باعث میشه تا این لیاقت رو داشته باشیم؟
سؤال من: دلیل برتری ما؟
ما می تونیم تسخیرشون کنیم و این کارو میکنیم چون بهش نیاز داریم تا بتونیم از توانایی های اونها استفاده کنیم.
اما اونا هم میتونن ما رو اذیت کنن و حتی اعتقاداتی وجود داره مبنا بر اینکه دیوونه ها در واقع تحت سلطه ی جنیان قرار دارن. این رو با سندی محکم شنیدم....
"وقتی مرتبه وجودیه یک موجود از موجود دیگر بالاتر باشه خود همین میشه دلیل برتری"به دلیل اینکه اگه اونا هم برتر از ما بودند همین سوال پیش میومد یا اینکه چرا ما برتر از حیواناتیم!
وقتی مرتبه وجودیه یک موجود از موجود دیگر بالاتر باشه خود همین میشه دلیل برتری.فکر نکنم این سوال درست باشه که چرا برتری وجودی ما دلیل برتری ماست!!!
البته این برتری در کل هست وگرنه جنیانی هم هستند که ممکنه از خیلی از انسانها بالاتر باشند حتی این امر در مورد حیوانات هم میتونه صادق باشه!
نکته دیگر هم اینکه تسخیر جن توسط انسان حرام است و وعده جهنم برای آن داده شده البته منظور کسانی که خود بوسیله اعمالی به این کار مبادرت کنند مانند مرتاضها نه افرادی مانند ائمه که به دلیل ولایتشون به زمان و مکان و همه موجودات طبعا جنیان هم مسخر آنها بوده اند
اصلا شما با از ما بهترون چیکار داری؟:دی